silk24 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 15.02.08, 20:06 Tak, na Krakowskiej, główny że tam powiem deptak Tarnowskich Gór, u Pana Zdebika, dobre lody, polecam. Nie polecam obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atom Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 23:42 Podobna(też p.Zdebik)na ul Piłsudskiego za rondem w kierunku dworca pkp po prawej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfsf Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.ticom.pl 16.02.08, 00:29 eskimos, na opolskiej naprzeciw sądu Odpowiedz Link Zgłoś
do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 16.02.08, 08:56 Słyszałem że otwiera się nowa lodziarnia na Rynku 13. 32 smaki lodów tradycyjnych i lody kręcone takie jak nad morzem oraz dobra czekolada i kawa.Otwarcie podobno w marcu. Przez okna widać że ładne wnętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 11:40 Kolejna darmowa reklama,oby prawdziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helka z helu na rynku niedługo nowa.... IP: *.static.akk.net.pl 17.02.08, 08:17 a jak tam będzie fajnie przez okna widać już czuje smak lodów w nowej lodziarni a u zdebika na krakowskiej lody może są ale miejsca ,mało żeby faktycznie zjeść porządnie te lody a przy nich np. jeszcze fajnie porozmawiać z koleżanką tam trzeba jeść szybko wychodzić inni czekają na miejśce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atom Re: na rynku niedługo nowa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 12:46 Czy ktoś wie kiedy otwarcie tej lodziarni? Ile pań bedzie robić tam lody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: na rynku niedługo nowa.... IP: *.stk.vectranet.pl 17.02.08, 23:25 Zatrudniani będą tylko panowie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kksia Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 12:13 Ja wchodzę na to forum m in. po to, żeby dowiedzieć się co, jak i gdzie. Więc proszę skończyć zarzuty w sprawie darmowej reklamy. Moim zdaniem to nie jest szkodliwe - korzysta, kto chce. A kto nie - to nie. Nie mam czasu latać po mieście i sprawdzać, co nowego. A taka wiedza jest dla mnie pożyteczna. Chętnie wybiorę się z dzieciakami na lody w nowe miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
agulka04 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 19.02.08, 14:00 zazwyczaj to nie darmowa reklama a tzw. "marketing szeptany", osoba niby postronna wypytuje o miejsce/towar.... a wypowiadać się będziemy jak już skosztujemy te lody :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kksia Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 09:43 Niech będzie i marketing szeptany. Zawsze jakieś źródło informacji. Kilka razy wypowiadałam się tutaj o różnych usługach, z których korzystam i często spotyka mnie zarzut o kryptoreklamę. A nie mam w TG żadnego biznesu - po prostu tu mieszkam i wychowuję dzieci. To forum jest dla mnie przede wszystkim źródłem informacji. Pracuję w Katowicach, wracam późno i mieszkam poza centrum. To znaczy, że niewiele mam okazji poczytać reklam czy ogłoszeń, albo nawet zobaczyć "nowości" na żywo. Korzystając z informacji z forum np. posłałam dziecko na półkolonie, czy znalazłam architekta. Dlatego denerwują mnie Ci wszyscy, którzy dręczą innych (bardzo cennych, bo chcących się podzielić doświadczeniem, czy wiedzą) zarzutami o reklamę. Wkurzają mnie też głupie odesłania do google. Szczególnie jeśli ktoś pyta o usługi mało reklamowane w sieci, jak aerobic w szkołach, czy chociażby architekci czy budowlańcy. Ludzie, nie dajmy się zwariować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kksia Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 09:48 Przepraszam za odejście od tematu. Teraz o lodach. Jest też cukiernia z lodami na gałki i deserami na rynku, pod podsieniami (czy w podsieniach? - kto wie, a może jeszcze inaczej?). Pierwszy lokal po prawej, jak spojrzeć na budynek stojąc plecami do Krakowskiej.Tam jest więcej stolików niż u Zdebika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melania Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.08, 10:47 tak, to cukiernia "Danuta" i tę zdecydowanie polecam! mają dobre lody i ciastka. natomiast powyżej został wspomniany "eskimos" - tę cukiernię zdecydowanie odradzam!!! lody mieli dobre zawsze, ale kilka razy zdarzyło mi się zamówić je na miejscu (bo tam też są stoliki, żeby usiąść). niestety, rozcazrowałam się! jak było tam 20 lat temu, tak jest dzisiaj. panie nie znają chyba wody i płynu do mycia naczyń, o zmywarce nie wspomnę - wszysytkie naczynia są nie domyte! a skoro tak podje się lody na miejscu klientowi, to nie chcę już nawet wiedzieć, jak wygląda ich produkcja! Odpowiedz Link Zgłoś
do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 20.02.08, 19:59 Witam moich kolegów po fachu,szacunek dla Was i mam cichą nadzieje że nie zostaniemy wrogami ,wręcz będziemy rozwijać i zachęcać Naszych klientów do degustacji lodów i kawy.Sąsiad z pod "13"MONTE NEGRO. Odpowiedz Link Zgłoś
do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 20.02.08, 20:07 Dla moich sąsiadów.W tym roku Będą upały,więc szykujmy się na sezon.Nad tymi co nie zdążą nie płaczemy. "www.twojapogoda.pl"- pogoda sezonowa.I do ludzi reklamujcie się na forum to skutkuje."Nie ważne jak mówią,byle mówili".Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilhelm Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 20:16 Kto pamięta lody bambino,lody calipso sprzedawane ze skrzynki ustawionej koło księgarni na rynku? Była też budka z lodami ustawiona przy wylocie przesmyku na rynek. Niezapomniany też smak wody z sokiem z ruskich automatow stojących przy poczcie. Pamięta ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 80.48.49.* 20.02.08, 20:20 masz racje taka rekalama jest swietna!!! bynajmniej czesc wypowiedzi jest szczera i wiadomo co i jak.Wiec czekam na te lody...a lodziarki fajne beda;)? Odpowiedz Link Zgłoś
do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 20.02.08, 20:38 Postaramy się o dobrą i miłą obsługę.Jedynie co moge zagwarantować dobre lody "...te do jedzenia".Nasza firma dostała wyróżnienie od rzemieślników sztuki lodziarskiej z Włoch za jakość, jako nie liczni w kraju.Jesteśmy początkującą firmą ale to co pokażemy na rynku w tarnowskich górach napewno mile zaskoczy i podniesie poprzeczke co do innych "lodziarni" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 20:53 Konkurencja to coś co poprawia jakość usług.Życzę powodzenia,lubię dobre lody,nie omieszkam skosztować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.gprs.plus.pl 20.02.08, 22:45 skoro to jednak reklama to po co tekst: "Słyszałem że otwiera się nowa lodziarnia na Rynku 13. 32 smaki lodów tradycyjnych i lody kręcone takie jak nad morzem oraz dobra czekolada i kawa.Otwarcie podobno w marcu. Przez okna widać że ładne wnętrze." ? albo się ktoś podszywa pod zainteresowanego do końca albo od razu sprawę stawia jasno, a tak to co można pomysleć o firmie, z którą pierwszy kontak oparty jest na małym oszustwie..... a moderatorka i tak to znajdzie i potraktuje jako reklamę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 23:00 Pani moderator chyba wcale tutaj nie zagląda. Szalej duszo,piekła nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.gprs.plus.pl 20.02.08, 23:04 chyba na nie opuściła ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 23:08 Chyba jednak opuściła,sami jesteśmy,prawie jak bez matki! Odpowiedz Link Zgłoś
do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 21.02.08, 08:18 Drogi pytajniku.Wierze w twoje dobre chęci,ale naiwny jesteś że tylko ja tu się "reklamuje" lub "kogoś reklamuje".Pryepraszam ze zadolał Cię kulturalne wypowiedzi moje i moich popryedników ...bo w szaleństwie jest metoda.Pozdrawiam Twój wielbiciel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 11:27 przecież wszyscy wiedzą, że tu się ktoś non-stop reklamuje :-) ale to chyba nie ładnie oszukiwać ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 18:18 Ja nikogo nie reklamuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dusia 53 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.1.74.* 22.02.08, 11:05 A mnie interesuje , czy będzie też kawka z ekspresu do papieroska? Mąż kocha lody a ja dobra kawkę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TY2 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 14:13 Papierosy szkodzą(nawet szczurom) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dusia53 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.1.74.* 22.02.08, 18:11 A co mi tam ,do kawki lubię . Wszędzie ogranicza się swobody obywatelskie palaczy .Można zrobić osobną salkę dla palących . Odpowiedz Link Zgłoś
do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 22.02.08, 20:29 I tu może powstać problem romantyczną danusią53,chyba że urząd miasta wyrazi zgode na ogródek przy lokalu to dla Pani papierosek od firmy gratis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka ;-) Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.16.125.* 23.02.08, 00:20 dobrej lodziarni gdzie jest połączenie dobrej swieżo mielonej kawy, lodów i DOBREJ obsługi jeszcze w tg nie ma!!! ale widze ze bedzie... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 08:36 Oby tak był... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 17:56 Od kiedy zaczyna działalność ten lokal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 80.48.49.* 23.02.08, 19:04 no ja mam nadzieje, juz nie moge sie doczekac tych pysznych lodow i zapachu swiezo mielonej kawy.Sledze Wasza dyskujse i zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 19:58 Ponawiam pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 25.02.08, 13:38 Otwarcie lokalu przewidziane jest na pierwszą połowę marca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 217.98.20.* 26.02.08, 09:03 a gdzie ten nr 13 jest dokładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 26.02.08, 09:41 lokal po telepizzy Odpowiedz Link Zgłoś
dzik0 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 26.02.08, 10:16 No to czekamy,zobaczymy potem jaki klimat,ceny i smaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 00:40 znam takie miejsce w T.G gdzie sa lody prawdziwe włoskie i prawdziwa swiezo mielona wloska kawa ale boje sie reklamowac, nie jest to wbrew pozorom kawiarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 29.02.08, 09:46 Witam.Co dla Ciebie znaczy "...lody prawdziwe włoskie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atum Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.1.78.* 29.02.08, 11:46 A dla Ciebie co oznacza, ze "lody sa wloskie"? Wytlumacz mistrzu Odpowiedz Link Zgłoś
do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 29.02.08, 18:27 Lekkie zdenerwowanie z Twojej strony?.W żadnej z moich wypowiedzi nie użyłem słów"lody włoskie". Aby poprawić Tobie humor możesz zwracać się do mnie "mój mistrzu".Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 18:46 Przepraszam,że się wtrącam,ale to naprawdę ciekawe co nasz nowy mistrz lodziarstwa wie o lodach. Może jakaś próbka tej wiedzy dla przykładu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atum Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.1.78.* 29.02.08, 19:14 Dalej nie uzyskalem odpowiedzi...Mistrz lodzarstwa otwiera lodziarnie a nie wie nic o lodach ? BES SĘSÓ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 20:38 Mistrza zatkały pewnie bakalie do lodów. Odpowiedz Link Zgłoś
anul-ka28 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 29.02.08, 22:56 I do ludzi reklamujcie się na forum to skutkuje."Nie ważne jak mówią,byle mówili". Masz rację. Tylko bym radziła także wsiąść pod uwagę, że my również na forum możemy wypowiedzieć się w późniejszym czasie krytycznie wobec lodziarni. wtedy to będzie wątpliwa reklama. Stare dobre powiedzenie "Klient nasz pan" jest w dzisiejszych czasach bardzo aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 01.03.08, 10:14 Otto.Czytałem forum gdzie próbowałeś sprawdzić dziewczyne "studentke" odnośnie kawy ciekawe czy jesteś tak dobry jak ona "o kawie", bo ta dziewczyna którą mogłem poznać jest rewelacyjna w temacie kawa i postawie każde pięniądze przeciwko twoim .A odnośnie mnie na temat lodów możemy wymienić doświadczenie, wiedzedze praktyczną i w tedy o ile wypowiesz sie szczerze przyjme każdą krytykę od Ciebie.Nie boje się nowych doświadczeń wręcz przeciwnie jeśli zanasz się na lodach chcę poznać twoje zdanie.Tylko bez obraz tak jak to zrobił atum.pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 01.03.08, 10:17 Do anul-ki28.W moich wypowiedziach nie krytykuje klientów.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anul-ka28 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 01.03.08, 14:26 Ja nie napisałam, że ty krytykujesz ludzi tylko, że wykorzystałeś forum to reklamy i wypowiedzi. Dlatego forum może być w przyszłości cennym źródłem do wypowiedzi tych ludzi, którzy również będą szczerzy w swoich wypowiedziach. A także złośliwi. Także dobrze się postaraj, bo twoje słowa "Nie ważne jak mówią,byle mówili" mogą się obrócić przeciwko tobie. A tak na marginesie: skoro się podszyłeś pod poszukiwacza lodziarni także będziesz oszukiwał na produktach do produkcji lodów? Podobno kłamstwo jest jak nałóg nie można przestać. Odpowiedz Link Zgłoś
do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 01.03.08, 18:54 Droga anul-ko28.Odpowiem na Twoje zarzuty: -po pierwsze nie podszyłem się tylko zbierałem informacje na temat innych już istniejących lodziarnie,aby zbadać rynek. -a słowa cytuję:"będziesz oszukiwał na produktach do produkcji lodów" chyba forma zadania pomyliła ,albo Ciebie ludzie z góry traktuja więc znalazłaś sposób na traktowanie ich w taki sam sposób. -a co do ostatnich słów ostatniej z Twoich wypowiedzi: Traktowanie ludzi z góry to patologia lub margines społeczeństwa w którym ta osoba się znajduje i zacytuje Ciebię"Podobne traktowanie ludzi i oczernianie bez żadnych podstaw "to jak nałóg nie można przestać" PS ...anonimowo można wiele ale trzeba zachować jakiś poziom i takt do innych.Tym bardziej na forum Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anul-ka28 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 01.03.08, 22:07 no cóż nie zniżę sie do twojego poziomu pisania więc porównywanie mnie do patologii nie będę komentować. Już wiem której lodziarni nie polecę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka ;-) Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.16.125.* 03.03.08, 22:58 droga anul-ko28 pragne zauwazyc ze metoda reklamy jak to nazwałas którą posłużył się Szef naszej nowej lodziarni zwie sie metoda szeptaną i nie ma tu nic złego jest to jedna z najpopularniejszych metod pozyskania informacji osobiscie nie nazwala bym tego reklamą gdyz nie występuja tu wszystkie elementy które okreslane są jako reklama pzdr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atum Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.1.78.* 01.03.08, 12:45 A gdzie Ciebie obrazilem? btw. dalej nic nie wiem o tych lodach wloskich...o_O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 13:38 o lodach wloskich to ja pisalem,ale reklamy robic nie bede ,ale jest taki punkt gastronomiczny ktory sprzedaje desery wloskie nie tylko lody,przychodza gotowe nawet pucharek mozesz sobie zabrac. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 01.03.08, 14:22 odp dla atumu.Nie wiem jakiej odpowiedzi oczekujesz ,ale mogę Cie zaprosić na degustacje, a póżniej wysuchać Twojej opini co do produktu w narmalnej atmosferze i nie anonimowo.Jeśli chcesz przed otwarciem mogę cię zaprosić.A lody włoskie dla wielu ludzi kojażą sie z lodami z automat,mam nadzieje że nie o takie lody chodzi.Pozdrawiam i zapraszam na degustacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atum Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.1.78.* 29.02.08, 23:11 tez tak mysle otto...bakalie zrobily swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 20:41 Nie wiem czy jestem dobry w temacie kawy,mam jako takie pojęcie. W kwestii lodów jest podobnie,niemniej jednak moja wiedza wystarczy do sprawdzenia czy ktoś ma podstawowe wiadomości z tematu. Nie jestem egzaminatorem i nie wypada mi zadawać pytań. Wystarczy jedno zdanie i będę wiedział jaki jesteś nasz nowy mistrzu zimnych słodkości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 20:59 Akceptuję.Powodzenia.Pozdrawiam.Przyjdę.Posmakuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 80.48.49.* 05.03.08, 20:59 slyszalam co nieco o Tej firmie i lody podobno dobre wiec czekam na degustacje.A jacys fajni włosi beda krecic te lody:D? Odpowiedz Link Zgłoś
tony_84 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 30.03.08, 01:25 Byłem, zobaczyłem, spróbowałem. Wrażenia bardzo pozytywne. Lody dobre, obsługa sympatyczna, wystrój trochę kiczowaty, ale cieszy oko. Nieco irytująca była muzyka z programu Viva... Osobiście wolałbym coś innego. Mogę powiedzieć, że konkurencję z ulicy Krakowskiej ten lokal bije na głowę pod każdym względem (zwłaszcza jeżeli mówimy o obsłudze). Załapałem się na lody za darmo z okazji otwarcia, więc podziękowania i pozdrowienia dla właściciela. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubik_pl Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 30.03.08, 03:07 tony_84 napisał: > Załapałem się na lody za darmo z okazji otwarcia, więc podziękowania i pozdrowi powiedz lepiej że miałeś plakietkę 'jestem z forum gazety' ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 30.03.08, 03:28 moze ja tez skosztuje tych lodow dzis.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.stk.vectranet.pl 30.03.08, 08:28 Lody super, kawa tez. Obsługa bardzo miła. Tak trzymac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirekk Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 19:31 Dla mnie bomba: lody są pyszne, w dużym wyborze - choć brakuje mi paru smaków z Włoch (np. lukrecjowe!!!), no i niedrogie. Sama kafejka ciut za bardzo kolorowa, ale białą skóra rekompensuje ten feler. Ciekawe jak długo będzie biała... Nie no, czepiam sie:) Naprawdę się cieszę, że lodziarnia powstała i życzę jej wielu lat istnienia i rozwoju:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka;-) Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.16.125.* 30.03.08, 20:59 i nawet juz wiadom gdzie podziala sie obsluga z celony... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 30.03.08, 21:04 bylam pycha lody one "mowiły" do mnie zjedz mnie..:) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacekdaniels Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 13:36 Słyszałem ze przy lokalu ma być ogródek.Rewelacyjna obsługa.Polecam lody pistacjowe i grejfutowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 04.04.08, 17:33 Jacku Jacku ja akurat nie przepadam za pistacja ale czekolada robi wrazenie, mam juz swoje ulubione smaki nawet.a obsluga ok. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 04.04.08, 20:18 Wszyscy zapominacie,że lody potwornie tuczą o czym nikt w lodziarniach jakoś nie przypomina.Wywieszki o szkodliwości picia alkoholu muszą być w każdej knajpie.Natomiast nikt nie wywiesi w lodziarni czy cukierni napisu:Otyli żyją krócej. Cukier nie krzepi,cukier zabija. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emporiooo Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 04.04.08, 20:29 Czy lody tuczą? Pytanie to nie jest błahe, ponieważ wielu konsumentów (przede wszystkim Panie) odmawia sobie lodów z obawy o utycie. Niesłusznie! Po pierwsze, większość lodów rzemieślniczych zawiera niewiele tłuszczu - owocowe w ogóle, mleczne średnio od 4 do 8%. Najbardziej kaloryczną substancją w lodach jest właśnie tłuszcz, a nie, jak według obiegowej opinii, cukier. Lody rzemieślnicze robione według receptur o włoskim rodowodzie należą do grupy produktów niskokalorycznych. Po drugie, ponieważ lody mają temperaturę -7..-14OC, energia wchłonięta do organizmu wraz z gałką lodów jest zużywana w części lub całości na utrzymanie stałej temperatury ciała. Można nawet bez większego ryzyka twierdzić, że niektóre lody rzemieślnicze, w tym szczególnie lody owocowe robione według receptur beztłuszczowych - ODCHUDZAJĄ. SMACZNEGO ZYCZE:) Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 04.04.08, 20:47 Rewelacyjne teorie! Cukier nie jest kalorczny,energia wchłonięta do organizmu z gałką lodów jest zużywana na ogrzanie ciała. Kochany panie lodziarzu. Ja też lubię lody,natomiast nie lubię gdy się ludzi kłamie w "niby naukowy" sposób.Bajki pozostawmy dla wnuków.Interes będzie się kręcił bez opowiadania bzdur. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 04.04.08, 21:21 Skoro się tym zajmują to co mają pisać? Idę na lody.Dobranoc. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emporiooo Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 04.04.08, 21:31 mam nadzieje ze nie klamia:) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steelon Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.1.78.* 05.04.08, 01:24 23 probuje znow udawac glupio-madrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.14.217.63.static.rdns-uclo.net 12.04.08, 18:39 z moze zamiast isc na lody powinien wziac ksiazke do fizyki i poczytac :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zubi Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.onlinesc.net 06.04.08, 00:24 co to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zubi Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.onlinesc.net 06.04.08, 11:02 to ide na te dobre lody, napisze czy smakowaly.a polecacie jakis konkretny smak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zubi Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 07.04.08, 21:18 Dobre te lody! ja polecam cytryne pycha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 09:40 Sprubujcie limonkowe no i czekolade na goraco.... mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodojad Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 09:51 Ja kupuję sobie lody w sklepie.W domu odpowiednio"doprawiam" bakaliami,śmietaną,czekoladą i odrobiną alkoholu i jak dotąd nigdzie tak dobrych,a tak tanich nie jadłem. Ceny w lodziarniach są odstraszające.Zarabiają krocie na naiwności klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zubi Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 08.04.08, 16:58 zycze smacznego ale chyba nie wiesz co tracisz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
jahedonista Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 12.04.08, 18:59 Byłem, zjadłem, zobaczyłem. Lokal bardzo ładny. Obsługa przemiła. Lody dobre! Szkoda tylko, że nigdzie już nie można dostać, nawet jako niezdrowego rarytasu, takich prawdziwych, tłustych i gęstych lodów. Wszędzie panuje moda na nietłuste i zdrowe. Takie "odrobinę" wodniste. Najsmaczniejsze jest niestety niezdrowe jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 12.04.08, 20:47 A co z tymi smakami??? jakie polecacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 12.04.08, 21:02 albo czego nie polecacie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asesor Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 21:14 Reklama lodziarni,nic innego jak reklama. Tanie,nieskuteczne chwyty. Ktoś odwala reklamową szmirę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 12.04.08, 21:34 a ja uwazam ze to dobry sposob poniekad na reklame albo i nawet anty- reklame bo wszyscy pisza to co mysla.Czasem z takich forow mozna dowiedziec sie ciekawych rzeczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jahedonista Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 13.04.08, 12:24 Jasne, że reklama! a czy nieskuteczna? Nie wiem, ale ja tam trafiłem z powodu tego wątku. Jak najdzie mnie ochota na lody, to i tak zjem je tam, gdzie najbliżej. Raz dobre, raz mniej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacekdaniels Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 14:01 Jasne ze reklama. Asesor nie leż w domu jak kłoda tylko kup sobie w tej lodziarni loda.Może poprawi ci się samopoczucie bo piszesz jak zakomleksiony stary piernik.Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asesor Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 18:08 Szkoda kasy na takie bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 13.04.08, 21:05 asesor, rzeczywiscie przemawia przez Ciebie piernik! pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zubi Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.onlinesc.net 20.04.08, 10:53 co tak cicho na tym Waszym forum? lody juz zjedzone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TY2 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 10:56 Temat lodów został wyczerpany. Odpowiedz Link Zgłoś
do-n Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 21.04.08, 10:47 ...już niedługo przed lokalem ogródeczek.Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 10:50 ile miejsc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 21.04.08, 20:50 To bedzie gitara z tym ogrodeczkiem bo troche ciasno czasem... a bedzie mozna palic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.ticom.pl 21.04.08, 14:35 z widokiem na biustonosz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atom Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 00:01 Weźcie barmankę z Warki,ma czym oddychać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.16.125.* 22.04.08, 10:23 po pierwsze to jest kawiarnia-lodziarnia nie Warka obowiązują firmowe ubranka jak w każdym dobrym lokalu nasze kelnerki nie skupiają sie na tym by było widać ich wszystkie walory lecz skupiają sie na pracy co pozwala nam na to by klient wyszedł zawsze zadowolony Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atom Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 10:39 Ale popatrzyć na coś ładnego jest przyjemnie.Nie lubię mundurów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.16.125.* 22.04.08, 10:56 nie wyjdaje mi się zebyśmy chodziły w mundurach... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.16.125.* 22.04.08, 10:58 a oko też jest na czym zawieścić... w koncu nie ma w tarnowskich górach takiej lodziarni.. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 10:45 Ogródek fajny, tylko mały. Ale tam nie ma mozliwosci zrobienia wiekszego:-( Ale lody, kawa i obsługa super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.stk.vectranet.pl 03.05.08, 20:33 Dla mnie tez kazdy smakuje inaczej. Lody sa super. Kawa tez. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GTO Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.pools.arcor-ip.net 22.04.08, 16:46 Bedzie! Jak Doda przyjedzie - to bedzie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.ticom.pl 22.04.08, 16:51 Chodziło mi o widok na to co stoi na Rynku, a nie o biusty kelnerek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 22.04.08, 19:59 to bedzie Doda Elektroda!!!!???? a kiedy?;) Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 22.04.08, 23:50 Byłem,zobaczyłem,nie miałem czasu spróbować.Jest ładnie. Gratuluję. 23. Ps.Panie ładne i miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.16.125.* 23.04.08, 22:38 Dziękujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.16.125.* 24.04.08, 23:20 i w końcu pojawił się ogródek... Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atum Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.1.78.* 25.04.08, 13:05 Lody krecone pyszne ale Pani w krotkich blond wlosach to jakas pomylka. Juz rozumiem ze pomylila zamowienie bo kazdemu sie zdarza ale gdzie chocby slowo przepraszam? Dumne i wredne zachowanie do samego konca. Troszke pokory dziewczyno... Na szczescie reszta dziewczyn jest zawsze usmiechnieta i mila :) Tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc! Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 25.04.08, 19:58 Jesli myslimy o Tej samej dziewczynie to rzeczywiscie do najmilszych nie nalezy!!!! Kazdy moze sie pomylic prawda? Ale za to reszta ekipy z kawiarni nadrabia, grunt to byc milym i sie usmiechac:).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.16.125.* 25.04.08, 23:24 Pozostaje mi tylko przeprosić za koleżanke... mam nadzieje ze nie bedzie juz takich sytuacji.. Dziekuje za szczerą opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atom Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 00:29 Może miała zły dzień.Tak bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M;) Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 17:48 Przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka ;-) Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.16.125.* 01.05.08, 23:25 no i jak sie podoba Panstwu ogródek ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 00:36 ogrodek normalny szkoda ze z coca coli .lepiejby było jakby byl wasz firmowy.Ale nie widze juz jednej Pani ,co juz reorganizacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 11:22 te lody smakują wszystkietak samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.onlinesc.net 03.05.08, 11:31 to chyba masz problem z odroznianiem smaków..:) Pozdrawiam Ps. dla mnie sa rozne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 06.05.08, 20:22 sezon lodowy zostal zainaugurowany .... wiec do dziela lodozercy. Moje ulubione: cytryna, grejfrut, jogurt i oczywiscie czekolada. Pozdrowienia dla was !!! Tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 07.05.08, 00:08 Trudno uwierzyć by właściciel lodziarni lubił lody. Zdarzają się jednak cudy na tym świecie. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atmsss Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: 83.1.78.* 07.05.08, 11:11 serio ? Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? 07.05.08, 23:30 Oczywiście,że nie. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 12:10 Jadłem dzisiaj kręcone lody na rynku.Nic ciekawego,słodka woda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 16:00 A rozwolnienia nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 11.05.08, 21:32 Dla mnie krecone sa pyszne!!!wiec nie wiem co Ty wypisujesz...moze byles na kacu po sobocie ;-).Ja jednak bardziej sklaniam sie do gałek bo wiekszy wybor smaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 21:42 Zdecydowanie lepsze lody u Zdebika.Takich lodów jak tam nie ma w okolicy nigdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 11.05.08, 21:45 hahahaha....... prosze Cie litosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 21:50 Widocznie masz kłopot ze smakiem.Przykra dolegliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Czy w TG jest jakaś lodzdziarnia?Gdzie? IP: *.prenet.pl 11.05.08, 21:59 a skąd znasz ten ból?:) bo ja nie mam problemu Odpowiedz Link Zgłoś