zoslo82
14.02.12, 11:02
dziewczyny, wiem ze na pewno o tym juz bylo, ale juz zupelnie nie wiem co kupic.
roznica miedzy moimi dziecmi bedzie 16 mies. wiem, ze wozek bedzie mi potrzebny, bo jest jeszcze 3,5 latka,ktora ciagle wymaga kontroli na spacerze. Na poczatku chcialam kupic wozek jtypu obok siebie, ale obejrzeniu mountain buggy odwidzialo mi sie, ze wzgledu na wielkosc dlatego uwazam ze najlepszym rozwiazaniem bedzie jeden za drugim.
Prosze doradzcie jakiej firmy: graco, babywelt, kees, abc design itp... potrzebuje przewozowki, cos kompaktowego, co sie sklada do auta, cos do sklepu i do przedszkola z 3,5 latka, na wakacje, zeby oba maluchy mialy mozliwosc drzemki.
Do phil and teds nie jestem przekonana...wole cos na jednym poziomie...biore pod uwage miekka gondole dla noworodka.. nie wiem co jescze, zeby dobrze sie prowadzil, podbijal no i na grsze warunki typu snieg...i nie chce wydac 3 tys, bo wiem, ze to jest cos przejsciowego. Mamy w domu jeszcze mountain buggy, gleboka inglesine i 2 maclareny, takze nie chce kupowac kolejnego drogiego wozka, ktory nie bedzie az tak dlugo uzywany.