Gość: darek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.04, 21:52 Iwona ma na imie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forman5 Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 08.02.04, 22:08 Zawsze mówiłem że mamy świetne dziewczyny. Gratuluję Ci Iwony ! Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 08.02.04, 22:24 No to gratuluję, że taką znalazłeś .. Moim zdaniem dużo jest fajnych, ale jak szukasz to naprawdę ciężko jest znaleźć ;) .. Gdzie one się "ukrywają" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.04, 22:47 A czasami sa bardzo blisko nas tylko ich nie dostrzegamy. Więc trzeba sie dokładnie rozejrzeć wokół siebie i wierzyć, że sie ja znajdzie. Wiara góry przenosi. Nawet te Tarnowskie Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 08.02.04, 22:51 Słuszna uwaga :) Postaram się rozejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 08.02.04, 23:39 Gość portalu: darek napisał(a): > Iwona ma na imie. HA! żeby tylko ta jedna!! Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 09.02.04, 22:05 A jest ich tam jeszcze więcej ? To powiem kolegom. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 09.02.04, 23:21 ubott.1 napisał: > A jest ich tam jeszcze więcej ? To powiem kolegom. sam sprawdź :) Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 11.02.04, 23:01 Ja już jedną znalazłem, wiec nie bardzo mogę szukać innych. Ale skoro jedna jest to pewnie jest ich więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 11.02.04, 23:04 ubott.1 napisał: > Ja już jedną znalazłem, wiec nie bardzo mogę szukać innych. Ale skoro jedna > jest to pewnie jest ich więcej. ja bym zostal przy obecnej, bo jak sie dowie o innych to... sam wiesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_tg Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 12.02.04, 09:58 wiemy, wiemy... :-) Mamy wiele fajnych koleżanek, które bezskutecznie szukają świetnych mężczyzn:-) I w efekcie wyjeżdżają poza TG, a czasem poza nasz kraj. I już mam 2 kochane przyjaciółki daleko od siebie, bo chyba źle szukały:-) Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 12.02.04, 13:43 A gdzie można znaleźć te szukające koleżanki :D ?? Odpowiedz Link Zgłoś
magda_tg Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 12.02.04, 14:03 artektg napisał: > A gdzie można znaleźć te szukające koleżanki :D ?? Jak to gdzie? W TG:-) Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 12.02.04, 14:05 HA HA :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwcia Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G IP: *.i / *.i-bud.pl 12.02.04, 21:17 to nie hehe bo dziewczyny sa fajne tylko chłopakow jakos znalezc fajnych nie moga :) Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 12.02.04, 21:41 są fajni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 21:48 Wiec widzicie sami wystarczy dobrze sie rozgladać. A i druga połowa sie znajdzie. Wiec moze male spotkanko forumowiczow z TG ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwcia Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G IP: *.i / *.i-bud.pl 12.02.04, 23:00 tylko gdzie ich szukac?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 12.02.04, 23:11 o to samo się pytałem dziewczyn :) ale nie odpowiedziała żadna :( Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 12.02.04, 23:32 no jak to gdzie w Tarnowskich Gorach i okolicach :) Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 12.02.04, 23:43 A dokładniej :) ? Gdzie można je spotkać na "łowach" :D ? Odpowiedz Link Zgłoś
magda_tg Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 13.02.04, 07:37 artektg napisał: > A dokładniej :) ? Gdzie można je spotkać na "łowach" :D ? No wiesz! Wstydziłbyś się! Chcesz spotkać dziewczyny na łowach? Chcesz pójść na taką łatwiznę?! Zawsze wydawało mi się, że to panowie chodzą na łowy, a dziewczyny wpadają w sidła, albo i nie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pendragon_pl Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 13.02.04, 08:57 No widzisz , jestem z TG a świetną dziewczynę znalazłem w Siemianowicach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_72 Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 13.02.04, 13:09 To prawda. Mam dziewczynę właśnie z TG,więc wiem co mówię:-) Ale jest i druga strona medalu-to jedyna pozytywna rzecz,która pozwala mi w miarę dobrze mysleć o tym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 14.02.04, 18:07 pendragon_pl napisał: > No widzisz , jestem z TG a świetną dziewczynę znalazłem w Siemianowicach :-) > a ja jestem z TG a świetnego chłopaka nie mam wogóle :( Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 15.02.04, 00:15 Tu są sami świetni ludzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pendragon_pl Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 15.02.04, 13:20 Nie martw sie iwusia, i dla Ciebie znajdzie sie świetny chłopak :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 16.02.04, 21:40 mamy fajne dziewczyny w TG. FAKT! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 17.02.04, 18:04 no tak dziewczyny są ładne i fajne :) ale gdzie są fajni chłopcy ?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 17.02.04, 19:38 iwusia2 napisała: > no tak dziewczyny są ładne i fajne :) ale gdzie są fajni chłopcy ?? ;) jakto gdzie!! tutaj na forum, najlepsze okazy w mieście! Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 17.02.04, 21:33 zgadzam się z przedmówcą , przejdźmy od słów do czynów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 17.02.04, 22:18 artektg napisał: > zgadzam się z przedmówcą , przejdźmy od słów do czynów ;) ;D a bedzie ku temu okazja! ;) na spotkaniu forumowiczow :D Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 17.02.04, 23:34 artektg napisał: > zgadzam się z przedmówcą , przejdźmy od słów do czynów ;) jakie czyny zamierzasz poczynić? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 18.02.04, 20:04 no nie wątpie ze najlepsze okazy w miescie hihi ;) mnie tez zastanawia co to za czyny planuje artektg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 18.02.04, 20:13 no comments ;} Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 18.02.04, 23:42 tak tak artektg teraz to no comments hihihih ;) przyznaj sie :P Odpowiedz Link Zgłoś
magda_tg Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 19.02.04, 07:53 iwusia2 napisała: > tak tak artektg teraz to no comments hihihih ;) przyznaj sie :P Iwusia! Artektg zapewne chce zachować odrobinę tajemniczości. Pozwól mu na to, a na pewno zasokoczy Cię (miło) przy pierwszym spotkaniu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 19.02.04, 12:38 Jejq ;) CO jo takigo zrobioł ;D ? Kobiety szaleją ;] Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 19.02.04, 18:01 no to ale sie mosz fajnie hihihihi dziołszki gupiejom:P Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 19.02.04, 18:26 ny gupiyjcie za fest, bo jak to godają : z igracków przidą płacki Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 23.02.04, 21:03 artektg napisał: > ny gupiyjcie za fest, bo jak to godają : z igracków przidą płacki a tam płacki łodrazu... chichry bydom ino ;D som! ;) i gryfnie jest! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 20:10 najlepsi sa w katowicach-bogucicach:))zapraszam jak tez jestes ladna moze podaj swoj numer:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania br* ja jestem najfajniejsza! IP: *.protonet.pl 19.02.04, 18:28 jestem najfajniejsza dziewczyna w Tarnowskich Gorach pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ja jestem najfajniejsza! 19.02.04, 20:19 Gość portalu: ania br* napisał(a): > jestem najfajniejsza dziewczyna w Tarnowskich Gorach > > pozdrawiam :) pozwol nam sie przekonac ;) przyjdz na spotkanie forumowiczow!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: ja jestem najfajniejsza! 19.02.04, 22:33 a gdzie i kiedy to spotkanie drcarlos ;) ?? hihi Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ja jestem najfajniejsza! 19.02.04, 23:16 iwusia2 napisała: > a gdzie i kiedy to spotkanie drcarlos ;) ?? hihi czytaj watek spotkanie forumowiczow ;P Odpowiedz Link Zgłoś
magda_tg Re: ja jestem najfajniejsza! 20.02.04, 14:24 drcarlos napisał: > iwusia2 napisała: > > > a gdzie i kiedy to spotkanie drcarlos ;) ?? hihi > > czytaj watek spotkanie forumowiczow ;P Iwusia przecież pisałaś, że nie znalazłaś fajnego chłopaka, więc teraz masz szansę. Jesli oczywiście Panowie (stanu wolnego) zjawią się na spotkaniu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ja jestem najfajniejsza! 20.02.04, 14:28 magda_tg napisała: > drcarlos napisał: > > > iwusia2 napisała: > > > > > a gdzie i kiedy to spotkanie drcarlos ;) ?? hihi > > > > czytaj watek spotkanie forumowiczow ;P > > Iwusia przecież pisałaś, że nie znalazłaś fajnego chłopaka, więc teraz masz > szansę. Jesli oczywiście Panowie (stanu wolnego) zjawią się na spotkaniu:-) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_tg Re: ja jestem najfajniejsza! 20.02.04, 14:30 drcarlos napisał: > magda_tg napisała: > > > drcarlos napisał: > > > > > iwusia2 napisała: > > > > > > > a gdzie i kiedy to spotkanie drcarlos ;) ?? hihi > > > > > > czytaj watek spotkanie forumowiczow ;P > > > > Iwusia przecież pisałaś, że nie znalazłaś fajnego chłopaka, więc teraz mas > z > > szansę. Jesli oczywiście Panowie (stanu wolnego) zjawią się na spotkaniu:- > ) > > ;) Carlosie, cóż oznacza Twój zawadiacki uśmiech?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: ja jestem najfajniejsza! 21.02.04, 11:56 pewnie to taki zaczepny, taki wabik na kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: ja jestem najfajniejsza! 21.02.04, 12:44 tak tak faceci zaczepiaja a jak juz co do czego dojdzie to nogi za pas hihihi :) Odpowiedz Link Zgłoś
tom1 Re: ja jestem najfajniejsza! 21.02.04, 18:07 > tak tak faceci zaczepiaja a jak juz co do czego dojdzie to nogi za pas no to ci łobuzy niegrzeczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ja jestem najfajniejsza! 21.02.04, 20:25 tom1 napisał: > > tak tak faceci zaczepiaja a jak juz co do czego dojdzie to nogi za pas > > no to ci łobuzy niegrzeczne :) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: ja jestem najfajniejsza! 21.02.04, 21:09 i to jeszcze jakie ;) a Ty jesteś grzeczny łobuz czy niegrzeczny?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ja jestem najfajniejsza! 21.02.04, 21:38 iwusia2 napisała: > i to jeszcze jakie ;) a Ty jesteś grzeczny łobuz czy niegrzeczny?? :P łobuzy grzeczny i niegrzeczny som po jednych piniondzach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: ja jestem najfajniejsza! 22.02.04, 15:15 hmmm no no drcarlos Ty tu ciekawe rzecy godosz:P Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ja jestem najfajniejsza! 22.02.04, 16:38 iwusia2 napisała: > hmmm no no drcarlos Ty tu ciekawe rzecy godosz:P nie ino jo ;P Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: ja jestem najfajniejsza! 22.02.04, 18:03 no ale przez te nasze godanie to sie przinajmij cosik ciekawego dzieje i zodyn sie niy nudzi;p Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ja jestem najfajniejsza! 23.02.04, 21:01 iwusia2 napisała: > no ale przez te nasze godanie to sie przinajmij cosik ciekawego dzieje i zodyn > sie niy nudzi;p ano tysz prowda! i sie liczydło krynci ;D Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ja jestem najfajniejsza! 21.02.04, 20:25 magda_tg napisała: > drcarlos napisał: > > > magda_tg napisała: > > > > > drcarlos napisał: > > > > > > > iwusia2 napisała: > > > > > > > > > a gdzie i kiedy to spotkanie drcarlos ;) ?? hihi > > > > > > > > czytaj watek spotkanie forumowiczow ;P > > > > > > Iwusia przecież pisałaś, że nie znalazłaś fajnego chłopaka, więc tera > z mas > > z > > > szansę. Jesli oczywiście Panowie (stanu wolnego) zjawią się na spotka > niu:- > > ) > > > > ;) > > Carlosie, cóż oznacza Twój zawadiacki uśmiech?:-) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nickowa Re: ja jestem najfajniejsza! 22.02.04, 18:14 mozna by dodać .."dyskusyja się rozwija..." Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ja jestem najfajniejsza! 22.02.04, 23:08 nickowa napisała: > mozna by dodać .."dyskusyja się rozwija..." jest bardzo zywa ;) wszyscy sie ze wszystkimi zgadzaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: ja jestem najfajniejsza! 23.02.04, 18:47 hmmm carlosie widza że łypiesz łoczkiem ;) cyzbyć sie żartówoł?? hehe :P Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ja jestem najfajniejsza! 23.02.04, 19:26 iwusia2 napisała: > hmmm carlosie widza że łypiesz łoczkiem ;) cyzbyć sie żartówoł?? hehe :P zartow Cie sie zawciewo, a przeca łoczko nie zawżdy znaczy wic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: ja jestem najfajniejsza! 23.02.04, 20:35 łoj carlos ale Ty mie za słówka chytosz jo sie ino tak pedziała ło tych żartach;) jo lubia żarty :) a swojom drogom ciekawo żech jest skond Ty tak gryfnie godosz po naszymu :P Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ja jestem najfajniejsza! 23.02.04, 20:59 iwusia2 napisała: > łoj carlos ale Ty mie za słówka chytosz jo sie ino tak pedziała ło tych > żartach;) jo lubia żarty :) a swojom drogom ciekawo żech jest skond Ty tak > gryfnie godosz po naszymu :P gryfnie to jo nie godom, bo lata spolszczania robiom swoje :( ale tera nadrabiom zaległosci ;) wca sie naumiec mojego łoczystego jenzyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: ja jestem najfajniejsza! 24.02.04, 00:25 carlosie a słownik ślonsko-polski mosz?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ja jestem najfajniejsza! 29.02.04, 22:03 iwusia2 napisała: > carlosie a słownik ślonsko-polski mosz?? ;) ano mom, ale nie jes zas taki srogi :( to taki mały hefcik... ale w necie tysz jes :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: ja jestem najfajniejsza! 29.02.04, 18:51 no i widzisz madziu?? spotkanie nie doszło do skutku :( Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ja jestem najfajniejsza! 29.02.04, 22:04 iwusia2 napisała: > no i widzisz madziu?? spotkanie nie doszło do skutku :( ale ino zostało odroczone! widzisz przeca ze nie kazdy sam mogl przyleżć :( snieg sam sypie tak ze mielibysmy problym zeby sie tam dostac.... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: ja jestem najfajniejsza! 29.02.04, 22:55 no mom nadzieja ze ino łodroczone :P łopaty w garść i się łodkopywac hihi Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ja jestem najfajniejsza! 01.03.04, 17:04 iwusia2 napisała: > no mom nadzieja ze ino łodroczone :P łopaty w garść i się łodkopywac hihi poczekomy az sam stopnieje... :) nie dali by my rady tyla odkopac ;P Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: ja jestem najfajniejsza! 02.03.04, 16:01 carlos niech Ci bydzie ;) chociaż jo uważom że mogliby my sie poświecic :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ja jestem najfajniejsza! 02.03.04, 20:51 iwusia2 napisała: > carlos niech Ci bydzie ;) chociaż jo uważom że mogliby my sie poświecic :) jo jużech sie tak poświęcioł jak żech łodciepowoł garaż... a na drugi dzionek mnie plery boloły... widać za mało robia... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: ja jestem najfajniejsza! 02.03.04, 21:07 to trza sie było kogoś spaczeć do wymasowanio tych plerów hihihihi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ja jestem najfajniejsza! 02.03.04, 21:31 iwusia2 napisała: > to trza sie było kogoś spaczeć do wymasowanio tych plerów hihihihi ;) ;) oj Iwusia Iwusia... kudłate myśli? :P Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: ja jestem najfajniejsza! 02.03.04, 21:54 Carlosie jakie kudłate ;) ?? Przeca mieszkosz niydaleko GCR-u możno by Ci tam zrobiyli jaki masaż pleckow :P A swoją drogą Carlosku godnymu chlyb na myśli hihihihih :P Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ja jestem najfajniejsza! 02.03.04, 22:01 iwusia2 napisała: > Carlosie jakie kudłate ;) ?? Przeca mieszkosz niydaleko GCR-u możno by Ci tam > zrobiyli jaki masaż pleckow :P A swoją drogą Carlosku godnymu chlyb na myśli > hihihihih :P jo tam masazow nie potzrebyja, choc wcale nie twierdze ze som złe ;) a jak juz godomy o chlybie to właśie żech siem głodny zrobioł :P więc ida coś zezreć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: ja jestem najfajniejsza! 02.03.04, 22:56 no to Ci chopecku życa smacznego ino sie niy przejedz hihih ;) bo Cie potym brzusio bydzie boloł :P Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ja jestem najfajniejsza! 02.03.04, 22:57 iwusia2 napisała: > no to Ci chopecku życa smacznego ino sie niy przejedz hihih ;) bo Cie potym > brzusio bydzie boloł :P jo tam jes twardy... wszysko przeczimom :) nawet bol pukla ;) bo to ino ino tak trocha.... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Czy wiecie, że macie świetne dziewczyny w T.G 22.02.04, 18:25 Świetne dziewczyny z Tarnogórskiego Cenrum Kultury tańczyły kankana i nie tylko w sobotnią noc na ostatkach ! Brawa dla dziewczyn z TOK ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Czy wiecie, że macie świetne dziewczyny w T.G 22.02.04, 23:07 forman5 napisał: > Świetne dziewczyny z Tarnogórskiego Cenrum Kultury tańczyły kankana i nie tylko > > w sobotnią noc na ostatkach ! > Brawa dla dziewczyn z TOK ! nie mialem okazji ich podziwiac :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubott.1 Re: Czy wiecie, że macie świetne dziewczyny w T.G IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.04, 00:09 Ach szkoda, że mnie tam nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krowicycek Przeczytajcie to !!!! IP: *.piekary.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 11:37 Tez ją znam: raz-i-won-ka... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Przeczytajcie to !!!! 26.02.04, 18:02 Gość portalu: Krowicycek napisał(a): > Tez ją znam: raz-i-won-ka... PS. troche infantylny nik.... Odpowiedz Link Zgłoś
magda_tg Re: Przeczytajcie to !!!! 27.02.04, 08:25 drcarlos napisał: > Gość portalu: Krowicycek napisał(a): > > > Tez ją znam: raz-i-won-ka... > > PS. troche infantylny nik.... Nie tylko nick.... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Przeczytajcie to !!!! 27.02.04, 10:33 magda_tg napisała: > drcarlos napisał: > > > Gość portalu: Krowicycek napisał(a): > > > > > Tez ją znam: raz-i-won-ka... > > > > PS. troche infantylny nik.... > > Nie tylko nick.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 05.03.04, 23:59 a ci co sam pisali, niech sie teraz wpiszą do spisu powszechnego forumowiczow nr3!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 06.03.04, 00:20 carlosku jo sie już wpisała ino zastanawiom sie kaj je ta cało reszta toć tu tyla wpisów Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 28.03.04, 23:54 No to fajnie ze tyle jest tu w tarnowskich fajnych dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 29.03.04, 10:51 Może na wiosnę jakieś fajne wyjdą na światło dzienne ;) i jakaś mnie "zaczepi" lol Pozdrowienia dla pięknych Tarnogórzanek :D czyli dla wszystkich [; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PASSER BY świetne dziewczyny w T.G. - Ale gdzie je szukac? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.05.04, 01:58 Jade do Polski po 22 latach - powiedz mi jak znalazles swoja swietna dziewczyne? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: świetne dziewczyny w T.G. - Ale gdzie je szuk 22.05.04, 10:38 Gość portalu: PASSER BY napisał(a): > Jade do Polski po 22 latach - powiedz mi jak znalazles swoja swietna dziewczyne > ? > tu na forum fajnych dziewczn troche :) nie trzeba szukac Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: świetne dziewczyny w T.G. - Ale gdzie je szuk 22.05.04, 13:50 ...hmmm może faktycznie nie trzeba szukać daleko? :> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: świetne dziewczyny w T.G. - Ale gdzie je szuk 24.06.04, 13:24 iwusia2 napisała: > ...hmmm może faktycznie nie trzeba szukać daleko? :> ;) a co mosz na myśli??? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: świetne dziewczyny w T.G. - Ale gdzie je szuk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 15:50 a to znacy dokładnie to co napisałach :D Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 23.06.04, 14:56 Gość portalu: darek napisał(a): > Iwona ma na imie. Znam Iwone.... ale nie z TG. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 24.06.04, 13:24 dr_scott napisał: > Gość portalu: darek napisał(a): > > > Iwona ma na imie. > > Znam Iwone.... ale nie z TG. a jo znom Iwone z TG :P a nie z Tg tysz znom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 24.06.04, 15:25 drcarlos napisał: > dr_scott napisał: > > > Gość portalu: darek napisał(a): > > > > > Iwona ma na imie. > > > > Znam Iwone.... ale nie z TG. > > a jo znom Iwone z TG :P a nie z Tg tysz znom ;) aaaaaaaaaaa z TG to tez znam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 18:19 jak żech się dowiedziała uod mamusi tak mie właśnie nazwali jakech sie urodziyła ale casami wołajom na mnie Iwusia ;) i powiym Wom że fajnie mie nazwali bo mie sie podobo te imie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bueno Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G IP: *.bobry / *.bobry-net.org 03.08.04, 12:11 A dyć to szystko samo prowda, moja baba są Iwonka ino co ją doma wołają Łoncia ale to trocha z gorolij gotki kero sie wszyndy szparoma wsisko.Pyrsk ludkowie... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 03.08.04, 18:07 To prawda -nawet w Miedzyzdrojach o tym wiedza ! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 03.08.04, 22:31 eee mie to nawet Tereska wołają ale to tylko nieliczni, chociaż pojęcia nie mam dlaczego ??? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 03.08.04, 23:37 iwusia2 napisała: > eee mie to nawet Tereska wołają ale to tylko nieliczni, chociaż pojęcia nie > mam dlaczego ??? :/ jest taki film "cześć Tereska" i potem niktórzy na wszystkich tak wołają, bo im sie ten zwrot spodobał..... może...? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 03.08.04, 23:41 nie to nie przez tyn film.... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 04.08.04, 23:05 qle wściekli sie z tom Tereskom czy co? juz dzisioj koleżanka na mnie tyż zaczyła wołac Tereska ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 23:23 no to koniec z Tereska..... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 11.08.04, 23:10 to teroz ty na nie zacznij godać terska ;P to sie uoduczom ;) abo jak ktoś przylejzie do wos to sie spyto; to same Tereski robiom?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lancer7 Re: Czy wiecie, że macie świetną dziewczyne w T.G 13.08.04, 12:31 Wszystkie fajne w TG są juz zajęte Odpowiedz Link Zgłoś