Dodaj do ulubionych

xlr z gondolka

01.10.12, 21:31
Czy moze ktos uzywal maclarena xlr z ta gondolka, nie widzialam jeszcze go w takiej wersji, moze ktos wyprobowal i wie jak sie to sprawuje
Obserwuj wątek
    • tereferefretka Re: xlr z gondolka 01.10.12, 21:57
      używałam samej spacerówki, ale z gondolką miałam okazje mu się przyjrzeć, jak dla mnie kicha, ta gondola wygląda jakby miała się zsunąć w dół siedziska spac., i na moje oko dziecko leży z głową w dole, poza tym, parasolka jako wózek od urodzenia? dla mnie(niekoniecznie zwolenniczki wózków głebokich) pomysł pojechany, chyba,że jako rozwiązanie na chwile, to może.
    • zurekgirl Re: xlr z gondolka 01.10.12, 21:58
      Znajoma, ktora kupila ode mnie XLR dokupila do niego gondolke, ale jej czteromiesieczne dziecko juz z niej wyroslo. Moja obserwacja jest tylko taka, ze gondolka ma mala budke i tak ogolnie to dziwnie mi to kombo wygladalo, ale przyznam, ze latwosc poruszania sie po miescie, sklepach, autobusach super. Jesli zalezy ci na jak najmniejszym wozku a niekoniecznie na wielkosci gondoli, to polecam.
      • tereferefretka Re: xlr z gondolka 01.10.12, 23:01
        no, nie zgodze się, xlr już założenia nie jest wózkiem małym...
        • annulka79 Re: xlr z gondolka 02.10.12, 08:54
          Cybex ma możliwość wpięcia gondolki (i fotelika na te same adaptery) ale sztywnej. Moim zdaniem wygodniejsze rozwiązanie i dziecko nie leży głową w dół a takie wrażenie miałam w przypadku XLR.
        • zurekgirl Re: xlr z gondolka 02.10.12, 09:43
          Moim zdaniem jak na wozek z mozliwoscia wpiecia gondolki (jaka by nie byla) to jest wozkiem malym, a przede wszystkim waskim. W UK jest dla nas super rozwiazaniem, bo miesci sie w mniejszych autobusach (trzeba wsiadac przudem i przeciskac sie miedzy siedzeniamy do miejsca dla wozkow, wiele wozkow blokuje sie w pierwszym rzedzie foteli). Moze ja mam podwzgledem szerokosci miarke ustawiona zatem, skoro dla mnie jest on maly wink
          Ten cybex fajny, przyjemniejszy dla oka w skladzie z gondolka niz Mac.
          • mama1dawidka Re: xlr z gondolka 02.10.12, 14:38
            A wlasnie przerabiam xlra co prawda tylko spacerowke
            I rzeczywiscie w porownaniu do stokke orbita quinny teutonie jest rzeczywiscir
            Maly jedyny minus jest dlugasny po zlozeniu
            Ale jest fajny i chyba daloby rade z gondolka
            • bella-bloom6 Re: xlr z gondolka 02.10.12, 15:17
              no wlasnie sama spacerowke xlr uzywalam i bylam zadowolona tylko ni e wiem jak z ta gondolka bo jesli chodzi o bude to fakt mala ale mozna zaslonic jeszcze ta buda od wozka i mysle ze by bylo super zasloniete , ale nie widzialam jej na zywo wiec nie wiem jaka duza ona wogole. Wersja kuszaca dla malucha lutowego, marcowego a potem spacerowka zwlaszcza ze sie rozklada na plasko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka