Dodaj do ulubionych

Wózek spacerowy nie parasolka miejski lekki

22.11.20, 20:34
Witam, potrzebuje rady od doświadczonych smile Moje 1 dziecko, w tej chwili 14 miesięcy. Potrzebuje kupić używany wózek spacerowy, z pełną rączką, do małego bagażnika, lekki, łatwo składany na pół (nie parasolka bo żadna się nie zmieści). Wózek całoroczny, z pojedynczymi kołami, dobrze gdyby miał okienko do obserwacji dziecka. Podobają mi się Valco Snap 4, Espiro Magic Scandi i Baby Design Clever. Mogę przeznaczyć ok 400 zł na wózek więc wiele nawet używanych odpada. Wózek musi mieć dosyć głębokie siedzisko ( w ostatniej spacerowce dziecko mi wisiało na pasie między nogami sad ) , duży kosz na zakupy, podnóżek podnoszony na prosto. Czy możecie coś jeszcze polecić? Z używanych widzę głównie Design Clever w dobrych cenach i duży wybór. I pytanie czy wymienione przeze mnie wózki polecacie i czy spełnia podane wymagania? Nie chciała bym się naciąć bo już jeden wózek kupiłam i po wypróbowaniu nigdy więcej, na szczęście udało mi się go sprzedac.
Obserwuj wątek
    • gaga-sie Re: Wózek spacerowy nie parasolka miejski lekki 11.03.21, 20:29
      Podrzucam informację, że na Limango w zakładce outlet są gondole do cybexa, wkłady i śpiworek, bardzo niskie ceny-od 50-90 zł.
    • kasia3434 Re: Wózek spacerowy nie parasolka miejski lekki 30.05.21, 12:49
      W sklepie tosia masz bardzo duży wybór lekkich wózków. Mamy jeden z nich i super się sprawdza. Niestety nie wiem czy za 400 złotych coś znajdziesz. Miałam okazję użytkować taki wózek i szczerze nie dało się nim jeździć. Pieniądze wyrzucone w błoto. Uważaj na takie
    • magdalipska Re: Wózek spacerowy nie parasolka miejski lekki 06.07.21, 20:34
      Bardzo leciutki jest Leclerc, Pod tym względem zdecydowanie mogę polecić. Można kupić na Muppetshop.
    • gabrysiaczerwinska Re: Wózek spacerowy nie parasolka miejski lekki 08.07.21, 15:47
      Wózek do małego bagażnika, to chyba najlepszy Leclerc. On składa się do niewielkiego pudełka i jest bardzo lekki, ale stabilny.
    • favoritetoys Re: Wózek spacerowy nie parasolka miejski lekki 01.10.21, 12:15
      W zależności jakie opcje wybierzesz, to tu masz fajny, lekki wózek favoritetoys.pl/Wozek-baleo-shine-ba-09-p7652

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka