Dodaj do ulubionych

dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ???

IP: *.stk.vectranet.pl 04.12.07, 18:50
jak w temacie... podobno poruszano w nim sprawe traktowania pracownikow ...

Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.twcny.res.rr.com 04.12.07, 19:22
      prawda w oczy kole ?
    • kasicaaa Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? 04.12.07, 22:33
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=102&w=70497424&a=72848132
    • Gość: Wiesiek z Helu Dlaczego ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 22:01
      Kięciunio pewnie kazał usunoć ten wątek ponieważ dużo było mówione o tym w
      zakładzie .hahahaha. zal mi kolesia
      • Gość: Iva Re: Dlaczego ? IP: *.dsl.bell.ca 06.12.07, 22:32
        Niech dobrze poszuka bo są też inne fora z których
        nie tak łatwo usunąć posty jak tutaj.
        • Gość: as Re: Dlaczego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 22:44
          Propozycję rewolucji skasowała kontrrewolucja!
          • Gość: Iva Re: Dlaczego ? IP: *.dsl.bell.ca 06.12.07, 22:51
            Wszystkiego i tak nie skasują
            • Gość: as Re: Dlaczego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 23:04
              Nie damy się sk....asować
              • Gość: KRAWCOWA Z OBOZU fajnie że to szewcio przeczytał IP: *.static.akk.net.pl 11.12.07, 20:29
                my pracownice cziszymy się że te forum trafiło w ręce naszej władzy
                tylko dlaczego teraz robi się w zakładzie przesłuchania pracownic w
                sprawie tego PRAWDA WYSZŁA NA JAW
              • Gość: KRAWCOWA Re: Dlaczego ? IP: *.static.akk.net.pl 11.12.07, 20:30
                NIE PODOBAŁA SIĘ PRAWDA ...
                • Gość: 23 Re: Dlaczego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 22:07
                  Nie dajcie się!Załóżcie jakiekolwiek związki zawodowe,powiadomcie o
                  kłopotach prasę(wiadomo,że lokalną bo dla ogólnopolskiej to zbyt
                  mała na razie sprawa)Prymitywni polscy kapitaliści boją się jak
                  ognia rozgłosu.
                  Trzymamy kciuki!
                  • Gość: pracownica Re: Dlaczego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 22:13
                    dziękujemy za wsparcie
                    • Gość: 23 Re: Dlaczego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 22:17
                      Służę uprzejmie.
                  • Gość: ja... związki zawodowe IP: *.static.akk.net.pl 14.12.07, 17:36
                    kiesyś była o tym mowa ale jakoś im nie wyszło w tym zakładzie nawet
                    związki by nie pomogły szef zawsze ma racje a jesli jej nie ma to i
                    tak ma racje
          • crealive Dlaczego ? 07.12.07, 07:02
            Gość portalu: as napisał(a):

> Propozycję rewolucji skasowała kontrrewolucja!

Jeśli miałbym zrobić tu wielki spam to i tak napisze prawde !
    • Gość: iga Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 17:59
      to wszystko to była PRAWDA !!!!! nie zmienicie prawdy kasujac
      naszych wypowiedzi !!!!!!!!!!!!! jest wyzysk chamstwo i ponizenie -
      nas KOBIET !!!!!!!! KSIECIUNIO NIE WYGRA-TO SIE NIEDŁUGO SKOŃCZY
      • Gość: MAX Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 18:02
        DZIEWCZYNY NIE DAJCIE SIE !!!!!!!!!!!!!!! JESTM Z WAMI POZDRAWIAM
        • Gość: 23 Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 18:33
          A nie mówiłem,że będzie rewolucja.
          Towarzyszki jestem z wami!
          • Gość: gosc Quartex IP: 217.98.20.* 13.12.07, 19:19
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=73195320
            • Gość: :-) Re: Quartex IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 14.12.07, 18:35

Gość portalu: gosc napisał(a):

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=73195320

ale sie dziewczyny rozpisały !
              • Gość: 23 Re: Quartex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 19:21
                Przeczytałem polecany wpis i jestem zachwycony.
                To niewiarygodne,ale w tej firmie nawet ktoś płaci za pracę.Rzecz
                niespotykana w innych zakładach ,gdzie oczywistością jest praca za
                darmo.
                I czego jeszcze te niewdzięczne kobiety chcą?
                • Gość: sara Re: Quartex IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.07, 17:34
                  Odpowiedniego traktowania KOBIET!!!
                  (bo nie jestesmy smieciami )
                  • Gość: 23 Re: Quartex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 20:22
                    To trzeba zacząć się odzywać,a nie siedzieć jak mysz pod miotłą.
                    Zawsze można zmienić pracę,której dla kobiet w waszym fachu nie
                    brakuje(kłania się umiejętność poszukiwania takowej)
                    Wasz pracodawca nie tak łatwo znajdzie nowy personel.
                    Jeżeli nie szanujecie same siebie,to jak chcecie by ktoś was
                    szanował.

9

• Gość: Gość Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.07, 21:31
            Skoro twierdzisz ze jestes z nami to BADZ...i moze zacznij TY sie odzywac a
            napewno duuzo sie zmieni
            • Gość: 23 Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 22:12
              Jestem z wami duchem,i niestety tylko duchowego wsparcia udzielić
              mogę.Skoro w/w udzielone rady nie pasują mogę zaproponować kolejny
              raz rewolucję.
              Wywieźcie na taczkach szkodzące wam karaluchy,same wybierzcie
              kobietki nadające się do kierowania waszą pracą i oczywiście
              zażądajcie podwyżki od pracodawcy.
              Nie uda się z pewnością,ale przynajmniej będzie wesoło,bo smutne
              jakieś takie jesteście.
              • Gość: gosc24 Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: 222.240.137.* 15.12.07, 22:53
                Pogadajcie sobie o pracy na tym forum
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=73195320 tutaj też
                jest o Quartexie i napewno nikt wam tego nie skasuje.
                • Gość: wolna gosia.. była pracownica IP: *.static.akk.net.pl 05.01.08, 11:56
                  a ja tam pracowałam na okresie próbnym_ wytrzymałam całe 3 miesiące
                  sama sobie się dziwie że aż tyle wytrzymałam.. zimno jest strasznie
                  niewiem jak można pracować w 3 grubych swetrach ma sie ograniczone
                  ruchy _ najbardziej mnie dnerwowało to jak szyłam np. okresloną
                  operacje a tu szybko zmieniaj nici bo co innego ... za 10 minut
                  szyj to co szyłaś bo potrzebne CZYSTY CYRK nia ma co owijać w
                  bawełne wspułczuje pracownicą tego zakładu zapier...niczają za 650
                  zł strasznie wolna
                  • Gość: ab Re: gosia.. była pracownica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 16:45
                    to prawda!!!
                    • Gość: KRAWCOWA urlop w maju ... IP: *.static.akk.net.pl 15.01.08, 16:20
                      a co do urlopu to czy wam się podoba to? czy nasz kofany prezesik
                      może dysponować całym naszym urlopem za przeproszeniem w du...mam tą
                      jego posadzkie że reklamacja że żle zrobiona . jesli o to chodzi to
                      prosze bardzo dać nam postojowe a nie ja mam 2o dni urlopu z czego
                      14 dostane w maju jak moje dziecko będzie jeszcze chodzić do szkoły
                      a potem a wiem co potem szefcio zaplanował nam lipiec sierpień
                      pracować praxować po 10 godzin żeby zski były pozdrawiam
              • Gość: obserwator Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 23:07
                dzisiaj nareszcie pracownice powiedziały nie należą im się gratulacje
                • Gość: fido Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.icm.edu.pl 20.12.07, 18:47
                  Gość portalu: obserwator napisał(a):

> dzisiaj nareszcie pracownice powiedziały nie należą im się
                  gratulacje

jeżeli tak powiedziały to widocznie im sie nie nalezą
                  • Gość: pracownica40 quartex IP: *.akk.net.pl 04.02.08, 18:55
                    Witam panie;) pracuje w tym zakladzie pare dobrych lat i nie zgadzam
                    sie z połową waszych opiń.Dlaczego? Dlatego ze atmosfera jest ok. i
                    wyplata jest co miesiąc na koncie... powiedzcie mi w której teraz
                    filmie nie ma nadgodzin...
                    • czeko.lada Re: quartex 05.02.08, 22:09
                      Pewnie jesteś skoczkiem i musim tanczyc jak ci zagrają. Atmosfera
                      jest ok ale dzięki tylko dziewczyną na hali. Są nadgodziny w innych
                      firmach ale są dobrze płatne. Widocznie zarabiasz 1.5 tyś złotych i
                      dlatego nie przekszadzają ci nadgodziny.
                      Wolę byc Z RODZINĄ W DOMU niź charować nadgodziny za
                      darmo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: Quartexianka pracownica40 IP: *.static.akk.net.pl 08.02.08, 19:30
                        FAJNIE TO JEST W DOMU Z RODZINĄ.....a pypłata srednia krajowa ej a
                        czy to łaska że nam jeszcze ją wypłacają???
                        • Gość: nadgodzinka... mam pytanko do szefa???? IP: *.static.akk.net.pl 28.02.08, 19:19
                          kiedy wkoncu szefcio powie nam kurna... dziewczyny zrobiłyście norme
                          jestem z was dumny a nie wiecznie mało mało mało mało.... nadgodziny
                          nadgodziny nadgodziny .... nam sie żygać chcetą robotą tydzień w
                          tydzień tylko nadgodziny ja nie mam małych dzieciale są babki co je
                          mają te dzieci mają im mówić oooo jakaś pani dziś przyszła do domu
                          może będzie obiad !!!!!
                          • Gość: yo Re: mam pytanko do szefa???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 22:19
                            nie powie nigdy , bo on nie wie co to praca fizyczna cały czas słyszymy ,że
                            nie dbamy o maszyny nie czyścimy i z tego powodu się psują my się nie
                            ''psujemy '' my możemy pracować 3 razy w ciągu tygodnia po 10 godzin za marne
                            groszy nam nie trzeba odpoczynku ani pieniędzy ,zero wrażliwości
                            • Gość: joko ona Re: mam pytanko do szefa???? IP: *.static.akk.net.pl 02.03.08, 09:23
                              i tu masz racje ... szef dba tylko o siebie my pracownice które na
                              nioego jak by nie był pracują się nie liczymy jesteśmy jak to kiedyś
                              było powiedzianr CHOŁOTĄ ... SŁOWA NASZEGO SZEFA za parę dni święta
                              a my mamy całe dnie siedzieć w QUARTEXIE
                            • Gość: szwaczka a wypłaty marne.... IP: *.static.akk.net.pl 11.03.08, 17:49
                              ej mam pytanko z tymi nadgodzinami to pewnie macie kosmiczne
                              wypłaty????
                              • Gość: lodzia Re: a wypłaty marne.... IP: *.stk.vectranet.pl 12.03.08, 12:53
                                Poradzcie dziewczyny- znajoma werbuje mnie tam do pracy i mówi,że w
                                pierwszym miesiącu nie- ale w drugim to na rękę 1 tysiąc powinnam
                                dostać.Po tym co tutaj piszecie to nie wiem czy jej wierzyć a nie
                                chce po raz kolejny się sparzyć i zapie... za grosze przez 2
                                miesiące.poradzcie co robic- jest jakas szansa na ten tysiąc? Jesli
                                tak , to razem z nadgodzinami?ile tych nadgodzin trzebaby mieć)
                                • Gość: kinga Re: a wypłaty marne.... IP: *.tpnet.pl 12.03.08, 14:15
                                  szansa jest kiedy dodasz wyplate za 2 miesiące
                                  • Gość: lo Re: a wypłaty marne.... IP: *.stk.vectranet.pl 12.03.08, 20:38
                                    kingo z Twojego postu wynika,że nie będe miała nawet najniższej
                                    krajowej miesięcznie?przecież to obecnie 800 z groszami razy 2
                                    miesiące to powinno być przynajmniej 1600 za 2 miesiące
                                    • Gość: kinga Re: a wypłaty marne.... IP: *.tpnet.pl 12.03.08, 20:57
                                      sama sobie odpowiedzialas na swoje pytanie.
                                      nie bedziesz miala 1000 zloty/miesiac chyba ze pani "zlota taca"
                                      Ci dolozy.
                                • Gość: hela z helu... a wypłaty marne....tysiąć to na kwartał IP: *.static.akk.net.pl 15.03.08, 13:45
                                  ta znajoma to chyba przesadza kur... tysiąć pewnie dostaniesz jak
                                  będziesz pracować nadgodziny dziennie tak od 6 do 18 to pewnie
                                  tysiąć dostaniesz tak napewno haha jeszcze i go ci podadzą na złotej
                                  tacy
                                  • Gość: felek Re: a wypłaty marne....tysiąć to na kwartał IP: *.eranet.pl 29.03.08, 09:06
                                    moze pan burmistrz cos dolozy do pensji, tak zeby bylo tysiac
                                    zlotych, przeciez to dobrzy koledzy.
              • Gość: szczesciasz Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.speed.planet.nl 02.02.09, 23:15
                Moj naj szczesliwszy dzien w zyciu to zwolnienie sie z tego obozu .I
                TYLKO TO MILO WSPOMINAM .POZDRAWIAM
    • Gość: Crea Prawda jest bolesna ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.08, 18:03
      Paczki ,owszem dostajemy....
      Ale za około 50 zł które nam pot¶acają z wypłaty...
      Impreza co roczna jest,ale okazało się że wszytcy b.głodni wracamy do domu.
      Z taki cyrk który tam jest to wypłata powinna wynosic 2x 650 zł
      Są też dodatki za TOP 10 do wypłaty,nawet dobrze,ale bardzo ciężko wbić się na
      TOP 10,trzeba robić nadgodziny...
      Karzą nam sie angarzować, ale My nie mamy "MOTYWACJI" ! ;P

Dyrek, jak to czytasz to sie zastanów, fajniej by było gdybyś podniósł wypłaty o
      jakieś 100%,a nie woził dupsko po hawajach i innych gorących wyspach oraz
      malowniczych górach.

Dziwisz sie... ?
      Za takie śmieszne pieniądze każdy bedzie wypowiadał się za takie śmieszne
      pieniądze !!!

To by było na tyle "narazie"
      xD
      • Gość: ola Re: Prawda jest bolesna ? IP: *.static83221.interbusiness.it 06.01.08, 18:19
        dziewczyny nie zgadzajcie sie na zadne nadgodziny jezeli nie
        dostaniecie podwyzki podstawowego wynagrodzenia !!!
        • Gość: obiektywny Re: Prawda jest bolesna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 22:08
          pracodawca powinien sie wstydzić że wypłaca tak żenująco niskie
          zarobki! ciekawe ile jego żona zarabia? napewno nie 650 zloty!
          • Gość: pracodawca Zmień kwalifikacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 22:18
            Zostań pracodawcą i twoja żona też będzie zarabiała lepiej.
            Przecież nikt ci nie zabrania otworzenia własnej firmy.
            • Gość: klara ale madrala!!! IP: 217.98.20.* 07.01.08, 14:40
              Gość portalu: pracodawca napisał(a):

> Zostań pracodawcą i twoja żona też będzie zarabiała lepiej.
              > Przecież nikt ci nie zabrania otworzenia własnej firmy.

O ! Jaki ty mądry jesteś, po podstawówce czy gimnazjum?
    • Gość: 23 Re: Nici kici... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.08, 22:38
      Należy donieść na majstrową i po sprawie.
      • Gość: roland Re: Nici kici... IP: *.icm.edu.pl 15.01.08, 08:57
        Gość portalu: 23 napisał(a):

> Należy donieść na majstrową i po sprawie.

Gdzie? Do KC PZPR ?
        • Gość: 23 Re: Nici kici... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 10:23
          Majstrowa też ma szefów.Prawda,że jeśli to klika wówczas sprawa jest
          beznadziejna.
          • Gość: stefan Re: Nici kici... IP: *.icm.edu.pl 15.01.08, 11:49
            to jest wszystko GRUBYMI nićmi szyte !
    • Gość: 23 Re: ale jaja ale jaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 23:54
      Porozmawiajcie z Państwową Inspekcją Pracy.
    • Gość: Quartexianka wczoraj było zebranie a na zebraniu.... IP: *.static.akk.net.pl 02.02.08, 13:16
      nie możemy nić mówić żle o quartexie bo nas pozwalniają ma pyć
      pięknie i kolorowo a więc jest slicznie ładnie kolorowo lepiej jak w
      idealnej rodzinie... czego można chcieć więcej tylko QUARTEX polecam
    • Gość: krawcowa Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.212-142-143.static.clientes.euskaltel.es 19.02.08, 20:27
      znowu zostały wykasowane posty ! gdzie tu demokracja !
      • Gość: romek Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 12:56
        To jest właśnie demokracja.
        • Gość: Quartexianka razem jeszcze możemy dużo zrobić!!!!! IP: *.static.akk.net.pl 06.03.08, 17:02
          dziewczyny jestem z was dumna bardzo a jedna można wypiąć szefostwu
          dopsko i iść z podniesioną głową do domu po 8 godzinach pracy w
          akordzie ....nie damy się nie damy
      • Gość: Marek(Kasztan) Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 17:28
        Widać że nie tylko Feniks oszukuje i wyzyskuje pracowników...
    • Gość: JoLkA... Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.static.akk.net.pl 28.03.08, 19:44
      wątek zniknoł bo prawda boli takie jest moje zdanie ...
      • Gość: jan dzban Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 21:15
        Znoknoł bo zniknął.
    • Gość: zakładniczka o proponuje!!!!!! IP: *.static.akk.net.pl 04.04.08, 15:54
      żeby może szef tak zbierał np. po 1 zł za tolalety ... zawsze więcej
      kasy a w przyszłym roku było by na tulipanki na dzień kobiet!!!! a
      co wy koleżanki z Qartexu proponujecie czekam na propozycje?????
      • Gość: jakataka Re: o proponuje!!!!!! IP: *.static.akk.net.pl 05.04.08, 17:22
        pampersy i zero wychodzenia tylko zapierniczanie 10h dziennie
        • Gość: była pracownica Re: o proponuje!!!!!! IP: *.strong-pc.com 05.04.08, 19:28
          Niewolnictwo zostało już całkowicie zniesione w XIX wieku!
          W Quartexsie najwidoczniej NIE, a księciunio chyba ma ubytek w edukacji. Nie
          dajcie sie! Bo pracujemy żeby żyć, a nie żyjemy by pracować!

Pozdrawiam wszystkie szwaczki i p. Romka.
          • Gość: ulka Re: o proponuje!!!!!! IP: *.static.akk.net.pl 10.04.08, 18:18
            a ja proponuje pracowanie po 10h za minimum socialne a po co nam
            szmal jak jesteśmy praktycznie cały dzień w pracy nam starczy po 104
            na bilecik miesięczny no no nie????
    • Gość: stoper tego jeszcze nie było IP: *.static.akk.net.pl 19.04.08, 18:40
      tego jeszcze pewnie nigdzie nie było a w QUARTEXIE tak .. stażystka
      siedziała przy wlocie do wc zzzzz stoperem i poprostu mieliśmy
      zawody kto???? ile??? jak długo????sika TO NIE ŻARTY i zapisywała na
      czarnej liście
      • Gość: gosc Re: tego jeszcze nie było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 23:18
        Wasz szef powinien poszukac dobrego psychiatry.
    • Gość: guajazyl Re: tego jeszcze nie było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 15:13
      Obelgi w internecie to broń ludzkich robali.
    • Gość: KRAWCOWA 3 Re: tego jeszcze nie było IP: *.gprs.plus.pl 14.05.08, 22:50
      Oczywiście że tak LUBLINIEC ale nie wiem czy tam coś poradzą
      • Gość: obiektywny Re: tego jeszcze nie było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 20:38
        Wy wszystkie drogie panie powinnyście skorzystać z porady
        psychologa.Nic nie robicie tylko narzekacie.Grupa nieudacznic
        z kompleksami i pretensjami do całego świata.
        Nie wierzę w jakość waszych kwalifikacji ani pracowitość.
        Skoro jesteście takie dobre to dlaczego nie założyłyście własnych
        firm i zakładów?
        Cieszcie się,że ktokolwiek daje wam pracę.
        • Gość: jakotako Cieszcie się,że ktokolwiek daje wam pracę. IP: *.static.akk.net.pl 15.05.08, 21:15
          och jak się cieszymy och dziękujemy że możemy pracować .. za
          minimalną krajową och normalnie z zachwytu niewiem ci pisać..
          poprostu pękam z zachwytu OBIEKTYW ... dziękuje za uświadomienie
          mnie że jest super .. i pozdrawiam
          • Gość: obiektywny Re: Cieszcie się,że ktokolwiek daje wam pracę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 21:54
            Właśnie nie jest super.Jesteście beznadziejne,typowy wytwór
            socjalizmu bez inwencji i chęci na zmiany.Pracujecie za grosze
            i nic nie robicie by to zmienić.A może tak zrobić coś swojego?
            Cokolwiek z własnego pomysłu i umiejętności.
            Można nawet czyścić buty ludziom na Krakowskiej.Zaryzykować,
            zmienić swoje życie a nie wiecznie narzekać.
            Człowiek ma tylko jedno życie,a co z nim zrobi to jego sprawa.
            Tym,między innymi różni się demokracja od PRL,że teraz można
            próbować życia według własnego pomysłu.
            Spróbujcie!
            • Gość: obserwator Re: Cieszcie się,że ktokolwiek daje wam pracę. IP: *.stk.vectranet.pl 16.05.08, 09:14
              Obiektywny- trudno nie przyznać Ci odrobiny racji.Tylko nie każdy
              jest w stanie czyścić przykładowo buty na Krakowskiej.Nie chodzi
              tutaj o umiejętności i chęci do pracy lecz o jej legalność.Czyścibut
              (legalnie )chyba nie jest w stanie utrzymać się z wytworu własnej
              pracy.Osoby ze smykałką do oszustwa pewnie sobie poradzą ,lecz
              ludziom z zasadami jest, niestety, trochę trudniej.
            • Gość: szwaczka Re: Cieszcie się,że ktokolwiek daje wam pracę. IP: *.1.45.47.78.clients.your-server.de 16.05.08, 19:54
              Gość portalu: obiektywny napisał(a):

> Właśnie nie jest super.Jesteście beznadziejne,typowy wytwór
              > socjalizmu bez inwencji i chęci na zmiany..............

gdybys tak troche wiecej pomyslal to pewnie wpadl bys na to , ze nie
              jest to jedyny zaklad w ktorym nie sa przestrzegane przepisy kodeksu
              pracy i bhp.
              wiekszosc prywatnych pracodawcow placi najnizsza krajowa aby miec
              maksymalne zyski a jesli sie nie podoba to mozesz sie zwolnic.
              niestety nigdzie na swiecie nie jest tak aby kazdy byl dla siebie
              pracodawca.
              gdybys tak wiecej wysilil twoj mozg,to zapewne pomyslalbys ile moze
              kosztowac uruchomienie zakladu produkcyjnego,niezaleznie od profilu
              produkcji a nie kazdy dorobil sie za komuny fortuny za ktora jesli
              dobrze zainwestuje moze teraz niezle zyc.
              a buty to sam sobie czysc na krakowskiej,tylko nie zapomnij zalozyc
              firmy i oplacac uczciwie wszystkich podatkow i skladek na zus.
            • Gość: a Re: Cieszcie się,że ktokolwiek daje wam pracę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 00:52
              Wykształcenie zdobyłeś chyba w PRL a teraz odwołujesz się do demokracji, w
              zakładzie przestrzega się kodeksu pracy , którego w demokratyczny sposób nie
              trzeba przegłosowywać . Masz rację teraz według swojego pomysłu można zmuszać
              do nadgodzin ,płacić marne pieniądze to nie sa wzory z państw UNI EUROPEJSKIEJ
              ale chyba z Azji,
              • Gość: obiektywny Re: Cieszcie się,że ktokolwiek daje wam pracę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 13:46
                Ja sobie daję radę.Nie narzekam tylko uczciwie pracuję.Sam na siebie
                zarabiam,sam do wszystkiego doszedłem.
                • Gość: donek Re: Cieszcie się,że ktokolwiek daje wam pracę. IP: 145.116.0.* 17.05.08, 14:25

> Ja sobie daję radę.Nie narzekam tylko uczciwie pracuję.Sam na
                  siebie
                  > zarabiam,sam do wszystkiego doszedłem.

napisz jeszcze ze jestes z PO i nazywasz sie Tusk i ze w polsce
                  bedzie druga irlandia.
                  acha,nie pisz wiecej ze jestes uczciwy bo w polsce takiego nie ma
                  ktory sie "uczciwie dorobil".
                • Gość: pracodawca Re: Cieszcie się,że ktokolwiek daje wam pracę. IP: 83.1.74.* 17.05.08, 14:32

> Ja sobie daję radę.Nie narzekam tylko uczciwie pracuję.Sam na siebie
                  > zarabiam,sam do wszystkiego doszedłem.

smieszny jestes gosciu,sam na siebie w zyciu nie zarobisz.
                  mam firme i zatrudniam prawie 100 pracownikow i to oni wypracowuja zysk z
                  ktorego ja i moja rodzina moze dobrze zyc.
                  trzeba tez miec szacunek do swoich pracownikow i godnie ich wynagradzac.
                  wtedy to sie nazywa miec FIRME.
                  • Gość: pracownik Re: Cieszcie się,że ktokolwiek daje wam pracę. IP: 89.248.166.* 17.05.08, 14:36
                    wszyscy dobrze placicie! najnizsza krajowa!
                    • Gość: Quartexianka Re: Cieszcie się,że ktokolwiek daje wam pracę. IP: *.static.akk.net.pl 18.05.08, 08:39
                      ej ale jazda wyobrażnia moja teraz działa...TARNOWSKIE GÓRY... UL
                      KRAKOWSKA a na tej ulicy siedzi chyba z 200 pucy butów ale interes
                      się kręci dziękuje za pomysł
                      • Gość: 480 norma Re: Cieszcie się,że ktokolwiek daje wam pracę. IP: *.static.akk.net.pl 18.05.08, 08:44
                        .. a może chwal pracownika swojego bo możesz mieć gorszego.. w
                        dzisiejszych
                        czasach łatwiej o szefa dobrego niź o pracownika :)

• Gość: szefo Re: Cieszcie się,że ktokolwiek daje wam pracę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 12:30
                          Wszystkie te leniwe baby na bruk!!!
                          • Gość: KRAWCOWA 3 Re: Cieszcie się,że ktokolwiek daje wam pracę. IP: *.gprs.plus.pl 21.05.08, 13:47
                            jeśli jesteś taki pracowity to SAM weż sie do roboty .a baby to były w pgrach a
                            teraz są kobiety i troszkę kultury ci nie zaszkodzi pajacu
                          • Gość: gosc Re: Cieszcie się,że ktokolwiek daje wam pracę. IP: 91.198.27.* 21.05.08, 14:15
                            Gość portalu: szefo napisał(a):

> Wszystkie te leniwe baby na bruk!!!

takie wypowiedzi sa typowe dla osob piszacych na tym forum.
                            no coz ,tacy widocznia sa tarnogorzanie....
                            • Gość: kracowa 3 Re: Cieszcie się,że ktokolwiek daje wam pracę. IP: *.gprs.plus.pl 21.05.08, 22:19
                              No cóż takie już są te niedouczone kobiety piszą prawdę która w oczy kole a to
                              boli...
                              • oryginal23 Re: Cieszcie się,że ktokolwiek daje wam pracę. 22.05.08, 00:09
                                Chyba zatrudnię te wszystkie panie u siebie.
                                23.
                  • gaga2702 Re: Cieszcie się,że ktokolwiek daje wam pracę. 22.05.08, 12:44
                    No proszę nareszcie pracodawcy dochodza do tego że to własnie jego
                    pracownicy wypracowywuja zysk i oni moga godnie zyc:)
                    Brawo!!!!!!!!!!! ale szczerze mówiąc to jednostki tak myślą.
                    • Gość: 2703ga Re: Cieszcie się,że ktokolwiek daje wam pracę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 18:11
                      Szczerze mówiąc,w ogóle tylko jednostki myślą.
                      • Gość: krawcowa Re: Cieszcie się,że ktokolwiek daje wam pracę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 22:46
                        A my znowu musimy robic po 10 godz. tak w Polsce dobrze.
                        • Gość: Atom Re: Cieszcie się,że ktokolwiek daje wam pracę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 22:49
                          W Polsce nikt niczego nie musi!!!
                        • Gość: x Re: Cieszcie się,że ktokolwiek daje wam pracę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 23:28
                          Chcecie to pracujecie może teraz przegłosujecie w demokratyczny sposób czy
                          jesteście za 10 godzinnym dniem pracy , z tego co czytam to pracodawcy odwołują
                          się do demokracji to może pokażcie im na czym to polega , więcej odwagi.
                          • Gość: jakotako w QUARTX-ie co nas jeszcze czeka IP: *.static.akk.net.pl 28.05.08, 14:58
                            jak myślicie dziewczyny????
                          • Gość: Z Re: Cieszcie się,że ktokolwiek daje wam pracę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 09:59
                            Gdzie są ci pracodawcy co popierają demokrację ,jak odnoszą się do głosowania
                            nad 10 godzinnym dniem pracy , jakoś się wyciszyli nic nie piszą a może
                            zakładają firmy jednoosobowe będa sami czyścić buty na krakowskiej 24 godziny
                            na dobę życzę im siły i dużych zysków.
    • Gość: gość Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 06:58
      Bo zadużo byśmy wiedzieli
      • Gość: krawcowa 3 Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.gprs.plus.pl 03.06.08, 23:35
        pracownicy i tak wiedzą to jest obóz więc niema czego ukrywać
        • 07tajpan Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? 04.06.08, 13:52
          Załóżcie zwiazek zawodowy. Pan Klaudiusz bardzo się "ucieszy", a Wy
          będziecie miały ochronę. Nie bójcie się, to się da tak zrobić, że
          włos wam z głowy nie spadnie.
    • Gość: jaka taka Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.static.akk.net.pl 07.06.08, 07:37
      to nie moze zniktąc z pierwszej strony forum bo bo bo to ciekawy
      temat
      • Gość: ciekawa Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 09:04
        Co ciekawego w obozie pracy?
    • Gość: kadrowiec Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.techentrance.com 27.08.08, 20:13
      Drodzy Pracownicy !

Po wnikliwych obserwacjach i wielu skargach od pracowników, zarząd naszej firmy
      postanowił wprowadzić zakaz używania wulgarnego języka w czasie pracy. Od
      dzisiaj nie wolno używać w komunikacji wewnątrz firmy słów powszechnie
      uznawanych za obraźliwe czy wulgarne. Drodzy pracownicy, musicie zdawać sobie
      sprawę, że bardzo często macie do czynienia z osobami o wiele wrażliwszymi od
      siebie i używając dość swobodnego języka możecie kogoś urazić czy spowodować u
      niego nieodwracalne zmiany psychiczne. Ten typ języka nie będzie już
      tolerowany, a kto się nie zastosuje do tego zarządzenia poniesie surowe
      konsekwencje. Aby ułatwić wszystkim "przejście" na akceptowalny dla wrażliwych
      uszu język zarząd przygotował podręczną listę zwrotów zamiennych pod
      nazwą: "LEPIEJ POWIEDZ..." Zwroty zostały tak opracowane, że sprawna wymiana
      pomysłów i informacji będzie możliwa bez straty czasu i wysokiej efektywności
      komunikacji. A oto przygotowana na podstawie wnikliwych obserwacji rozmów
      pracowników lista:

LEPIEJ POWIEDZ: Być może mógłbym dzisiaj zostać po godzinach.
      ZAMIAST: Czyś ty och..ał? Co ja ku.. domu nie mam czy co?

LEPIEJ POWIEDZ: Myślę, że w ten sposób nie uda nam się tego zrobić.
      ZAMIAST: I tak ku.. do za..ia! Całe życie z kretynami!

LEPIEJ POWIEDZ: Może powinieneś jeszcze to sprawdzić...
      ZAMIAST: No i weź tu ku.. tłumacz debilowi...

LEPIEJ POWIEDZ: Nie uczestniczę w realizacji tego projektu.
      ZAMIAST: A ch.. mnie to obchodzi!

LEPIEJ POWIEDZ: Hmmm... To bardzo interesujące...
      ZAMIAST: Co ty pie..sz?

LEPIEJ POWIEDZ: Spróbujemy to jakoś rozplanować...
      ZAMIAST: I ku.. dopiero teraz mi o tym mówisz?

LEPIEJ POWIEDZ: On nie jest zapoznany ze sprawą...
      ZAMIAST: Jak zwykle był zajęty lizaniem czyjejś dupy!

LEPIEJ POWIEDZ: Przepraszam Pana...
      ZAMIAST: I ch.. ci w dupę...

LEPIEJ POWIEDZ: Jestem w tej chwili zawalony robotą...
      ZAMIAST: I co ku.. jeszcze mam zrobić? Mam płacone na godzinę...

LEPIEJ POWIEDZ: Lubię wyzwania...
      ZAMIAST: Poszukaj sobie kogoś głupszego od siebie do czarnej roboty...

LEPIEJ POWIEDZ: Nie za bardzo mogę ci w tej chwili pomóc.
      ZAMIAST: Po.. cię? Frajera szukasz?

LEPIEJ POWIEDZ: Ona jest agresywną i przebojową osobą.
      ZAMIAST: To suka jakich mało!

LEPIEJ POWIEDZ: Mógłbyś więcej poćwiczyć robienie tego.
      ZAMIAST: Przecież ty ku.. nie masz zielonego pojęcia jak to się robi!

LEPIEJ POWIEDZ: To jest dla mnie kłopotliwe...
      ZAMIAST: Chyba cię ku.. po..!

Z góry dziękujemy za zastosowanie się do powyższego zarządzenia i życzymy miłej
      atmosfery w komunikowaniu się ze współpracownikami, mając nadzieję że nasz
      drobny wkład w postaci przygotowanej listy przyczyni się do zwiększenia
      efektywności pracy i usprawnienia komunikacji.

Jeszcze raz dziękujemy!

Dział Kadr
      • Gość: zapracowana co słychać???? IP: *.static.akk.net.pl 27.08.08, 21:39
        czaczeły się masowe wypowiedzenia oj oj ile to ich.. a ile jeszcze
        będzie mają dziewczyny w planach kolejne!!!!nawet kakie co pracują
        np. więcej niż 10 lat!!!!! ale jak to ujeła pani celina z prasowalni
        że te 800zł zarobi wszędzie i tyle się nie narobi a ile nasz jest
        na L4 pozdrawiam koleżanki z druczkiem l4
        • Gość: taka tam Re: co słychać???? IP: *.c199.msk.pl 31.10.08, 12:04
          Nawet nie wiecie jak dobrze się macie, szanujcie to że jest praca, a co jak
          sytuacja w kraju się tak zmieni że Wasz zakład trzeba bedzie zamknąc, co wtedy?
          Szef zarabia wiadomo to jego firma ale dzięki niemu zarabiacie też Wy. Pomyslcie
          czy macie szanse na inne miejsce pracy z Waszymi kwalifikacjami. Ile z Was ma
          mature? Ile potrafi pracować umysłowo?
          Zastanówcie się! Czemu Polacy nic nie doceniaja? Tylko marudzenie i marudzeni,
          trzeba się było uczyć a nie teraz narzekać!
        • Gość: ksut Re: co słychać???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 18:23
          800 zł w kraju w którym niedługo Euro ma być ?
          To tyle wart jest praca człowieka Obywatela tego kraju ?
          Za miesiąc pracy 250 Euro ?
          A mi na biurko podją że średnia to 2.600 zł
          zresztą wszędzie to piszą na moich monitorach .
        • Gość: stad Re: co słychać???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.09, 11:18
          no i co tam u Was dziewczyny, kryzys bardzo odczuwacie czy bez zmian wszystko
          super ?
      • Gość: ziuta Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: 64.202.165.* 28.08.08, 19:44
        Gość portalu: kadrowiec napisał(a):

> LEPIEJ POWIEDZ: Być może mógłbym dzisiaj zostać po godzinach.
        > ZAMIAST: Czyś ty och..ał? Co ja ku.. domu nie mam czy co?

dobree!!!
        • Gość: kadrowiec Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.eranet.pl 03.09.08, 14:19
          zaraz quartex będzie znany na całą polskę to czytają już czyba
          wszyscy
          • Gość: joko ona Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.static.akk.net.pl 24.09.08, 17:23
            A NIECH CZYTAJĄ w tym miesiącu srednia płaca wQuartexie wyniosła po
            dokładnych przeliczeniach 864ZŁ POZDRAWIAM
            • Gość: KRAWCOWA modlitwa o wyjazd ASMAN IP: *.static.akk.net.pl 27.09.08, 15:35
              ale podobno jak wyjedzie będziemy zarabiać więcej!!!
        • Gość: stad Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 15:10
          co tam nowego w quartexie ?
    • Gość: Quartexianka Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.static.akk.net.pl 19.09.08, 19:15
      nornalnie jeste w szoku na ostatnim zebraniu szef powiedział że
      zwalnia ludzi mam pytanie moje drogie panie bo jakoś sobie nie mogie
      przypomnieć ktorą to panią szef zwolnił !!!!bo z tego co wiem to
      same się zwalniają A PRZYPOMNIAŁO MI SOBIE!!!! coś szef poprostu
      wykoncza nas psychicznie i w ten sposób my się zawaniamy za jego
      zasługą Miał RACJE że to on zwalnia aleja jeste głupia pozdrawiam od
      poniedziałku do 16 niezapomnieć obiadu zabrać!!!!!!
      • Gość: ja Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.static.akk.net.pl 21.09.08, 09:16
        obiadu i kolacji a rodzini prosze wykupić obiady w jakiejś stołówce
        zakładowej
        • Gość: zdziwiony Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 16:12
          Macie taki ładny zakład(widok z ulicy Korczaka)a jeszcze coś wam
          się nie podoba?
          • Gość: krawcowa50 Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.ronaldmojica.com 27.09.08, 17:02
            Gość portalu: zdziwiony napisał(a):

> Macie taki ładny zakład(widok z ulicy Korczaka)a jeszcze coś wam
            > się nie podoba?

to żyj z tego widoku jak potrafisz, my chcemy godnie żyć a nie
            wegetowac za 850 złotych!
            • Gość: Quartexianka macie taki ładny zakład!!! IP: *.static.akk.net.pl 28.09.08, 08:38
              Nie szata zdobi człowieka ...ale wnetrze a zdziwiony pewnie nie
              chciał byś widzieć co dzieje się w srodku zkładu nadgodziny są na
              porządku dziennym za monimalną krajową
              • Gość: śliczna Re: macie taki ładny zakład!!! IP: *.static.akk.net.pl 01.10.08, 19:41
                tak śliczny jak ja
                • crealive Re: macie taki ładny zakład!!! 18.11.08, 15:16
                  Tam powinna chyba wpaść niezapowiedzianie kontrola Pracy i wtedy by ich Szefu
                  może by poprawił warunki pracy i płace...

Bo to co czytam to żenada... Jak mu nie wstyd tak wykorzystywać ludzi i jeszcze
                  gnębić psychicznie !
    • Gość: mikołajek oj oj IP: *.static.akk.net.pl 26.11.08, 17:21
      byłyście niedobre zapomnicie o paczkach!!!! nie pracujecie po
      12 godzin co to jest 10 godzin i do domu i teraz jeszcze
      chcecie paczki w niedziele to o pracy nie chcecie szłyszeć
      co to 6 dni pracujących po 10 godzin w tygodniu phi moje
      elfy to zapie..... cały rok
      • Gość: pelagia Re: oj oj IP: *.one.com 26.11.08, 20:13
        a co na to złota taca?
    • Gość: Quartexianka oj oj IP: *.static.akk.net.pl 26.11.08, 21:01
      ZŁOTA TACA???? niebieskie i tak dostaną swoje
      • Gość: olp Re: oj oj IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.08, 16:45
        Oj kryzysem powiało w qartexe imprezy w tym roku nie było no i podobno na
        paczki świąteczne chyba zabraknie pieniędzy a jeśli będą to bardzo skromne .
        • Gość: meg Re: oj oj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 22:51
          A koleżanka mnie namawia żeby przyjść tam do pracy bo macie fajne
          premie,wczasy pod gruszą i za pranie płacone i wolne soboty.
          • Gość: Seba Re: oj oj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 23:48
            Macie?
            • Gość: ciekawska Re: oj oj IP: 83.238.171.* 15.12.08, 13:33
              i co? beda te paczki?
              • non_kaaa Mamy wolne do 5 stycznia 22.12.08, 19:24
                i jesteśmy szczęśliwe dziękujemy szefie
                • Gość: k Re: Mamy wolne do 5 stycznia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 19:50
                  To radujcie się i weselcie....
                  • Gość: olo Re: Mamy wolne do 5 stycznia IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.08, 23:13
                    Za takie paczki powinnyscie szefa całować po rękach.
                    • Gość: ki Re: Mamy wolne do 5 stycznia IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.08, 00:05
                      Te paczki to" rewelacja" jeszcze nigdy takich nie było"postarał "się szew co
                      prawda długo nad tym myślał no i wymyślił.
                      • Gość: pierredupe Re: Mamy wolne do 5 stycznia IP: *.1.45.47.78.clients.your-server.de 30.12.08, 00:33
                        a co wam dal w tych paczkach? igły i nici?
                      • Gość: stad Re: Mamy wolne do 5 stycznia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.08, 16:13
                        szew ! taki na renkawie czy zpodniach a morze na czymś innym ? prawdziwa z
                        ciebie szfaczka
    • Gość: ss Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.ovh.net 23.12.08, 00:02
      quartex ? a co to jest ? oboz pracy czy co?
      • Gość: abc Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.08, 00:22
        Prywatny folwark pana S.
    • Gość: Quartexianka Tarmilo - pomocy IP: *.static.akk.net.pl 08.02.09, 14:25
      PRACUJEMY PO 10 GODZIN DZIENNIE ALE TO JESZCZE MAŁO planowane jest
      po 12!!!!! a dlaczego bo euro wysoko stoi gdzie są ponie z
      zlikwidowanego TARMILO miałyśmy nadzieje na pomoc???
      • Gość: bogienka Re: Tarmilo - pomocy IP: *.stk.vectranet.pl 09.02.09, 13:47
        Droga Quartexianko,jestem szwaczką z zlikwidowanego TARMILO.Wątek o waszej
        firmie nie zachęca do pracy u was.Perspektywa pracy po 10 godz. dziennie za 850
        zł. wcale.
        • Gość: krawcowa Re: Tarmilo - pomocy IP: 212.95.49.* 09.02.09, 17:49
          Gość portalu: bogienka napisał(a):

> Droga Quartexianko,jestem szwaczką z zlikwidowanego TARMILO.Wątek
          o waszej
          > firmie nie zachęca do pracy u was.Perspektywa pracy po 10 godz.
          dziennie za 850
          > zł. wcale.

a zarobisz gdzies wiecej? jesli tak to pochwal sie gdzie.
          • Gość: Quartexianka Re: Tarmilo - pomocy IP: *.static.akk.net.pl 11.02.09, 20:55
            jesteśmy ludzmi do wszystkiego można się przyzwyczaić , nawet do
            wody z chlebem
          • Gość: szczęśliwa Re: Tarmilo - pomocy IP: *.gprs.plus.pl 13.03.09, 21:53
            a pewnie że tak w godnych warunkach a nie w takim obozie po 10 godzin za 850 zł
            to jest kpina......
    • Gość: krawcowa Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.static.akk.net.pl 14.03.09, 08:16
      pracuje w QUARTEXIE zarabiam 1600zł i nie powiem żeby dziennie
      kiblowałam po 10 h
      • Gość: gosc Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.09, 14:47
        1600 zł brutto.
        • Gość: krawcowa Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.static.akk.net.pl 14.03.09, 22:48
          nie na ręke a wiem że są laski które mają więcej ale wiem że
          zarabiają same na siebie nikt nikomu nie da i nie weżmnie kto ile
          wyrobi tyle ma
          • Gość: Chętna Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.stk.vectranet.pl 17.03.09, 17:47
            A pochwal się jeszcze na jakim elemencie tyle zarabiasz i z jakim
            stażem, bo coś ciężko uwierzyć- bądz bardziej wiarygodna
            • Gość: krawcowa Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.static.akk.net.pl 17.03.09, 20:21
              pracuje prawie 5 lat szyje kieszenie -bo jak ci chyba wiadomo
              szyjemy tylko spodnie damskie...ale są elementy na których
              zarabiają więcej a jeśli nie jestem według ciebie wiarygodna twoja
              sprawa mojego paska nie wystawie na forum...nasz norma to 480 miut
              jeśli ja wyrobisz każdego dnia dostajesz 15zł to nie majątek ale
              masz 20 dni sumujesz i masz 300zł więcej a jeśli masz średnio 100
              procent normy miesięcznie dostajesz dodatkowo 200zł to już razem
              500zł plus wypłata
              • Gość: Krawcowa Re: dlaczego zniknal watek o firmie Quartex ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 19:41