Dodaj do ulubionych

ile dziś widziałam

08.03.15, 20:32
Ile dziś widziałam świetnych wózków, o których tyle czytałam i wcześniej na żywo nie miałam okazji spotkać - Bob, BJ Summit i MB UJ (te dwa ostatnie z gondolami). I śpiworek ED retro...
A to wszystko na warszawskiej manifie!
Czy były to wózkomaniaczki? Jeśli tak, to pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: ile dziś widziałam 08.03.15, 20:37
      Ja dziś robiłam wietrzenie i ogólnie przemeblowanie wózkowe i wystawiłam na taras i BOBa i UJ i Cama -już myślałam, że po moim osiedlu spacerowałaś big_grin
      • martuska1982 Re: ile dziś widziałam 08.03.15, 20:43
        Afro, moze sąsiedzi pomyśleli, że wystawkę zrobiłaś na sprzedaż tongue_out
      • hasturek Re: ile dziś widziałam 08.03.15, 21:29
        No niestety, aż do Ciebie nie dotarłam, ale chętnie bym się przespacerowała, żeby z bliska zobaczyć wink
        A zdziwił mnie Bob. Tam był ten model ze szprychami. On jest całkiem nieduży i zgrabny. I ładniejszy na żywo wink
        • afroddytta Re: ile dziś widziałam 09.03.15, 14:19
          Hasturek jak jesteś chętna na spacer to nie ma sprawy, a jak chcesz obejrzeć moją flotę z bliska to też zapraszam, pisz na afroddytta0@tlen.pl smile
    • peranema Re: ile dziś widziałam 08.03.15, 22:16
      My byliśmy z Flipem wink Ale Summita tez widziałam! W bugaboo. I pare Baby Joggerow wink
      • kar-ula Re: ile dziś widziałam 08.03.15, 22:55
        A ile ja dziś widziałam...częstochowskich czołgów. Ciepło się zrobiło i te wszystkie bijace po oczach chromy i połyskliwe tapicerki wyjechały z norek. Brrr...

No i jeszcze przy okazji podzielę się jednym spostrzeżeniem, bo mnie to od rana trzyma. Szłam dziś z dziećmi do koscioła i zaraz za blokiem natknęłam się na babkę mknącą z fotelikiem na ręku i drugim dzieckiem. Fotelik calutki przykryty grubym kocem (było jakoś koło 10 st), pomyślałam, ze idzie do auta i że moze w środku nie ma dziecka (choć patrząc na jej wysiłek, fotel na oko co najmniej 10 kg z załadunkiem). Minełam ją i popędziłyśmy do koscioła, który oddalony jest od mojego domu o ok 1 kilometr.
        No i za jakiś czas przybyła ta babka zziajana, z tym fotelikiem na ręku i z tymi dziećmi. Zamiast się skupić rozmyślałam, jaką ma motywację ktoś biegnący przez pół osiedla z fotelem w ręku - w środku był kilkumiesieczny dzieciaczek, więc kilka kilo ważący. Fotel totalnie całkowicie no name więc pewnie nie za ciężki, no ale zawsze te kilka kilo waży. Jedyne, co mi przyszło do głowy to to, ze popsuł się tej pani czołg i dlatego dźwiga ten fotel. No nie wiem...
        • magda79pn Re: ile dziś widziałam 08.03.15, 23:16
          Nie, ta pani dostała ten "fotelik" od sąsiadki ( bo przecież dobry jest, więc po co kupować inny) i on z jej czołgiem nie jest kompatybilny big_grin
          • martuska1982 Re: ile dziś widziałam 08.03.15, 23:47
            magda79pn napisała:

> Nie, ta pani dostała ten "fotelik" od sąsiadki ( bo przecież dobry jest, więc p
            > o co kupować inny) i on z jej czołgiem nie jest kompatybilny big_grin
            >
            >

No i się oplułam ze smiechu. big_grin
          • kar-ula Re: ile dziś widziałam 09.03.15, 21:54
            Tylko czemu ona tym czołgiem nie pojechała? Dzieciaczek był mały, nie wyrosł jeszcze na bank z gondoli, raczej nie z tych co to drą się w wózku, bo nakryła go razem z głową kocem (grubym!) i tak nie pisnął przez kilkanaście minut. Ludzie nie przestaną mnie zdumiewać.
            • martuska1982 Re: ile dziś widziałam 09.03.15, 22:00
              a może to lalka reborn była? wink
            • magda79pn Re: ile dziś widziałam 10.03.15, 18:06
              Bo nie miała siły go pchnąć i wprawić w ruch big_grin

stwierdziła, pierd*le nie jadę, wolę nieść big_grin big_grin big_grin

albo może go/ją już odwózkowuje? bo przecież to takie męczące wink

=====

kar-ula napisała:

> Tylko czemu ona tym czołgiem nie pojechała? Dzieciaczek był mały, nie wyrosł je
              > szcze na bank z gondoli, raczej nie z tych co to drą się w wózku, bo nakryła go
              > razem z głową kocem (grubym!) i tak nie pisnął przez kilkanaście minut. Ludzie
              > nie przestaną mnie zdumiewać.
              • 3maj.z.lila Re: ile dziś widziałam 10.03.15, 18:42
                padłam! ha ha big_grin
      • hasturek Re: ile dziś widziałam 09.03.15, 09:26
        To jeden z tych BJ to my, jechał razem z Volo smile A Flip to mi umknął, niestety.
    • gochalodz Re: ile dziś widziałam 09.03.15, 09:39
      We wtorek bylam w Oslo,a tam oczywiscie najczesciej Emmaljungi,ale tez Brio Go, TFK Joggster Twist.
      Mialam tez okazje sie dobrze przyjrzec BI i skonfrontowac z Mountain Buggy (obie wersje z gondolka). BI ma naprawde nisko zawieszona gondolke w porownaniu do konkurenta i w ogole z gondola to brzydal przeokrutny tongue_out

Aaa i polskie wozki,chyba Implast oraz uwaga Baby Merc i to nie prowadzone przez Polki...bylam w szoku,ze ktos wybiera takie cos majac do wydania tak wysokie becikowe big_grin
      • afroddytta Re: ile dziś widziałam 09.03.15, 14:17
        Gondola BI jest dziwna, własnie znajomi kupili bo rodzą niedługo, oczywiście za moją radą smile i jest starsznie kwadratowa, nie wiem czy to kwestia długości, ale wydaje się starsznie wąska, nawet na węższą niż moja od EW duo wygląda.
        • gochalodz Re: ile dziś widziałam 09.03.15, 21:11
          Dokładnie tak...wąska,ale długa i nisko osadzona.
    • norah Re: ile dziś widziałam 10.03.15, 16:45
      A ja jestem w Bialce Tatrzanskiej i tez sporo tu fajnych wózków. Widział kilka bbo, bj elitę, versa, select, sporo jane, jedo, a najwiecej maclarenow, normalnie zaczyna mi sie ten wozek Podobac, bo do tej Pory jakos nie rozumialam zachwytow nad nim. Jest i trochę czestochowskich.

No i spotkałam forumke z bj city elite i z Magdowym spiworkiem i mufka, ale nie wiem jaki ma nick, bo tylko tak zagadalam czy to znajomy spiworek. Pozdrawiam ja tutaj!
    • sztucznamrowka Re: ile dziś widziałam 11.03.15, 12:05
      Mi teść opowiada, że u niego na Przymorzu, na deptaku nadmorskim rano (a on chodzi codziennie na poranne spacery) można zobaczyć bardzo dużo trójkołowców i biegające mamy smile
      Baby Joggery już dość często widuję u siebie w mieście ale Wanderera i Solę2 już tylko u siebie big_grin tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka