Dodaj do ulubionych

Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto

02.05.13, 07:27
Zapraszam na organizację spotkania j.w., dziewczyny nie mające BJ również zapraszamsmile
Kto ma chęci i możliwości przyjazdu, myslę aby spotkanie zrobić w brzeźnie koło plaży, ciekawe miejsce na powietrzusmile
Chyba, że macie inne propozycje? aga_1980_31 i sztucznamrowka?
Obserwuj wątek
    • monika_kas Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 02.05.13, 07:46
      szkoda, że ja z Elbląga... bo chętnie bym się spotkała uncertain
      • gniesia007 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 02.05.13, 08:12
        Elbląg to nie koniec świata, chyba jakieś 60km dobra godzinka autkiem, gdyby moje dziecie nie miało problemów jezdnych pewnie bym się wybrała i tam, więc zapraszamysmile
        • monika_kas Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 02.05.13, 08:21
          będę śledzić temat, może mi się uda przyjechać, jak termin będzie korzystny smile moje dziecię narazie nie ma takich problemów, ma 8 miesięcy i w aucie zawsze śpi... smile oby tak mu zostało na dłużej.
          • gniesia007 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 02.05.13, 08:42
            A moja właśnie miała od małego problem lokomocyjny, teraz już jest trochę lepiej ale tylko na krótkie odcinki.
            No nic czekamy na dziewczyny.
    • nicolcia9 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 02.05.13, 09:09
      W jakim terminie (mniej więcej) odbędzie się to spotkanie? wink
      • gniesia007 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 02.05.13, 09:23
        Jesli chodzi o mnie to jedynie poczatek sierpnia u mnie odpada, kazdy inny termin bez ograniczeń, myśle ze jak sie wiecej zglosi dziewczyn wtedy ustalimy dokladnie termin. Wazne zeby bylo cieplo, zeby dzieciaki sie nie nudzily i mogly poszalec a my troche pochatowaćsmile
    • aga_1980_31 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 02.05.13, 10:42
      U mnie z terminami raczej też nie ma problemu ( przynajmniej póki co planów wyjazdowych na dłużej nie mam smile )
      Baby Joggera nie posiadam ale joggera będę miała tongue_out Brzeźno mi jak najbardziej odpowiada to świetne miejsce do takich spacerów smile
      • gniesia007 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 02.05.13, 11:11
        Jade jednak dziś na Sopot, brzydka pogoda na zoo, więc może w wielkim mieście kogoś wypatrze z forumwink
    • gosia_gd Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 02.05.13, 12:55
      Ja tez na spotkanie bj sie pisze smile

Nicolcia - przyjade Twoim poprzednim bj wink
      • agusia041 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 02.05.13, 15:18
        Będę w pomorskim przez 2 tyg. od 8 czerwca, może akurat się załapię winksmile
      • nicolcia9 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 02.05.13, 16:45
        Super big_grin
        • gniesia007 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 02.05.13, 17:16
          No widzę coraz więcej nas, to dobrze są szansesmile
          A dzisiaj w sopocie widziałam mojego GT czerwono szary, ciekawa czy może któraś forumka sobie spacerowałasmile
          • emma301 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 02.05.13, 20:08
            też widziałam czerwono-szrego GT na Monciakusmile
            my byliśmy bee+ all black
            chętnie spotkałabym się z Wami, ale dopiero w czasie wakcji (teraz jesteśmy na chwilę)
            • gniesia007 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 02.05.13, 20:32
              Heh widziałam jak jechaliście, a w bee siedzial dosc duży chłopiec, hehe prawie jak w fotelusmile
              • emma301 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 02.05.13, 20:37
                big_grin Młody ma 2,8
                kończymy wózkowanie, niestety
                choć po paromiesięcznej niechęci do wózka, teraz siedzi grzecznie
                no, ale km robimywink
                • gniesia007 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 02.05.13, 20:40
                  Serio a wyglądał jak 4 latek, nawet tak pomyślałam, że taki duży i szukałam obok mniejszej pociechy ale nie znalazłamsmile
                  • emma301 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 02.05.13, 20:59
                    jest jeszcze jedna pociecha, ale zdecydowanie niewózkowa... 10 latbig_grin
                    ostatni sezon wózkowy przed nami, wypróbowałabym coś jeszczesuspicious
                    synu sie nawrócił, więc jest szansasmile
                    tylko co???
                    P&T Navigator może...

dzisiaj pooglądałam sobie cama 3 generacji - jest mały sklepik w kamienicy Trzy Gracje (przy wejściu na dziedziniec) i stał all black...
    • sztucznamrowka Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 03.05.13, 13:35
      SUPER POMYSŁ!!! big_grin big_grin big_grin Podpisuję się obiema rękami i nogami smile
      Ja "dyspozycyjna" jestem wink Tylko żeby pogoda fajna była. Bo ten majowy weekend to nas, przynajmniej w Trójmieście nie rozpieszcza, np. dzisiaj zimnica brr...
      • gniesia007 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 03.05.13, 19:20
        Fakt pogoda średnia, wymarzłam się dziś na spacerze, ale dobrze ze nie pada. My dziś tylko brzeźno oblegaliśmy, nie udało się nic ciekawego wypatrzeć.
        • aga_1980_31 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 03.05.13, 20:46
          My jutro kierunek ZOO podobno ma być całkiem ładnie choć dość chłodno sad
          • gniesia007 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 03.05.13, 21:06
            To może się zobaczymy bo my to zoo planujemy codzień i jakoś nam nie idzie i sobie też na jutro przełożyliśmysmile no ostatecznie na niedziele hehe bo ponoć słonecznie ma być, jutro się okaże. A w jakich godzinach zoo oblegacie??
            • aga_1980_31 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 03.05.13, 21:10
              Pewnie koło południa smile
              • gniesia007 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 05.05.13, 09:48
                Aga dotarlas wczoraj do zoo?? Ja bylam szukałam ale jakoś nie dojrzałam stokkesmile fajny patent wymyslili dla dzieci zamiast wózka, drewniane przyczepkismile dzieci miały radoche.
                • aga_1980_31 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 05.05.13, 18:25
                  Tak byłam ale wygrzebaliśmy się na 13 dopiero wink ( mąż był po nocy w pracy ) Tak widziałam te drewniane wozy Drzymały wink Nawet miały wzięcie hahahha big_grin
                  • escapezone Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 05.05.13, 21:13
                    ja też bym się pisała ale w 3-mieście bede dopiero 2 połowa czerwca i początek lipca uncertain
                    najwyżej z nicolą którą bedę miałą jako najbliższą mi sąsiadkę zrobie zlot 2 osobowy wink
    • gniesia007 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 05.05.13, 10:02
      Lista dziewczyn chętnych na spotkanie:

gniesia007 (termin prawie bez ograniczeń)
      aga_1980_31 (termin bez ograniczeń)
      sztucznamrowka (termin bez ograniczeń)
      gosia_gd (termin bez ograniczeń)

monika_kas (nie wiadomo)
      nicolcia9 (nie wiadomo)
      emma31 (termin na wakacje)
      agusia041 (od 8 czerwca 2tygodnie)

W razie jakiś zmian możecie się dopisywać do listy bądź zmieniać co napisałamwink
      • monika_kas Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 05.05.13, 14:51
        mi pasują weekendy (żeby M mógł mnie zawieźć do Gdańska) od lipca do końca sierpnia... smile
      • gniesia007 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 20.05.13, 07:31
        gniesia007 napisała:

> Lista dziewczyn chętnych na spotkanie:
        >
        > gniesia007 (termin prawie bez ograniczeń)
        > aga_1980_31 (termin bez ograniczeń)
        > sztucznamrowka (termin bez ograniczeń)
        > gosia_gd (termin bez ograniczeń)
        >
        > monika_kas (weekendy od lipca)
        > nicolcia9 (nie wiadomo)
        > emma31 (termin na wakacje)
        > agusia041 (od 8 czerwca 2tygodnie)
        escapezone (2 połowa czerwca)

Trzeba troszkę odświeżyć wątek, może ktoś się jeszcze dopisze na spotkaniesmile

Ja już bez BJ ale z xt to może więcej dziewczyn z trójmiasta się odezwiesmile
        • my_way Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 20.05.13, 10:11
          Ja nie mam BJ ale bede w sierpniu w Trojmiescie stare katy odwiedzac wiec jesli podpasuje termin to chetnie bym sie spotkala smile
        • gniesia007 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 10.06.13, 11:16

> > Lista dziewczyn chętnych na spotkanie:
          > >
          > > gniesia007 (termin prawie bez ograniczeń)
          > > aga_1980_31 (termin bez ograniczeń)
          > > sztucznamrowka (termin bez ograniczeń)
          > > gosia_gd (termin bez ograniczeń)
          > >
          > > monika_kas (weekendy od lipca)
          > > nicolcia9 (nie wiadomo)
          > > emma31 (termin na wakacje)
          > > agusia041 (od 8 czerwca 2tygodnie)
          > > escapezone (2 połowa czerwca)
          > > my_way (od sierpnia)

Odświeżam wąteksmile
          Dziewczyny jak z naszym spotkaniem?
          Możecie spotkać sie również w tygodniu czy tylko w weekendy?
          Agusia jesteś juz w gdańsku?
          • gosia_gd Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 10.06.13, 13:15
            Mnie wsio ryba, dostosuję się smile
            • aga_1980_31 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 10.06.13, 15:31
              Ja też się dostosuję smile
          • agusia041 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 10.06.13, 13:51
            Ja jestem od soboty przez dwa tygodnie, trochę mam do Gdańska, ale postaram się dostosować jak już ustalicie dokładny termin smile
          • sztucznamrowka Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 10.06.13, 16:26
            Ja też się dostosuję smile póki co synek zdrowieje i mam nadzieję, że więcej nie będzie chorował - przynajmniej latem smile
            • monika_kas Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 11.06.13, 20:34
              ja wróciłam z urlopu i nadal jestem chętna na spotkanie, ale u mnie w grę wchodzą tylko weekendy.. uncertain
              • darusia2012 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 11.06.13, 20:45
                chyba muszę sobie szybko bj sprawić wink
                a może spotkanie tak między Gdynią a Gdańskiem? Sopot?
                • gniesia007 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 11.06.13, 21:25
                  W sopocie nie ma za bardzo gdzie polazić, za dużo ludzi jest w wakacje, a w brzeźnie można iść na polany, sa duze place zabaw dla dzieci i wogole fajnie jest, więcej przestrzeni jak w sopociesmile
                  • darusia2012 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 11.06.13, 22:10
                    w sumie to nigdy w Brzeźnie nie byłam wink
                    • gniesia007 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 11.06.13, 22:20
                      Zapraszamsmile
                      • darusia2012 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 11.06.13, 22:24
                        Dziękuję smile Ja również zapraszam do Gdyni.
                        • escapezone Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 11.06.13, 22:27

będę w Gdyni od 1lipca w Orłowie big_grin
                          • darusia2012 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 11.06.13, 22:34
                            Będziesz na urlopie czy jakiś dłuższy pobyt?
                  • sztucznamrowka Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 12.06.13, 00:26
                    gniesia007 - masz na myśli Park Regana?
                    • gniesia007 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 12.06.13, 06:57
                      Tak miałam na myśli miejsce gdzie my się spotkałyśmy, może faktycznie lepięj dać nazwęsmile tam naprawdę jest gdzie chodzić, a jak nam się znudzi to możemy ruszyć trasą na Sopotsmile
                      • aga_1980_31 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 12.06.13, 21:25
                        gniesia007 napisała:
                        a jak nam się znudzi to możemy rusz
                        > yć trasą na Sopotsmile

Oj może być trudno nie tarasując całej alejki tyloma wózkami wink tongue_out
                        • sztucznamrowka Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 12.06.13, 22:29
                          Dokładnie big_grin może być "korek" na deptaku he he he big_grin
                          • martuska1982 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 12.06.13, 22:50
                            ale za to jaki cud miód dla wyrafinowanego wózkowo oka wink jeszcze może by wam zdjęcia do lokalnych mediów cykali tongue_out
                            W kazdym razie ja chętnie bym to zobaczyła
                            • agusia041 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 17.06.13, 17:44
                              Ja się już pewnie na spotkanie nie załapię, ale jutro chyba wybiorę się do Sopotu, może więc przy okazji uda mi się nawet zaliczyć Brzeźno w Gdańsku, skoro piszecie, że takie fajne miejsce smile
                              A i koniecznie chciałabym tego britaxa b-motion w Akpolu zobaczyć, jakoś nie daje mi on spokoju smile
                              • darusia2012 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 17.06.13, 18:21
                                a masz wieści, że jest w Akpolu.. Byłam w ubiegłym tygodniu i pytałam. Nie mieli w żadnym ze sklepów w 3-mieście. Babka wziela numer ode mnie i powiedziała, ze zadzwoni jak sprowadzą jedną sztukę na sklep. W magazynie mają ponoć ponad 30 sztuk. Zadziwiające jak na importera
                                • agusia041 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 17.06.13, 19:07
                                  Nie mam wieści, ale po cichu liczyłam, że może będzie, bo u mnie to w ogóle nie mam szans zobaczyć żadnego britaxa uncertain
                                  • darusia2012 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 17.06.13, 19:52
                                    b agile b smart zobaczysz wink
                                    mają też bob
                              • gniesia007 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 17.06.13, 19:59
                                Agusia to moze o choczewo zachaczysz jak bedziesz do gdanska jechacsmile
                                Ja akurat tutaj jestem przez jakis czas dlatego spotkanie pewnie sie przesunie na lipiecuncertain
                                • agusia041 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 17.06.13, 21:13
                                  To Choczewo to całkiem niedaleko, może Ty wybierzesz się do Karwii? Ewentualnie ja też mogłabym podjechać, ale raczej nie jutro, bo już czasu nie będę miała. W piątek byłam w Gdyni i strasznie długo staliśmy w korkach, w sumie zeszło nam cały dzień, a planowaliśmy krótką wycieczkę uncertain
                                  • darusia2012 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 17.06.13, 23:28
                                    Jak stałaś w korkach w Gdyni to na 100 % pod moim domem wink
                                    Mieszkam na wylocie z Gdyni na półwysep i mają jedną jedyną road to hel
                                • gniesia007 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 08.07.13, 13:44
                                  Witam po długiej przerwiesmile
                                  Co powiecie na najbliższe weekendowe spotkanie 13 lub 14 lipiec? Na szczęście to nie piąteksmile
                                  • monika_kas Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 08.07.13, 17:52
                                    o jejq... ja akurat w ten weekend nie mogę sad w następny????
                                  • aga_1980_31 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 08.07.13, 22:46
                                    U mnie też odpada mąż zaczyna urlop
                                    • sztucznamrowka Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 09.07.13, 08:23
                                      U mnie mąż też zaczyna urlop ale to akurat nie ma znaczenia big_grin tongue_out więc mogę jakby co smile
                                      • aga_1980_31 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 09.07.13, 10:24
                                        My akurat wyjeżdżamy ale w następnym tygodniu jak najbardziej smile
                                        • gniesia007 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 10.07.13, 08:45
                                          Mozemy zrobic spotkanie za 2 tygodnie to będzie 20-21 lipiec.
                                          Ja ponownie wyjeżdżam dopiero w sierpniu więc fajnie by było jakoś na ten lipiec się zgadać póki pogoda nam dopisujesmile
                                          Czekamy aż więcej dziewczyn się odezwie, wstępnie termin ustalony.
                                          • gniesia007 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 13.07.13, 07:40
                                            Odświeżamy temacik coby nie zaginął w gąszczu wiadomoścismile
                                            Spotkanie 20-21lipiec 2013
                                            Miejsce: Molo w brzeźnie

Osoby zdeklarowane:
                                            Sztucznamrówka
                                            Aga_1980_31
                                            Monika_kas
                                            Gniesia007

Możecie wysyłać do mnie swoje kontakty na priv jeśli chceciesmile żeby w razie czego potwierdzić przybycie w trakcie.
                                            • monika_kas Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 13.07.13, 09:28
                                              no ale 20 czy 21? ja bym wolała 21 bo 20 mam wychodne do kosmetyczki smile w sumie to sama n ie wiem jak to zorganizować bo muszę dojechać... czyli musi mnie zawieźć mąż... co on będzie robił w tym czasie..... hmm... a wogóle to na którą chcecie się spotkać?
                                              • gniesia007 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 13.07.13, 09:40
                                                Akurat czy sobota czy niedziela to już się trzeba dogadać bo mnie naprawde obojetnesmile trzeba tez pogode wypatrywacsmile, jeśli tobie pasuje w niedziele to jak dziewczyny się zgodzą to może być 21smile a godzina mysle ze tak kolo poludnia chyba 11-12
                                                Moja akurat kolo 12 idzie w kimono, bo i tak nie wyjdzie z wózka jak zobaczy tyle kobietsmile
                                                • martuska1982 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 13.07.13, 09:54
                                                  gniesia007 napisała:

bo i tak nie wyjdzie z wózka jak zobaczy ty
                                                  > le kobietsmile

no ale wiesz, zobaczy też gromadkę dzieciaczków i kilka fajnych furek.Z wrażenia może jednak nie zasnąć. tongue_out
                                                  • gniesia007 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 13.07.13, 10:08
                                                    Byłabym ogromnie zaskoczona i niezmiernia szczęśliwa gdyby tak było, jednak nie liczę na takie ekscesy ze strony mojej córki, należy do tych bojaźliwych.
                                                    Na ostatnim spotkaniu z forumką i innymi mamusiami moja zasnęła a jak sie obudziła to ze strachu nawet nosa nie wyściubiła żeby zerknąć kto z nami idzie i była o krok od płaczusad
                                                  • monika_kas Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 13.07.13, 10:41
                                                    mój syn tak samo, ale ma dopiero 11 mies. więc liczę na to że z wiekiem mu minie smile

kurcze 11-12 to dla mnie wyzwanie... żeby wstać, ogarnąć się i dojechać na czas... muszę obgadać z M jak wróci spod Grunwaldu...

swoją drogą rzeczywiście trzeba pogodę sprawdzać, bo np. u mnie w Elblągu od dwóch dni leje... wczoraj nie wyszliśmy wogóle na spacer (to się baaardzo rzadko nam zdaża), bo przez cały dzień była "ściana deszczu"... uncertain
                                                  • gniesia007 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 13.07.13, 15:29
                                                    U nas tez deszczowo bo jednak do elbląga nie daleko, ale czekam az mloda wstanie i idziemy bo wczoraj tez w domu siedzielismyuncertain
                                                    A co do tej bojaźliwości to tez mialam nadzieje, ze z tego wyrośnie ale nadal tak jest więc mówią dalej, że trzeba czekaćsmile
                                                  • agusia041 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 13.07.13, 16:03
                                                    Mój 1,5 roczniak dla odmiany od urodzenia garnie się do obcych, a już podczas ostatniego pobytu nad morzem to w ogóle mieliśmy momentami dość tej jego śmiałości. Zaczepiał niemalże wszystkich, a już obowiązkowo dzieci (szczególnie dziewczynki), przytulał się, całował, aż czasem było mi naprawdę głupio. Ja akurat czekam aż mój mały będzie bardziej powściągliwy w kontaktach z obcymi smile
                                                  • martuska1982 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 13.07.13, 16:33
                                                    mój się boi tylko panów i starszych pań, ale pań tylko w przypadku, gdy próbują go dotykać. wink
                                            • gniesia007 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 16.07.13, 13:57
                                              Ehh dziewczyny co to za spotkanie forumowe jak tylko we trójkę będziemy, miałobyć show wózkowe a będzię spotkanie z kubkiem kawkismile
                                              Monika naprawdę nie da ci się dotrzeć do nas?
                                              Co się dzieje z dziewczynami co się pisały na spotkanie, może macie jakiś kontakt do nich?
                                              Podziałajmy troszke w tym kierunkusmile
                                              • monika_kas Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 16.07.13, 14:18
                                                ano niestety nie uda.. mój M ma taką pracę że z tą nogą musi do niej chodzić, więc w weekend chciałabym żeby odpoczął, bo co to za rekonwalescencja.... a to jest jednak jakieś 70km odemnie... sad sama jestem zła/załamana/wściekła i smutna... napaliłam się na to spotkanie.

ale może inne dziewczyny się w międzyczasie zmobilizują i w sierpniu się uda???...
                                                • gniesia007 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 16.07.13, 14:30
                                                  No szkoda troszkę, ale niech się kuruję, Twoj tak jak mój jak coś się dzieje to i tak do pracy musi iśćuncertain
                                                  Pewnie jak tak dalej pójdzie to na takie większe spotkanie forumowe na inny termin się umówomy, tylko znowu ja w sierpniu też wyjeżdzam na jakiś czassmile
                                                  • agusia041 Re: Spotkanie Baby Joggerów Trójmiasto 16.07.13, 15:53
                                                    Gdybym ja miała do Gdańska tylko 70km, stanęłabym na głowie, żeby jakoś dojechać, ale niestety mam jakieś 500 więc na bank nie dam rady tongue_out Może w przyszłym roku...wink
    • sztucznamrowka Spotkanie 20 lub 21 lipca 14.07.13, 10:48
      Ja czekam na to spotkanie big_grin, mam nadzieję, że pogoda będzie OK bo to ważne jak w plener mamy iść smile Chociaż w niedzielę mam rocznicę ślubu to się dostosuję wink
      Mój synek to może nie chcieć we wózku jechać ale zobaczymy - jak będzie widział, że inne siedzą to i on posiedzi big_grin
      • gniesia007 Re: Spotkanie 20 lub 21 lipca 14.07.13, 11:56
        o qrcze jak masz rocznice to może lepiej z meżem ją spędzaj bo się obrazi na ciebiesmile że lufrujesz z innymi babkami.
        • sztucznamrowka Re: Spotkanie 20 lub 21 lipca 14.07.13, 18:58
          Mój M też chce iść na to spotkanie big_grin big_grin big_grin jakby było 21-go wink
        • monika_kas Re: Spotkanie 20 lub 21 lipca 14.07.13, 19:05
          ahhh ja odpadam z tego terminu. mój M sobie złamał jakąś kość w stopie na polach Grunwaldu i jest kontuzjowany.. więc mnie do Gdańska nie zawiezie.. swoją drogą dziś pół dnia spędziliśmy na szpitalnym oddziale ratunkowym.. masakra. sad

mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będzie termin na spotkanie...
          • martuska1982 Re: Spotkanie 20 lub 21 lipca 14.07.13, 19:23
            O kurcze, to niefajnie. uncertain
          • sztucznamrowka Re: Spotkanie 20 lub 21 lipca 16.07.13, 16:33
            Ogromna szkoda monika_kas sad A co Twój M robił na polach Grunwaldu?
            • monika_kas Re: Spotkanie 20 lub 21 lipca 16.07.13, 17:36
              organizował lożę dla VIP-ów na obchody rocznicy bitwy... ajj.. zła jestem jak nie wiem na tą całą sytuację. najgorzej, że ta noga jest w naprawdę kiepskim stanie, a on ciągle do pracy chodzi.... do niczego taka robota... uncertain
              • sztucznamrowka Re: Spotkanie 20 lub 21 lipca 16.07.13, 17:52
                A ja myślałam, że może ma "rycerskie hobby" i brał udział w inscenizacji bitwy wink
                Rozmarzyłam się....
                A tak na poważnie - to bardzo współczuję....a czemu na zwolnienie nie idzie? Przecież w pracy go to spotkało? A gdzie BHB???
                • monika_kas Re: Spotkanie 20 lub 21 lipca 16.07.13, 18:08
                  mój mąż ma taką pracę, że jego "pracodawca" może się nie zgodzić na zwolnienie i jest to w zgodzie z prawem... a co do bhp... ajj ta "instytucja" u niego nie istnieje tak naprawdę.
                  • martuska1982 Re: Spotkanie 20 lub 21 lipca 16.07.13, 19:31
                    Czyli jednak są gorsi pracodawcy/gorsze miejsca pracy niż u mojego męża.
                    • sztucznamrowka Re: Spotkanie 20 lub 21 lipca 16.07.13, 20:10
                      No to masakra....sad
                    • monika_kas Re: Spotkanie 20 lub 21 lipca 16.07.13, 20:54
                      są w... Wojsku Polskim.

martuska1982 napisała:

> Czyli jednak są gorsi pracodawcy/gorsze miejsca pracy niż u mojego męża.
                      • martuska1982 Re: Spotkanie 20 lub 21 lipca 16.07.13, 21:19
                        a to inna broszka, bo oni nie podlegają pod ustawę o prawie pracy tylko jakąs inną wojskową czy jak to się tam zwie. wink
                        Inna para kaloszy, ale coś za cos.Z tego tytułu mają też jakieś przywileje, których facio na etacie nie ma. wink
                        • monika_kas Re: Spotkanie 20 lub 21 lipca 17.07.13, 08:41
                          fakt..
                          • gniesia007 Re: Spotkanie 20 lub 21 lipca 20.07.13, 07:44
                            Dziewczyny co robimy z jutrzejszym spotkaniem?
                            Idziemy na ten spacerek, jesteście zainteresowane czy przekładamy?
    • monika_kas podpowiedzcie mi mieszkanki Trójmiasta..... :) 14.08.13, 09:41
      z góry przepraszam, bo ja trochę nie na temat, ale potrzebuję porady mieszkanek Trójmiasta smile

chcemy jechać z dzieciakami do Zoo w Oliwie w sobotę. gdzie tam można zaparkować? jakiś parking w pobliżu? żeby miejsca były jako takie, bo mój M to świeży kierowca i nie chciałabym żeby się stresował, że jak zaparkuje to nie wyjedzie potem smile
      • gniesia007 Re: podpowiedzcie mi mieszkanki Trójmiasta..... : 14.08.13, 09:46
        Jest mega wielki parking przed zoo po lewej stronie, 2zl placisz za kazda godzinkę, od parkingu trzeba kawalek dojsc bo jak chcesz to podjezdzaja takimi autkami i mozna podjechacsmile pod zoo.
        Ludu jest zawsze pelnosmile aha i jak bedziecie wchodzic to idzcie sobie z dzieciakami pokarmic najpierw kozy mega frajda dla dzieciakowsmile
        • gniesia007 Re: podpowiedzcie mi mieszkanki Trójmiasta..... : 14.08.13, 09:47
          W razie co masz do mnie telefonsmile
        • monika_kas Re: podpowiedzcie mi mieszkanki Trójmiasta..... : 14.08.13, 09:51
          starsze dzieciaki to mają 13 i 17 lat więc może dla niech to jakaś frajda będzie bo mój synuś 1 rok to raczej będzie wystraszony..... trochę się tego boję, no ale jakoś może pójdzie... może nie będzie tak źle. w każdym razie tłumów na plaży się bał... uncertain
          • gniesia007 Re: podpowiedzcie mi mieszkanki Trójmiasta..... : 14.08.13, 10:28
            No moze zobaczysz jak bedzie, w kazdym razie jak ktos trzyma w reku zielona trawke to kozy leca jak oszalalesmile wiec jak dasz malemu potrzymac zielone to uwazaj zeby ci koza do woza nie weszlasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka