kedro-dasos 19.06.13, 16:57 czy tapicerkę concorda prałyście w pralce? Co z tymi deseczkami w środku? w emmaljundze wyjmuje się bez problemu, tu siedzisko nie ma żadnych otworów, zamka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martuska1982 Re: jak wyprać tapicerkę concord fusion? 19.06.13, 17:04 ja odkręcałam śrubki z tego mechanizmu regulacji oparcia, nie pamiętam czy tam jest możliwośc wyjęcia usztywnienia? Na pewno prałam w pralce, ale nie pamiętam czy z tym ustywnieniem czy bez. Odpowiedz Link
agusia041 Re: jak wyprać tapicerkę concord fusion? 19.06.13, 17:12 Ja prałam ręcznie samą tapicerkę, odkręcałam śrubki i wyciągałam te deski, potem nie pamiętałam jak to znowu zmontować Ale na pewno da się te usztywnienia wyjąć i wtedy można wszystko włożyć do pralki Odpowiedz Link
martuska1982 Re: jak wyprać tapicerkę concord fusion? 19.06.13, 17:18 no własni emi się kojarzy, ze tam po bokach są rzepy, tylko trzeba te wszystkie sruby poodkręcać.Ja zanim śrubokręt wzięłam dokładnie przestudiowałam co jak i z czym i problemu ze skręceniem nie miałam. Odpowiedz Link
kedro-dasos Re: jak wyprać tapicerkę concord fusion? 19.06.13, 23:27 śrubki odkręciłam, zdjęcia porobiłam,żeby było wiadomo potem jak skręcić, ale u mnie nie ma rzepów, zamka, nic.mam stary model. Czyli czaka mnie pranie ręczne, bo nie wiem co jest w środku. brrrr.... a juz miałam nadzieję,że pralka za mnie to zrobi. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: jak wyprać tapicerkę concord fusion? 19.06.13, 23:57 No ja starszego modelu nie prałam, przyszedł do mnie czysciutki i pachnacy, wiec nie chciało mi się zbytnio z tymi śrubkami bawić, ale ten nowszy przyszedł dośc brudny (w końcu kupiłam go za 230zł ;P) i musiałam uprać. Rzeczy były po bokach przy tych skrzydełkach. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: jak wyprać tapicerkę concord fusion? 19.06.13, 23:57 martuska1982 napisała: > No ja starszego modelu nie prałam, przyszedł do mnie czysciutki i pachnacy, wie > c nie chciało mi się zbytnio z tymi śrubkami bawić, ale ten nowszy przyszedł do > śc brudny (w końcu kupiłam go za 230zł ;P) i musiałam uprać. Rzeczy były po bok > ach przy tych skrzydełkach. tfu! rzepy Odpowiedz Link