Dodaj do ulubionych

Spacerówka w teren

28.12.18, 16:02
Co polecicie dla polroczniaka do jazdy w terenie? , tu mam na myśli las, jakieś łagodne szlaki górskie. Wielkość oraz ciężar nie ma znaczenia. Ma się fajnie prowadzić w nierównym terenie i być wygodny dla dziecka poniżej roku. O i fajnie jak by miał jakąś wentylację w budzie lub za oparciem wink
Obserwuj wątek
    • mamazielona Re: Spacerówka w teren 28.12.18, 16:40
      BJ Summit x3 zgrabnie sie składa, zwrotny i poręczny a przy tym wyczuwalnie amortyzowany. Sprawdzany z ok. roczniakiem
      Mountain Buggy Urban

• ablacim Re: Spacerówka w teren 29.12.18, 13:10
        Mountain Buggy Urban Jungle sprawdza się bardzo fajnie na wertepach. Jeździ w nim mój roczny syn.
        • maja1406 Re: Spacerówka w teren 29.12.18, 21:50
          A w które roczniki najlepiej celować jeśli chodzi o Mountain buggy? Wiem, że były jakieś zmiany, lepsze te starsze czy nowsze roczniki?
          • ablacim Re: Spacerówka w teren 29.12.18, 22:38
            Ja mam nowego, ze starym do czynienia nie miałam. Tapicerka w nowym jest taka sobie: mam czarny i strasznie obłazi, ale dużo łatwiej się podobno składa niż poprzedni. Nie wiem jak było w przypadku starego, ale teraz gondola ma opcję przekształcenia w siedzisko przejściowe przodem do rodzica do 15 kg. Hamulec jest na rączce a chyba był nożny.
    • annulka79 Re: Spacerówka w teren 18.01.19, 14:44
      Thule Urban Glide
      TFK Joggster
    • jelsaa Re: Spacerówka w teren 30.01.19, 13:57
      Nie zagladam tu już, od lat ale dziś weszłam i mogą polecić mój watek nt 3-kołowców forum.gazeta.pl/forum/w,101614,152649836,152649836,Porownanie_3_terenowych_3_kolowcow.html a wózkiem który moim zdaniem bił wszystkie na głowę i którym zakończyłam wózkowanie był Bob Revolution
      • maja1406 Re: Spacerówka w teren 01.02.19, 18:35
        Dziękuję bardzo za linka smile, to teraz myślę nad tymi:
        MB urban
        BJ summit
        Nipper
        • mamazielona Re: Spacerówka w teren 04.02.19, 10:18
          Nipper jedzie naprawdę wygodnie, jest lekki, ładnie amortyzowany ale trzeba go zobaczyć na żywo. Moim zdaniem siedzisko jest dziwne. W nowym głębsze i wyższe ale dziwne właśnie. To że jest mocno zabudowane i tak wyprofilowane ze dziecko wpada i wygodnie siedzi może być zaletą ale chyba też widoki z boku są mocno ograniczone bo ciekawski maluch przymierzony do wózka się wychylał do przodu co na dłuższa metę moze mu przeszkadzać. Do tego kształt daszka (z góry chroni super z przodu nie super) i pałąk dziwnie wysoko umiejscowiony.
          Nie zniechęcam, absolutnie nie piszę ze jest to zły wybór, ale właśnie moim zdaniem trzeba go na żywo zobaczyć bo to jest fajny brzydal i dziwak co albo trafi w serce albo nie wink
    • sztucznamrowka Re: Spacerówka w teren 17.02.19, 15:34
      Ja polecam Concord wanderer, świetny w teren, miękki, siedzisko przekladane, obszerne, wentylacja w budce
    • adelapadela Re: Spacerówka w teren 22.03.19, 13:41
      Ja bym stawiała na jakiś wózek marki emmaljunga
      My mamy 2w1 nxt90 i jestesmy bardzo zadowoleni
      Jedzie w każdym terenie
    • nanett_mogali Re: Spacerówka w teren 11.05.19, 17:52
      Bexa ix na żelowych-bezobslugowych kołach. Duże siedzisko. Wentylowana, przedłużana budka. Uchwyt na kubek. Torba. Śpiworek na nóżki. Pas kroczny. Regulowany podnózek.
      www.babysowa.pl/pl/p/Bexa-iX/505
      Podobna jeśli chodzi o wagę i funkcjonalność ale dodatkowo przekładane siedzisko tyłem i przodem do kierunku jazdy to:
      www.babysowa.pl/pl/p/Bebetto-Nico-ESTILO/479
      Lżejszy od powyższych ale spełniający Pani oczekiwania to:
      www.babysowa.pl/pl/p/Baby-Design-Look-Air/500
      I np.
      www.babysowa.pl/pl/p/Coletto-Nevia/466
      • djanuska Re: Spacerówka w teren 17.05.19, 15:15
        nie spamuj, wszyscy wiemy, że to nie jest warte uwagi
    • babyfree Re: Spacerówka w teren 06.05.20, 11:38
      Kochani, macie jakieś opinie na temat wózka spacerowego Bertica B-one?

www.youtube.com/watch?v=BzyISbZM3b0

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka