paniot 21.06.12, 12:09 Witam Czy któraś z Was spotkała se może z produktami tej firmy? pinkieshop.pl Zastanawiam się czy te wkładki rzeczywiście pasują dobrze do wózków, np. do BJCM. Dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calineczka793 Re: pinkieshop - wkładki 21.06.12, 12:50 też się nad nimi zastanawiałam, nawet zadałam pytanie o wymiary wkładki i jak narazie bez odp. Odpowiedz Link
gaga-sie Re: pinkieshop - wkładki 21.06.12, 12:56 Ja zadałam pytanie o wkładkę do BJ gt i miła p. Basia poleciła mi taką bez boczków ( zastanawiam się, czy nie zamówić) Odpowiedz Link
calineczka793 Re: pinkieshop - wkładki 21.06.12, 13:20 Gaga zadałaś pytanie przez formularz na stornie czy jest tam gdzieś email? Ja bym zamówiłam wkładkę bez boczków do Elite i kocyk od razu... Odpowiedz Link
sylki Re: pinkieshop - wkładki 21.06.12, 13:34 Kontakt jest rewelacyjny, wymiary mam obu Odpowiedz Link
calineczka793 Re: pinkieshop - wkładki 21.06.12, 13:46 Podasz? TO ja nie wiem czemu nie dostałam emaila zwrotnego - ja pisałam, przez formularz ze strony...no nic...najważniejsze, że masz wymiary Odpowiedz Link
sylki Re: pinkieshop - wkładki 21.06.12, 13:56 Bo ja nie pisałam przez formularz na jaki mail ci wysłać? wymiary są podane na zdjęciach wkładek Odpowiedz Link
gaga-sie Re: pinkieshop - wkładki 21.06.12, 20:47 Tez dostałam wymiary tej bez boczków. Jest ok 10 cm krótsza od wkładki p.Helenki, ale powinna pasować, byłaby do końca siedziska. Odpowiedz Link
zona.102 Re: pinkieshop - wkładki 21.06.12, 23:09 sylki podrzuc prosze na gazetowego wymiary wkladek Odpowiedz Link
ju_mi Re: pinkieshop - wkładki 21.06.12, 21:41 Sylki, czy mogłabyś mi przesłać na gazetowy wymiary wkładek? Chciałabym sprawdzić jak będą pasowały do Zappa Xtra Odpowiedz Link
flower_v Re: pinkieshop - wkładki 21.06.12, 21:46 sylki wrzuć wymiary proszę tej wkładki, jak tak wszystkie zaczniemy pisać i się interesować to jeszcze ceny podniosą Odpowiedz Link
ju_mi Re: pinkieshop - wkładki 21.06.12, 21:54 Co do cen to powaliły mnie trochę koszty przesyłki Wrzuciłam do koszyka wkładkę i kocyk i wyszło 22,90zł Odpowiedz Link
sylki Re: pinkieshop - wkładki 21.06.12, 22:20 dokładnie lekka przesada, tak wiem ,ze sklepy musza doliczyc vat ale kurde bez przesady co do zdjęć/wymiarów nie wiem czy mogę ot tak Odpowiedz Link
martuska1982 Re: pinkieshop - wkładki 21.06.12, 22:23 Możesz, możesz. Ja uważam, że taka informacja powinna być na stronie oferty. Mnie osobiscie nie chce się pisać meili i pytać i dlatego na przykład nie kupie u nich wkładki raczej. Odpowiedz Link
ju_mi Re: pinkieshop - wkładki 21.06.12, 22:31 Dorzuciłam do koszyka jeszcze małą torbę i wyszło za przesyłkę 3 rzeczy Pocztą Polską 37,50zł - 42,90zł. Yyyyy??? Odpowiedz Link
sylki Re: pinkieshop - wkładki 21.06.12, 22:36 hhahaha, no mnie też koszt wysyłki zabija biznesu dziewczyny nie zrobią, a moglyby Odpowiedz Link
zona.102 Re: pinkieshop - wkładki 21.06.12, 23:10 zwariowaly??? przeciez 35zl kosztuje paczka do 20kg czyli wozek mozna wyslac a nie wkladke .. Odpowiedz Link
sylki Re: pinkieshop - wkładki 21.06.12, 23:16 no raczej i szczerze, nie obchodzi mnie vat, bo pocztą mogę zrozumieć 14 zł, ale nie 35 a produkty zapowiadają się fajnie, mam nadzieję, że to zmienią Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: pinkieshop - wkładki 22.06.12, 00:27 To pewnie wina systemu. System komputerowy liczy łącznie koszty wszystkich zamówionych towarów zamiast jednej. Myślę, że należy to zgłosić boi nie sądzę, żeby to było zamierzone. Odpowiedz Link
sylki Re: pinkieshop - wkładki 22.06.12, 07:49 Aga, to nie allegro, poza tym zapis na stronie mówi co innego i nie jest to błąd www.pinkieshop.pl/transport.html Odpowiedz Link
pomilak1 Re: pinkieshop - wkładki 22.06.12, 08:03 No rzeczywiście asortyment ciekawy, ale cena wysyłki powala a wystarczyłoby wysłać kurierem z wysylajnajataniej i by było 23zł za dość duże rozmiary, więc mniejszą ilość można by pocztą a resztę kurierem. 40zł za wysyłkę to można wózek 3w1 wysłać Odpowiedz Link
tara13 Re: pinkieshop - wkładki 22.06.12, 00:00 A czy z jakis iinych firm dostepnych na rynku sa wkladki pasujace do BJCM4? Poazdrawiam Odpowiedz Link
pinkieshop.pl Re: pinkieshop - wkładki 22.06.12, 22:09 Witam serdecznie, W odpowiedzi na Państwa wątpliwości dotyczące cen transportu pragnę poinformować, że faktycznie było to niedopatrzenie z naszej strony jeżeli chodzi o funkcjonowanie systemu. Zgodnie z Państwa sugestiami poprawiliśmy już usterkę, ceny prezentują się następująco: 1szt : 17,50zł do 2 szt : 22,90zł do 3 szt : 27,50zł do 7 szt : 32,90zł do 15 szt : 38,90zł Przepraszamy i zapraszamy do kontaktu w razie jakichkolwiek pytań dotyczących zakupu na www.pinkieshop.pl pod adresem basia@pinkieshop.pl Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link
sylki Re: pinkieshop - wkładki 22.06.12, 22:17 hmm, tak czy inaczej ceny dalej są spore, zwłaszcza, że w kartoniku cena wysyłki większej ilości nie przekroczy 20 zł (kurier) wiem, że sklep niby dolicza vat, ale wiem też, że można to ominąć Odpowiedz Link
tygisek Re: pinkieshop - wkładki 22.06.12, 23:14 z wlasnego doswiadczenia wiem, ze mozna podpisac umowe praktycznie z kazda firma kurierska na wysylanie paczek, i wtedy mozna ustalic kwote za paczke powiedzmy do 30 kg cena bedzie taka sama, nie wazne czy paczka bedzie 1 kg czy 30 i cena nie przekroczy 20 zl....warto to zrobic, jesli sprzedaz wiaze sie z wysylka, dla wlasnej wygody oraz dla swiadomosci klienta, ze nie przeplaca za dostarczenie towaru Odpowiedz Link
1nova Re: pinkieshop - wkładki 23.06.12, 12:19 Jesli chodzi o przesylke - to dla mnie rownie wazna jest wygoda. Jesli mam zaplacic 20 zl za przesylke PP i nastepnie odstac godzine na poczcie, zeby odebrac paczke - to ja dziekuje. W tym czasie musze zaplacic opiekunce za zajecie sie blizniakami lub zabrac dzieci ze soba. A PP paczki dostarcza tylko tam, gdzie maja samochod - sa rejony gdzie tego nie maja i zawsze zostawia awizo. Wole zaplacic 30 zl za kuriera i klopotu nie miec. Nova --------------------------------------- Wazne sa tylko te dni, których jeszcze nie znamy Waznych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy Odpowiedz Link
kedro-dasos Re: pinkieshop - wkładki 23.06.12, 14:44 Pomijając koszty przesyłki, którą wkładkę byście wybrały do granatowej emmaljungi, dla dziewczynki- z boczkami czy bez, jaki kolor, jaki wzór? Odpowiedz Link
franioch Re: pinkieshop - wkładki 23.06.12, 14:54 A czy pasują te wkładki do BJCM? I czy ktoś w ogóle je ma, żeby ocenić wykonanie i całokształt? Odpowiedz Link
zona.102 Re: pinkieshop - wkładki 23.06.12, 17:32 za drogo nadal swoja droga czy nie powinno byc tak, ze czym wiecej kupuje tym tansza wysylka? przeciez te ceny nie zachecaja w ogole do zakupu a co dopiero do kupowania wiekszych ilosci... Odpowiedz Link
isabel_o Re: pinkieshop - wkładki 23.06.12, 18:19 Dokładnie. Zachętą do zakupów w większej ilości jest to, że płacisz jedną stawkę za wysyłkę... Odpowiedz Link
franioch Re: pinkieshop - wkładki 23.06.12, 18:39 Na stronie tanieprzesylanie.pl mozna zamawiac kuriera w fajnych pieniadzach, rowniez osoby bez dzialalnosci. Paczka do 20 kg w najdrozszym wariancie to koszt 19 zł a zeby wyszlo 20 kg to spokojnie i kocyk i wkładka i wiele innych rzeczy wchodzi, to zacheca. A jesli firma podpisuje umowe na wieksza ilosc przesylek to ta kowta zmniejsza sie, czasami nawet do 17 zl za paczke do 20 kg. Fajnie sie z nimi wspolpracuje - wiem z wlasnego doswiadczenia, kuriera mozna na konkretna godzine zamowic online, od razu zrobic platnosc, calosc doslownie minute trwa. Moze warto o tym pomyslec. Odpowiedz Link
isabel_o Re: pinkieshop - wkładki 23.06.12, 19:39 Ja też z nich korzystam i jak do tej pory nigdy nie nawalili Odpowiedz Link
gniesia007 Re: pinkieshop - wkładki 03.07.12, 09:01 Dziewczyny a powiedzcie nie można np zamowić samemu kuriera zeby pojechal po nasz towar i nam dostarczyl Wyliczymy zamowimy, zaplacimy a on do pan podjedzie i zabierze?? Musze napisac e-maila do tych pan. Odpowiedz Link
sylki Re: pinkieshop - wkładki 03.07.12, 09:11 Pytanie skąd one to wysyłają Z Polski czy z Czech Odpowiedz Link
1nova Re: pinkieshop - wkładki 03.07.12, 10:10 Ja juz wiem, bo zadalam to pytanie. Wysylka idzie z Czech, bezposrednio od producenta. Kurier wyjdzie drogo. To przy okazji zapytam - ma ktos taka wkladke? Pilnie (z naciskiem na pilnie) potrzebuje dwie wkladki do BJ City Select - dzieci mi sie gotuja w wozku. Chcialabym, zeby wkladki byly cienkie (aby nie zmniejszac siedziska) i bawelniane. Wiem, ze i tak sie dzieci beda pocic, ale moze bedzie odrobine wygodniej. Teraz pod plecki podkladam pieluchy. A z porownania wymiaówy tych wkladek z wymiarami siedziska w select wychodzi ze one sa jakby 1-2 cm za szerokie. Boje sie troche zamowic i zaryzykowac - bo potem za sama przesylke tam i z powrotem zaplace sporo. A moze jakies inne wkladki ktos doradzi? Poradzcie cos, sama nie uszyje - nie umiem . Nova --------------------------------------- Wazne sa tylko te dni, których jeszcze nie znamy Waznych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy Odpowiedz Link
isabel_o Re: pinkieshop - wkładki 03.07.12, 12:01 Ja zaryzykowałam i kupiłam do gt tą bez boczków. Jak dostanę to zdam relację Odpowiedz Link
sylki Re: pinkieshop - wkładki 03.07.12, 12:10 o to czekam choć ja jednak wkładki nie kupię, moje dziecko od 2 tyg bez wózka Odpowiedz Link
gniesia007 Re: pinkieshop - wkładki 03.07.12, 12:44 Dawno zamówiłaś, ile już czekasz na dostawę?? Ja chcę zamowić tą kolekcję z małpkami władka razem z torbą i kocykiem, jeszcze pytałam o organizer, może coś wymyślą. Tylko zastanawiam się nad kolorem, muszę zapytać srebrnolistkę ona ma crimson GT jakie tam kolorki pasują, zastanawiałam się nad turkusem ale nie wiem czy nie za ostry będzie Odpowiedz Link
sylki Zdjęcia 03.07.12, 13:10 na BJCM na britaxie a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/432220_1940325124882_392272826_n.jpg na murze na zapp xtra i zwykłym x-lander bumbleride concord quinny speedi bugaboo bee teutonia zdjęcia ze strony FB www.facebook.com/pinkie.cz/photos Odpowiedz Link
sylki Re: Zdjęcia 03.07.12, 13:21 errata, wyżej nie mura tylko buzz, coś mi się pokićkało Odpowiedz Link
gniesia007 Re: Zdjęcia 03.07.12, 13:40 Ale trąba ze mnie hehe, sama zawsze na fejsie szukam a teraz mi do glowy nie przyszło, wielkie dzięki, super te małpki tylko qrcze muszę ich podpytać o te kolorki z kropkami o ile mi w końcu odpiszą. Chyba mnie olali Odpowiedz Link
isabel_o Re: Zdjęcia 03.07.12, 14:05 Ja do czarno szarego gt zamówiłam wkładkę z małpką żółtą bez boczków. Myślałam o turkusie, ake za dużo już miałam w tym kolorze... Odpowiedz Link
gniesia007 Re: Zdjęcia 03.07.12, 14:35 Też o żółtej myślałam bo kocyk mam żółty ale czy nie lecą zaraz do niej te czarne robaczki i muszki bo to kocyka jak jest ciepło robią sobie zlot Odpowiedz Link
isabel_o Re: Zdjęcia 03.07.12, 14:51 Ja miałam kiedyś do bee żółtą budę i nie było tak źle A bardzo mi się podobało połączenie żółtego czarnym Odpowiedz Link
gaga-sie Re: Zdjęcia 03.07.12, 21:01 To koniecznie Iza zdaj relację, bo też myślałam o tej małpce. Tylko wydawało mi się w końcu,że gdzieś o ok. 10 cm będzie krótsza na górze siedziska. Porównywałam wymiary tej wkładki od p.Helenkowej Odpowiedz Link
isabel_o Re: Zdjęcia 03.07.12, 21:19 Ta bez boczków jest trochę dłuższa. Mierzyłam siedzisko i powinno być ok Odpowiedz Link
gniesia007 Re: pinkieshop - wkładki 03.07.12, 12:40 Hmm ciekawe ja zapytałam i mnie nie odpisały kobity, a piszą żeby sie kontaktować, ciekawe! Tez podlaczam sie do pytania bo chcę zamowić tylko do GT? Odpowiedz Link
sylki Re: pinkieshop - wkładki 03.07.12, 12:42 a jak zapytałaś? Z nimi jest naprawdę rewelacyjny kontakt, więc może zapytałaś przez formularz? Ja pytam bezpośrednio przez mail Odpowiedz Link
gniesia007 Re: pinkieshop - wkładki 03.07.12, 13:00 Napisałam na maila basia@pinkieshop.pl Odpowiedz Link
gaga-sie Re: pinkieshop - wkładki 03.07.12, 21:03 Ja też pisałam na tego maila i dostałam szybko odp./kilka razy. Odpowiedz Link
gaga-sie Re: pinkieshop - wkładki 03.07.12, 21:12 Mam 2 cienkie wkładki do maclarena questa. Odpowiedz Link
gaga-sie Re: pinkieshop - wkładki 03.07.12, 21:14 Tzn.nie oferuję ich do sprzedaży, ale informuję,że mam 2 i obie są cienkie, więc te od maclarena możesz przymierzyć Odpowiedz Link
1nova do isabel 05.07.12, 08:52 Dostalas juz przesylke? Czy czekasz? Bo ja czekam na Twoja relacje i ocene jakosci . Nova --------------------------------------- Wazne sa tylko te dni, których jeszcze nie znamy Waznych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy Odpowiedz Link
tygisek Re: do 1Nova :) 05.07.12, 09:23 Select ma zdaje sie troszke wezsze siedzenia niz CM, ale pomierz sobie siedziska i zamow wkladki moze u p. Helenki, Jej wkladki sa fajne, super uszyte, bedziesz miec na wymiar jaka chcesz i nie zmniejszaja siedzisk, a rozwiaza Twoj problem z poceniem sie dzieciakow tak jak pisala Gaga, do CM pasuja wkladki od maclarena, te rowniez sa cienkie dosc, ale moim zdaniem beda za duze do Selecta, no i przy zamawianiu zamow takie bez boczkow, jesli zalezy Ci, zeby nie zmniejszaly siedzisk, te z boczkami zajmuja wiecej miejsca w wozku namiary na P. Helenke znajdziesz w watku dla sprzedawcow Odpowiedz Link
1nova Re: do 1Nova :) 05.07.12, 09:47 Dzieki za rade . Nie mam zadnego porownania z wymiarami siedzisk innych BJ - wiec troche ciezko to ocenic. No moge jeszcze leciec do sklepu z centymetrem, a najpierw znalezc sklep z odpowiednim modelem wozka. Na pewno chce wkladke bez boczkow, juz tez myslalam o p. Helence. Troche sie boje, ze cos nie tak zmierze - no bo to jednak kontakt wylaczne wirtualny. Moze jednak sprobuje - dzieki raz jeszcze. Nova --------------------------------------- Wazne sa tylko te dni, których jeszcze nie znamy Waznych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy Odpowiedz Link
isabel_o Re: do isabel 05.07.12, 10:01 Wkładka właśnie dotarła. Wyjęłam z opakowania, pierwsze wrażenie dobre ale pojawiła się zonk jak chciałam zalożyć ją do wózka. Dziurki w pasach są zasztye. Tzn dookoła są obszyte nitką, ale trzeba je samemu przeciąć. I to mnie wkurzyło Płacę za wkładkę i oczekuję, że dostanę ją od razu do użycia a nie do "zrób to sam" Nawet nie mam żyletki w domu żeby to przeciąć a nożyczkami się boję, że poszarpię. W końcu krawcową nie jestem! Wkładek kupowałam od groma najróżniejszych firm, ale piewrszy raz mi się zdażyło dostać wkładkę z zaszytymi otworami. Dla mnie wielki minus chociaż wkładka jest bardzo ładna. Ale to mnie zirytowało bo chciałam ją włożyć do wózka a tu lipa Odpowiedz Link
1nova Re: do isabel 05.07.12, 10:12 Hmmm, to rzeczywiscie kiepsko - tez bym sie bala poszarpac. A jak tyle kupowalas, to powiedz gdzie najlepiej zamowic wkladke? Juz napisalam do P. Helenki - zobacze, jak dlugo trzeba czekac. Ale chetnie rozwaze inne opcje. Nova --------------------------------------- Wazne sa tylko te dni, których jeszcze nie znamy Waznych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy Odpowiedz Link
isabel_o Re: do isabel - fotka dziurek 05.07.12, 10:13 Zrobiłam fotkę zaszytych dziurek pasa krokowego. Oczywiście naramienne też zaszyte... Odpowiedz Link
isabel_o Re: do isabel - fotka wkładki w gt 05.07.12, 10:19 Wkładka na gt, ale ze względu na te dziurki położona a nie założona... Odpowiedz Link
tygisek Re: do isabel - fotka wkładki w gt 05.07.12, 10:48 mimo mankametow wyglada slicznie a co do przecinania, to nie probuj zyletka, najlepiej gdzies w pasmanterii kup taki specjalny przecinak do dziurek...ja wiem ze to zachod i ze specjalnie kupisz wlasciwie na raz...moja mama ma taki dziurkacz, masz niedaleko, to moge zaoferowac, zebys do niej podskoczyla na chwilke i Ci przetnie Odpowiedz Link
sylki Re: do isabel - fotka wkładki w gt 05.07.12, 11:00 też bym się wkurzyła, poszłabym do krawcowej i dodatkowe 5 zł musiałabym dołożyć, jak tak można Odpowiedz Link
isabel_o Re: do isabel - fotka wkładki w gt 05.07.12, 13:10 Kasa to jedno a drugie, że zawracanie doopy bo teraz specjalnie muszę gdzieś z tym podjechać a całą trójkę całą dobę mam na głowie, więc sama wiesz jak to jest z nieprzewidzianymi wypadami z taką gromadką Odpowiedz Link
sylki Re: do isabel - fotka wkładki w gt 05.07.12, 13:23 wiem, dlatego cię rozumiem, ja mam krawcową pod nosem, dlatego łatwiej, ale tak czy siak 5 zł, niby mało, ale wolę je dać dzieciakowi, w końcu za wkładkę zapłaciłam już. Odpowiedz Link
isabel_o Re: do isabel - fotka wkładki w gt 05.07.12, 13:12 Aguś dziękuję bardzo za propozycję. Zadzwonię do Ciebie Odpowiedz Link
gaga-sie Re: do isabel - fotka wkładki w gt 05.07.12, 13:20 O tych nie przeciętych dziurkach wiedziałam ( pani mi napisała), ale czy jak się je przetnie, to nie będą się szarpać nitki? I jescze pytanie o pas biodrowy, pani mi pisała,że na zyczenie może dorobić dziurki na ten pas, ( na zdjęciu ich nie zauważyłam...) Odpowiedz Link
gaga-sie Re: do isabel - fotka wkładki w gt 05.07.12, 13:23 I napisz jeszcze, jak oceniasz dopasowanie do wymiarów gt? Odpowiedz Link
sylki Re: do isabel - fotka wkładki w gt 05.07.12, 13:25 skoro napisała, znaczy że robią, do bee czy cameleona dziurki na pasy muszą być inne, też robią to jest ten plus wkładki nie są drogie, a ładne. cena wysyłki jest wysoka, bo nie z PL idzie. Kusi mnie, ale nie kupie Odpowiedz Link
gaga-sie Re: do isabel - fotka wkładki w gt 05.07.12, 13:33 Mnie też kusi, ale wolałabym wiedzieć, na co zwrócić uwagę. Dlatego mam wątpliwość dotyczącą otworów na pas biodrowy ( we wkładce p. Helenki są takie na dole oparcia). Odpowiedz Link
pomilak1 Re: do isabel - fotka wkładki w gt 05.07.12, 13:58 Wkładka super!bardzo mi się podoba, a ten materiał to bawełna? te otwory są obszyte czy tak jakby klejone? Odpowiedz Link
isabel_o Re: do isabel - fotka wkładki w gt 05.07.12, 19:18 Otwory już zrobiłam wg załączonej instrukcji czyli nożyczkami do manicuru. Nie powiem, że mnie to nie stresowało bo stresowało. Nie lubię robić takich rzeczy i koniec! Lubię kupować gotowce. I tłumaczenie Pani, że robią tak , ponieważ nie wszyscy chcą mieć otwory do mnie nie trafia W końcu jest to wkładka do wózka a wózek ma pasy... Uważam, że wkładka do gt fajnie pasuje. Dziurki na pasy biodrowe mogłyby być ale uważam, że koniecznie nie są. Ale ja używałam już w bj wkładek bez dziurek na pasy biodrowe i w niczym mi to nie przeszkadzało. Ale jak ktoś chce mieć wszystko idealnie włożone to może sobie zrobić tzn. zażyczyć Ja o tym nie wiedziałam, że można zażyczyć więc mam jak mam Wkładka kształtem i kolorem bardzo mi się podoba w moim gt Aha co do dziurek to są one obszyte i po przecięciu nożyczkami pojawiły się niteczki od materiału, które musiałam odciąć... Odpowiedz Link
gaga-sie Re: do isabel - fotka wkładki w gt 05.07.12, 21:11 Dziękuję Iza za informacje! Odpowiedz Link
gaga-sie Re: do isabel - fotka wkładki w gt 05.07.12, 21:28 Acha, takie mam skojarzenie odnośnie wycinania tych dziurek...Posiadam nożyczki tego typu allegro.pl/przecinak-krawiecki-nozyce-dlugosc-11cm-metalowe-i2406883133.html są b.ostre i mogłyby być przydatne do tego celu. Odpowiedz Link
1nova ups :-) 05.07.12, 14:59 Dzieki, kobieto - oczy mi otworzylas . Przeciez w Selekcie mam takie szelki jak w fotelikach samochodowych - pieciopunktowe! Musze miec dodatkowe otwory. Ale ze mnie gapa, dobrze ze jeszcze nie zamowilam, jakos mnie zacmilo. NOva --------------------------------------- Wazne sa tylko te dni, których jeszcze nie znamy Waznych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy Odpowiedz Link
isabel_o Re: pinkieshop - wkładki 08.07.12, 11:20 Po upraniu wkładki (oczywiście wg zaleceń) uważam, że wkładka P. Helenki jest lepszej jakości! Odpowiedz Link
marle200 Re: pinkieshop - wkładki 08.07.12, 14:32 Dzięki za informację. Ja już miałam zamawiać i to 2. Podaruję sobie te wkładki. Czy ktoś może mi powiedzieć jakie materiały ma P.Helenka i czy np. mogę porosić o pewnie materiały z Ikea? Odpowiedz Link
aga7-77 Re: pinkieshop - wkładki 08.07.12, 14:52 Tu jest link do galerii z materiałami p. Helenki: picasaweb.google.com/103512785850797726049/MateriaY?gsessionid=I7GSXw7DHaFKJS_Wu_hMsg Te materiały często się zmieniają, zależy co p. Helence uda się "upolować" Odpowiedz Link
1nova Re: pinkieshop - wkładki 09.07.12, 10:35 Hmm, ja tez zrezygnowalam z zamawiania. Ale p. Helenka nie odpowiada na maila - pewnie urlop . No coz, w koncu sa wakacje. Pozostaje mi jeszcze przymierzyc te wkladki z Maclarenow, moze beda pasowac. Nova --------------------------------------- Wazne sa tylko te dni, których jeszcze nie znamy Waznych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy Odpowiedz Link
aga7-77 Re: pinkieshop - wkładki 09.07.12, 10:59 A na którego maila pisałaś do p. Helenki? Napisz na marrienka@gmail.com. Napisz jeszcze raz, z tego co wiem p. Helenka miała teraz dużo zmówień, może Twój mail Jej umknął. Ja też musiałam się przypomnieć, ale materacyk już mam uszyty i właśnie do mnie jedzie Odpowiedz Link
1nova Re: pinkieshop - wkładki 11.07.12, 18:58 Na tego maila pisalam, ale wyslalam jeszcze raz - dzieki za rade . Rzeczywiscie gdzies sie zgubil po drodze, p. Helenka odpisala. Teraz tylko musze zmierzyc wozek i co trudniejsze wybrac kolor wkladki do brazowego wozka. Kolorowe kwiaty sa hitem, ale dla chlopaka sie nadaja? Do brazowego wozka wygladalyby pieknie, tylko takie niemeskie mi sie wydaja... Nova --------------------------------------- Wazne sa tylko te dni, których jeszcze nie znamy Waznych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy Odpowiedz Link
pstrabiedronka Re: pinkieshop - wkładki 11.07.12, 19:19 ja w imieniu p. Helenki (to moja mama) ona jest do 22.07 na wsi. ma tam maszynę i materiały i komputer ale internet BlueConnect i jest do bani... bez przerwy zrywa sie zasięg i strasznei trudno uzywac internetu. Byłam z nią zeszły tydzień tam i sama byłam świadkiem jak jakiegoś maila próbowała wysłac kilkanaście razy bo wciąż się zrywało połączenie takze internet ma a jakby nie ma miejcie to na wzgledzie przy kontakcie... Odpowiedz Link
1nova Re: pinkieshop - wkładki 11.07.12, 19:40 Ok, bede pamietac . Na razie musze wybrac material, a to trudny wybor... Nova --------------------------------------- Wazne sa tylko te dni, których jeszcze nie znamy Waznych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy Odpowiedz Link
tara13 Re: pinkieshop - wkładki 12.07.12, 10:02 Do mnie wkladka wlasnie dotarla od P. Helenki. Fajowa jest Odpowiedz Link
zona.102 Re: pinkieshop - wkładki 12.07.12, 20:17 A jak ta wkladka trzyma sie u gory? Nie odstaje? Pamietam, ze wkladka w Macu podczas wkladania dziecka do wozka obsuwala sie na dol wiec od razu ja wyjelam. Odpowiedz Link
pstrabiedronka Re: pinkieshop - wkładki 12.07.12, 23:58 wkładka Maclarena jest miękka, tzn wypełniona chyba watoliną a ta ma wypełnienie z gąbki tapicerskiej o grubości 1 cm. Jest więc miękka ale sztywna - nie odstaje dzięki temu i nie zsuwa się. Dodatkowo ma przeszycia w zagięciu między oparciem i siedziskiem, może mieć też na życzenie doszyte troczki do przywiązania do siedziska/ramy (w załamaniu przy oparciu). Odpowiedz Link
pomilak1 Re: pinkieshop - wkładki 16.07.12, 16:20 zależy jak wiercące masz dziecko moja mi się czasami zsuwa, ale ja mam pasy na najniższej wysokości, więc u góry nic tej wkładki nie trzyma i czasami własnie plecy mi zjeżdżają.Ta część pod pupką nie zjeżdża bo mam troczki. Odpowiedz Link
gaga-sie wkładki Jane 11.07.12, 12:07 Znacie wkładki Sille do wózka (Jane)? Są akurat na Limango po 57 zł, wyglądają dosyć solidnie, a cena też atrakcyjna. Odpowiedz Link
isabel_o Re: wkładki Jane 11.07.12, 14:33 Gdzie Ty widzisz te wkładki gaga? Ja widzę same zestawy... Odpowiedz Link
gniesia007 Re: wkładki Jane 11.07.12, 21:21 Tez sie zastanawiam nad nimi tylko, ze mi potrzebne są do BJ gt, tylko ciekawe jak z jakością, z tego co piszą tylko jedna strona jest z bawełny. Odpowiedz Link
marle200 Re: wkładki Jane 13.07.12, 14:56 Witam ja wczoraj zamówiłam tą wkładkę z limango. Czy ktoś wie czy ta dostawa faktycznie tak długo trwa? Temin zamówienia mają niby mi zrealizować między 5 a 11 sierpnia a to strasznie długo. Dlatego mam nadzieję, że jednak będzie szybciej. Odpowiedz Link
emakowka Re: wkładki Jane 13.07.12, 15:05 Ja dzisiaj też zamówiłam wkładkę Jane i napisali mi,że dostawa między 5-16 sierpnia więc jeszcze dłużej, ale mi się nie śpieszy,bo narazie jeździmy gondolą. Kidyś dziewczyny pisały,że jak zamawiały wózki to dostarczono je szybciej. Odpowiedz Link
marle200 Re: wkładki Jane 13.07.12, 15:09 Masz rację sprawdziłam swoje zamówienie i 5 - 16 sierpień, mi też się aż tak nie spieszy tylko nie rozumiem skąd tak długie terminy. Jeśli faktycznie przyślą szybciej to pytanie o ile szybciej. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: wkładki Jane 16.07.12, 16:22 Długie terminy są bo oni ten towar też najpierw dostają, potem na magazynie pakują i dopiero wysyłają do klienta. Ja zamawiałam wózek i dostałam 4dni wcześniej. Odpowiedz Link
emakowka Re: wkładki Jane 30.07.12, 13:27 Dzisiaj przyszła wkładka,czyli 7 dni wcześniej,Ty też dostałaś swoją? Odpowiedz Link
marle200 Re: wkładki Jane 30.07.12, 13:48 Witaj. Dziś mam dostać bo już smsował kurier, wrócę z pracy i obejrzę. Jak twoje wrażenia? Fajna jakościowo? Którą zamówiłaś? Odpowiedz Link
emakowka Re: wkładki Jane 30.07.12, 18:21 Zamówiłam tą z misiem z jednej strony i kratką z drugiej. Ogólnie to podoba mi się ta wkładka jest miła i delikatna w dotyku i pasuje do mojego Joolza,choć mogła być ciut dłuższa na oparciu. A twoje wrażenia jakie i jaką zamówiłaś? Odpowiedz Link
marle200 Re: wkładki Jane 31.07.12, 09:41 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/56990ad92df712b5.html Dostałam wkładkę z Jane z Limango.pl. W mojej ocenie ta wkładka jest super. Mięciutka, jedna strona bawełna idealna na upały. Mięciutka i przyjemna. Nie zsuwa się. Bardzo dobrze odszyta. Szkoda tylko, że dół nie zaokrąglony. Za tą cenę warto było ja jeszcze nie płaciłam za wysyłkę bo to moje pierwsze. Odpowiedz Link
marle200 Re: wkładki Jane 31.07.12, 09:47 Chciałam wstawić zdjęcie wkładki ale nie wyszło Odpowiedz Link
emakowka Re: wkładki Jane 01.08.12, 06:00 To i ja się pochwale moją wkładka Jane fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3180300,2,2,100-1203.html Odpowiedz Link
czarna784 Re: pinkieshop - wkładki 16.07.12, 12:02 Mam pytanie czy któras z Was ma moze kocyk do wózka z tej strony,jak one sie sprawuja? Czy rzeczywiscie dzieki tym troczkom kocyk nie zjezdza? www.pinkieshop.pl/kocyk-pinkie-pink-dots.html Odpowiedz Link
ju_mi Re: pinkieshop - wkładki 16.07.12, 12:05 Nie zjeżdża, bo te troczki to takie pętelki i jeśli zaczepisz je o pałąk lub gdzieś w wózku to kocyk nie zjedzie, nie spadnie, bo będzie przypięty Odpowiedz Link
czarna784 Re: pinkieshop - wkładki 31.08.12, 10:29 dziewczyny czy wkłądki pinkieshop ida prosto z Czech? Odpowiedz Link
sylki Re: pinkieshop - wkładki 31.08.12, 10:36 Tak idą z Czech, nie wiem jak długi czas oczekiwania, bo nie zamawiałam Odpowiedz Link