sposobuzycia
08.01.12, 14:55
Zaczynam rozglądać się za wózkiem, bo szósty miesiąc to już nie przelewki

Ale jak mi Bóg miły - łatwiej mi przychodzi kupienie wszystkiego innego niż wózka, bo przecież tego jest tyle, różni się to tałatajstwo tyloma parametrami, rozpiętość cen jest taka że o niczym nie świadczy, atestów tyle, ze głowa zaczyna boleć...
Dziewczyny i chłopaki - co jest najważniejsze wózku? Na co zwrócić uwagę?
Mieszkamy na 4 piętrze bez indy (potem prawdopodobnie na 1-szym) więc wiem, ze waga wózka jest ważna. Środowisko poruszania się typowo miejskie, ale z możliwością wyjazdu na działkę rekreacyjną, więc ciut dróg leśnych wchodzi w grę.
Mamy spory samochód (combi) więc nie musi mieć małych rozmiarów i składać się w pudełko zapałek.
Ważna jest cena, bo nie chcemy wydawać na wózek więcej niż 1000 zł, a byłoby fajnie, gdyby udało się wydać mniej
Pytanie czy wózki typu:
allegro.pl/kunert-polskie-wozki-na-paskach-fotelik-gratis-i2027087259.html
allegro.pl/kunert-wozek-volver-fotelik-gratisy-i2018552762.html
allegro.pl/covi-3w1-folia-moskitiera-przewijak-gratis-i2027470039.html
allegro.pl/nowa-generacja-super-cena-tylko-teraz-gratisy-i1962902748.html
są do przyjęcia?
Wolałabym nowy ze względu na gwarancję. I proszę, nie przekonujcie mnie, że "jak dołożę 300/500/700 zł to mogę dostać używanego mercedesa wśród wózków" bo tym sposobem zawsze się znajdzie powód żeby dołożyć jeszcze trochę i kupić lepszy, a nie możemy sobie na to pozwolić.
I może byście znawczynie i znawcy tematu przypięli szpilką najważniejsze info na górze, bo to co jest to mało szczegółowe, a trochę głupio pytać za każdym razem, jak ktoś nowy się pojawia... bo pewnie wątków było już kilka a ja jestem po prostu ślepa.