anya6 12.01.04, 23:22 "Co stało się z szczęściem,gdzieś odeszło nie wiem gdzie" ładna to jest piosenka:) ale może powiecie gdzie jest wasze szczescie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nox22 Re: Co stało się z szczęściem?? 14.01.04, 23:13 anya6 napisała: > "Co stało się z szczęściem,gdzieś odeszło nie wiem gdzie" ładna to jest > piosenka:) ale może powiecie gdzie jest wasze szczescie?? "Szczęście jest niczym motyl, im bardziej za nim gonisz, tym szybciej umyka. Lecz skoro zwrócisz się ku innym sprawom, Nadejdzie cicho i siądzie na ramieniu.” Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Co stało się z szczęściem?? 14.01.04, 23:32 w Dojczach :( "I want you back in my life!" [Alice DeeJay] Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Co stało się z szczęściem?? 16.01.04, 10:16 "W życiu piękne są tylko chwile"--fr.utworu grupy Dżem. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Co stało się z szczęściem?? 16.01.04, 14:59 forman5 napisał: > "W życiu piękne są tylko chwile"--fr.utworu grupy Dżem. I całe szczęście! :D L. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gargamel Re: Co stało się z szczęściem?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 19:04 Moje szczęście leży teraz w łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: Co stało się z szczęściem?? 17.01.04, 19:10 Z pamiętnika mojej córki: Idż śmiało przez życie. Miej wesołą minkę. Łap szczęście za ogon I duś jak cytrynkę! ................;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lina Re: Co stało się z szczęściem?? IP: *.tg.akk.net.pl 17.01.04, 19:37 w pracy:-( Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Co stało się z szczęściem?? 17.01.04, 20:02 szczesciem jest tez miec prace, bo co to za przyjemnosc z zycia jezeli przez swoja prace nie uszczesliwiasz innych? a jak ich uszczesliwiasz ty tez jestes szczesliwym.... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Co stało się z szczęściem?? 18.01.04, 10:26 anya6 napisała: > "Co stało się z szczęściem,gdzieś odeszło nie wiem gdzie" ładna to jest > piosenka:) ale może powiecie gdzie jest wasze szczescie?? Wszędzie --gdzie spotykam dobrych ludzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
anya6 Re: Co stało się z szczęściem?? 18.01.04, 14:12 usmiech na codzien i jest oki:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Co stało się z szczęściem?? 03.03.04, 23:30 Pieniądze szczęścia nie dają ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Co stało się z szczęściem?? 04.03.04, 16:53 forman5 napisał: > Pieniądze szczęścia nie dają ! jak to boł w filmie: piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez pinindzy to.... nic Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Co stało się z szczęściem?? 04.03.04, 20:29 drcarlos napisał: > forman5 napisał: > > > Pieniądze szczęścia nie dają ! > > jak to boł w filmie: > piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez pinindzy to.... nic bzdura :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Co stało się z szczęściem?? 04.03.04, 20:28 forman5 napisał: > Pieniądze szczęścia nie dają ! zgadza sie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwusia2 Re: Co stało się z szczęściem?? IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 22:09 być może ;) lecz kufereczek stóweczek daj Boże ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: co to jest szczescie?? 04.03.04, 22:24 dr_scott napisał: > i czy wogole istnieje?? no letko! ale szczesciem nie nazywaj chwilowej radości, bo to cołkiem co inne.... zeby widziec/poczuc szczescie, musisz patrzec w perspektywie przyszłości... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: co to jest szczescie?? 04.03.04, 23:56 drcarlos napisał: > dr_scott napisał: > > > i czy wogole istnieje?? > > no letko! ale szczesciem nie nazywaj chwilowej radości, bo to cołkiem co > inne.... zeby widziec/poczuc szczescie, musisz patrzec w perspektywie > przyszłości... hmmmmmmm nie dbam o przyszlosc, zyje chwilą. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Co stało się z szczęściem?? 19.05.04, 20:27 "gdzie to jest" co szczęściem wszyscy to zwą?? gdzie ono ma swój dom?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwusia2 Re: Co stało się z szczęściem?? IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 22:00 w nas samych ono tkwi... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Co stało się z szczęściem?? 20.05.04, 22:26 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > w nas samych ono tkwi... gdzie to jest i jaki wygląd ma? kto imie tego zna? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: Co stało się z szczęściem?? 21.05.04, 22:17 ...ono przychodzi niespodziewanie nikt nie zna ani dnia ani godziny :) Odpowiedz Link Zgłoś
dantetg Re: Co stało się z szczęściem?? 20.05.04, 22:29 Szczęściem jest każdy kolejny dzień, który witam...i każda noc. Wschód słońca na wakacjach, piasek pod stopami. Szczesciem jestes dla mnie Ty, wystarczy tylko odrobina wiary w siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwusia2 Re: Co stało się z szczęściem?? IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 22:30 moje????? poszło sobie niecały roczek temu do innego "szczęścia"..... ale teraz to już nieważne.... Może jeszcze spotka mnie inne szczęscie ;)..... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Co stało się z szczęściem?? 21.05.04, 11:15 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > moje????? poszło sobie niecały roczek temu do innego "szczęścia"..... ale > teraz to już nieważne.... Może jeszcze spotka mnie inne szczęscie ;)..... hmmm.... "szedł ze mną przez wszystkie dni, zły los... i kochał mnie tak jak nikt, zły los..." "...i chyba ze mnie kpił, bo kiedys jak na złość zły los mi ciebie dał, ten los zły los!..." bydzie dobrze! nie martw siem! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: Co stało się z szczęściem?? 21.05.04, 22:19 hmmm co zrobic? takie jest życie.... trzeba żyć dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Co stało się z szczęściem?? 22.05.04, 00:05 no jaaa.... nie można stoć we miejscu!! Odpowiedz Link Zgłoś
dantetg Re: Co stało się z szczęściem?? 22.05.04, 01:37 true, true. Niejednemu siem zdarzylo, ze jego 'szczescie' go opuscilo...przynajmniej juz dwom.I dalej zyje....a jak nie mam po co-zyje tak, zeby sie wam przykro zrobilo jak sie przekrece.I na zlosc moim wrogom :D Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Co stało się z szczęściem?? 22.05.04, 11:31 ja ino martwy sie nom na forum nie przydosz.... :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwusia2 Re: Co stało się z szczęściem?? IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 11:40 hehe no ja to prowda na złość wrogom niy bydom mieć takego lekkego życia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Co stało się z szczęściem?? 22.05.04, 15:35 chyba jednak polazło w..... :| Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwusia2 Re: Co stało się z szczęściem?? IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 17:53 umyka i ucieka ... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Co stało się z szczęściem?? 22.05.04, 21:55 Szczyńściym jest szkryflać wiela po ślonsku We Internetu ciekawym konsku A jak do tego dołożyć rym Toż "do kwadratu" - ło tym jo wiym. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Co stało się z szczęściem?? 24.05.04, 21:29 ty zowżdy cosik poradzisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Co stało się z szczęściem?? 24.05.04, 23:30 Ostatnio mam samego pecha,więc o szczęściu na razie nie myślę ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Co stało się z szczęściem?? 24.05.04, 23:32 forman5 napisał: > Ostatnio mam samego pecha,więc o szczęściu na razie nie myślę ! zaś można zacytować; "ten los, zły los..." Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwusia2 Re: Co stało się z szczęściem?? IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 23:34 oj cos ten zły los ostatnio podstępnie się skrada :( Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Co stało się z szczęściem?? 25.05.04, 09:44 "don`t worry, be happy"!!!! "...In every life we have some trouble, when you worry you make it double..." zawsze w życiu ma sie jakieś kłopoty kiedy sie martwisz, robisz je podwójne! więc nie martw sie! być szczęśliwy/a!! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Co stało się z szczęściem?? 29.05.04, 00:23 drcarlos napisał: > forman5 napisał: > > > Ostatnio mam samego pecha,więc o szczęściu na razie nie myślę ! > > zaś można zacytować; "ten los, zły los..." Słowa piosenek tego wykonawcy to filozofia życia.Szkoda że Czesław tak wcześnie odszedł.Do końca miał swoje niezachwiane poglądy.Oj żeby politycy byli tak konsakwentni jak ON ! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Co stało się z szczęściem?? 29.05.04, 00:25 drcarlos napisał: > forman5 napisał: > > > Ostatnio mam samego pecha,więc o szczęściu na razie nie myślę ! > > zaś można zacytować; "ten los, zły los..." Do tego pecha,doszło w feralnym tygodniu inne "nieszczęście.Ale o tym nie forum publicznym Ci opowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Co stało się z szczęściem?? 28.05.04, 16:08 całe szczęście kajś jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Co stało się z szczęściem?? 29.05.04, 08:53 przyjęli raport Ziobro... to jednak jest kajś to szczęście?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Co stało się z szczęściem?? 08.06.04, 22:14 a moze jest gdzies blisko, na wyciagniecie ręki? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwusia2 Re: Co stało się z szczęściem?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 22:50 no to nic tylko wyciągnąć rękę !!! Ty to masz "szczęście" ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Co stało się z szczęściem?? 08.06.04, 22:54 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > no to nic tylko wyciągnąć rękę !!! Ty to masz "szczęście" ... :) chyba nie :( napisalem ze moze jest na wyciagniecie reki... ale nie mam pewnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwusia2 Re: Co stało się z szczęściem?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 23:35 hmmm nigdy się nie dowiesz jeżeli nie sprawdzisz... :) nioo i przede wszystkim trzeba wierzyć i mieć nadzieję........ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Co stało się z szczęściem?? 09.06.04, 11:08 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > hmmm nigdy się nie dowiesz jeżeli nie sprawdzisz... :) nioo i przede wszystkim > trzeba wierzyć i mieć nadzieję........ ;) to prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Co stało się z szczęściem?? 09.06.04, 15:38 drcarlos napisał: > "wiara czyni cuda" w takim razie "mała jest moja wiara".... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwusia2 Re: Co stało się z szczęściem?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 20:07 ...spróbuj uwierzyć...!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Co stało się z szczęściem?? 09.06.04, 22:44 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > ...spróbuj uwierzyć...!!!!! :) sprobuje Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Co stało się z szczęściem?? 11.06.04, 10:40 dr_scott napisał: > Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > > > ...spróbuj uwierzyć...!!!!! :) > > sprobuje coś sie nie starasz w takim razie.... :P Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott czy można wyczerpać limit szczęścia? 11.06.04, 10:14 tak czasem myśle sobie że mi już więcej szczęścia nie przysługuje w tym życiu.... myślicie że można wyczerpać limit? ewentualnie gdzie i jak go uzupełnić?? ja myśle że jest pare takich miejsc, sytuacji, kiedy można podładować akumulator... Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: czy można wyczerpać limit szczęścia? 12.06.04, 22:40 dr_scott napisał: > tak czasem myśle sobie że mi już więcej szczęścia nie przysługuje w tym > życiu.... myślicie że można wyczerpać limit? ewentualnie gdzie i jak go > uzupełnić?? > > ja myśle że jest pare takich miejsc, sytuacji, kiedy można podładować > akumulator... > może podpowiesz co nieco? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: czy można wyczerpać limit szczęścia? 13.06.04, 11:07 d_aga napisała: > dr_scott napisał: > > > tak czasem myśle sobie że mi już więcej szczęścia nie przysługuje w tym > > życiu.... myślicie że można wyczerpać limit? ewentualnie gdzie i jak go > > uzupełnić?? > > > > ja myśle że jest pare takich miejsc, sytuacji, kiedy można podładować > > akumulator... > > > może podpowiesz co nieco? ale to chyba kazdy sam indywidualnie musi odkryc. nie wiem czy jest jakis gotowy szablon... ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwusia2 Re: czy można wyczerpać limit szczęścia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 22:03 ...wydaje mi się, że nie ma limitu szczęścia :), dostajemy je poprostu małymi porcjami i to przeważnie wtedy kiedy myślimy, że nic dobrego nas juz nie może spotkać...!!! Przychodzi niespodziewanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: czy można wyczerpać limit szczęścia? 14.06.04, 22:57 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > ...wydaje mi się, że nie ma limitu szczęścia :), dostajemy je poprostu małymi > porcjami i to przeważnie wtedy kiedy myślimy, że nic dobrego nas juz nie może > spotkać...!!! Przychodzi niespodziewanie ;) czai sie za rogiem, w ciemnej uliczce, atakuje z nienacka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwusia2 Re: szukam ładowarki do akumulatora szczęscia!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 21:55 też by mi się przydała :( tylko skąd ją wziąść???? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: szukam ładowarki do akumulatora szczęscia!! 14.06.04, 22:58 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > też by mi się przydała :( tylko skąd ją wziąść???? na allegro nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwusia2 Re: szukam ładowarki do akumulatora szczęscia!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 23:09 no to klapa akumulator mój już jedzie na rezerwie :( jak sie wyczerpie rezerwa to zgine marnie ... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: szukam ładowarki do akumulatora szczęscia!! 14.06.04, 23:11 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > no to klapa akumulator mój już jedzie na rezerwie :( jak sie wyczerpie rezerwa > > to zgine marnie ... ;( co Ty gadasz, bez szczescia tez mozna żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwusia2 Re: szukam ładowarki do akumulatora szczęscia!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 23:34 ano można , pewnie że można ale trza by napełnić akumulatory na cito bo wtedy się żyje jakoś łatwiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: szukam ładowarki do akumulatora szczęscia!! 15.06.04, 08:10 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > ano można , pewnie że można ale trza by napełnić akumulatory na cito bo wtedy > się żyje jakoś łatwiej.... a moze by tak komus podprowadzic naladowany aku... a wrzucic mu wyczerpany? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwusia2 Re: szukam ładowarki do akumulatora szczęscia!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 23:34 tylko pytanko komu? :> masz kogoś konkretnego na myśli?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: szukam ładowarki do akumulatora szczęscia!! 16.06.04, 18:16 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > tylko pytanko komu? :> masz kogoś konkretnego na myśli?? :> hmmmmmmmmmmmmmm..... ale to bylo by niehumanitarne zabierac komus naladowany akumulator. musialbym tego kogos unieszcześliwić, a tego robic nie chce :/ musi byc inny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwusia2 Re: szukam ładowarki do akumulatora szczęscia!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 18:41 No to trzeba szukać dalej tej ładowarki.... Kto szuka ten znajdzie ... :D tak głosi stare przysłowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwusia2 Re: szukam ładowarki do akumulatora szczęscia!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 21:48 ...chociaż boje sie że ....... stare przysłowie kłamie :( Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: szukam ładowarki do akumulatora szczęscia!! 16.06.04, 22:58 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > ...chociaż boje sie że ....... stare przysłowie kłamie :( no co Ty?! jo ta ładowarka dorwia w koncu. poszukom na ebay'u..... Odpowiedz Link Zgłoś
anya6 Re: Co stało się z szczęściem?? 15.06.04, 22:56 Kurde czemu zapodalam taki przybity temat:/ no juz nie smutasic mi sie tu :))) jeszcze bydzie dobrze i piknie:) hahah(jak stad wyjade chyba:/) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott mom ładowarka! 17.06.04, 22:44 ale nie tako fest, nie laduje do konca. ALE ŁADUJE :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwusia2 Re: mom ładowarka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 22:53 jeruna serio mosz???? kaj żeś jom znolozł???? :> Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: mom ładowarka! 17.06.04, 23:58 a co ładuje?? :> kartofle na prziczepa?? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: mom ładowarka! 18.06.04, 09:47 drcarlos napisał: > a co ładuje?? :> kartofle na prziczepa?? ;> pierunie jerunie chichrejcie sie chichrejcie!! a jo i tak mom ładowarka!! terefere!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwusia2 Re: mom ładowarka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 22:14 uobietnica żeś spełnioł boś uobiecoł jom znolyźć i żeś znoloz....ciesz sie bo tako ładowarka to fajno rzecz ... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: mom ładowarka! 19.06.04, 21:41 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > uobietnica żeś spełnioł boś uobiecoł jom znolyźć i żeś znoloz....ciesz sie bo > tako ładowarka to fajno rzecz ... fajno fajno. ino cosik slabo laduje, ale znajde lepszom! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: mom ładowarka! 19.06.04, 23:01 no toż melduj zaroz jak ino znojdziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: mom ładowarka! 20.06.04, 13:57 iwusia2 napisała: > no toż melduj zaroz jak ino znojdziesz :) wszićko sam napisza. bez obawy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwusia2 Re: mom ładowarka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 14:47 no jo myśla że napises :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: mom ładowarka! 25.06.04, 00:55 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > no jo myśla że napises :) mam, mam, full wypas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwusia2 Re: mom ładowarka! IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 00:59 ja też mam :D ale prondziii!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: mom ładowarka! 25.06.04, 07:50 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > ja też mam :D ale prondziii!!!! :) serio?? a co to mosz za ladowarka?? tys moze mi jom zahabiła jak jo sie znalaz?! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwusia2 Re: mom ładowarka! IP: *.protonet.pl 25.06.04, 15:07 serio serio mom ładowarka :D jo Cie prosza jo jom wcale niy zahabiyła ;) :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwusia2 Re: mom ładowarka! IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 18:15 ...aaaa Ty skond mosz?:> ciooo?:> kajżes jom znolozł? możeś to Ty mie jom zahabioł ciooo?:> aaa moja ładowarka jest ekstra :D Odpowiedz Link Zgłoś
anya6 Re: Co stało się z szczęściem?? 18.06.04, 10:14 ło ty pierunie fajniscie sie mosz:P Odpowiedz Link Zgłoś