Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer co gdzie dla kogo...

IP: *.stk.net.pl 15.05.06, 22:18
mamy sporo fryzjerow w naszym miescie ale sporo z nich tna wszystkie klientki
tak samo ... jak krotkie to jeden model , jak pol dlugie tez wszystkie tak
samo itp
czy znacie kogos tworczego (oprocz pracowni fryzjerskiej krystian waloszczyk)...
Obserwuj wątek
    • Gość: merich Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 09:27
      Najlepsza fryzjerka w TG pracuje w salonie AWANGARDA, ma na imię Sonia. Polecam
      wszystkim, nie skorzystam już nigdy z usług innego fryzjera. Rewelacja!
      • Gość: Awocado gdzie jest ten salon fryzjerski Awangarda? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 16:57
        • Gość: merich Re: gdzie jest ten salon fryzjerski Awangarda? n/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:04
          Na rynku, w tym nowym budynku,na pierwszym piętrze obok wypożyczalni Video
          World.
          • Gość: łysy Re: gdzie jest ten salon fryzjerski Awangarda? n/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:11
            a jakie ceny?
            • Gość: merich Re: gdzie jest ten salon fryzjerski Awangarda? n/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 10:12
              Strzyżenie ok. 45 zł.
              • Gość: gość Re: gdzie jest ten salon fryzjerski Awangarda? n/ IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 19:04
                a tam trzeba się umawiać czy można wpaść z ulicy?
                A ta Sonia nie pracowała czasem wcześniej w Gliwicach?
              • Gość: kwiatuszek Re: gdzie jest ten salon fryzjerski Awangarda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.07, 08:18
                Byłam tam ostatnio ale nie u Soni tylko takiego młodego chłopaczka i
                zapłaciłam 80 zł a szczerze powiedziawszy jak wróciłam do domu z
                nową fryzurą to nikt z domowników nie zauwazył:(a wręcz jak
                powiedziałam,że byłam u fryzjera to sie usmiali bo naprawde nie było
                widać żadnej zmiany
                • Gość: Gosia Re: gdzie jest ten salon fryzjerski Awangarda? IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.08, 13:33
                  Witajcie, z tego co wiem Alina strzyŻe najlepiej a jak robie kolorek zawsze idę
                  do Pawła i jest świetnie.
                  Próbowałam juŻ chyba wszedzie ale teraz juz tylko Awangarda.
                  Wszyscy pytaja gdzie byłam.Polecam, pełen profesjonalizm.
                  Pozdrowionka
                  • Gość: Marta Re: gdzie jest ten salon fryzjerski Awangarda? IP: *.osadanet.pl 14.03.08, 00:23
                    Była raz u Pawła w Awangardzie i chyba więcej tam nie pójdę . Obciął
                    mnie bardzo ładnie, ale podgolił mi włosy na karku maszynką i przy
                    okazji zaciął mi skórę prawie do krwi. Uważam, że przy panującym
                    zagrożeniu różnymi wirusami to niedopuszczalne.
                    • Gość: ulka Re: gdzie jest ten salon fryzjerski Awangarda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 22:32
                      SORY kochan ale paweł nie jest fryzjerem, wszystkiego uczy go ALINA.. i do niej
                      nalezy chodzić, Paweł to porazka, nie powinien sie zajmowac włosami tylko
                      dlatego ze jest właścicielem salonu.
                      Natomiast Alina jest stylistka i do każdego klijeta podchodzi z dystansem , z
                      pasja i bardzo zalezy jej na tym zeby każdy był zadowolony, i uwiez ze tak jest:)))
                      • Gość: gosc Re: gdzie jest ten salon fryzjerski Awangarda? IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.09, 20:38
                        wyszłam właśnie spod cięcia Pawła i totalna porażka, zapuszczałam
                        włosy przez 2 lata a on mnie wygryzł, zwlając na cienkie włosy; na
                        dodatek odrost w innym kolorze niż cała reszta:(
        • Gość: aga1976 Re: gdzie jest ten salon fryzjerski Awangarda? n/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 22:25
          jeśli salon AWANGARDA
      • Gość: mada Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 21:39
        czy ktoś wie gdzie obecnie pracuje p. Sonia z Awangardy ???
        Bardzo proszę o info !!!
    • Gość: Agava Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 15:24
      Hehe. Waloszczyk też tnie na "jedno kopyto". Cięzko niestety o fryzjera z prawdziwego zdarzenia :-(
    • Gość: Polecam Izę Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 15:55
      Dobrą fryzjerkę twórczą i z fantazją... to jedynie mogę Ci polecić P.Izę z salonu Gabriel.
      Wychodzę od niej zawsze zadowolona i zawsze z inną modną fryzurą.
      Polecam
      • Gość: dev Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 16:58
        tak, potwierdzam, p. Iza jest naprawdę dobra, wie o co chodzi :) oczywiście
        lepiej się zapisać wcześniej, bo różnie bywa z jej dostępnością ad hoc :)
        • Gość: flaiv Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: 217.8.188.* 03.12.08, 08:46
          Ja dawno temu tez chodzilam do Pani Izy z Gabriela i wtedy pamietam bylam tez zawsze bardzo zadowolona. Musze sie tam kiedys znow wybrac, choc myslalam teraz wlasnie o Alinie z Awangardy, do ktorej wyslalam moją sąsiadkę, ktora juz tam chodzi regularnie i jest bardzo zadowolona.
      • hollyhock-0 Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 12.06.08, 18:21
        Również polecam p.Izę - zawsze wysłucha czego się oczekuje, przedstawia jak ona
        to widzi i dopiero potem następuje obcięcie
        • Gość: mrozowa Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.09, 13:24
          Również jestem bardzo zadowolona z Pani Izy z Gabriela super obcina i
          farbuje włosy przyjeżdżam do niej z Siemianowic śl.a to godzina
          autobusem ale warto .
    • Gość: Bestia Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 21:09
      Super jest fryzjer na staropocztowej w Gabrielu. Taki troche smutno-dumny ale
      wie jak trzymac nozyczki :)
    • karolinatg TRENDY 28.06.06, 10:09
      ja polecam TRENDY-prości , ale mili ludzie i z fantazją na dodatek;-))jedyny
      mankament to że strasznie oszukują przy zapłacie-za ścięcie(praktycznie co
      miesiąc podobne)płace z zaleznosci od humoru i delikwenta 22-30
      złotych!!!!Nastepnym razem poprosze o kwitek z kasy fiskalnej-bo tak być nie
      może przecież...
    • Gość: Aiko Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 19:39
      hej!jak macie trochę czasu to jedżcie do Katowic do salonu Berendowicz-Kublin,tam jak zapiszecie się wcześniej do strzyżenia jako model,zrobią wam fryzurę za dormo,i to naprawdę świetną bo tam są prawdziwi styliści,wyjdziecie odmienione,tylko takie cięcie trwa ok 2 godziny ale naprawde warto,:)
      • hellyspring Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 22.08.07, 17:05
        O, nie zgodzę się z Tobą. Raz dałam sie namówić na akademię strzyżenia (bo tak
        się to nazywa), 2 tygodnie wcześniej się zapisałam, faktycznie za darmo, z
        myciem i modelowaniem, ale owi styliści, czy też dopiero kandydaci na stylistów
        kompletnie nie słuchają uwag samych zainteresowanych (w tym wypadku moich). Nie
        chciałam diametralnie zmieniać fryzury, jeśli już to na jakaś oryginalna,a
        usłyszałam, że moje włosy nie nadają się aby je zapuszczać (miałam prawie do
        pasa), pani obcięła ich ze 20 cm i wycieniowała w stylu 16latki z dyskoteki.
        Ogólnie fryzjerzy z tego salonu mają o sobie zbyt wysokie mniemanie a na
        modelkach,które w wiekszości przychodzą obciąc się za darmo po prostu
        eksperymentują.
      • Gość: niki Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.stk.vectranet.pl 03.02.08, 12:46
        dobry fryzjer jest w lasowicach
    • Gość: magda Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 14:09
      Jeśli mogę zaproponować BARDZO DOBREGO fryzjera to polecam Tomka z Bytomia -
      "Studio fryzur Tomasz Małek". Jak napisałam wczesniej jest on z Bytomia, ale ma
      coś wspólnego z Tarnowskimi Górami ;-) ...mieszka tutaj :-)
      • Gość: sam Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 21:07
        dobrze mu wychodzą zwłaszcza łysiny
        • Gość: Mika Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 10:35
          taaa...szczegolnie u lysych z naturalną lysiną
          • Gość: jolka Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 19:54
            Ile za obcięcie z długich włosów na krótkie bierze Waloszczyk?? A ile za
            modelowanie?
            • Gość: buha Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.07, 10:50
              Najlepszym fryzjerem jakiego znam , nie jest waloszczyk bo on
              strzyże na jedno kopyto i po 2 tygodniach fryzura już nie układa
              sie, jest Andrzej z tylnej!!!Jest zajebisty!!! Obcina tak jak chcesz
              a potem dokłada coś od siebie i jest lepiej niż chciałeś!!!
              Dowodem na to , że jest dobry są wieczne kolejki do niego!!!
              Jak przychodzisz tam musisz średnio czekać od 0,5h do 1h.
              • Gość: zaintersowana Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.07, 13:44
                jaki andrzej? w jakim salonie?!?!
      • Gość: Nesrine Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.wieszowa.pl 10.10.07, 09:51
        jesli chodzi o salon urody Gabriel na Koziara obok sexshopu nie polecam a raczej
        odradzam, bo mozna tam sie bardzo nabrac. Do salonu Gabriel chodze od bardzo
        dawna, a raczej chodzilam... piewszy raz trafilam do Agnieszki, ktora juz tam
        nie pracuje bo wyjechala z polski i bylam tak zadowolona ze szok i chodizlam
        tylko do niej zawsze wygladala slicznie pozniej salon przeszedl remont Aga
        odeszla ale ja chodzilam dalej i szukalam dobrej bfryzjerki ktora moglab mi
        zastapic Age. Najpierw trafilam do Eli - czarna, szczupla w dlugich wlosach i
        tutaj totallna porazka, zero fachowosci, 3 razy zepsula mi grzywke ze wstydzilam
        sie pokazac na miescie, poznie Bozena grubsza pani o blond wlosach, przymilal mi
        sie niesamowicie,ale nie potrafila wykonac prostego ciecia, nastepnie Kamila
        mloda nowa aktualnie nie wiem jaki ma kolr wlosow kiedys miala blond, pozniej
        kasztanowe teraz nie wiem, mila wykonac refleksy i ciecie - tylko popalila mi
        wlosy i probowala nawalic odzywki zebym sie nie zorientowala - ale do glupich
        nie naleze... nastepnie Pan zapomnialam imie mialo bzc podcieice koncuwek scial
        mnie tak ze myslalm ze zawalu dostane wie ze jestem osoba delikatna romantyczna
        , subtelna i w mocno avangardowej fryzurze czuje sie fatalnie coz pozostala
        czapka, nastepnie pani Iza szczupla blondynka o dlugich kreconych wlosach bylam
        na probnej fryzurze slubnej - katastrofa, nie potrafila poradzic sobie z moimi
        wlosami fryzura nie wyszla a Pani wmawiala mi ze to wlosy czesane przez wiatr
        szok !!! Teraz napisze troche o szefowej ktora jest ta cwana i lysa na kase ze
        az glowa boli!!! zaczne od tego ze kiedys umowilam sie na imitacje trwalej na
        slub klezanki pani zapisala itd niestety tsaka imitacja trwa dosyc dlugo i
        okazalo sie ze nie mama z tyle czasu wiec zrezygnowalam z tej imitaci ktora
        miala kosztowac 90zl i zdecydowlam sie na wyprostowanie i nablyszczenie,
        widzialam ze panie byly zel bo zarezerwoway sobie wiecej czasu a ja tu zamienila
        fryzure z 90 zl na 35zl a wiec probowaly mi na sile cos wcisnac zeby wyciagnac
        odemnie kase a ze sie nie dalam pani przy myciu mowi do mnie odzywimy troszke
        wlosuy i tutaj nie zapytala czy zgadzam sie wydac 80zl wiecej powiedziala to w
        taki sposob ze nie domyslilam sie o co chodzi a nalozyla ampulke o ktorej teza
        nie mialam pojecia a cena wzrosla o 80zl o cyzm dowiedzialam sie przy kasie i
        nie mialam juz wyboru zaplacilam duzo wiecej a wlosy wygladaly tak tluste ze
        katastrofa, wykoywala to Ela ktora wmawiala mi ze sa leciutko przeicazone ale na
        swiezym powietrzu dojada do siebie i tym samym za cene125zl wystapilam na weselu
        w tlustych wlosach !!!! dalej u Pani Bozeny kiedys przyszlam podicac koncowki
        powinnam zaplacic 49zl ale pani chciala mi wciasnac gorace nozyczki koszt 15zl
        wiecej nie zgodizlam sie a i tka przy kasie zaplacilam 15 zl wiecej dlaczego
        ???nie mam pojecia tlumaczyli ze mam wlosy dlugie i dlatego a wlosy mam do
        ramion wiec srednie a jak juz to poldlugie... nastepnie u Pani Izy robilam
        ostatnio pasemka cena 130zl powiedizalam jej ze rezygnuje z wszystkiech innych
        dodatkow a zaplacilam 200zl dlaczego???? tlumacyzla mi jakies bzduty ze byly a
        ich nie bylo fryzura wyszla fatalna, pani wiedizala ze mam pieniadze wiec
        chciala mnie naciagnac zebym w ich salonie zostawila conajmniej 350zl
        powiedzialam jej ze jestem przed weselem i nie mam tkaich mozliwosci finansowych
        wiec z tego i tego rezygnuje ma zrobic tylko pasemka beez modelowania za 130zl
        ale pani pomimo mojeog zakazu wykonala modelowanie i sciagla 200zl nastepnie
        wmuwila mi ze moje wlosy potrzebuja ampulek i chcialam mnie umowic na czwartek
        na ampulki i podciecie zdrowych koncowek zeby wyciagnac kolejne 200zl bo za
        ampulke chca odemnie 40zl a na moje wlosy 2 potrzebuja wiec 80zl do tego
        obciecie 60 i wymodelowanie 60zl mowilam ze nie ale pani sie uparla wiec sie
        dalam zapisac no i sama fryzura slubna 120zl wic chcialy wyciagnac odemnie 520
        zl niestety nie udalo ise bo w slanie nie zawitalam bo mam ich juz serdecznie
        dosc, dosc stresu ze musze dokladnie suchac zeby przy kasie sie nie przerazic,
        zebym byla jeszcze chociaz zadowolona a tu podojne rozczarowanie, moja noga w
        tym salonie juz nie postanie napewno za duzo kasy tam stracilam zadnego
        zadowolenie w dodatku mecza mnie za kazdym razem i wciaskaja mi ich kosmetyki
        ktore za przykladowa ampulke ktora kosztuje np w Eurexie 7,50zl one licza 40zl i
        taka ampulka mi wystarcza a one wmawiaja mi ze sa potrzebne 2 wiec cena 80 zl
        moglabym jeszcze o tym salonie napisac cala ksiazke o ich oszustwach,
        obgadywaniu kloientek, o szefowej przepadzitej za kada dodatkowa zlotowka,o tym
        jak mieszaja farby a klient mysli ze ma na glowie cos innego ale to bez sensu
        kto uwierzy to uwierzy kto nie to nie, ja sie z tym salonem ostatecznie
        pozegnalam i wole o tym zapomniec!!!
        • Gość: czytsis Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 22:50
          Zamiast chodzić po salonach fryzjerskich powinnaś iść do szkoły
          nauczyć się ortografii i interpunkcji. Sposób, w jaki piszesz jest
          żenujący. Brakuje Ci wiedzy na poziomie szkoły podstawowej, ale
          fryzurę pewnie masz świetną... Naucz się najpierw pisać, a potem
          zabieraj głos. Pozdro
        • Gość: johny Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.07, 19:26
          W Gabrielu nie są do końca w porządku..potwierdzam!
          Prawdą jest, że 'wciskają' kosmetyki, prawdą jest, że namawiają na usługi nie
          informując jednoznacznie jaki jest ich koszt.Można się nieźle przejechać.
          Ponadto osoba niezorientowana padnie łatwym łupem! Mama wstąpiła kiedyś z ulicy
          na strzyżenie grzywki cała impreza trwała 15min - zapłaciła ok 40 pln ..
          pozostawię bez komentarza.Pana siedzącego za kasą(jeżeli zdarzy mu się
          przeczytać ten wątek) tym samym przestrzegam!!
          Strzyżenie takie sobie(Bożena w miarę ok, Kamila - różnie, a Elę radzę omijać
          szerokim łukiem)
          Wszystko prawda tym nie mniej styl w jakim post Pani Nesrine został napisany
          woła o pomstę do nieba.
      • Gość: jolcia Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.08, 10:42
        a czy mogłabyś napisać coś więcej o Tomku?? efekty ???? cena???
      • Gość: flaiv Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: 217.8.188.* 03.12.08, 10:14
        Bylam u niego wiele lat temu, bo kolezanki bardzo zachwalaly.Mi zrobil chyba najbardziej tragiczną fryzurę, jaką mialam.
        Zrobil ze mnie czeskiego metala, nie podobalo mi sie bardzo, kolor tez bardzo przecietny. Ja akurat bym wizyty u niego nie powtorzyla.
    • Gość: anna Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 15:28
      Ja polecam Krystiana waloszczyka
      • Gość: autor Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 23:43
        Zgadzam sie z przedmowca.
        Krystianek jest najlepszym fryzjerem, jaki mnie kiedykolwiek
        strzygl, moje wlosy ukladaja sie tylko po jego cieciu. Chodzilam do
        roznych, m.in. np. w szpanerskim salonie w Warszawie za 90zl i
        nigdzie nie bylo tak dobrze, jak u Krystiana.
        Tak wiec - polecam.
        Niestety, trzeba sie umawiam z duuuzym, ZBYT duzym wyprzedzeniem
        (typu 3-4 tygodnie).
      • Gość: iwonam Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.strong-pc.com 19.02.08, 22:13
        Ja też polecam Waloszczyka.
        • Gość: aga 1111 Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 22:50
          ja uważam ,że pan Krystian jest zdecydownie przereklamowany. Jest nie miłym
          facetem i lubia do niego chodzic starsze bogate panie, które słyszą tam miłe
          słowa których nie słysza juz od swoich mężów hahaha.

Pan Krystian jest materialista,a nie artsta w swoim fachu, i nie oddaje sie
          namietnie swojej fryzjerskiej twórczości-
      • Gość: ZANGI Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.stk.vectranet.pl 01.01.09, 13:12

najlepszy fryzjer,BELLIS ul.Opolska 5.Nie drogo i
        profesjonalnie.POLECAMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: niuniatg Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.07, 13:01
      Zdecydowanie Salon "Aleksandra";polecam właścicielkę Panią Ole oraz pracownice
      Panią Ole.
      Anna
      • Gość: anusiaaa Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: 57.66.197.* 23.08.07, 14:57
        A ja chociaz nie mowie ze Krystian mi sie znudzil bo czasami wykombinowal cos
        fajnego zaczelam ciac sie u pani Soni lub Agnieszki w Evolution Studio na
        Kaczyncu zaraz na przeciw Paransa.
        Fajnie ze zwracaja uwage na to aby wlos byl zdrowy i kosmetyki bardzo dobre.
        Polecam
    • Gość: olka Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 21:00
      Chyba nie wicie ze ostatnio otwarty został nowy salon, koło onyxu w małym budynku przy mekonie.pani Agnieszka(była pracownica gabriela) strzyze świetnie i super modeluje nie wspomne juz ze przy okazji mozna skorzystac z usług kosmetycki pani Iwonki , tez jest kapitalna!!polecam obie panie naprwde warto!!
      • Gość: mustek Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.strong-pc.com 12.11.07, 10:46
        rzeczywiście jest tam nowy fryzjer i spisuja sie całkiem ok.
    • Gość: misiek Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 12:43
      A macie moze numer do tego fryzjera p. Krystiana ?? lub jakis inny kontakt?? za odpowiedz bede baaaaaaardzo wdzieczna :) ;)
      • Gość: pączuś play Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: 83.16.125.* 03.09.07, 18:54
        Krystek jest oki w porównaniu do reszty fryzjerow obcina nie tylko tak jak my
        chcemy ale tak jak nam pasuje bo co z tego ze pokazemy mu fote jak to nam do
        buzki nie pasuje i co potem jak reszta tych fryzjerkow obcina pod klienta
        wychodzimy raczej srednio zadowoleni a u niego nie on jest prawdziwym artysta
        polecam
        • Gość: gość Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 11:02
          Waloszczyk to żaden artysta...jest przereklamowany...
          Tak naprawdę strzygą się u niego osoby które chcą się lansować i do
          waloszczyka jest modnie chodzić.
          Bo co odpowiesz kumplowi czy kumpeli , która się pyta gdzie byłeś
          się strzyc??? Że u pani Krysi... no nie bardzo...A u waloszczyka
          lepiej brzmi...modnie
          snobistycznie.I tak naprawdę nie ma większej różnicy w obcięciu.A
          płaciszx więcej niż u Andrzeja z Goldwella na tylnej, który mógłby
          cię lepiej i dokładniej ściąć.
          Poza tym kobiety wypowiedzcie się też.
          Jak u Waloszczyka wygląda wizyta.
          Umawiasz się kupę czasu wcześniej...przychodzisz i co??
          okazuje się, że oprócz ciebie zajmuje się on pięcioma innymi
          osobami, a ciebie przyjdzxie lekko ściąć a resztą zajmują się inni.
          Po wizycie jesteś biedniejsza o wiele więcej niż jak pójdziesz
          gdzieś indziej.
          Jak tak wygląda artysta to ja dziękuję.A najlepsze są teksty ludzi
          mówiących, że walosczyk był w Paryżu na kursie i gdzieś tam. Że
          obcinał kwaśniewską i jescze nie wiadomo kogo.Połowa z tych rzeczy
          jest plotką!!!
          Pozdrawiam wszystkich lansujących się!!!
          • Gość: wera Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 21:49
            Pracownia fryzjerska Krystian Waloszczyk 285-84-64
            • Gość: husyta Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.07, 21:17
              on jest taki wspaniały
          • Gość: xexe Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.wieszowa.pl 07.11.07, 16:22
            Co niektórzy straszliwie się rozpisują. Ja chodzę do Agnieszki Dziedzic, właśnie
            koło mekony. Jest profesjonalistą. I pierwsze słyszę o jej wyjeździe do Niemiec.
          • Gość: gość Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 20:47
            Zgadzam się na 10000 %. Jaki Paryż, jaka Kwaśniewska? Jaki z niego
            artysta? Zaczynał na Tylnej u Koszowskiego, potem był Gabriel, a
            teraz jest na swoim.Chodzę do niego i jeszcze mnie nie obcioł tak
            jak chciałem - "a bo to Ci nie pasuje", a w tej fryzurze wyglądasz
            tak a nie inaczej, ale chyba zmienię na Asię albo Sonię na Kaczyńcu.
            A widział ktoś dyplom mistrzowski?
    • Gość: dlm Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 16:14
      bardzo dobrą fryzjerką jest pani Agnieszka w małym domku obok Mekony. Jest to ta
      pani która pracowała w Gabrielu i wyjechała do Niemiec.Teraz ma własny salon
      właśnie w tym domku.Polecam.
    • Gość: :) Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.07, 00:25
      A ja polecam panią Alinę z salonu Awangarda. Długo nie mogłam się zdecydować na
      strzyżenie, w końcu za namową koleżanki umówiłam się... i wyszłam z salonu
      bardzo zadowolona. Pani Alina zaproponowała różne fryzury, dokładnie
      wytłumaczyła jak każda z nich będzie wyglądać, co trzeba zrobić z włosami itp
      rzeczy. Potem 1,5 godziny spędziłam siedząc na fotelu i rozmawiając na różne
      tematy, a pani Alina zajmowała się moimi włosami. Efekt super, włosy się ładnie
      układają, nie wymagają wielu zabiegów w domu - zresztą ja nie mam na to czasu
      ;)) Pozdrawiam!!
      • oniapl Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 12.11.07, 19:53
        Witam,zawsze chodziłam do byłego Trendy do Patrycji. Niestety w sierpniu odeszła
        i nie wiem gdzie teraz pracuje. Może ktoś wie - byłabym wdzięczna za info.
        Strzyżenie - super!
        • atkako Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 14.11.07, 23:10
          Patrycja otwiera salon na kaczyncu lokal po bylym sklepie z
          komputerami . W tym miesiacu ma byc otwarty...
          • Gość: oniapl Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.11.07, 00:31
            Dziękuję za informację. Gdybyś znała jeszcze nowy nr telefonu to byłoby super.
            Ale i tak dzięki.
    • Gość: dzidzia Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 22:40
      Polecam salon w Domu Usług na Kaczyńcu, na parterze - wysoka jakość
      usług i bardzo przystępne ceny! :-)
    • arsiw Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 27.12.07, 23:50
      Ja znam... i polecam naprawdę dobry zakład fryzjerski, w którym pracuje moja
      siostra... Zakład nazywa się "FRYZURA" i mieści się wizawi tego zespołu szkół na
      Sienkiewicza...
    • Gość: gosiaczek Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.ticom.pl 28.12.07, 10:59
      a co możecie powiedzieć osalonie na Tylnej? U pana Koszowskiego? Tam
      fryzjer jest od "100" lat. Czy nadal jest tam dobrze? Czy warto tam
      iść, napiszcie proszę!!!!!!
      • Gość: Bonia Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: 83.1.69.* 06.02.08, 10:31
        Oczywiscie polecam Koszowskiego jestem zawsze zadowolona z usług tego fryzjera
        mój mąż koszysta bardzo często i nie wyobraża sobie innego fryzjera jak
        Grzesia!Ja polecam wszystkie fryzjerki są miłe szybkie i sympatyczne tylko
        trzeba wcześniej się umawiać na wizyte .Pozdrawiam:)
        • zyg.2 Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 12.03.09, 20:47
          Czy ktoś wie gdzie pracuje teraz pan Grzesiek z salonu u Koszowskiego
    • Gość: Gabi Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 21:24
      Ile kosztuje strzyżenie i farbowanie u Waloszczyka
    • Gość: T.K. Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.stk.vectranet.pl 01.03.08, 20:33
      Polecam salon fryzjersko-kosmetyczny
      "Alicja" na Przyjaźni! Panie: Marta
      i Justyna są świetne!
      • Gość: ewa Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 18:19
        Na Włoskiej jest zaklad fryzjerski na zapleczu sklepu
        spożywczego.Coś obrzydliwego,gdzie jest sanepid?
    • nonek10 Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 09.05.08, 00:53
      A ja bylam wlasnie w Awangardzie. Ciecie u pani Aliny. Za pierwszym razem bylo swietnie, pomijam, ze byla malo sympatyczna. Poszlam wiec wkrotce podciac same koncowki. I co? Mimo moich prosb, by nie cieniowala wlosow i bron Boze nie skracala korony wlosow, wyczarowala mi fryzure po swojemu. Efektem jest scieniowana wlasnie korona na pazia i dlugie wlosy z tylu, nijak pasujace do calosci. KOSZMAR!!! Cena: 55 zl. Do tego dochodzi koszt doczepianych pasemek, ktore musialam sobie juz zrobic gdzie indziej, bo wygladalam NIEAKCEPTOWALNIE! Teraz musze czekac kilka miesiecy, az wlosy odrosna. Kolor zrobiono mi rowniez odmienny od oczekiwanego.
      Generalnie to biegam od fryzjera do fryzjera i najczesciej tak zwane podcinanie koncowek konczy sie jednym wielkim dramatem. Czy kazdy fryzjer musi miec jaks swoja nieszczesna wizje??? Przeciez to chyba jasna dekaracja: zadnych zmian, tylko odswiezenie fryzury...
      • Gość: aga Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.domainunused.net 02.07.08, 14:34
        pozdrawiam,
        bo czytam i przypomina mi sie moja historia z włosami tylko 3 mies.
        wstecz. Nigdy nie rozczulałam się nad moimi włosami ale ten
        przypadek był dla mnie traumatyczny z pięknych długich włosów został
        mi tylko paź bo to co wisiało z tyłu obciełam następnego dnia -
        dlatego też nie polecam AWANGARDY
    • Gość: ja Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.08, 11:54
      a wie ktoś może ile kosztuje obcinanie i farbowanie długich włosów w
      awangardzie?
      dziękuje za odp.
    • Gość: Piękny Krzysztof Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: 83.1.69.* 31.05.08, 19:48
      Polecam Krystiana - potrafi mnie dobrze obciąć.
    • Gość: ewa Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 21:42
      Pani Marzenka na przeciwko Parkowej
      • Gość: anusi Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.wieszowanet.pl 05.08.08, 19:12

A ja byłam w Strefie Cięcia, to chyba ul. Kaczyniec u Pani Moniki - REWELACJA!!!
        • Gość: dlm Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 06:37
          A jakie są ceny?
        • cathrina.pl Strefa Cięcia jest super! 20.03.09, 15:13
          Z czystym sumieniem mogę polecić ten salon, pani Monika potrafi
          świetnie doradzić i dobrać fryzurę do twarzy, jak trzeba to i
          odradzi głupie pomysły :) nic na siłę :) jak do tej pory nie
          trafiłam do lepszego fryzjera.
    • szerelmem Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 01.08.08, 12:26
      dobry fryzjer?Moja bratowa!
    • 3anastazja Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 05.08.08, 15:54
      NAJGORSZY, powtarzam NAJGORSZY salon w Tarnowskich Górach to "Aleksandra" na ul.
      Piastowskiej. Obsługa owszem bardzo uśmiechnięta i miła, ale specjalistki od
      tzw. koloryzacji to normalna zgroza. Poprosiłam o balejaż na rozjaśnianych już
      wcześniej włosach, których odcień był zbyt "srebrny". Wytłumaczyłam dokładnie o
      co mi chodzi- złote refleksy. Pani z ciemnymi długimi włosami zabrała się do
      roboty, szybko i sprawnie. Gdy zmyła farbę to dobrze,że siedziałam bo nogi się
      pode mną ugięły! Ze srebrnych pasemek zrobiły się pomarańczowe. Do tego zrobione
      tak gęsto,że wyglądało to nie jak pasemka, a jednolity kolor. Jeszcze do tego
      podcięcie- kilejny koszmar. Pani podeszła do tego tak obojętnie i obciachowo,
      jakby siekała cebulę, w ogóle nie patrząc na to co "sieka". Plotkując sobie przy
      tym z inną fryzjerką, a mnie jakby tam wcale nie było. Na koniec wysuszyła,
      potapirowała(delikatnie aby nie oderwać tego co spaliła). Do domu wróciłam
      kanałami, modląc się aby nie spotkać jakiegoś znajomego. Naprawdę odradzam i
      przestrzegam. Nie wiem jak pani miała na imię, ale pamiętam,że tuż przy wejściu
      z lewej strony wisi jej dyplom- "Specjalista koloryzacji" :/
      • Gość: anusiaaa Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.wieszowanet.pl 06.08.08, 21:53

W Strefie ciecia za farbowanie, ciecie i modelowanie - 130 zł czyli standardzik :)
        • Gość: olo Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.08, 16:37
          moja dziewczyna byla u waloszczyka i niestety moze kiedys byl na topie ale teraz
          opuscil sie a ceny niestety ma zajebiscie duze...
      • Gość: momi Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.compnet.com.pl 29.09.08, 17:57
        przepraszam ,ale nie zgadzam się z tym stwierdzeniem że ALEKSANDRA to najgorszy
        salon wręcz przeciwnie chodzę tam od trzech lat i to właśnie tam odratowała mi
        pani Ola pracownica nie szefowa włosy może inne panie z tego salonu nie potrafią
        farbowac czy obcinać ale pani Ola na pewno tak wszyscy moi znajomi do niej
        chodzą i nit nie narzeka
      • cathrina.pl Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... 20.03.09, 14:42
        Potwierdzam! Salon ALEKSANDRA na ul. Piastowskiej jest
        beznadziejny... byłam tam dwa razy i więcej nie pójdę. Za pierwszym
        razem byłam na obcięciu grzywki i o zgrozo! pani, mimo iż nie
        chciałam mieć strasznie grubej grzywki, taką właśnie mi zrobiła...
        prawie ze środka głowy.
        Ostatnio dałam temu salonowi jeszcze jedną szansę...i znów to samo,
        takie samo podejście do klienta, czyli zero uprzejmości! Miałam
        wrażenie, że przeszkodziłam im w piciu kawy, bo nie było akurat
        innych klientów; chciałam tym razem podciąć sobie włosy, bez
        cieniowania ich, więc pani dosłownie w dwie minuty załatwiła mnie
        prostym cięciem i po sprawie, jak dla kogo....
        Jak spytałam czy będzie mi myła głowę przed cięciem to
        usłyszałam: "skoro muszę" fajne podejście do klienta nie ma co...
        Cięła więc na sucho....
        Odwalają tam niezłą fuszerkę!!!! nie ma co! NIE POLECAM!
        • Gość: Anna Re: dobry fryzjer co gdzie dla kogo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.09, 15:00
          Witam !!! Również uważam, że Salon fryzjerski ALEKSANDRA to jakaś porażka. Byłam tam kiedyś 2 razy. Raz, przyszłam na obcięcie włosów i raz na myciu włosów + prostowanie, bo akurat mi się prostownica zepsuła i potrzebowała na szybko prostych włosów. Panie, które tam pracują są tak nieuprzejme, że o zgroza. Tak jak napisała poprzedniczka miałam wrażenie, że im przeszkadzam w piciu kawy, jeszcze dodatkowo było to niedługo przed zamknięciem więc Pani się spieszyła. Podczas mycia włosów dotknęła mi tylko pianą włosy, nałożyła troszeczkę odżywki, czułam, że mam niedobrze umyte włosy, a że mam bardzo gęste i grube poprosiłam ją żeby mi jeszcze raz porządnie umyła, to strzeliła taki foch choćby mnie miała zabić wzrokiem. Szkoda słów.
          Uważam, że nigdy nie zawiodłam się na Koszowski& Koszowski zawsze mi się podobało, a za kilka dni jestem umówiona do Kamajo więc jestem ciekawa jak u nich będzie :)
          Ale i tak najwspanialsza Jest P. Bogusia z Gliwic ul. Kościuszki, ma tam swój salon, świetnie obcina i farbuje, a atmosfera rewelacyjna. :D
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka