Dodaj do ulubionych

Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 08:57
Na pierwszym miejscu usadowiłbym Panią z "KRAMU HIERONIMA", która prowadzi
ten sklepik chyba za karę, bo jak przychodzę i widzę jej minę oraz słyszę ten
ton głosu mam dosyć. Skreślony sklepik- nie chodzę tam.
A wy? czekam na wasze propozycje niemiłej obsługi w TG?
Obserwuj wątek
    • forman5 Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 19.01.06, 20:25
      Sklep z łożyskami w Piekarach-Kozłowej Górze.Co prawda to nie Tarnowskie
      Góry,ale czasem szuka się nietypowego łóżyska bądż uszczelniacza !
      • Gość: heban Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 23:10
        Zdecydowanie personel "Alberta" na Osiedlu Przyjaźń - jedna osoba O.K. reszta
        zupełny dramat - czekając do kasy - bo tam czeka się zawsze, jesteś narażony na
        głośne pokrzykiwania kasjerek pomiędzy sobą, od omówienia ostatnich odcinków
        seriali do plotek typu, kto, kogo, gdzie, z kim. I oczywiście hit - czyli
        ciągłe pytania ....jaki jest kod danego towaru? Jak nie wiesz, po dlaczego
        siadasz do kasy? Większa koncentracja Pań kasjerek nad swoją pracą znacznie by
        uławiła życie klientów.
        • bld1 Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 20.01.06, 00:06
          Racja!! Ta pani z Kramu Hieronima jest wyjątkowo odpychająca..Aż nie chce sie
          do tego sklepu wchodzić!!!! Natomiast dla przeciwwagi muszę pochwalic cały
          personel z tych starych delikatesów na Krakowskiej!!Panie są przesympatyczne!!
          Prawie wszystkie!!! Brawo!!! aha1 Bardzo mili sa ludzie z warzywnego ,też na
          Krakowskiej (tuz przed rynkiem) miło i kulturalnie! Az chce się tam wejść!!
          Więc przy okazji ,dla tych miłych POZDROWIENIA! moze przeczytają:-)
          • Gość: aqua Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 15:14
            Pani z Kramu Hieronima jest niemiła niesympatyczna i do tego złośliwa. Otoczona
            ,,aniołami,, diablica. Straszne babsko !!!!!!
            • Gość: gość Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 22:21
              na co czeka pracodawca!!!!!!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Witek Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 10:23
        Oj znam Kozłową Górę. Fatalnie!!! Facet jakby mógł, to chętnie wyrzuciłby klienta za drzwi. Choć mam dalej do Tarnowskich Gór, to wolę podjechać na Kaczyniec (Dom Usług). Zamiast gbura za ladą - miła i kompetentna pani. Pozdrawiam i polecam!
    • Gość: matador Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 09:29
      Kiosk ruchu-róg ulicy Okrzei. Siedzi tam jakaś pani i na każde pytanie klienata
      coś tam odburkuje tak że nigdy nie wiem o co chodzi.
      • Gość: misia Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.06, 13:20
        babki z kseroserwisu na Tylnej. Dzień dobry czy do widzenia w ich słowniku nie
        istnieje przez klientów patrzą jak przez szkło. A faktury to z tak wielką łaską
        wystawiają, że szlag mnie trafia
        • Gość: ania Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 13:35
          OJ, zgadza się! Panie z ksero mają zawsze problem ze sobą. Pracuja tam chyba za
          karę
          • Gość: Marcel Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 21:53
            Potwierdzam "wyjątkowość" niektórych pań zAlberta na Przyjaźni.Dwie kasjerki
            są jakimiś przetrwalnikami komunistycznymi.Głośne komentarze czy zasadność zro
            bionych zakupów jest codziennością.Na dodatek silenie się na pożal się Boże
            dowcip.Koszmar.
            • Gość: mozzarella Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 09:54
              Kobieta, która sprzedaje chleb z Zendka na hali. Kurcze, skąd biorą takie
              sprzedawczynie???
              • helenaaa Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 23.01.06, 20:38
                Zgadzam się z tobą w 100%
                Pieczywa mają dobre ale jak ja mam tam stać to wolę jeść czerstwy chleb tak mnie
                ta kobieta odrzuca :) Przy niej mucha w smole to sprinterka :)
                A tak poza tym to fajny temat. Piszcie dalej.
                A do Kramu Hieronima to sie wybiorę przy najbniższej okazji żeby sprawdzić.
              • Gość: asia Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 14:33
                a byliście kiedyś w żyglinie w spożywczym koło kościoła tam stać w kolejce to
                istny horror w sklepie 1 osoba a sprzedawczynie nie raczą podejść chodzą takie
                2 a nawet 3 i maja kienta w nosie
          • Gość: sebitg Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.gwarbit.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 23:27
            Zgadza się... aż się tam nie chce zaglądać bo zaraz się na ciebie krzywo
            patrzą...
        • Gość: Tomek Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 12:24
          Jaki szef tacy pracownicy...
        • Gość: niuniek Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.zab.zigzag.pl 26.04.06, 20:22
          Zgadzam się Obsługa ksero na tylnej odstrasza Korzystam teraz z ksera z tyłu Hali, sympatycznie i tanio
      • Gość: Sylvain! Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.strong-pc.com 15.11.07, 17:47
        Nie dość że niemiła to jeszcze zachowuje się jak gbur. W dodatku jest nieczuła. Jak była bójka koło jej kiosku, to wyszła sobie popatrzeć. Dwóch dziesięciolatków się prało, a ona zero reakcji. A ma bliźniaki rok młodsze w szkole obok. Po prostu żal... A potem niby nic nie widziała...
    • Gość: lizawka Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 11:01
      Wszyscy piszecie o mrukach i niesympatycznych sprzedawczyniach i dobrze! Sa
      jednak tacy kochani i mili, którzy w spożywczych mają manię lizania palców
      przed zapakowaniem towaru do worka nylonowego. Zwłaszcza w sklepach z pieczywem
      albo miesem jest to tak sympatyczne i miłe, że aż sie chce pawia puścić. To
      jednak nie jest dla was problemem. Nie widzicie tego?
      • Gość: lizak Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 11:16
        przecież to takie sexy!(lizanie palców przez sprzedawczynie)
        • Gość: marcopolo Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 08:36
          Lizanie jak lizanie ale gdzie te ręcę wcześniej były ?????fe
    • Gość: tarnogórska mama Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 11:10
      Nie polecam GBURa i jego żony w sklepie na rogu ulicy Powstańców Śl,ten
      niedaleko zakładu pogrzebowego.Sami sie przekonajcie.Poprostu koszmar.
      • Gość: k Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 19:45
        GBURem jest od dziecka
        • Gość: tarnogórska mama Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:23
          Pewnie tak.
          Ciekawe czy też jest w domu(bo wiem że mają 3 dzieci)
          • Gość: felek Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 20:27
            gostek nie jest wart żeby się nim przejmować
            • Gość: tarnogórska mama Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 13:38
              No nie jest,ale zastanawiam się kto robi u niego zakupy.
              Osobiście nie jestem za tym aby kilentowi wchodzić do .... bez wazeliny,ale
              odrobina uprzejmośći nie zaszkodzi.
              Bardzo lubię chodzić do "świata Herbaty",tam zawsze są miłe panie.Zakupy tam to
              prawdziwa przyjemność.
              • helenaaa Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 14.02.06, 14:56
                No fakt "Świat herbaty" jest fajnym sklepem. Znam panie tam pracujące. A choć
                herbata do tanich nie należy to jej zakup rekompensuje właśnie przemiła obsługa.
                A gdzie dokładnie jest ten sklep tego Gbura o którym piszecie. Bo ja jakoś nie
                kojarzę.
              • Gość: pułk. Miodowicz Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 10:38
                PAni ze świata herbat jest niesamowita
                zakupy tam to czysta przyjemnosc
                no moze ceny z 1 dag towaru są troche zawyżone ale co tam fajnie się gada:D
                • Gość: talizMAN Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 14.03.06, 19:53
                  To co opisujecie to nic w porownaniu z niejaka pania stomatolg przyjmujaca
                  kiedys w Miasteczku a aktualnie w przychodni kolejowej - w/w jedna reka zaglada
                  do ust pacjenta a druga trzymie kanapke!!!
                • zielonaherbatka1 Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 13.05.06, 18:04
                  Nawet nie wiesz jak mnie radują rozmowy z herbaciarzami.Mam take marzenie by w
                  Tarnowskich Górach powstało silne(z wiedzą)lobby herbaciane.Bardzo bym chciała
                  by cena za 1 dag była niższa.Na dziś jest to niemożliwe chyba kosztem
                  jakości ,a to mnie nie interesuje.DZIĘKI Wam(tarnogorska
                  mama,nefratari,szadzik,pułk.Miodowicz)znowu zaczynam wierzyć,że
                  warto.Dziękuję,pozdrawiam no i zapraszam-HERBATY ŚWIATA UL.LOMPY

• zielonaherbatka1 Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 13.05.06, 17:39
                A jaka to przyjemność gościć u nas(HERBATY ŚWIATA)takie Mamy.Dziękujemy i
                zapraszamy.Pozdrawiam
                • hannatg Herbatki the best:) 05.04.07, 20:16
                  Jestem wielbicielką dobrej herbaty, a nigdy nie kupiłam jej nigdzie indziej niż
                  w naszych tarnogórskich "Herbatach Świata". Uwielbiam także wyroby pana Kazika
                  (niewtajemniczonych odsyłam na Lompy:)) A zaraz na przeciwko rzeczonych herbatek
                  mamy Niebieską Galerię - przeuroczy szmateks z rękodziełem artystycznym i z
                  pięknymi, oryginalnymi ciuchami znanych firm za grosze (bluzka z Zary za 3 zł
                  jakby ktoś pytał o konkrety).A obsługa jest tam porównywalna z obsługą w
                  Herbatach- nie sposób nie pogadać:)To tyle apropos miłych sprzedawców (może
                  warto jeszcze dodać panią ze spożywczego sklepu na przeciwko przychodni
                  kolejowej- taka krótko ścięta, właścicielka chyba tego sklepu, też ją bardzo lubię).
                  A jeśli chodzi o kwadratowe małpy handlu to omijam szerokim łukiem "Włoską
                  szafę" - drogi i uchodzący za luksusowy (choć moim zdaniem to się wyklucza)
                  lumpeks na Tylnej- pani zachowuje się, jakby pracowała co najmniej w salonie
                  Chanel i w każdym widzi potencjalnego złodzieja. Sprawdźcie, jak będziecie szli
                  do Kramu Hieronima:)Wredne są też kasjerki w Tesco. Dlatego już tam nie jeżdżę.
                  Nie będą mi małpy robiły wykładu o ochronie środowiska, kiedy ja proszę tylko o
                  reklamówkę na zakupy:PP
                  Pozdrawiam panie z Herbat Świata i Niebieskiej Galerii.
                  • Gość: kaska Re: Herbatki the best:) IP: *.stk.vectranet.pl 30.04.07, 07:33
                    popieram obsluga Wloskiej szafy tragiczna . naburmuszona baba i niemila . nigdy
                    nie wchodze!!
                    • Gość: ania Re: Herbatki the best:) IP: *.stk.vectranet.pl 30.04.07, 07:42
                      dwie baby rozmiaru xxxxl a gdy pytam o duze rozmiary to z wyzszoscia
                      odpowiadaja NIE PROWADZIMY .MAM NADZIEJE ZE NIE WYTRZYMAJA KONKURENCJI
              • jimmik Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 16.05.06, 21:57
                najbardziej w herbatach świata lubie kupowac przy obsludze tej mlodej dziewczyny, zawsze usmiechnietej a ostatnio gdy kupowalem prezent pierwszy raz spotkalem sie z tak oryginalnym zapakowaniem, za co jestem bardzo wdzieczny, jednak pozdrowienia sle dla wszystkich Pan;)
      • Gość: nina Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 11:46
        Zgadzam sie całkowicie z Twoja opinią.
        Sklep jest u zbiegu ulic :Odrodzenia i Powstanców.
        A wlaściciel to nie tylko GBUR.
        To SUPER GBUR.
        Ja tam nie wchodzę od kilku lat , bo w pobliżu są inne sklepy z miła obsługą.
    • Gość: olgivanna Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 20:44
      Pani z No More na Rynku. Ostatnio byłam u niej, nawet nie raczyła ruszyć pupy
      zza lady, machnęła tylko ręką: "spodenki są tam!". A ja tylko prosiłam o podanie
      spodni...
      • Gość: bis Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 12:41
        panie w sklepie "u baty" wyjatkowo wredne, pani z tup tupa na rynku jak sie nic
        nie kupi to moglaby zabic wzrokiem, i panie swiete krowy u jubilera na
        krakowskiej ...nic im sie nie chce
        • bld1 Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 26.02.06, 16:34
          W sklepie :reha-san" ze sprzętem rehabilitacyjnym (właścicielem jest pani
          Grzebyk chyba ) siedzi za ladą istny "soroń" odstraszający klientów!!! Gbur nad
          gbury!! Nic ,tylko omijac ten sklep!! W Cezalu ,wręcz przeciwnie!! Ten sklep
          polecam!
          • Gość: zgredek Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 18:17
            Sklep ABC w osiedlu Andersa /Lasowice/ szczupła blondyna za ladą robi w konia
            oddających puste butelki po piwie..jak nie masz karteczki to dostajesz za jedną
            25-ęć groszy ...gdy przychodzisz po piwo bez pustej flaszki ..kaucja wynosi
            45ęć groszy ...jak widac nawet na butelkach można zrobić złoty interes
            • hannatg Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 05.04.07, 20:21
              Ale to nie pani blondyna (Kasia ma na imię, tak na marginesie) tylko właściciele
              sklepu, i nie, że robią w konia, bo karteczka jak wół wisi przy drzwiach, że w
              taki sposób się tam (i nie tylko tam, bo we wszystkich innych lasowickich
              spożywczakach również)skupuje butelki. To jest broń przed tymi, którzy żyją ze
              skupu butelek, przynoszą ich 15 i kupują "nalewke i fajranty czarne". Jak
              przychodzisz po piwo,śmietanę albo oranżadę z butelkami, to nikt nie prosi o
              paragon i nie potrąca 20 groszy. Wiem bo jestm z Lasowic, w sklepie ABC nieraz
              kupowałam i nigdy na obsługę nie mogłam narzekać, wręcz przeciwnie, zawsze ją
              sobie chwalę.
    • Gość: budowlaniec Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.kalety.net / *.kalety.net 28.02.06, 12:41
      Nie wiem jak to wygląda w sklepach, ale panowie w dziale przyłączen w Rozdzielni Gazu w TG w ""uprzejmości"" dla klientów są w stanie przebić wszystkich innych. Klient traktowany jest jako potencjalny oszust w stosunku do gazowni.
      • mclean Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 28.02.06, 14:39
        W "Tarnowiczance" Za mało piwa leją do kufli :-))))
        • Gość: Agroma Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 23:17
          Niewiele tam można kupić co prawda bo wybór słaby i się wysprzedają a personel
          bardzo dziwny bo sprzedaje w różnych cenach wg chyba jakichs dziwnych praktyk
          moze podkładania towaru a sprzedawcy jakby nie z tego świata , tam chyba
          jeszcze nie dotarło ze o rynku decyduje klient, brak słów siedzi wiele kobitek
          mało kumatych i taki wypasiony szef który nie radzi sobie z tym całym bałaganem
          najchetniej żeby nikt im nie przeszkadzał w piciu kawy i innych rozrywek przy
          czym znudzeni niskimi państwowymi płacami nie silą się nic ponadto.
          • forman5 Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 03.03.06, 08:43
            Gość portalu: Agroma napisał(a):

> Niewiele tam można kupić co prawda bo wybór słaby i się wysprzedają a
            personel
            > bardzo dziwny bo sprzedaje w różnych cenach wg chyba jakichs dziwnych praktyk
            > moze podkładania towaru a sprzedawcy jakby nie z tego świata , tam chyba
            > jeszcze nie dotarło ze o rynku decyduje klient, brak słów siedzi wiele
            kobitek
            > mało kumatych i taki wypasiony szef który nie radzi sobie z tym całym
            bałaganem
            >
            > najchetniej żeby nikt im nie przeszkadzał w piciu kawy i innych rozrywek przy
            > czym znudzeni niskimi państwowymi płacami nie silą się nic ponadto.

Nie wiem o który sklep Agromy chodzi ,ale to co piszesz przekłada się na sklep
            w Świerklańcu.Nie wiem jak wygląda szef,ale niektóre panie są tam z epoki
            socjalizmu.Wchodzę -pani rozmawia przez telefon przy ladzie.Oglądam towar by
            spokojnie skończyła, chcąć kupić konkretny towar a nie oglądać ekspozycje(dość
            marne).Ale pani dalej gada bynajmniej nie służbowo.Czekam więc cierpliwie ok 5
            minut.W tym czasie słyszę drugą panią krzątającą się na zapleczu(może to tylko
            sprzątaczka ?).Licząc na to,że że wyjdę dalej gada.Nie będąc
            konfliktowym,czekam w bezruchu.Ten stoicki spokój spowodował ,że do słuchawki
            pada hasło"kończę bo jest klient".
            W końcu podała mi parę drobiazgów,ale uśmiechu na twarzy czy entuzjazmu nie
            zauważyłem.Na koniec chciała jeszcze mnie zatrzymać kolejne 5 minut by wydać
            fakturę Vat ,ale paragon mi wystarczył.Oczywiście pustka w kasie -drobnych
            brak.Musiałem czyścić kieszenie z bilonu o niskim nomiale,ale znalazłem.Nie
            wyobrażam sobie gdybym takowych nie posiadał.
            Czasem jest tam obsługa męska,ale też trzeba sporo czasu stracić by cos tam
            nabyć. Facet cos pisze bądż ogląda (może gołe panie)na kompie nie przejmując
            się niczym wokół.Tylko ceny są tam super-rynkowe !
    • Gość: nefretari Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:06
      do grona nieprzyjemnych, niemiłych itp sprzedawców chciałam dopisać tych ze
      sklępuj avans/optimus znajdującego sie niedaleko sądu. Rzadko tam bywam, po
      ostatniej wizycie miałam uraz :/ a teraz znowu musiałam się tam wybrać.
      Myslałam,ze moze coś się zmieniło itp ale niestety; obsługa moim zdaniem
      fatalna, przynajmniej dla osób które są laikami w temacie. Z jednej strony
      staram sie ich zrozumieć ale z drugiej.. przecież nie każdy musi sie na
      wszytskim znać, wiele osób nie operuje typowo informatycznym słownictwem i
      cieżko zrozumiec o co panu sprzedawcy chodzi (tym bardziej jeśli udziela info
      tak jakby mu sie nie chciało, a na prośbe powtórzenia reaguje
      zniecierpliwieniem).
      Ciesze sie ze są sklepy gdzie obsługa nie traktuje swojej pracy jak kary,
      uśmiecha sie, doradza :) chciałam pozdrowic panie z herbat świata, panie i pana
      z owocowo-warzywnego na początku ulicy krakowskiej, panie z moreli na rynku i
      papierniczego na zamkowej :)

pozdrawiam
      • Gość: mozzarella Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:39
        Jest jeden koleś w salonie Orange na rynku..... szkoda słów!!!
        • kasicaaa Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 09.03.06, 22:33
          heh, zdecydowanie głosuję za kseroserwisem na Tylnej
          • szadzik Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 13.03.06, 21:20
            Apteka pod Aniołem na Rynku - pracuje tam taka młoda kobieta z prostymi blond
            włosami do ramion - w moim rankingu wygrala nie tylko plebiscyt na najbardziej
            nieprzyjemnego sprzedawce ale i na najbardziej niesympatyczna osobe jaką miałam
            okazje kiedykolwiek spotkać.

Wielki natomiast pozytyw i słoneczko wśrod sprzedawców to sympatyczna Pani z
            herbaciarni:) Pozdrowienia dla Niej:)
            • zielonaherbatka1 Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 13.05.06, 17:34
              "słoneczko wśród sprzedawców"to określenie które ,miło łechce
              człowieka.Dziękuję .Masz duszę poety.Mam to szczęście,że wielu takich trafia do
              nas i jest po co żyć.Pozdrawiam i zapraszam
      • Gość: Grzegorz Jon Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 16:21
        P.P.U.H. Awans s.c. (OPTIMUS):

Cóż, w tej chwili mogę tylko przeprosić Panią w imieniu firmy za taki poziom
        naszej obsługi tamtego dnia. Pochylamy głowy - trzech facetów o zacięciu raczej
        technicznym, w dodatku zajętych głównie serwisami urządzeń komputerowych ma
        czasami problemy z komunikacją na co najmniej przyzwoitym poziomie :) Trudno mi
        też obiecywać u każdego z nas ZDECYDOWANĄ poprawę, ale na pewno Pani uwagi
        uzmysłowiły nam, jak Państwo nas postrzegacie i postaramy się, by każda wizyta
        jednak zachęcała do następnych odwiedziń.

pozdrawiam i mimo wszystko zapraszam serdecznie
    • pointowski Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 14.03.06, 16:32
      ja czasem nie dziwie sie sprzedawcom ze tak reaguja. Wiadomo ze klient nasz pan
      i w ogole. ale wiem z doswiadczenia (McD) ze klienci tez reaguja roznie - czasem
      wydaje sie ze przychodza tylko po to zeby wyladowac swoje frustracje czy
      niepowodzenia - tak wiec - troszke zrozumienia - i usmiech rodzi usmiech.

oczywiscie sa jednostki - np Pani w Kramie - gdzie czuje sie ze klient
      najwyrazniej nie jest mile widziany...
      • Gość: meggi Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.wi / *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 13:40
        A co powiecie o kasjerkach ze SPARA na Piastowskiej?
        • bld1 Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 17.03.06, 09:38
          dla mnie kasjerki ze SPARA są w porządku. One się poza tym zmieniają.. wiec
          może dobrze trafilam do tej pory?...
    • Gość: tarnogórska mama Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 12:35
      Kilka dni temu chcialm kupić synowi bluzę więc poszłam do sklepu obok poczty na
      przciw hali.
      Qrczę tam dopiero jest obsługa.Pani od niechcenia pokazała mi gdzie są bluzy
      dla nastolatka,miedzy sobą panie rozmawiały o "wczorajszej imprezie" a jak
      odłozyłam koszyk bo nic nie znlazałam zabiłyby mnie wzrokiem.
      • Gość: meggi Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.wi / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 12:47
        O kasjerki ze Spara spytalam, bo bylam jedna z nich i ciekawilo mnie jak nas inni odbieraja:)
        • bld1 Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 18.03.06, 10:10
          meggi:-) a więc wg. mnie jest OK!! mozesz byc spokojna!;-))dodam przy okazji -
          jako stała klientka- ,że panie za ladą są również bardzo sympatyczne!! Jestem
          zawsze grzecznie i kulturalnie obsłużona!! Do personelu tego sklepu nie można
          mieć żadnych zastrzeżen!!Oby tak dalej!! POZDRAWIAM!!
          • Gość: BB Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.06, 12:53
            Chyba nigdy nie byliście na poczcie na Przyjaźni.
            O zgrozo jakie wredne BABY.
            • Gość: nana Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.strong-pc.com 19.01.07, 04:11
              Poczta na Przyjaźni... długo by pisać. Kiedyś te "urocze panie" nosiły plakietki
              z napisem "zwróć mi uwage jeśli się nie uśmiecham" i chyba nie musze dodawać
              jakie miały przy tym miny... płakałam ze śmiechu :)
        • Gość: olka Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 20:59
        • Gość: Kasia Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 21:00
          A co sądzicie o lokalu Bar Gwarek Sklep Sezam na Krakowskiej??
          • tarnogorzanin25 Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 12.09.07, 12:18
            chcialbym was zapytac co ogolnie myslicie o naszej tarnogorskiej
            hali teraz w sobote obchodzi swoje 10lecie jak oceiacie caly
            personel jakich sprzedawcow krytykujecie jakich chwalicie co
            sadzicie na temat porownania jej(tj hali)do hipermarketow w naszym
            miescie ceny sa zroznicowane jezeli chodzi o wyroby pieczywo mieso
            itp zawsze swieze wszystko na hali kolejki masakryczne duzo ciuchow
            dosc dobrej jakosci kosmetyki telefony roznego rodzaju uslugi
            simloki naprawy i takie tam sklep komputerowy kantory co myslicie
    • Gość: Mumin_wielki Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.range86-137.btcentralplus.com 18.03.06, 15:41
      Bardzo mila, sympatyczna i profesjonalna obsluga jest w Galerii Pod Nad!!
      Polecam i Pozdrawiam
      • hannatg Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 05.04.07, 20:27
        Ojć;( Państwo Bambynek byli niezastąpieni:( Teraz prowadzą pensjonat w
        Zakopanem. a ja wolę pojechać tam na pierogi pani Joli, niż teraz odwiedzić
        Galerię Pod Nad, którą prowadzą jakieś dwie siksy. Miejsce tworza ludzie i
        Galeria bez państwa Bambynków nie będzie już tym samym miejscem:(
        • Gość: karoliniak Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 23:05
          A ja pozdrawiam i polecam sklepy które nie chamią się zrywkami, i dają tyle ile
          chcemy, a jeszcze co lepsze pakują zakupiony towar do owych zrywek. Nie
          wymieniam tych sklepów. Pewnie sami wiecie o które chodzi.
    • Gość: sztywny Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 16:01
      Bardzo miła obsługa jest w kostnicy na Bytomskiej. Polecam
      • Gość: odnowiciel Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 05:54
        Grabarze na nowym cmentarzu także są mili!
        • red_erik Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 20.03.06, 23:57
          Gość i taka babka - sprzedawcy czy właściciele ( nie wiem) sklepu
          motoryzacyjnego koło dworca tego co się schodkami w dół schodzi... wchodze oni
          zajęci rozmową - ja pytam się o szklanki popychaczy do golfa
          gośćiu - nic nie wie
          ja - a może pan sprawdzić, zależy mi na tych elementach
          gościu - nie mam teraz czasu
          zgroza.... ale i tak biją ich na głowe babki z poczty na przyjaźni...
          • Gość: edd Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.06, 16:31
            A moze rozszerzyc ten watek,o jeszcze jeden temat.Nieprzyjemni urzednicy!.Jakie
            urzedy?.
            • Gość: tarnogórska mama Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 12:36
              Ha ja bym stawiała na Panią w ZUSie przyjmujaca druki L4 od kobiet w ciąży.
              Przez cztery miesiące przynosiłam tam moje zwolnienie,i nigdy nie było zadnego
              problemu.Podbija mi ksero i było OK.Ale kiedy przyniosłam ostatnie pani
              próbowała mi wmówić że zawsze oddawałam druk na którym była pieczątka mojego
              pracodawcy.I że nigdy nie przyjeła mi innego.
              Qrcze co za głupia baba,chyba wiem czy miałam tą pieczątke czy nie.

• Gość: gość Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.com.pl / *.za.digi.pl 23.03.06, 13:21
                ja też miałem małe przeżycia ....ale W McDnaldzie na osadzie-nie powiem -fajnie
                było...fajni ludzie tam pracują -może troszke za dużo gadają -ale przynajmniej
                nie są ponurakiam jak w innych miejscach.
                • Gość: Nina Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.SWNET.PL / 83.18.244.* 23.03.06, 19:28
                  a co powiecie o obsłudze BP przy Tesco?
                  • dwie_szopy_jackson Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 27.04.06, 17:03
                    Obsługa BP przy Tesco jak dla mnie bardzo ok. Szczególnie dwie dziewczyny,
                    brunetka z długimi kręcącymi włosami i blondynka chyba imieniem Aneta.
                    Zawsze miło i z uśmiechem :-)
                    • Gość: krashan Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 13:24
                      Potwierdzam,obie panie przemiłe,aż się chce tankować.polecam gorąco,zawsze można
                      zamienić parę słów.BP obok TESCO. Paliwo też ok.
                  • Gość: pysio Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 15:46
                    super, super ... niebawem wpadne po wódke
                    pysio...
                • pointowski Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 23.03.06, 21:53
                  dziekujemy ? staramy sier - a co znaczy ze za duzo gadamy ? takie przepisy :p
          • bucik26 Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 26.04.06, 20:03
            NO BA.......zapraszam na POCZTE NA OSIEDLE PRZYJAZN.....tego sie nawet nie da
            skomentowac.Przyklad;
            wchodze-jedna osoba przy okienku (usmiecham sie i ciesze,to dzis nie potrwa dlugo)
            NIC Z TEGO. Ta osoba byla obslugiwana pol godziny(bo Pani z okienka poszla
            pomagac innej kolezance liczyc jakies kartki.Co z tego ,ze inna cos mielila w
            gebie i stala przygladajac sie pracy kolezanek)...stalismy jak kolki. ALe
            KOCHANI- cos sie dzialo jak zjawil sie na poczcie nasz proboszcz
            BIENIEK...JEZuuuu...te usmiechy na twarzach,czarownicujace spojrzenia -takie
            kokietki sie z nich zrobily ze szok.
            I te znaczki na piersiach - WYBIERZ NAJSYMPATYCZNIEJSZEGO PRACOWNIKA POCZTY....
            "MIś" wysiada.
            • Gość: nana Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.strong-pc.com 19.01.07, 04:15
              no a wcześniej plakietki "zwróć mi uwagę jeśli się nie uśmiecham" ;)
    • karolinatg Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 31.03.06, 13:00
      Nagroda za usmiech i kulturę osobistą : pani ze stoiska monopolowego w
      Delikatesach , panie z rzeżnika od Więcka przy parkingu ,pani viola z
      zoologicznego , a kary za bezczelność i takie tam : córka pani Violi, pani na
      poczcie jedna wredna ,pani z Hieronima - brrr, ale ona taka w ogóle jest:-)...i
      chyba tyle
      • alibabka3 Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 03.04.06, 16:13
        Pani z Hieronima jest naprawde wyjatkowa... ;-))) oby takich mniej ;-)
        • Gość: pułk Miodowicz Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 23:09
          az się tam musze wybrać
          • Gość: heban Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 20:44
            pomyślałem to samo, może ta babka pisze sama o sobie , nigdy w życiu nie
            myślałem o zakupach w tym "Kramie....jakimś tam" ale po tych wszystkich
            informacjach wybieram się tam. Jeżeli to pomysł na somokreację to bomba. Znana
            zasada marketingu mówi - niech mówią żle, byle mówili. Życie uczy że Polacy
            popierają i wybierają zawsze tych beznadziejnych, vide obecny Sejm, rząd etc.
            To może zaistnienie medialne jako ten najgorszy sprzedawca to świetna reklama?
            • olerss Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 07.04.06, 20:00
              a co sadzicie o 'Michałku' na Krakowskiej??moim zdaniem jeden z lepszych
              sklepów w centrum... pod kazdym wzgledem. Obsługa sympatycznai olbrzymi
              asortyment
              • lancer7 Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 07.04.06, 21:29
                Znam właścicieli "Michałka". Bardzo sympatyczni ludzie.
                • Gość: ja Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.strong / *.strong-pc.com 02.05.06, 15:28
                  a co sądzicie o obsłudze w drogerii natura?albo lepszy roosman??
                  • Gość: Agava Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 10:48
                    Ja tam nic do tych sklepów nie mam. No może w Rossmanie trochę te babki sa zakręcone i Ci tzw. ochroniarze od siedmiu boleści nie sprawiają miłego wrażenia. To wszystko jednak wynagradzają dość atrakcyjne ceny. Natomiast Natura: miłe Panie ale znowu ceny powalają :-/
    • agnyska Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 15.05.06, 13:15
      Ja za to w zeszłym roku miałam do czynienia z paniami w saonach sukien ślubnych w TG. Taaa... W tym na Piastowskiej(przy skwerku)pani zachowywała się tak jakby koniecznie chciała mi sprzedać cokolwiek, a nie coś pasującego na mnie (wciskała mi na przykład suknię o rozmiar za małą, twierdząć że wszystkie przyszłe panny młode chudną). Na Zamkowej (ten sam właściciel zresztą co w Przesmyku) obsługa była miła, ale za to niezwykle nieudana koordynacja działań. Miarę wzięto ze mnie w marcu, suknię natomiast odbierałam w sierpniu DWA DNI PRZED ŚLUBEM (po moich wielokrotnych wizytach i zapewnieniach pań, że suknia "już jedzie"). No myślałam, że mnie tam szlag trafi i nawet uprzejmość pań nie potrafi zatrzeć okropnego wrażenia. OSTRZEGAM bardzo, bo można stracić nerwy (o co w okresie przedślubnym nietrudno zresztą).
      • Gość: Aga Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 12:55
        nie przyjemna obsługa na hali w zoologicznym zaraz przy wejsciu. Kobieta na
        pytania cos tam odbrukuje jak by mogla to wogule by sie nie odezwala, zero
        usmiechu, pomimo tego, ze zostawiam u niej co najmniej 50zł. Ale niestety musze
        tam chodzi, bo jedyny sklep do którego zdaze po pracy.
        • Gość: tosteer Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:44
          Okropna obsłua jest w Foto - Melcer na Krakowskiej. Są pochłonięci samozachwytem, jakiej to długiej historii onie nie mają, ale ta tradycja nie ma przełożenia na NIC (moze z wyjątkiem cen), a zwłaszcza na jakość usług.
          • Gość: niuniek Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.strong-pc.com 19.01.07, 04:24
            to ja może nie o foto melcer a o kodaku na dole ul.krakowskiej. dziewczyny na
            kasach bardzo miłe ale nie radze wchodzić gdy za ladą stoi gruby facet (chyba
            właściciel) Takiego chamstwa i prostactwa jeszcze nie widziałam. koszmar!
        • claradavinci Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 07.06.06, 17:46
          Jak mogłam zapomnieć o tym zoologicznym??? masz rację! to przecież jedna z
          laureatek naszego konkursu! Byłam tam raz i zapamiętam ten koszmar na długo;-)))
          • Gość: Karlik Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 00:50
            A mnie się zdowo, że nobardzij niypszijaznym sklepym to monopolowy czasym
            brakuwo mi 20gr i maciorki niy podajoom!!!!!
            • anulagadula Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 28.08.06, 15:01
              To i ja dorzuce swoje 5 gr?? Jest taka jedna Pani ze sklepu z dziecinnymi
              rzeczami, ubrankami na samym poczatku piastowskiej ( nie pamietam jak sklep sie
              nazywa)...niby mila ale jak zaczyna gadac to az mozg sie lasuje..cala rodzine
              juz znam, nawet ta siodma po kisielu ciotke...maskara..ja rozumiem ze to jest
              zachecanie ale bez przesady.A bardzo mila jest Pani sprzedajaca bielizne w
              przesmyku na pierwszym pietrze 9 taka czarna, grubsza) przemila kobitka!!!

Ale mam tez zapytanie co sadzicie o obsludze na pasazu w Tesco bo tam tez sie
              dzieje hocki klocki :-)
              • Gość: Jan Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:28
                W Miasteczku Sl,na osiedlu a dokladnie w pawilonie sklepow GS sa takze 3 panie
                ktore myla prace w sklepie z wypoczynkiem na wakacjach. W sloneczne dni owe
                panie wysiaduja przed swymi sklepami na wygodnych krzeselkach i laweczce ,
                popijaja kawke, obgaduja kazda osobe , ktora przechodzi obok nich a raczej
                ociera sie onie , gdyz zajmuja caly chodnik i utrudniaja przejscie.Kazdy
                klijent jest przez nie traktowany jak skaranie boskie, przez ktore musza
                przerwac swoj wypoczynek i ruszyc na swoje stanowisko pracy.
    • Gość: Smakosz Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 01:49
      Gdzie jest ten HIERONIM i co tam sprzedaja?
      • anulagadula Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 31.08.06, 10:56
        Hieronim jest w przesmyku jak idziesz Krakowska z rynku to pierwszy przesmyk
        polewej i sa tam rekodziela, swieczki itp. bzdety na prezenty dobre!
        • Gość: kate Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.stk.vectranet.pl 14.09.06, 22:18
          Najgorsza obsługa jest w nowootwatrej aptece na zamkowej! Te dwie
          młode ,,aptekarki" chyba pomylily sie z powolaniem : ZERO WIEDZY I KULTURY
          OSOBISTEJ! Nadaja sie co najwyżej na salowe.
          • Gość: asia Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 12:40
            mogę wskazać na sprzedawcę z Doner kebab na tylnej - FATALNA OBSŁUGA ignorującego klientów chłopaka - szkoda mówić.
            • Gość: dr_X Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 01:58
              Racja, zgadzam się. I nigdy nie ma wydać :D
          • agava78 Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 21.09.06, 11:22
            Robiłam w tej aptece kilka razy zakupy i nie zauważyłam braku kompetencji u tych Pań i były sympatyczne. A może komuś przeszkadza to że ceny tam sa niższe niż w innych aptekach w TG?
            • Gość: Mieszkaniec Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 18:21
              Ja bardzo nie polecam lewego okienka Banku Śląskiego w Miasteczku Śl. baaaardzo
              nie przyjemna pani
              • Gość: hulakula Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.strong-pc.com 17.11.07, 16:06
                bardzo nieprzyjemni sa sprzedawcy w składzie budowlanym o ile mozna nazwac ten sklepik składem,na ul.Mickiewicza 2 ADEX,nie znaja sie komplentnie narzeczy i wciskaja kit ludzia a do tego sa gburowaci nie mówiac juz o szefowej tego przybytku...szkoda słów.uwazajcie na wydawana reszte za zakupy.masakra
          • Gość: nana Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.strong-pc.com 17.09.07, 02:21
            Dokładnie. A do tego...te same ruchy tylko trochę gęściej. Mulą
            niesamowicie!!!!
            • Gość: Marwan Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.stk.vectranet.pl 28.11.07, 10:46
              Masakra jest w AVANSIE kolo biedronki niedaleku parku miejskiego. Trzy osoby nie
              majace zadnego pojecia na jakikoliek temat. Jak bylem u nich po okap to ja
              mowilem co do czego sluzy i jak dziala. Jak juz zdecydowalem go kupic czekalem
              20 minut!! az znajda do niego pudelko... Poprostu tragedia... Kiedys sam
              chcialem pracowac w AVANSIE bylem na ropzmowie odpowiedzialem na wszystkie
              pytania bo lubiue sprzet elektroniczny, a oni wybieraja takich loudzi ktorzy ani
              be ani me na temat tego co maja w sklepie nie polecam. Jesli chciecie kupic cos
              z elektroniki pojedzcie do saturna w silesi IDEALNA OBSLUGA oni wiedza co sprzedaja!
          • Gość: TG Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.08, 14:40
            W 100 procentach się zgadzam. Farmaceuci u właścicielki są chyba z
            jakiejś łapanki. Nie wiem gdzie tkwi fenomen aptek na zamkowej i
            rynku (jeden właściciel)?? Podobno ceny, ale to bzdura bo porównując
            je z apteką na Piłsudskiego to właśnie ta na Piłsudskiego miała
            lepsze ceny moich leków. A kolejki są straszne na rynku. Co powiecie
            o Aptekach w TG?
    • Gość: gość... Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.strong-pc.com 19.09.06, 14:43
      Lasowice mały sklepik spożywczy Jurex,obsługa do bani!!!
      Tęga Pani ......zgroza!
    • Gość: reni Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 19:45
      Sklep na Ratuszowej z lakierami samochodowymi,Pani która tam sprzedaje...
      zresztą sami zobaczcie...
      • Gość: Mika Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 23:23
        sklep na ratuszowej...z lakierami i takimi innymi do samochodow. po prostu ta
        pani tam pracujaca to koszmar. bylam tam kilka dni temu. pani prowadzila
        rozmowe przez komorke na tematy prywatne,wszystko bylo slychac.stalam w sklepie
        jak sierota...ona nawet nie przeprosila i mnie nie zauwazala.postanowilam
        wziasc ja na przeczekanie...ale nie doczekalam sie po ok. 5 minutach wyszlam.
        po prostu mnie nie widziala tak zajela sie pogaduszkami przez telefon...
        • Gość: gość Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.07, 10:32
          Nikt nie pisze o sklepie AGRICOLA, bardzo dobrze znany i z
          tradycjami. Lubię robić tam zakupy, panie zawsze doradzą i szef jest
          w porządku, potrafi wiele rzeczy załatwić, dba o klienta. Miałem
          jedną ulubioną panią, niestety chyba już nie pracuje:-)
          • Gość: Varyag Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.ticom.pl 19.11.07, 08:26
            Potwierdzam! Szef AGRICOLI to chłop z jajami! PANIE ZA LADAMI ZRESZTĄ TEŻ! -
            Miła, szybka, kompetentna obsługa. Aż chce się tam chodzić. Polecam wszystkim i
            pozdrawiam całą załogę AGRICOLI!
            • Gość: gość Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.07, 14:55
              Również się zagadzam, że szef AGRICOLI to równy facet i ma
              kompetentną załogę. Często i chętnie robię tam zakupy.Polecam:-)
              • Gość: xexe do gościa IP: *.wieszowa.pl 25.11.07, 21:09
                Co tak często tam kupujesz? Bo nie jest to sklep zakupów codziennych.
    • Gość: bianka Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 22:42
      byłam w Kramie i mam podobna opinie za to wracajac weszłam do
      sklepu "ZABKA"przy ul.Krakowskiej by zapłacic rachunek za tel.Powiem że pan
      pracujacy w agencji PKO jest bardzo miły i uprzejmy co spowodowało ze wyrównał
      mi zły nastrój....pozdrawiam pana z okienka :)
      • Gość: poli Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 16:32
        ostatnio chcialem zapisac sie na kurs jezyka do szkoly future. pani byla wrecz
        agresywna, na moje pytania o ceny i terminy odpowiedziala jednym zdaniem, potem
        rzucila na mnie wzrok i nastapilo milczenie. zrobilem sie malutki:) zero zachety
        czy usmiechu, no i patrzy tak na mnie z gory.
        no to pytam o warunki, pokazala mi wzor umowy. zapytalem czy moge go zabrac i
        przeanalizowac w domu. "raczej nie!". po czym znowu milczenie. co jest nie tak,
        mysle. co zlego tej pani zrobilem?
        jak sie troche zaczytalem w umowe, ona mnie ponagla "podpisuje pan te umowe czy
        nie?!?" stwierdzilem, ze moze jednak nie. masakra, boje sie tam wracac.
        za to panie z ksiegarni jezykowej super:) bardzo mila obsluga (jezyka poucze sie
        chyba sam)
        • Gość: teka5 Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: 213.227.72.* 11.10.06, 18:22
          to i ja dołoże swoje pare groszy .... babka z cukierni na krakowskiej (chyba
          cukierni zdebika-tej wyremontowanej) pracuje tam kilka babek...ale tą niemiłą od
          razu poznacie :)
          • agava78 Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 12.10.06, 08:25
            Ja dokładam jeszcze Ksero-Centrum na Tylnej. Zleciłam wczoraj usługę. Pan skasował 10 zł i powiedział żeby przyjść po 16. Poprosiłam o fakturę. Kiedy przyszłam po odbiór, okazało się że mam zapłacić 12,20!(?). Więc pytam się czy jeśl nie wezmę faktury, to policzą bez VAT-u? Pan nie potrafił mi wyjaśnić, na co podeszła inna pani z obsługi i powiedziała: "niech Pani nie słucha tego Pana, on nie wie co mówi"!!!???. No jak można oczerniać przed klientem swojego kolegę z pracy. Temu Panu zrobiło się głupio a mnie chyba jeszcze bardziej.
            • Gość: studencik Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:41
              Zgadzam sie z powyższa oceną. Panie z obsługi dziwne, byłem tam jeden raz i ostatni. Wole ksero na Hali, obsługa miła i jakość kopi dobra.
          • Gość: lech Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 22:58
            ciastka u Zdebika sa okropnie niedobre a osoby ktore tam pracuja sa brudne ale
            jaki Pan taki kram
          • Gość: kaczuch Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 18:22
            Ale w cukierni na Krakowskiej oprócz tej ciemnej wrednej baby która obslugóje z
            laską ma wyraz twazy jak by mial wibrator w d..ie i tej w okularach taka
            pulchna która robi dużo zmieszania są też bardzo mile panie naprawde mile .
      • Gość: ogi Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 13:22
        a czy ktos wymienial $ w kantorze na krakowskiej? tam gdzie zabka?
        haha...usmialem sie jak babka z tego kantoru zapytala: naszykowac panu rachunek?
        -mialem jej odpowiedziec ze moze mi naszykowac np.kanapke z serem :) ale to nie
        ta branża...
      • Gość: Ola Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.centertel.pl 10.12.07, 11:54
        O tak. Ja też koniecznie muszę pochwalić tego długowłosego pana z
        agencji PKO na Krakowskiej. Załatwiam u niego sprawy od lat i muszę
        dodać, że On ZAWSZE jest tak samo miły i uprzejmy :)
    • Gość: Karla Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: 57.66.197.* 12.10.06, 15:43
      Jejku, to ja tez cos dopisze...Pani ze stoiska z koszulami w Tesco!!! Taka
      grubsza blondynka brrr zawsze patrzy na mnie tak jakby mi krzywde chciala
      zrobic, a ja tam bajonske sumy wydaje i tak sobie mysle ze juz tam nie pojde
      bleee, poza tym ohydnie wyglada, tluste wlosy, brudne paznokcie,...a feee
      • Gość: zygota Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.stk.vectranet.pl 09.11.06, 23:53
        ZDECYDOWANIE babka z kramu hieronima to straszne jak ona ze soba wytrzymuje???
        no i kobieta z cukierni zdebika łaske robi z tego ze zyje ... ja nie wiem
        powiedzcie czy pracodawcy tego nie widza???
        • Gość: daro Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 19:15
          hehe to idzcie na poczte na Przyjazni,ul.szwedzka, troje ludzi przedemna, pol
          godziny czekania!!!!
          • Gość: bonio Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 22:34
            no własnie
          • Gość: xxl Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 18:50
            poczta na pilsudskiego ,odbieranie paczek,awizo było w południe a paczki na
            poczcie o 19.00 nie ma ! proszę przyjść jutro.oczywiscie po 40 minutach
            czekania wszystkich odeslano z kwitkiem.
            • Gość: Kinio Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 21:47
              Ksero na Tylnej o której ktoś pisał, zatrudniło chyba następną marudną babę.
              Taki klan tam powstaje. Brrr
      • Gość: Antek Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 08:39
        To chyba chodzi o Panią Sylwię. Co do wyglądu i jej sposobu bycia też mam
        zastrzeżenia.
    • Gość: jula Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 22:47
      no
    • jolka.7 Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 20.11.06, 23:08
      gmhm
      • Gość: jolka.7 Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:18
        Brak danych. W ramach przeprowadzonej rewizji, sprzedawców nieprzyjemnych nie
        stwierdzono. Należy przeprowadzić dalsze postępowanie.
    • Gość: lillia24 Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 20:28
      a co powiecie o sklepie firmowym Duda jak stalam w kolejce to obserwowałam te panie nie dość ze chodza jak muchy w smole to w dodatku zakładają rękawice foliowe niby ze wzgledow higinicznych ale co powiecie na to ze najpierw dotykają mieso a póxniej kasują pieniadze i tak na zmiane bez zdejmowania poprostu obrzydliwe!!!
      • agava78 Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? 28.11.06, 09:16
        Zgadzam się z Tobą! Jednyne co mnie tam jeszcze przyciąga to dobre zaopatrzenie w mięso (bo juz wędlina taka sobie). Panie z obsługi nie mają chyba pojęcia o zasadach higieny. Jeszcze jednen przykład: najpierw kroi surowego fileta z kurczaka na pół, a potem druga ekspedientka bierze ten sam nóż i kroi kawałek szynki!!! Aha i coś co mnie wykurza najbardziej. Kiedy chcę 30 dag np. łopatki walnie na wagę 60 dag!!! i kasuje. Nawet nie zapyta czy może zostać i kiedy jej się zwróci uwagę to robi minę obrażonej panienki! A przecież to jest 100% więcej niż ja prosiłam. Sklep ze względu na zaopatrzenie może być fajny, no ale niestety personel chyba nie pozwala na to. Niestety.
        • Gość: zawiedzony Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 17:57
          Muszę napisać o bardzo złym sklepie (sprzedawczyni OK) Proszę omijać z daleka
          SKLEP MEBLOWY "Jawor" w Bytomiu na Sroszku przy ulicy Szymały. Zamówiłem łóżko
          i czekam już przeszło 4 tygodnie - do 2 tygodni miało być. Dziennie dzwonie i
          zawsze ta sama spiewkla "już są w drodze" Nie polecam !!! zamawiajcie w innych
          a oszczędzicie nerwów.
          • Gość: rea Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.06, 18:12
            Po co psujesz sobie nerwy.Lozko mialo byc do 2 tygodni,a nie ma-to znaczy ze
            zostala niedotrzymana umowa.Czyli szmal z powrotem i po "ptokach".Ide gdzie
            indziej.Pare sklepow w okolicy chyba jeszcze jest?.Nauczmy sie wreszcie
            korzystac z naszych konsumenckich praw.
            • Gość: lillia24 Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 19:53
              a tak z ciekawosci zapytam czy chodzicie do big stara na Krakowskiej bo ciekawa jestem opini tego sklepu ponieważ zauwazylam ze panie w tym sklepie oczywiscie nie wszystkie ale jest jedna tak potrafi być nie miła i arogancka ale to tylko moje zdanie
    • Gość: qwertyuiop Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 21:16
      A czy Wy klienci jesteście mili gdy wchodzicie do sklepu? A może jesteście
      panami sytuacji ,nasz klient nasz pan ?
      • Gość: rea Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.dip.t-dialin.net 29.11.06, 07:46
        Mily to moge byc dla swojej zony.W sklepie wystarczy ze bede uprzejmy.A i to pod
        warunkiem ze druga strona czyni to samo,tzn tez jest uprzejma.To po pierwsze,a
        po drugie:masz racje,"nasz klient,nasz pan".Ja kupuje,wiec wydaje pieniadze.On
        sprzedaje,wiec zarabia.Takie sa zasady handlu.A obowiazuja w calym cywilizowanym
        swiecie.Chyba ze tesknisz do czasow, w ktorych przyslowiowa pani Krysia z
        "miesnego",byla pania i wladczynia.Na cale szczescie te czasy juz minely, i oby
        juz nie wrocily.
        • Gość: poiuytrewq Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 14:29
          troche sie mylisz, a mianowicie;ekspedientka czy sprzedawca nie jest zawsze
          właścicielem byc może jest pracownikiem z wypłatą nie przekraczającą 600 złoty.
          ma na utrzymaniu rodzinę (moze jest samotnie wychowująca dzieci,przykład -
          wypadek w halembie)mogłaby to być twoja żona ale ty napewno jesteś nowobogackim
          zadufanym w sobie klientem - panem któremu wszystko sie należy.
          jeżeli natomiast sprzedawcą jest sam własciciel sklepu to
          powinien ..........bez wazeliny a i to nie jest przyjemne.
          • Gość: rea Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.dip.t-dialin.net 29.11.06, 16:12
            Jezeli dobrze zrozumialem twoja wypowiedz,to ekspedientka lub sprzedawca moga
            byc nieuprzejmi lub niekompetentni bo maja problemy o ktorych pisales,a ja jako
            klient musze byc mily,uprzejmy pomimo tego ze moge miec takie same
            problemy.Chyba nie na tym to polega.Wiesz-w zyciu to jest tak,ze za usmiech
            placi sie usmiechem,a za agresje -agresja.A co do mnie,od nikogo nie wymagam,
            zeby ktos wchodzil mi do ....bez wazeliny.Poprostu chce byc nalezycie
            obsluzony.I tyle,a moze az tyle.
            • Gość: mnbvcxz Re: Nieprzyjemni sprzedawcy!!! Jakie sklepy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 16:37
              to ty zle rozumujesz albo udajesz że nie wiesz o czym gadka.
              czy te wszystkie posty zawarte w tym temacie są obiektywne co do wszystkich
              sprzedawczyń badź ekspedientek?
              ja nie mam sklepu i nie sprzedaję nic i nigdzie ale szlag mnie trafia na widok
              niektórych klientów którzy sami nie wiedza czego chcą.
              jeden przykład ,pani w kasie w markecie jest miła i do jej obowiązków należy
              inkasowanie naleznosci za zakupy a tu gość wyżywa się że cena nie jest taka
              jaką on widział .
              i jeszcze j