Dodaj do ulubionych

Tandem, Britax b-dual czy oyster max?

31.01.16, 22:26
Kto pomoze?
Szukam wozka/podwojnej spacerowki dla moich corek 7mcy (duza, wazy 9,5kg) i 25mcy (wysoka, 95cm)
W poszukiwaniach utknelam miedzy britax b dual a oyster max.
Oyster maxpodoba mi sie z uwagi na mozliwosc ustawienia gornego siedziska przodem do siebie.
W Britaxie to ustawienie mi sie nie podoba, wydaje mi sie ze na dolnym siedzisku bedzie wowczas malo miejsca.
Ratunku...
Obserwuj wątek
    • cleo1976 Re: Tandem, Britax b-dual czy oyster max? 01.02.16, 08:47
      Oystera nie znam, nigdzie nie widziałam, więc na jego temat nic nie napiszę. Miałam britaxa b-dual dla moich dzieci jak syn się urodził, córka miała wtedy 20 miesięcy. Syn od urodzenia jeździł na górnym siedzisku przodem do mnie w miękkiej gondolce. Podnóżek skierowany lekko do góry i wtedy na dole córka miała sporo miejsca. Jeździłam nim jakieś pół roku, bo córka potem odmówiła jazdy wózkiem. Myślałam, że w ogóle już się odwózkowała, a jej po prostu przestało się podobać na dole, bo nic nie widziała. Britaxa sprzedałam, i po długich namysłach i konsultacjach od wczoraj mam Nippera Double. Dziś pierwszy spacer się odbędzie to zobaczymy czy to był dobry zakup. Więc zastanów się czy u ciebie się sprawdzi ta opcja jedno pod drugim.
    • kasiamamaani Re: Tandem, Britax b-dual czy oyster max? 01.02.16, 23:28
      Ja mierzyłam moją córkę do oystera chyba półtora roku temu i niestety siedzenie było dla niej niskie (miała wtedy około 100 cm)... Śliczne są te wózki i wydają się bardzo porządne, ale zdaje się, że nie są opcją na długo... Może coś z MB albo TFK..?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka