angelka890
06.04.18, 18:06
witam wszystkie wózkomaniaczki,mam nadzieję że nie macie mi za złe że otworzyłam nowy wątek ale może doradzicie mi coś bo już zgłupiałam całkiem.
Jestem w ciąży z drugim dzieckiem,termin juz w czerwcu a ja kompletnie nie wiem jaki wózek wybrać.Czuje że jestem glupsza niż w 1szej ciąży, nie potrafię zdecydować się na nic konkretnego.
Może wypisze na czym mi zależy, a będziecie potrafiły doradzić mi co będzie najlepszym rozwiązaniem.
-Mieszkam na 3 piętrze bez windy,stelaż mogę zostawić w piwnicy ale gondola do domu musi iść ze mną
-Najlepiej aby była składana gondola na płasko,bo gdy już skończę ja używać będzie mi łatwo ją przechowywać i nie podobają mi się adamexy barletty (mówię tak na te wszystkie szare wózki z plastikowymi gondolami których wszędzie mnóstwo)
-Chciałabym aby był to wózek z lekką spacerówka,myślałam o valco baby snap 4 w wersji z gondola ale nie ma obracanej spacerówki a nie wyobrażam sobie jechać z takim maluchem i go nie widzieć
-Cena do 2tys z lekkim poślizgiem ale wiadomo-im mniej tym lepiej
-Będę jeździć głównie po mieście, czasami poza ale to na tyle rzadko ze przeżyje jak nie będzie super wygodny
-Wizualnie podoba mi się bardzo greentom i quinny zapp flex ale odpadają bo nie mogę się przekonać do spacerówki kubelkowej.
Dlugo byłam przekonana na cybex balios s ale pierwsze opinie o spacerowce mnie trochę wystraszyły,że jest bardzo słabo zabudowana a ja zacznę ja używać właśnie zima.
Biorę pod uwagę wózek używany, biorę tez pod uwagę opcje aby kupić wózek używany głęboki a później spacerowke jak juz będzie mi potrzebna.
Sama już nie wiem. Z pierwszą córka nie mieliśmy kasy to dostaliśmy wózek za 300zł od kuzynki i nie marudzilam. A teraz chciałam aby to był mój wymarzony ale w każdym coś nie tak.
Wiem że czasami trzeba czekać na wózek dlatego nie chce odwlekac decyzji w nieskończoność a narazie nie wiem nic chociaż tylko siedzę i czytam