blondynkapoznan 23.07.12, 17:05 czy mogę odpiąć zamki wyciągnąć to co jest pod pupa i wyprać w wannie? czy może coś się stać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emakowka Re: jak wyprać tapicerkę w Joolz 23.07.12, 19:06 Ja tak prałam-letnia woda+płyn do prania dla dzieci i nic się nie stał Odpowiedz Link
madziarek26 Re: jak wyprać tapicerkę w Joolz 23.07.12, 20:34 można wyciągnąc to co pod pupą rozebrac resztę na "części" i wyprac w wannie - prałam kilkakrotnie - kolor nie blaknął /miałam czerwony/ i smug też nie było. Nic się nie stało - wózek jak nowy Odpowiedz Link
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama