mamuska1981 26.03.12, 13:34 Mam takie dwa wózki i zastanawiam się, czy jest szansa, by dokupić 1 dostawkę dla starszej córki i zamontować ją najpierw do 1 wózka a później bez problemu do 2 wózka. Ktoś może coś doradzić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ollasja Re: Dostawka do Quinny buzzz i MacLaren Techno XL 26.03.12, 13:42 Na forum polecana była wielokrotnie dostawka Lascal maxi - jest uniwersalna pasuje chyba do każdego wózka. Producent ma nawet na stronie zdjęcia i ocenę "kompatybilności" tej dostawki z różnymi wózkami (ocena punktowa). Z tego co sprawdziłam obydwa modele wózków mają kompatybilność z tą dostawką 9/10, więc bardzo dobrą Odpowiedz Link
afroddytta Re: Dostawka do Quinny buzzz i MacLaren Techno XL 26.03.12, 15:22 Tak jak pisałam parę dni temu w podobnym wątku, lascal powinien pasować. Dziś na ulicy widziałam buzza z dostawką, jechało chyba spore dziecko (dużo wystawało nad budkę spacerówki) i wyglądało to bardzo ok. Odpowiedz Link
mamuska1981 Re: Dostawka do Quinny buzzz i MacLaren Techno XL 26.03.12, 15:39 dzięki dzięki. Już szukam w necie Odpowiedz Link