Dodaj do ulubionych

Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie?

15.02.08, 18:57

Obserwuj wątek
    • silk24 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 15.02.08, 20:06
      Tak, na Krakowskiej, główny że tam powiem deptak Tarnowskich Gór, u Pana
      Zdebika, dobre lody, polecam. Nie polecam obsługi.
      • Gość: atom Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 23:42
        Podobna(też p.Zdebik)na ul Piłsudskiego za rondem w kierunku dworca
        pkp po prawej stronie.
    • Gość: sfsf Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.ticom.pl 16.02.08, 00:29
      eskimos, na opolskiej naprzeciw sądu
    • do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 16.02.08, 08:56
      Słyszałem że otwiera się nowa lodziarnia na Rynku 13. 32 smaki lodów
      tradycyjnych i lody kręcone takie jak nad morzem oraz dobra
      czekolada i kawa.Otwarcie podobno w marcu. Przez okna widać że ładne
      wnętrze.
      • Gość: 23 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 11:40
        Kolejna darmowa reklama,oby prawdziwa.
        • Gość: helka z helu na rynku niedługo nowa.... IP: *.static.akk.net.pl 17.02.08, 08:17
          a jak tam będzie fajnie przez okna widać już czuje smak lodów w
          nowej lodziarni a u zdebika na krakowskiej lody może są ale
          miejsca ,mało żeby faktycznie zjeść porządnie te lody a przy nich
          np. jeszcze fajnie porozmawiać z koleżanką tam trzeba jeść szybko
          wychodzić inni czekają na miejśce
          • Gość: atom Re: na rynku niedługo nowa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 12:46
            Czy ktoś wie kiedy otwarcie tej lodziarni?
            Ile pań bedzie robić tam lody?
            • Gość: xxl Re: na rynku niedługo nowa.... IP: *.stk.vectranet.pl 17.02.08, 23:25
              Zatrudniani będą tylko panowie;-)
        • Gość: kksia Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 12:13
          Ja wchodzę na to forum m in. po to, żeby dowiedzieć się co, jak i gdzie. Więc
          proszę skończyć zarzuty w sprawie darmowej reklamy. Moim zdaniem to nie jest
          szkodliwe - korzysta, kto chce. A kto nie - to nie. Nie mam czasu latać po
          mieście i sprawdzać, co nowego. A taka wiedza jest dla mnie pożyteczna. Chętnie
          wybiorę się z dzieciakami na lody w nowe miejsce.
          • agulka04 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 19.02.08, 14:00
            zazwyczaj to nie darmowa reklama a tzw. "marketing szeptany", osoba
            niby postronna wypytuje o miejsce/towar....
            a wypowiadać się będziemy jak już skosztujemy te lody :-)
            • Gość: kksia Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 09:43
              Niech będzie i marketing szeptany. Zawsze jakieś źródło informacji. Kilka razy
              wypowiadałam się tutaj o różnych usługach, z których korzystam i często spotyka
              mnie zarzut o kryptoreklamę. A nie mam w TG żadnego biznesu - po prostu tu
              mieszkam i wychowuję dzieci. To forum jest dla mnie przede wszystkim źródłem
              informacji. Pracuję w Katowicach, wracam późno i mieszkam poza centrum. To
              znaczy, że niewiele mam okazji poczytać reklam czy ogłoszeń, albo nawet zobaczyć
              "nowości" na żywo. Korzystając z informacji z forum np. posłałam dziecko na
              półkolonie, czy znalazłam architekta. Dlatego denerwują mnie Ci wszyscy, którzy
              dręczą innych (bardzo cennych, bo chcących się podzielić doświadczeniem, czy
              wiedzą) zarzutami o reklamę. Wkurzają mnie też głupie odesłania do google.
              Szczególnie jeśli ktoś pyta o usługi mało reklamowane w sieci, jak aerobic w
              szkołach, czy chociażby architekci czy budowlańcy.
              Ludzie, nie dajmy się zwariować!
              • Gość: kksia Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 09:48
                Przepraszam za odejście od tematu. Teraz o lodach. Jest też cukiernia z lodami
                na gałki i deserami na rynku, pod podsieniami (czy w podsieniach? - kto wie, a
                może jeszcze inaczej?). Pierwszy lokal po prawej, jak spojrzeć na budynek stojąc
                plecami do Krakowskiej.Tam jest więcej stolików niż u Zdebika.
                • Gość: Melania Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.08, 10:47
                  tak, to cukiernia "Danuta" i tę zdecydowanie polecam! mają dobre
                  lody i ciastka. natomiast powyżej został wspomniany "eskimos" - tę
                  cukiernię zdecydowanie odradzam!!! lody mieli dobre zawsze, ale
                  kilka razy zdarzyło mi się zamówić je na miejscu (bo tam też są
                  stoliki, żeby usiąść). niestety, rozcazrowałam się! jak było tam 20
                  lat temu, tak jest dzisiaj. panie nie znają chyba wody i płynu do
                  mycia naczyń, o zmywarce nie wspomnę - wszysytkie naczynia są nie
                  domyte! a skoro tak podje się lody na miejscu klientowi, to nie chcę
                  już nawet wiedzieć, jak wygląda ich produkcja!
                  • do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 20.02.08, 19:59
                    Witam moich kolegów po fachu,szacunek dla Was i mam cichą nadzieje
                    że nie zostaniemy wrogami ,wręcz będziemy rozwijać i zachęcać
                    Naszych klientów do degustacji lodów i kawy.Sąsiad z pod "13"MONTE
                    NEGRO.
    • do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 20.02.08, 20:07
      Dla moich sąsiadów.W tym roku Będą upały,więc szykujmy się na
      sezon.Nad tymi co nie zdążą nie płaczemy. "www.twojapogoda.pl"-
      pogoda sezonowa.I do ludzi reklamujcie się na forum to skutkuje."Nie
      ważne jak mówią,byle mówili".Pozdrawiam
      • Gość: Wilhelm Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 20:16
        Kto pamięta lody bambino,lody calipso sprzedawane ze skrzynki
        ustawionej koło księgarni na rynku?
        Była też budka z lodami ustawiona przy wylocie przesmyku na rynek.
        Niezapomniany też smak wody z sokiem z ruskich automatow stojących
        przy poczcie.
        Pamięta ktoś?
      • Gość: adam Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 80.48.49.* 20.02.08, 20:20
        masz racje taka rekalama jest swietna!!! bynajmniej czesc wypowiedzi
        jest szczera i wiadomo co i jak.Wiec czekam na te lody...a lodziarki
        fajne beda;)?
        • do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 20.02.08, 20:38
          Postaramy się o dobrą i miłą obsługę.Jedynie co moge zagwarantować
          dobre lody "...te do jedzenia".Nasza firma dostała wyróżnienie od
          rzemieślników sztuki lodziarskiej z Włoch za jakość, jako nie liczni
          w kraju.Jesteśmy początkującą firmą ale to co pokażemy na rynku w
          tarnowskich górach napewno mile zaskoczy i podniesie poprzeczke co
          do innych "lodziarni"
          • Gość: 23 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 20:53
            Konkurencja to coś co poprawia jakość usług.Życzę powodzenia,lubię
            dobre lody,nie omieszkam skosztować.
            • Gość: pytajnik Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.gprs.plus.pl 20.02.08, 22:45
              skoro to jednak reklama to po co tekst: "Słyszałem że otwiera się
              nowa lodziarnia na Rynku 13. 32 smaki lodów
              tradycyjnych i lody kręcone takie jak nad morzem oraz dobra
              czekolada i kawa.Otwarcie podobno w marcu. Przez okna widać że ładne
              wnętrze." ?

albo się ktoś podszywa pod zainteresowanego do końca albo od razu
              sprawę stawia jasno, a tak to co można pomysleć o firmie, z którą
              pierwszy kontak oparty jest na małym oszustwie.....

a moderatorka i tak to znajdzie i potraktuje jako reklamę....

• Gość: 23 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 23:00
                Pani moderator chyba wcale tutaj nie zagląda.
                Szalej duszo,piekła nie ma!
                • Gość: pytajnik Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.gprs.plus.pl 20.02.08, 23:04
                  chyba na nie opuściła ?????
                  • Gość: 23 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 23:08
                    Chyba jednak opuściła,sami jesteśmy,prawie jak bez matki!
              • do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 21.02.08, 08:18
                Drogi pytajniku.Wierze w twoje dobre chęci,ale naiwny jesteś że
                tylko ja tu się "reklamuje" lub "kogoś reklamuje".Pryepraszam ze
                zadolał Cię kulturalne wypowiedzi moje i moich popryedników ...bo w
                szaleństwie jest metoda.Pozdrawiam Twój wielbiciel
                • Gość: pytajnik Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 11:27
                  przecież wszyscy wiedzą, że tu się ktoś non-stop reklamuje :-)

ale to chyba nie ładnie oszukiwać ??
                  • Gość: 23 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 18:18
                    Ja nikogo nie reklamuję.
                    • Gość: dusia 53 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.1.74.* 22.02.08, 11:05
                      A mnie interesuje , czy będzie też kawka z ekspresu do papieroska?
                      Mąż kocha lody a ja dobra kawkę .
                      • Gość: TY2 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 14:13
                        Papierosy szkodzą(nawet szczurom)
                        • Gość: dusia53 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.1.74.* 22.02.08, 18:11
                          A co mi tam ,do kawki lubię . Wszędzie ogranicza się swobody
                          obywatelskie palaczy .Można zrobić osobną salkę dla palących .
                          • do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 22.02.08, 20:29
                            I tu może powstać problem romantyczną danusią53,chyba że urząd
                            miasta wyrazi zgode na ogródek przy lokalu to dla Pani papierosek od
                            firmy gratis
                            • Gość: studentka ;-) Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.16.125.* 23.02.08, 00:20
                              dobrej lodziarni gdzie jest połączenie dobrej swieżo mielonej kawy, lodów i
                              DOBREJ obsługi jeszcze w tg nie ma!!! ale widze ze bedzie... pzdr
                              • Gość: do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 08:36
                                Oby tak był...
                                • Gość: otto Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 17:56
                                  Od kiedy zaczyna działalność ten lokal?
                                • Gość: balbina Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 80.48.49.* 23.02.08, 19:04
                                  no ja mam nadzieje, juz nie moge sie doczekac tych pysznych lodow i
                                  zapachu swiezo mielonej kawy.Sledze Wasza dyskujse i zycze powodzenia
                                  • Gość: otto Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 19:58
                                    Ponawiam pytanie.
                                    • do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 25.02.08, 13:38
                                      Otwarcie lokalu przewidziane jest na pierwszą połowę marca.
                                      • Gość: J Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 217.98.20.* 26.02.08, 09:03
                                        a gdzie ten nr 13 jest dokładnie?
    • do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 26.02.08, 09:41
      lokal po telepizzy
      • dzik0 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 26.02.08, 10:16
        No to czekamy,zobaczymy potem jaki klimat,ceny i smaczki.
    • Gość: gosc Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 00:40
      znam takie miejsce w T.G gdzie sa lody prawdziwe włoskie i prawdziwa
      swiezo mielona wloska kawa ale boje sie reklamowac, nie jest to
      wbrew pozorom kawiarnia.
      • do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 29.02.08, 09:46
        Witam.Co dla Ciebie znaczy "...lody prawdziwe włoskie"?
        • Gość: atum Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.1.78.* 29.02.08, 11:46
          A dla Ciebie co oznacza, ze "lody sa wloskie"?

Wytlumacz mistrzu
          • do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 29.02.08, 18:27
            Lekkie zdenerwowanie z Twojej strony?.W żadnej z moich wypowiedzi
            nie użyłem słów"lody włoskie". Aby poprawić Tobie humor możesz
            zwracać się do mnie "mój mistrzu".Pozdrowionka
            • Gość: otto Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 18:46
              Przepraszam,że się wtrącam,ale to naprawdę ciekawe co nasz nowy
              mistrz lodziarstwa wie o lodach.
              Może jakaś próbka tej wiedzy dla przykładu.
          • Gość: atum Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.1.78.* 29.02.08, 19:14
            Dalej nie uzyskalem odpowiedzi...Mistrz lodzarstwa otwiera lodziarnie a nie wie nic o lodach ?

BES SĘSÓ
            • Gość: otto Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 20:38
              Mistrza zatkały pewnie bakalie do lodów.
              • anul-ka28 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 29.02.08, 22:56
                I do ludzi reklamujcie się na forum to skutkuje."Nie
                ważne jak mówią,byle mówili".
                Masz rację. Tylko bym radziła także wsiąść pod uwagę, że my również na forum
                możemy wypowiedzieć się w późniejszym czasie krytycznie wobec lodziarni. wtedy
                to będzie wątpliwa reklama.
                Stare dobre powiedzenie "Klient nasz pan" jest w dzisiejszych czasach bardzo
                aktualne.
                • do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 01.03.08, 10:14
                  Otto.Czytałem forum gdzie próbowałeś sprawdzić
                  dziewczyne "studentke" odnośnie kawy ciekawe czy jesteś tak dobry
                  jak ona "o kawie", bo ta dziewczyna którą mogłem poznać jest
                  rewelacyjna w temacie kawa i postawie każde pięniądze przeciwko
                  twoim .A odnośnie mnie na temat lodów możemy wymienić doświadczenie,
                  wiedzedze praktyczną i w tedy o ile wypowiesz sie szczerze przyjme
                  każdą krytykę od Ciebie.Nie boje się nowych doświadczeń wręcz
                  przeciwnie jeśli zanasz się na lodach chcę poznać twoje zdanie.Tylko
                  bez obraz tak jak to zrobił atum.pozdrowienia
                • do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 01.03.08, 10:17
                  Do anul-ki28.W moich wypowiedziach nie krytykuje klientów.pozdrawiam
                  • anul-ka28 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 01.03.08, 14:26
                    Ja nie napisałam, że ty krytykujesz ludzi tylko, że wykorzystałeś forum to
                    reklamy i wypowiedzi. Dlatego forum może być w przyszłości cennym źródłem do
                    wypowiedzi tych ludzi, którzy również będą szczerzy w swoich wypowiedziach. A
                    także złośliwi.
                    Także dobrze się postaraj, bo twoje słowa "Nie
                    ważne jak mówią,byle mówili" mogą się obrócić przeciwko tobie.

A tak na marginesie: skoro się podszyłeś pod poszukiwacza lodziarni także
                    będziesz oszukiwał na produktach do produkcji lodów? Podobno kłamstwo jest jak
                    nałóg nie można przestać.
                    • do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 01.03.08, 18:54
                      Droga anul-ko28.Odpowiem na Twoje zarzuty:
                      -po pierwsze nie podszyłem się tylko zbierałem informacje na temat
                      innych już istniejących lodziarnie,aby zbadać rynek.
                      -a słowa cytuję:"będziesz oszukiwał na produktach do produkcji
                      lodów" chyba forma zadania pomyliła ,albo Ciebie ludzie z góry
                      traktuja więc znalazłaś sposób na traktowanie ich w taki sam sposób.
                      -a co do ostatnich słów ostatniej z Twoich wypowiedzi:
                      Traktowanie ludzi z góry to patologia lub margines społeczeństwa w
                      którym ta osoba się znajduje i zacytuje Ciebię"Podobne traktowanie
                      ludzi i oczernianie bez żadnych podstaw "to jak nałóg nie można
                      przestać"
                      PS ...anonimowo można wiele ale trzeba zachować jakiś poziom i takt
                      do innych.Tym bardziej na forum
                      Pozdrawiam

• anul-ka28 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 01.03.08, 22:07
                        no cóż nie zniżę sie do twojego poziomu pisania więc porównywanie mnie do
                        patologii nie będę komentować.
                        Już wiem której lodziarni nie polecę.
                        • Gość: studentka ;-) Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.16.125.* 03.03.08, 22:58
                          droga anul-ko28 pragne zauwazyc ze metoda reklamy jak to nazwałas którą posłużył
                          się Szef naszej nowej lodziarni zwie sie metoda szeptaną i nie ma tu nic złego
                          jest to jedna z najpopularniejszych metod pozyskania informacji osobiscie nie
                          nazwala bym tego reklamą gdyz nie występuja tu wszystkie elementy które
                          okreslane są jako reklama pzdr...
          • Gość: atum Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.1.78.* 01.03.08, 12:45
            A gdzie Ciebie obrazilem?

btw. dalej nic nie wiem o tych lodach wloskich...o_O
            • Gość: gosc Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 13:38
              o lodach wloskich to ja pisalem,ale reklamy robic nie bede ,ale jest
              taki punkt gastronomiczny ktory sprzedaje desery wloskie nie tylko
              lody,przychodza gotowe nawet pucharek mozesz sobie zabrac. pozdrawiam
            • do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 01.03.08, 14:22
              odp dla atumu.Nie wiem jakiej odpowiedzi oczekujesz ,ale mogę Cie
              zaprosić na degustacje, a póżniej wysuchać Twojej opini co do
              produktu w narmalnej atmosferze i nie anonimowo.Jeśli chcesz przed
              otwarciem mogę cię zaprosić.A lody włoskie dla wielu ludzi kojażą
              sie z lodami z automat,mam nadzieje że nie o takie lody
              chodzi.Pozdrawiam i zapraszam na degustacje.
    • Gość: atum Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.1.78.* 29.02.08, 23:11
      tez tak mysle otto...bakalie zrobily swoje
      • Gość: otto Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 20:41
        Nie wiem czy jestem dobry w temacie kawy,mam jako takie pojęcie.
        W kwestii lodów jest podobnie,niemniej jednak moja wiedza wystarczy
        do sprawdzenia czy ktoś ma podstawowe wiadomości z tematu.
        Nie jestem egzaminatorem i nie wypada mi zadawać pytań.
        Wystarczy jedno zdanie i będę wiedział jaki jesteś nasz nowy mistrzu
        zimnych słodkości.
    • Gość: otto Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 20:59
      Akceptuję.Powodzenia.Pozdrawiam.Przyjdę.Posmakuję.
    • Gość: balbina Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 80.48.49.* 05.03.08, 20:59
      slyszalam co nieco o Tej firmie i lody podobno dobre wiec czekam na
      degustacje.A jacys fajni włosi beda krecic te lody:D?
    • tony_84 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 30.03.08, 01:25
      Byłem, zobaczyłem, spróbowałem. Wrażenia bardzo pozytywne. Lody dobre, obsługa sympatyczna, wystrój trochę kiczowaty, ale cieszy oko. Nieco irytująca była muzyka z programu Viva... Osobiście wolałbym coś innego.

Mogę powiedzieć, że konkurencję z ulicy Krakowskiej ten lokal bije na głowę pod każdym względem (zwłaszcza jeżeli mówimy o obsłudze).

Załapałem się na lody za darmo z okazji otwarcia, więc podziękowania i pozdrowienia dla właściciela. ;)
      • kubik_pl Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 30.03.08, 03:07
        tony_84 napisał:

> Załapałem się na lody za darmo z okazji otwarcia, więc
        podziękowania i pozdrowi

powiedz lepiej że miałeś plakietkę 'jestem z forum gazety' ;P
        • Gość: ania Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 30.03.08, 03:28
          moze ja tez skosztuje tych lodow dzis..
          • Gość: Gosc Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.stk.vectranet.pl 30.03.08, 08:28
            Lody super, kawa tez. Obsługa bardzo miła. Tak trzymac. Pozdrawiam
            • Gość: mirekk Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 19:31
              Dla mnie bomba: lody są pyszne, w dużym wyborze - choć brakuje mi paru smaków z
              Włoch (np. lukrecjowe!!!), no i niedrogie. Sama kafejka ciut za bardzo kolorowa,
              ale białą skóra rekompensuje ten feler. Ciekawe jak długo będzie biała... Nie
              no, czepiam sie:) Naprawdę się cieszę, że lodziarnia powstała i życzę jej wielu
              lat istnienia i rozwoju:)
    • Gość: studentka;-) Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.16.125.* 30.03.08, 20:59
      i nawet juz wiadom gdzie podziala sie obsluga z celony... pozdrawiam
      • Gość: ania Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 30.03.08, 21:04
        bylam pycha lody one "mowiły" do mnie zjedz mnie..:) polecam
        • Gość: jacekdaniels Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 13:36
          Słyszałem ze przy lokalu ma być ogródek.Rewelacyjna obsługa.Polecam
          lody pistacjowe i grejfutowe!!!
          • Gość: ania Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 04.04.08, 17:33
            Jacku Jacku ja akurat nie przepadam za pistacja ale czekolada robi
            wrazenie, mam juz swoje ulubione smaki nawet.a obsluga ok.
            • oryginal23 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 04.04.08, 20:18
              Wszyscy zapominacie,że lody potwornie tuczą o czym nikt w
              lodziarniach jakoś nie przypomina.Wywieszki o szkodliwości
              picia alkoholu muszą być w każdej knajpie.Natomiast nikt nie
              wywiesi w lodziarni czy cukierni napisu:Otyli żyją krócej.
              Cukier nie krzepi,cukier zabija.
              23.
    • Gość: emporiooo Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 04.04.08, 20:29

Czy lody tuczą? Pytanie to nie jest błahe, ponieważ wielu
      konsumentów (przede wszystkim Panie) odmawia sobie lodów z obawy o
      utycie. Niesłusznie! Po pierwsze, większość lodów rzemieślniczych
      zawiera niewiele tłuszczu - owocowe w ogóle, mleczne średnio od 4 do
      8%. Najbardziej kaloryczną substancją w lodach jest właśnie tłuszcz,
      a nie, jak według obiegowej opinii, cukier. Lody rzemieślnicze
      robione według receptur o włoskim rodowodzie należą do grupy
      produktów niskokalorycznych. Po drugie, ponieważ lody mają
      temperaturę -7..-14OC, energia wchłonięta do organizmu wraz z gałką
      lodów jest zużywana w części lub całości na utrzymanie stałej
      temperatury ciała. Można nawet bez większego ryzyka twierdzić, że
      niektóre lody rzemieślnicze, w tym szczególnie lody owocowe robione
      według receptur beztłuszczowych - ODCHUDZAJĄ.
      SMACZNEGO ZYCZE:)
      • oryginal23 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 04.04.08, 20:47
        Rewelacyjne teorie!
        Cukier nie jest kalorczny,energia wchłonięta do organizmu z gałką
        lodów jest zużywana na ogrzanie ciała.
        Kochany panie lodziarzu.
        Ja też lubię lody,natomiast nie lubię gdy się ludzi kłamie w "niby
        naukowy" sposób.Bajki pozostawmy dla wnuków.Interes będzie się kręcił
        bez opowiadania bzdur.
        23.
    • oryginal23 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 04.04.08, 21:21
      Skoro się tym zajmują to co mają pisać?
      Idę na lody.Dobranoc.
      23.
      • Gość: emporiooo Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 04.04.08, 21:31
        mam nadzieje ze nie klamia:) dobranoc
        • Gość: steelon Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.1.78.* 05.04.08, 01:24
          23 probuje znow udawac glupio-madrego.
          • Gość: Gosc Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.14.217.63.static.rdns-uclo.net 12.04.08, 18:39
            z moze zamiast isc na lody powinien wziac ksiazke do fizyki i poczytac :-P
    • Gość: zubi Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.onlinesc.net 06.04.08, 00:24
      co to?
    • Gość: zubi Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.onlinesc.net 06.04.08, 11:02
      to ide na te dobre lody, napisze czy smakowaly.a polecacie jakis
      konkretny smak?
      • Gość: zubi Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 07.04.08, 21:18
        Dobre te lody! ja polecam cytryne pycha...
    • Gość: Gosc Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 09:40
      Sprubujcie limonkowe no i czekolade na goraco.... mniam
      • Gość: lodojad Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 09:51
        Ja kupuję sobie lody w sklepie.W domu odpowiednio"doprawiam"
        bakaliami,śmietaną,czekoladą i odrobiną alkoholu i jak dotąd
        nigdzie tak dobrych,a tak tanich nie jadłem.
        Ceny w lodziarniach są odstraszające.Zarabiają krocie na naiwności
        klientów.
        • Gość: zubi Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 08.04.08, 16:58
          zycze smacznego ale chyba nie wiesz co tracisz...:)
    • jahedonista Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 12.04.08, 18:59
      Byłem, zjadłem, zobaczyłem.
      Lokal bardzo ładny.
      Obsługa przemiła.
      Lody dobre!
      Szkoda tylko, że nigdzie już nie można dostać, nawet jako niezdrowego rarytasu,
      takich prawdziwych, tłustych i gęstych lodów. Wszędzie panuje moda na nietłuste
      i zdrowe. Takie "odrobinę" wodniste. Najsmaczniejsze jest niestety niezdrowe
      jedzenie.
      • Gość: ania Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 12.04.08, 20:47
        A co z tymi smakami??? jakie polecacie??
        • Gość: ania Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 12.04.08, 21:02
          albo czego nie polecacie...?
          • Gość: asesor Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 21:14
            Reklama lodziarni,nic innego jak reklama.
            Tanie,nieskuteczne chwyty.
            Ktoś odwala reklamową szmirę.
            • Gość: obserwator Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 12.04.08, 21:34
              a ja uwazam ze to dobry sposob poniekad na reklame albo i nawet anty-
              reklame bo wszyscy pisza to co mysla.Czasem z takich forow mozna
              dowiedziec sie ciekawych rzeczy!!!
            • jahedonista Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 13.04.08, 12:24
              Jasne, że reklama!
              a czy nieskuteczna? Nie wiem, ale ja tam trafiłem z powodu tego wątku.
              Jak najdzie mnie ochota na lody, to i tak zjem je tam, gdzie najbliżej. Raz
              dobre, raz mniej :-)
            • Gość: jacekdaniels Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 14:01
              Jasne ze reklama.
              Asesor nie leż w domu jak kłoda tylko kup sobie w tej lodziarni
              loda.Może poprawi ci się samopoczucie bo piszesz jak zakomleksiony
              stary piernik.Pozdrowionka
              • Gość: asesor Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 18:08
                Szkoda kasy na takie bzdury.
                • Gość: ania Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 13.04.08, 21:05
                  asesor, rzeczywiscie przemawia przez Ciebie piernik! pozdrawiam:)
    • Gość: zubi Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.onlinesc.net 20.04.08, 10:53

co tak cicho na tym Waszym forum? lody juz zjedzone?
      • Gość: TY2 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 10:56
        Temat lodów został wyczerpany.
    • do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 21.04.08, 10:47
      ...już niedługo przed lokalem ogródeczek.Zapraszam
      • Gość: agata Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 10:50
        ile miejsc?
        • do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 21.04.08, 10:53
          czas pokaże
          • Gość: ania Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 21.04.08, 20:50
            To bedzie gitara z tym ogrodeczkiem bo troche ciasno czasem... a
            bedzie mozna palic?
      • Gość: :) Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.ticom.pl 21.04.08, 14:35
        z widokiem na biustonosz
        • Gość: atom Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 00:01
          Weźcie barmankę z Warki,ma czym oddychać!
          • Gość: studentka Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.16.125.* 22.04.08, 10:23
            po pierwsze to jest kawiarnia-lodziarnia nie Warka obowiązują firmowe ubranka
            jak w każdym dobrym lokalu nasze kelnerki nie skupiają sie na tym by było widać
            ich wszystkie walory lecz skupiają sie na pracy co pozwala nam na to by klient
            wyszedł zawsze zadowolony Pozdrawiam
            • Gość: atom Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 10:39
              Ale popatrzyć na coś ładnego jest przyjemnie.Nie lubię mundurów.
              • Gość: studentka Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.16.125.* 22.04.08, 10:56
                nie wyjdaje mi się zebyśmy chodziły w mundurach... ;-)
              • Gość: studentka Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.16.125.* 22.04.08, 10:58
                a oko też jest na czym zawieścić... w koncu nie ma w tarnowskich górach takiej
                lodziarni.. ;-)
            • Gość: Jola Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 10:45
              Ogródek fajny, tylko mały. Ale tam nie ma mozliwosci zrobienia
              wiekszego:-( Ale lody, kawa i obsługa super.
            • Gość: Jola Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.stk.vectranet.pl 03.05.08, 20:33
              Dla mnie tez kazdy smakuje inaczej. Lody sa super. Kawa tez. Pozdrawiam.
          • Gość: GTO Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.pools.arcor-ip.net 22.04.08, 16:46
            Bedzie! Jak Doda przyjedzie - to bedzie! :-)
      • Gość: :) Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.ticom.pl 22.04.08, 16:51
        Chodziło mi o widok na to co stoi na Rynku, a nie o biusty kelnerek.
        • Gość: ooo Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 22.04.08, 19:59
          to bedzie Doda Elektroda!!!!???? a kiedy?;)
          • oryginal23 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 22.04.08, 23:50
            Byłem,zobaczyłem,nie miałem czasu spróbować.Jest ładnie.
            Gratuluję.
            23.
            Ps.Panie ładne i miłe.
            • Gość: studentka Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.16.125.* 23.04.08, 22:38
              Dziękujemy...
    • Gość: studentka Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.16.125.* 24.04.08, 23:20
      i w końcu pojawił się ogródek... Zapraszamy
      • Gość: atum Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.1.78.* 25.04.08, 13:05
        Lody krecone pyszne ale Pani w krotkich blond wlosach to jakas pomylka. Juz rozumiem ze pomylila zamowienie bo kazdemu sie zdarza ale gdzie chocby slowo przepraszam? Dumne i wredne zachowanie do samego konca. Troszke pokory dziewczyno...
        Na szczescie reszta dziewczyn jest zawsze usmiechnieta i mila :) Tak trzymac.

• Gość: Gosc! Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 25.04.08, 19:58
          Jesli myslimy o Tej samej dziewczynie to rzeczywiscie do najmilszych
          nie nalezy!!!! Kazdy moze sie pomylic prawda? Ale za to reszta ekipy
          z kawiarni nadrabia, grunt to byc milym i sie usmiechac:).Pozdrawiam
          • Gość: studentka Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.16.125.* 25.04.08, 23:24
            Pozostaje mi tylko przeprosić za koleżanke... mam nadzieje ze nie bedzie juz
            takich sytuacji.. Dziekuje za szczerą opinie
            • Gość: Atom Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 00:29
              Może miała zły dzień.Tak bywa.
              • Gość: M;) Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 17:48
                Przepraszam...
    • Gość: studentka ;-) Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.16.125.* 01.05.08, 23:25
      no i jak sie podoba Panstwu ogródek ???????
      • Gość: gosc Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 00:36
        ogrodek normalny szkoda ze z coca coli .lepiejby było jakby byl wasz
        firmowy.Ale nie widze juz jednej Pani ,co juz reorganizacja?
        • Gość: smakosz Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 11:22
          te lody smakują wszystkietak samo
          • Gość: obserwator Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.onlinesc.net 03.05.08, 11:31
            to chyba masz problem z odroznianiem smaków..:) Pozdrawiam
            Ps. dla mnie sa rozne...
            • Gość: ja Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 06.05.08, 20:22
              sezon lodowy zostal zainaugurowany .... wiec do dziela lodozercy.
              Moje ulubione: cytryna, grejfrut, jogurt i oczywiscie czekolada.
              Pozdrowienia dla was !!! Tak trzymac
              • oryginal23 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 07.05.08, 00:08
                Trudno uwierzyć by właściciel lodziarni lubił lody.
                Zdarzają się jednak cudy na tym świecie.
                23.
                • Gość: atmsss Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.1.78.* 07.05.08, 11:11
                  serio ?
                  • oryginal23 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 07.05.08, 23:30
                    Oczywiście,że nie.
                    23.
                    • Gość: Filip Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 12:10
                      Jadłem dzisiaj kręcone lody na rynku.Nic ciekawego,słodka woda.
                      • Gość: olo Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 16:00
                        A rozwolnienia nie masz?
                      • Gość: Ania Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 11.05.08, 21:32
                        Dla mnie krecone sa pyszne!!!wiec nie wiem co Ty wypisujesz...moze
                        byles na kacu po sobocie ;-).Ja jednak bardziej sklaniam sie do
                        gałek bo wiekszy wybor smaków.
                        • Gość: smakosz Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 21:42
                          Zdecydowanie lepsze lody u Zdebika.Takich lodów jak tam nie ma
                          w okolicy nigdzie.
                          • Gość: Ania Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 11.05.08, 21:45
                            hahahaha....... prosze Cie litosci:)
                            • Gość: smakosz Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 21:50
                              Widocznie masz kłopot ze smakiem.Przykra dolegliwość.
                              • Gość: Ania Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 11.05.08, 21:59
                                a skąd znasz ten ból?:) bo ja nie mam problemu
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka