Dodaj do ulubionych

Gdzie kupić dobre okna PCV Radzionków

21.01.19, 16:54
Cześć! Za jakiś czas czeka nas remont mieszkania i zastanawiamy się czy przy okazji nie wymienić wszystkich okien w mieszkaniu. Sugestia ekipy remontowej padła na oknoplast z tym że oni miely by je tez montować. Ktos coś więcej lub może polecić kogoś jeszcze z Radzionkowa? Wstępnie przejrzałem i zapoznałem się z tematem okien, ale dalej dla mnie jest to terra incognita i nie bardzo wiem na co zwrócić uwagę przy ofercie, ani jak ją sensownie ocenić.
Obserwuj wątek
    • gonziniho Re: Gdzie kupić dobre okna PCV Radzionków 22.01.19, 10:08
      Ciebie przede wszystkim powinna interesować... cena w kontekście wartości Uw, czyli przenikalność cieplna, jakie szyby są wstawione, okucia. Zwróć uwagę na montaż, jaka jest gwarancja i o co, że akurat dana ekipa montuje. W Radzionkowie masz kilka różnych dystrybutorów. Nie kieruj się kto ma gdzie dystrybujcę, bo dojadą jak będzie trzeba. Co do samego oknoplastu, to polecili jednego z lepszych. Tylko zastanów się nad tym, jakie okna będziesz wybierać.
    • hermen-egild Re: Gdzie kupić dobre okna PCV Radzionków 23.01.19, 09:43
      Wiadomo, że nie kupie pierwszych lepszych, ale o co Ci chodzi z tym, żeby się zastanowić nad wyborem okien?
    • gonziniho Re: Gdzie kupić dobre okna PCV Radzionków 24.01.19, 12:16
      Żeby się nie rozpisywać. Jeśli szukasz okien które mają ciekawy design i dobre parametry, to warto skontaktować się z oknoplastem. druteź i oknoplus może nie robią aż ładnych okien, ale pod względem parametrów, również dobrze wyglądają. Ogólnie oknoplat uchodzi za producenta z górnej półki. Nie oferuje najtanszych okien, ale cos, za cos. Ale to też zależy, od wyboru modelu. Jeśli szukasz ciepłych okien do mieszkania, to weź pod uwagę te energooszczędne. To takie, których Uw wynosi 0,8 i mniej. Zapłacisz drożej, ale inwestycja się zwróci z niższych opłatach za ogrzewanie.
    • x50 Re: Gdzie kupić dobre okna PCV Radzionków 12.12.19, 10:03
      Dobre okna są w Tarnowskich Górach ul. Lewka 19 - Kopica Okna
      powyżej nasze biuro projektów
      Tekst linku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka