Dodaj do ulubionych

Profesjonalna chemia czyszcząca i samochodowa

30.10.10, 14:05
Witam

Szukasz skutecznego preparatu do wyczyszczenia podłogi? Może czegoś co wyczyści tłusty brud kuchenny, łazienkę, okna lub do pielęgnacji mebli, paneli czy parkietu? A może potrzebujesz kosmetyków samochodowych? Nic prostszego!

Zapraszamy do firmy MPG w Kielcach na ul. M. Curie-Skłodowskiej 5. Posiadamy szeroki wybór profesjonalnych środków chemicznych firm Tenzi, ATAS, Sonax, Druchema i wielu innych.
Służymy radą w doborze najlepszego produktu dla Państwa potrzeb.
Zakupy mogą również zrobić Państwo za pośrednictwem internetu - pełną ofertę znajdą Państwo na naszej stronie internetowej www.nasze-pranie.pl w zakładce "sklep".
Sklep otwarty jest w godz. 10-18 (w soboty do 14).

Zapraszam serdecznie :)
Obserwuj wątek
    • kamil1803 Re: Profesjonalna chemia czyszcząca i samochodowa 28.10.12, 18:50
      a ja mogę wszystkim polecić internetową hurtownie chemiczną to-ma, w swojej ofercie posiadają również profesjonalną chemię czyszczącą www.to-ma.com.pl/chemia-profesjonalna,k122.html w rozsądnych cenach i ekspresowej wysyłce
      • dobrowolskit80 Re: Profesjonalna chemia czyszcząca i samochodowa 27.03.14, 14:36
        jak ktoś szuka czegoś dobrego do śladów ze smaru na tapicerce to polecam odtłuszczacze meglio
    • qrogal Re: Profesjonalna chemia czyszcząca i samochodowa 10.03.18, 18:03
      Hej, dziękuję za zaproszenie. Na pewno wpadnę jak będę w świetokrzyskim, to będzie niedługo, bo lubię te Wasze gory.

Ja chemie zamawiam przede wszystkim w tym sklepie polimer24.pl/chemia-profesjonalna/chemia-samochodowa - jakoś tanio mi wychodzi, mimo że zawsze przeszukuję internet czy gdzieś tam nie ma czegoś taniej. Następnym razem sprawdzę też chemię samochodową u Ciebie. Może będą dobre ceny. Pa!
      • kowalskaanna999 Re: Profesjonalna chemia czyszcząca i samochodowa 31.12.19, 12:32
        A jak z cenami na tej stronie? Z tego co widzę są troszkę wysokie, ale... Nie znam się... Na środkach chemicznych też się nie znam. Znam się tylko na ocieplaniu poddasza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka