Dodaj do ulubionych

mam wysokie rachunki za prad! Co zrobic?

23.03.18, 13:20
Czesc ludzie

siedzac na necie przez przypadek chyba kliknąłem w jakas reklamę i wyskoczyla mi strona po prostu prad poprostuprad.pl/tarnowskie-gory/
.Warunki co maja wyglądają spoko, bo podobno można zaoszczędzić nawet 280 zł na corocznych rachunkach za prąd, bo u nas przy trojce dzieci to dużo wychodzi, bo np codziennie robimy pranie. I pisza, ze wszystko załatwimy online. Zmienialiscie kiedyś umowe na prąd? Jak to się robi w ogole?
Obserwuj wątek
    • pandaber Re: mam wysokie rachunki za prad! Co zrobic? 24.03.18, 16:28
      To jest kolejne oszustwo. Nie ma niczego za darmo i nikt nie dopłaca za ciebie do kosztów energii elektrycznej. Przeczytaj jeszcze raz ofertę, weź ostatnią fakturę, przelicz i zastanów się.
      "Nasza niestandardowa oferta dla klientów indywidualnych z taryfą G to 0,279 zł brutto za 1 kWh. 0 zł opłaty handlowej i umowa na 12 miesięcy. Oferta jest ograniczona w czasie do 31.03.2018." Tauron ma taką cenę netto więc ich propozycja już w tym momencie jest podejrzana.
      • pandaber Re: mam wysokie rachunki za prad! Co zrobic? 24.03.18, 16:36
        Przeczytaj regulamin może zrozumiesz że to oszustwo.
        "1. Sprzedawca zastrzega sobie prawo do weryfikacji prawdziwości danych podanych przez Odbiorcę w procesie zawierania Umowy, m.in. za pomocą przelewu kontrolnego lub zastosowanie innych, wskazanych każdorazowo podczas procesu zawierania Umowy, metod weryfikacji, od zastosowania których Sprzedawca uzależnia zawarcie Umowy. "
        • jedman Re: mam wysokie rachunki za prad! Co zrobic? 26.03.18, 14:05
          Wedlug Ciebie Tauron jest wyznacznikiem uczciwej ceny? Dlaczego? Zobacz sobie na stronie URE jaki jest teraz wybor.. i co się okazuje? W wiekszosci to ze jednak w Tauronie jest drozej. Co do tej weryfikacji danych to chyba chodzi o to, ze oni sprawdzaja kto podpisuje umowe? nie wydaje Ci sie? Chyba o to w tym chodzi zeby sprawdzili czy nikt sie moimi danymi nie posługuje
          • pandaber Re: mam wysokie rachunki za prad! Co zrobic? 28.03.18, 16:47
            Dobrze podejrzewałem że to spam. Tylko spamer będzie bronił zapodanego linku.
    • pandaber Re: mam wysokie rachunki za prad! Co zrobic? 29.03.18, 08:45
      pawelredko901 23.03.18, 13:24
      Ludzie,

wyskoczyła mi reklamma jakiegoś nowego sprzedawcy prądu z naszego miasta poprostuprad.pl/nowy-sacz/ ... i dają energię elektryczną w dobrych cenach i fajnych warunkach. Ktos myslal o zmianie? U mnie rachunki caly czas są wysokie :/ i w sumie nie wiem co robic? Cos ktoś poleci?

Jakże to podobne.
    • helanber Re: mam wysokie rachunki za prad! Co zrobic? 31.03.18, 13:58
      Daj sobie z tymi zlodziejami spokoj , kto ci co da zadarmo ? Zeby w RYJA dostac trzeba sobie zasluzyc .
      • jedman Re: mam wysokie rachunki za prad! Co zrobic? 03.04.18, 12:45
        Czemu złodziejami? No przedstawili po prostu oferte i mysle co mam z tym zrobic ;)
        • pandaber Re: mam wysokie rachunki za prad! Co zrobic? 03.04.18, 16:40
          jedman napisał(a):

> Czemu złodziejami? No przedstawili po prostu oferte i mysle co mam z tym zrobic
          > ;)

Skoro nie masz wątpliwości to skorzystaj z tej oferty.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka