beata_z_rudy
28.02.11, 00:25
Łukaszu, jeśli jest już zbliżony wątek, prośba o podpowiedź. Ja na taki ogólny nie trafiłam, ale może coś przeoczyłam.
Chodzi mi o to, abyśmy mogli w jednym miejscu wpisywać zapowiedzi czegoś wartego uwagi. I jeśli pozwolisz, nie ograniczałabym wiadomości tylko do ścisłych Bielan.
Wiadomość dotycząca kina Wisła:
'Z początkiem roku wprowadziliśmy niezwykle atrakcyjną ofertę promocyjną. W poniedziałki za dwuosobowy bilet do Wisły zapłacicie tylko 20 zł! Oferta obejmuje wszystkie filmy z wyjątkiem tytułów premierowych!
W najbliższy poniedziałek - 28 lutego promocja obejmie filmy:
•Sekret jej oczu
•Ludzie Boga
•Safari
•Jak zostać królem
•Social Network'
cena atrakcyjna i jak balsam dla duszy po tym, jak dwa ulgowe bilety w Arkadii na seans przedpołudniowy w dzień powszedni kosztowały 48 pln.
ps. a swoją drogą, Wisła zaczyna faktycznie cienko "przędnąć". W tygodniu na seans przedpołudniowym dla dzieci sprzedano tylko dwa bilety (a przecież są ferie). Na seansie wieczornym miałam wrażenie, że kino jest słabo ogrzewane. Nie należymy do zmarźluchów, a wyszliśmy dość mocno zziębnięci. Duża szkoda. A może to tylko pojedyncze incydenty i 'jeszcze będzie przepięknie'?
B.