lancer7 12.06.04, 21:47 Portugalia-Grecja 1:2 Mało kto sie chyba spodziewał takiego wyniku. Ale to jest właśnie magia piłki nożnej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yasny Re: Pierwsza niespodzianka na Euro 13.06.04, 01:19 Podobala mi sie gra Grekow. Potencjal pilkarski maja na pewno slabszy od Portugalczykow, ale zagrali ambitnie, z duza dyscyplina taktyczna i duzo wieksza "checia do biegania" niz przeciwnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Pierwsza niespodzianka na Euro 13.06.04, 07:43 Kto by się spodziewał,ze gospodarze tak umoczą w pierwszym meczu.Brawa dla Grecji. Ile jeszcze będzie takich niespodzianek ? Czekam z zaciekawieniem na kolejne ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Pierwsza niespodzianka na Euro 13.06.04, 10:20 myśleli ze Grecja ciańka i sie nastawili na lajtowy szpil i juz sie nie umieli przestawić... przynajmniej nie wszyscy bo jednego strzelili... Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_72 Re: Pierwsza niespodzianka na Euro 13.06.04, 22:59 A ja we wczorajszym meczu kibicowałem Rosji. A tu fuksiarsko wygała Hiszpania 1:0, szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
lancer7 Tak przegrać mecz :( 13.06.04, 22:42 F*ck ! stracić dwie bramki w ciągu pół minuty. Zaś sie żabojadom udało Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Tak przegrać mecz :( 13.06.04, 23:06 Ja tam za francuzami tak bardzo nie przepadam, ale radoche dzis mialem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Tak przegrać mecz :( 13.06.04, 23:22 lancer7 napisał: > F*ck ! stracić dwie bramki w ciągu pół minuty. Zaś sie żabojadom udało To zasługa Beckhama ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Tak przegrać mecz :( 14.06.04, 00:06 forman5 napisał: > lancer7 napisał: > > > F*ck ! stracić dwie bramki w ciągu pół minuty. Zaś sie żabojadom udało > > To zasługa Beckhama ! i ich bramkarza! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Tak przegrać mecz :( 14.06.04, 00:25 lancer7 napisał: > F*ck ! stracić dwie bramki w ciągu pół minuty. Zaś sie żabojadom udało aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!! nie lubie jednych i drugich, ale fajne to bylo... ogladalem mecz w Bossie Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Tylko Niemcy!!! 14.06.04, 07:50 Tylko Niemcy mogą zdobyć tytuł mistrzów Europy bo najmniej posiłkują się rodowitymi czarnymi europejczykami. L. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Tylko Niemcy!!! 14.06.04, 08:20 loggic napisał: > Tylko Niemcy mogą zdobyć tytuł mistrzów Europy bo najmniej posiłkują się > rodowitymi czarnymi europejczykami. > L. Poczekamy-zobaczymy jutro w meczu z Holandią ! Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_72 Re: Tylko NIE Niemcy!!! 14.06.04, 10:00 Tak jak w temacie, tylko NIE Niemcy. Nie lubię tej nacji i takie mam prawo. Nie lubię też stylu w jakim gra ich reprezentacja od wielu już lat. I mam nadzieję,że ich sukcesem będzie co najwyżej wyjście z grupy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Tylko NIE Niemcy!!! 14.06.04, 10:17 czemu ich nie lubisz? ja chyba wiem, ale mimo wszystko jestem za nimi... piłką mało sie interesuje, nawet nie wim kiedy jakieś mecze lecą ;P ale jak coś poleci to może obejże, w zależności czy bedzie ciekawy mecz :P Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Tylko NIE Niemcy!!! 14.06.04, 22:43 drcarlos napisał: > czemu ich nie lubisz? ja chyba wiem, ale mimo wszystko jestem za nimi... > piłką mało sie interesuje, nawet nie wim kiedy jakieś mecze lecą ;P > ale jak coś poleci to może obejże, w zależności czy bedzie ciekawy mecz :P Niemcy rzadko graja ciekawe mecze ! Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Tylko NIE Niemcy!!! 14.06.04, 11:17 jerry_72 napisał: > Tak jak w temacie, tylko NIE Niemcy. Nie lubię tej nacji i takie mam prawo. Nie > > lubię też stylu w jakim gra ich reprezentacja od wielu już lat. I mam > nadzieję,że ich sukcesem będzie co najwyżej wyjście z grupy:-) Niech tak sie stanie. Pisze sie na to ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lancer7 Re: Tylko NIE Niemcy!!! 14.06.04, 21:08 jerry_72 napisał: > Tak jak w temacie, tylko NIE Niemcy. Nie lubię tej nacji i takie mam prawo. Nie > > lubię też stylu w jakim gra ich reprezentacja od wielu już lat. I mam > nadzieję,że ich sukcesem będzie co najwyżej wyjście z grupy:-) zgadzam sie z Tobą, tylko że oni zajma 3 miejsce w grupie za Holandią i Czechami :D to takie moje małe marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Tylko NIE Niemcy!!! 14.06.04, 23:04 jerry_72 napisał: ich sukcesem będzie co najwyżej wyjście z grupy:-) "Tak,tak wyjście z grupy z 2 iego miejsca by nie spotkac się z..?.Póżniej po cięzkim meczu, szczęśliwe losowanie półfinalisty dogrywka i rzuty karne doprowadzają Niemców do finału.Tam po meczu wygranym 1:0 mamy mistrza Europy"(zarazem aktualnego vice-mistrza świata). Czy taki scenariusz się powtórzy ? Nie sądzę.Szczęście nie może wiecznie trwać ! Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Tylko Niemcy!!! 14.06.04, 11:16 loggic napisał: > Tylko Niemcy mogą zdobyć tytuł mistrzów Europy bo najmniej posiłkują się > rodowitymi czarnymi europejczykami. > L. > Zabawny jestes. I pewnie Beckenbauer i Voller stoja na strazy "czystosci rasowej" ich skladu. p.s. "najmniej posiłkują się > rodowitymi czarnymi europejczykami" to jest warunek czy przyczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Tylko Niemcy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 14:32 Uważasz, że rodowici czarni europejczycy są gorszymi graczami niż inni, czy może "tylko" twoje rasistowskie poglądy? W każdym razie na znawcę piłki to nie wyglądasz... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Pierwsza niespodzianka na Euro 14.06.04, 10:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=102&w=11648332&a=13403185 Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Anglia - Francja 14.06.04, 15:27 trener Angoli Eriksson powiedzial po meczu o grze swojej druzyny: "Długimi okresami to był wspaniały futbol". No coz, ja chyba inny mecz ogladalem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Niemiecki walec wyrówna 14.06.04, 17:02 Spokojnie! To tylko kwestia czasu. Holandia niestety przed Euro się nie popisała... raczej jej nie widzę. L. Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Niemiecki walec wyrówna 15.06.04, 00:37 28.04 rumunia - niemcy 5:1 6.06 niemcy - wegry 0:2 to dopiero walec! Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Niemiecki walec wyrówna 15.06.04, 07:51 Spokojnie! Zobaczymy dzisiaj... L. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Barthez - clown 15.06.04, 07:54 Pawian Barthez jest pajacem i dziwię się, że we Francji nie ma lepszego bramkarza. Bo gościu nie dość że pajacuje to jeszcze gra fatalnie. Ile maeczów przegrano tylko z jego winy? B.dużo. Pocieszające jest, że bardzo ładnie zarobił w twarz podczas meczu z Anglią. L. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Barthez - clown 15.06.04, 10:57 myśle nie ma tak źle ;) ale śmieszny jest :P Beckham zacis tego karniaka i dobrze mu tak! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Barthez - clown 15.06.04, 17:17 Od paru ładnych lat tak świruje. \Dlatego m.in kibicowałem Anglii ale cóż -to jest sport ! Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Holandia - Niemcy 1:1 15.06.04, 22:39 Duzo teraz bedzie zalezec od postawy Czechow i Lotyszy w kolejnych meczach. (oczywiscie o postawie Holendrow i Niemcow nie wspominajac ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Holandia - Niemcy 1:1 15.06.04, 22:55 Niemcy zaskoczyli mnie na plus.No ,ale liczy sie wynik.Tak już w sporcie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Holandia - Niemcy 1:1 16.06.04, 07:50 Niemcy pokazali, że mają zespół. Grali mądrze i grali cały mecz. Prowadząć 1:0 atakowali a nie bronili się całą drużyną jak Anglicy. To że Holendrzy mieli szczęście to inna sprawa. L. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Holandia - Niemcy 1:1 16.06.04, 07:55 Aha! W rep.Niemiec nie sprawdził się moim zdaniem napastnik: Kuranyi. Nie potrafił wygrać z doskonałym obrońcą holenderskim - Stam'em. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Holandia - Niemcy 1:1 16.06.04, 14:46 drcarlos napisał: > pech.... Dla kogo ? Niemcom odkąd pamiętam pech nigdy nie prześladował ! Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Holandia - Niemcy 1:1 16.06.04, 17:04 forman5 napisał: > drcarlos napisał: > > > pech.... > > Dla kogo ? Niemcom odkąd pamiętam pech nigdy nie prześladował ! :) Jako drużyna turniejowa jeszcze pokażą jak się wygrywa mistrzostwo. L. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Najlepsi zawodnicy po 1 kolejce 16.06.04, 07:54 Moje typy: Lahm, Friedrich - Niemcy. (Z ich udziałem i pod wodzą Kahna i Ballacka Niemcy mogą mieć naprawdę wunderteam). Lampard - Anglia. (Jest naprawdę niezły!) L. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Pierwsza niespodzianka na Euro 17.06.04, 00:32 myślałem, ze rosja zremisuje.... a tu 2:0.... Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Rosja-Portugalia 17.06.04, 07:54 Najpierw kibicowałem Portugali, ale jak kaleczyli i jak Rosja niesłusznie zaczęła grać w 10, to mi przeszło. Portugalczycy nie pokazali NIC!!! To Rosja mimo osłabienia liczebnego naciskała, walczyła i miała składniejsze akcje. Szkoda! L. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Rosja-Portugalia 17.06.04, 09:20 loggic napisał: > Najpierw kibicowałem Portugali, ale jak kaleczyli i jak Rosja niesłusznie > zaczęła grać w 10, to mi przeszło. Portugalczycy nie pokazali NIC!!! To Rosja > mimo osłabienia liczebnego naciskała, walczyła i miała składniejsze akcje. > Szkoda! > L. Szkoda Rosji musi pakować wnet walizki.Co do czerwonej kartki to sędzia postąpił zbyt pochopnie,ale cóż gospodarzom nawet ściany pomagają.Tak to już w sporcie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Rosja-Portugalia 18.06.04, 09:45 forman5 napisał: > loggic napisał: > > > Najpierw kibicowałem Portugali, ale jak kaleczyli i jak Rosja niesłusznie > > zaczęła grać w 10, to mi przeszło. Portugalczycy nie pokazali NIC!!! To Ro > sja > > mimo osłabienia liczebnego naciskała, walczyła i miała składniejsze akcje. > > > Szkoda! > > L. > Szkoda Rosji musi pakować wnet walizki.Co do czerwonej kartki to sędzia > postąpił zbyt pochopnie,ale cóż gospodarzom nawet ściany pomagają.Tak to już w > sporcie jest. Rosja w dziesiątke pokazała klase! szkoda ze ten mcz potoczyl sie tak niesprawiedliwie dla nich :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Chorwacja-Francja 17.06.04, 22:38 ależ Chorwaci mieli okazje na 3:2..... o w morde!! a sie żabojadom upiekło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Chorwacja-Francja 17.06.04, 22:59 Dobry i remis dla Chorawcji, ostatnia bramka dla Francji problematyczna (ręka),ale bramkarz może sam siebie winić.Mieliby Chorwaci 3 pkt w tym meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Chorwacja-Francja 17.06.04, 23:56 forman5 napisał: > Dobry i remis dla Chorawcji, ostatnia bramka dla Francji problematyczna > (ręka),ale bramkarz może sam siebie winić.Mieliby Chorwaci 3 pkt w tym meczu. podobała mi sie gra Chorwatów.... pech sprawił że był tylko remis... Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Chorwacja-Francja 18.06.04, 07:57 forman5 napisał: > Dobry i remis dla Chorawcji, ostatnia bramka dla Francji problematyczna > (ręka),ale bramkarz może sam siebie winić. Nie bramkarz tylko podający mu obrońca. Ale fakt faktem, że Franckom się znowu udało. Gol po zagraniu ręką... heh! A niby taki megasuperancki skład sędziowski. No i Chorwacja w drugiej połowie była zespołem zdecydowanie lepszym! L. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Chorwacja-Francja 18.06.04, 09:44 loggic napisał: > forman5 napisał: > > > Dobry i remis dla Chorawcji, ostatnia bramka dla Francji problematyczna > > (ręka),ale bramkarz może sam siebie winić. > > Nie bramkarz tylko podający mu obrońca. > Ale fakt faktem, że Franckom się znowu udało. Gol po zagraniu ręką... heh! A > niby taki megasuperancki skład sędziowski. > No i Chorwacja w drugiej połowie była zespołem zdecydowanie lepszym! > L. > > Bramkarz rosyjski został wyrzucony z boiska po tym jak przypadkowo piłka dotknęła jego ręki poza polem karnym..... jak widac, składy sędziowskie są niezbyt niezbyt... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Chorwacja-Francja 18.06.04, 09:42 forman5 napisał: > Dobry i remis dla Chorawcji, ostatnia bramka dla Francji problematyczna > (ręka),ale bramkarz może sam siebie winić.Mieliby Chorwaci 3 pkt w tym meczu. no, mogli spokojnie wygrać. ale na wlasne zyczenie zremisowali. dobre i to. przynajmniej zabojady nie maja 3 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
lancer7 Dziś kolejne ciekawe spotkanie 18.06.04, 18:47 Włochy-Szwecja. Stawiam na Szwecje, mimo że w 5 ostatnich meczach obili nam d..y Odpowiedz Link Zgłoś
anya6 Re: Pierwsza niespodzianka na Euro 18.06.04, 22:37 No ten mecz byl bardzo ładny Włochy - Szwecja 1;1 i chyba niespodzianka:) Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_72 Re: Pierwsza niespodzianka na Euro 19.06.04, 13:55 Najlepszy mecz na tych mistrzostwach póki co;-) Oczywiście mowa o meczu Włochy-Szwecja Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Pierwsza niespodzianka na Euro 19.06.04, 16:26 jerry_72 napisał: > Najlepszy mecz na tych mistrzostwach póki co;-) > Ach żałuję (za me grzechy)--bo wczoraj żadnego nie oglądałem ! Odpowiedz Link Zgłoś
lancer7 Re: Pierwsza niespodzianka na Euro 19.06.04, 16:39 jest dobrze, Szwecja zmierza do wygrania tej grupy :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Czechy 3:2 Holandia 19.06.04, 23:01 PIEKNIE!!! PIEKNIE!!!! klasa futbol! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Czechy 3:2 Holandia 19.06.04, 23:22 Ja Czechów widziałem przed mistrzostwani w półfinale i może się nie pomylę.Wracając do meczu to tak należy grać, gdy się traci bramkę już w 4 minucie, a dalej zero do dwóch. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Czechy 3:2 Holandia 19.06.04, 23:31 forman5 napisał: > Ja Czechów widziałem przed mistrzostwani w półfinale i może się nie > pomylę.Wracając do meczu to tak należy grać, gdy się traci bramkę już w 4 > minucie, a dalej zero do dwóch. i wielkie brawa im za to!! Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Czechy 3:2 Holandia 20.06.04, 16:36 forman5 napisał: > Ja Czechów widziałem przed mistrzostwani w półfinale i może się nie > pomylę. Po tym meczu to ja ich widzę w finale! L. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Niemcy-Łotwa 19.06.04, 23:31 Kto oglądał ? Proszę o telegraficzny skrót. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Niemcy-Łotwa 19.06.04, 23:50 forman5 napisał: > Kto oglądał ? > Proszę o telegraficzny skrót. też chętnie się dowiem, bo nie widzialem.... ale z tego co slyszalem w radiu to Niemcy stracili trocha punktów... :| Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Niemcy-Łotwa 19.06.04, 23:55 drcarlos napisał: > ale z tego co slyszalem w radiu to Niemcy stracili trocha punktów... :| A zyskali 2 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Niemcy-Łotwa 20.06.04, 11:08 no to wiela boło w końcu? bo motlacie motlecie z żodnych konkretów..... Odpowiedz Link Zgłoś
lancer7 Re: Niemcy-Łotwa 20.06.04, 11:23 drcarlos napisał: > no to wiela boło w końcu? bo motlacie motlecie z żodnych konkretów..... 0:0 Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Niemcy-Łotwa 20.06.04, 20:09 lancer7 napisał: > drcarlos napisał: > > > no to wiela boło w końcu? bo motlacie motlecie z żodnych konkretów..... > > 0:0 podziękował ;) Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Niemcy-Łotwa 20.06.04, 16:35 Mecz wyglądał tak, że Łotysze bronili sięw 10 a jeden czekał na kontrataki. Niemcy nie potrafili rozbić tej obrony - widać braki u napastników :( Straszny mecz - Łotysze zabili piękno futbolu. Całe szczęście Czesi nie bronią się w 10! Reasumując tę grupę - Niemcy mimo żenie sprostali Łotyszom są na 2 miejscu :) I konkluzja - mecz z Czechami pokaże ile warta jest rep. Niemiec! Mam nadzieję, że zwyciężą, choć to co pokazali wczoraj Czesi to mistrzostwo Europy! Niemcy - Czechy przedwczesny finał na Euro 2004!!!! L. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Niemcy-Łotwa 20.06.04, 17:40 loggic napisał: > Mecz wyglądał tak, że Łotysze bronili sięw 10 a jeden czekał na kontrataki. > Niemcy nie potrafili rozbić tej obrony - widać braki u napastników :( > Straszny mecz - Łotysze zabili piękno futbolu. Całe szczęście Czesi nie bronią > się w 10! > Reasumując tę grupę - Niemcy mimo żenie sprostali Łotyszom są na 2 miejscu :) > I konkluzja - mecz z Czechami pokaże ile warta jest rep. Niemiec! > Mam nadzieję, że zwyciężą, choć to co pokazali wczoraj Czesi to mistrzostwo > Europy! Niemcy - Czechy przedwczesny finał na Euro 2004!!!! Serwisy prasowe twierdzą że Czesi już sprzedali mecz Niemcom ! Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Niemcy-Łotwa 21.06.04, 07:47 forman5 napisał: > Serwisy prasowe twierdzą że Czesi już sprzedali mecz Niemcom ! To jest turniej - trzeba oszczędzać siły. A Czesi już mają pierwsze miejsce więc o co mają grać? L. Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Niemcy-Łotwa 20.06.04, 19:22 loggic napisał: Niemcy - Czechy przedwczesny finał na Euro 2004!!!! Z Czechami to sie zgodze. Ale co tu maja niby robic Niemcy? Druzyna bez napastnikow, bez pomyslu na gre w ataku? Mieli duzo szczescia, ze Verpakovskisowi zabraklo zimnej krwi w podbramkowych sytuacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Niemcy-Łotwa 21.06.04, 07:53 yasny napisał: > Z Czechami to sie zgodze. > Ale co tu maja niby robic Niemcy? > Druzyna bez napastnikow, bez pomyslu na gre w ataku? > Mieli duzo szczescia, ze Verpakovskisowi zabraklo zimnej krwi w podbramkowych s > ytuacjach. Szczęście czy nie, ale są na 2 miejscu w grupie i w sytuacji o niebo lepszej niż Holandia. Bo teraz wszystko zależy od nich. Jak wygrają to wychodzą. L. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Hiszpania-Portugalia 20.06.04, 22:54 Szczęśliwy to był mecz dla gospodarzy.Hiszpania za burtą ! Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Hiszpania-Portugalia 21.06.04, 07:53 Z taką grą to Portugalia daleko nie zajdzie. L. Odpowiedz Link Zgłoś
lancer7 Czesi odpuszczaja Niemcom 22.06.04, 20:40 sport.onet.pl/1153481,0,0,wia,939788,euro2004.html Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Czesi odpuszczaja Niemcom 22.06.04, 23:14 lancer7 napisał: > > sport.onet.pl/1153481,0,0,wia,939788,euro2004.html Może to spekulacje ? Przecież Czesi powinni się odegrać za finał ME 1996 ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Czesi odpuszczaja Niemcom 23.06.04, 12:19 hmmm.... ma zabraknąć aż 6ściu piłkarzy Czeskich z podstawowego składu.... Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_72 Re: Czesi odpuszczaja Niemcom 23.06.04, 12:20 Szkoda...a liczyłem,że Niemcy po d... dostaną:-) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Czesi odpuszczaja Niemcom 23.06.04, 12:21 a ja liczyłem na fajny mecz... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Czesi NIE odpuszczaja Niemcom 23.06.04, 22:38 Szczęście zaczyna odchodzić od Niemców. Odpowiedz Link Zgłoś
lancer7 auf Wiedersehen Niemcy :))))))) 23.06.04, 22:41 jednak jest sprawiedliwość na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: auf Wiedersehen Niemcy :))))))) 23.06.04, 22:45 Niemcy byli poprostu slabi. No i nie maja w ogole ataku. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: auf Wiedersehen Niemcy :))))))) 24.06.04, 00:12 ale chyba należy im sie coś od was? Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: auf Wiedersehen Niemcy :))))))) 24.06.04, 11:46 drcarlos napisał: > ale chyba należy im sie coś od was? Oczywiscie. Glosne Wiedersehen!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: auf Wiedersehen Niemcy :))))))) 24.06.04, 13:13 yasny napisał: > drcarlos napisał: > > > ale chyba należy im sie coś od was? > Oczywiscie. Glosne Wiedersehen!!! akurat nie ciebie sie to tyczy.... bezpodstawnie oskarżać to każdy potrafi, ale żeby przeprosić to nie ma chętnych... Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_72 Re: auf Wiedersehen Niemcy :))))))) 24.06.04, 13:24 loggic 14.06.2004 07:50 odpowiedz na list odpowiedz cytując Tylko Niemcy mogą zdobyć tytuł mistrzów Europy bo najmniej posiłkują się rodowitymi czarnymi europejczykami. L. No i co?????????:-) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: auf Wiedersehen Niemcy :))))))) 24.06.04, 13:28 jerry_72 napisał: > loggic 14.06.2004 07:50 odpowiedz na list odpowiedz cytując > > Tylko Niemcy mogą zdobyć tytuł mistrzów Europy bo najmniej posiłkują się > rodowitymi czarnymi europejczykami. > L. > > No i co?????????:-) no właśnie... co? mam płakać z tego powodu? ;> :P Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_72 Re: auf Wiedersehen Niemcy :))))))) 24.06.04, 13:31 To było do loggica, nie do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_72 Re: auf Wiedersehen Niemcy :))))))) 24.06.04, 13:32 Tak był pewien tych Niemców ten mały rasista i co??? Go home! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: auf Wiedersehen Niemcy :))))))) 24.06.04, 13:35 jerry_72 napisał: > Tak był pewien tych Niemców ten mały rasista i co??? Go home! a skąd wiesz? może dla niego ty jesteś mały?? :P nie czas na waśnie.... ja to tam olewam, bo mnie fussball za bardzo nie interesuje... :P Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_72 Re: auf Wiedersehen Niemcy :))))))) 24.06.04, 13:41 Może i ja jestem przy nim mały. Ale nie podobają mi sie jego wypowiedzi, które są lekko rasistowskie. A skoro lekko- to i mały. Jakby były mocno-byłby dla mnie duży (rasista). Odpowiedz Link Zgłoś
lancer7 Re: auf Wiedersehen Niemcy :))))))) 24.06.04, 18:08 hej dziewczyny nie kłóćta sie, miala byc gadka o piłce. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_72 Re: auf Wiedersehen Niemcy :))))))) 24.06.04, 13:25 A co niby się należy??? Może mam im kupić bilety powrotne?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: auf Wiedersehen Niemcy :))))))) 24.06.04, 13:33 ktoś mówił o sprzedanym meczu.... Odpowiedz Link Zgłoś
lancer7 Re: auf Wiedersehen Niemcy :))))))) 24.06.04, 18:10 widziałeś żeby ktoś tu użył słowa SPRZEDANY? Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: auf Wiedersehen Niemcy :))))))) 24.06.04, 23:40 lancer7 napisał: > widziałeś żeby ktoś tu użył słowa SPRZEDANY? tak, ale nie powiem kto.... Odpowiedz Link Zgłoś
lancer7 Re: auf Wiedersehen Niemcy :))))))) 25.06.04, 17:10 drcarlos napisał: > tak, ale nie powiem kto.... coś mi sie zdaje że pijesz do mnie ale jeżeli dla Ciebie sprzedany=odpuszczony to sorry... Odpowiedz Link Zgłoś
lancer7 Jednak Portugalia 24.06.04, 23:36 prawdziwe granie zaczęło sie dopiero w dogrywce. A Beckham niecg da se spokój z karnymi:D Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Jednak Portugalia 24.06.04, 23:41 lancer7 napisał: > prawdziwe granie zaczęło sie dopiero w dogrywce. A Beckham niecg da se > spokój z karnymi:D hehehe!!! :D i tak mo być!! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
anya6 Re: Pierwsza niespodzianka na Euro 24.06.04, 23:42 no piekny mecz:)) bardzo mi sie podobal i to ze Portugali wygrala to tez:)) Odpowiedz Link Zgłoś