Dodaj do ulubionych

Oferta pracy budowa tuneli Islandia!

IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.11, 21:27
Dla naszego Klienta z Islandii działającego w branży budowlanej poszukujemy osoby na stanowisko:

Pracownik budowy tunelu / Górnik strzałowy

Opis stanowiska:

- roboty ziemne - usuwanie mechaniczne materiału za pomocą koparki/ładowarki,

- zabezpieczanie kotwami,

- szprycowanie betonem,

- stawianie ringów, - szalowanie oraz betonowanie wyrobiska

- wykonywanie zbrojeń

- drążenie tuneli wraz z użyciem materiałów wybuchowych

Wymagamy:
- doświadczenia przy budowie tunelu
- język angielski mile widziany
- mile widziane doświadczenie wrazz uprawnieniami do pracy z materiałami wybuchowymi
- Ubezbieczenie A1

Zapewniamy:

pomoc w przygotowaniu życiorysu i niezbędnych do zatrudnienia dokumentów, tłumaczenie życiorysów, ofertę pracy u sprawdzonych pracodawców, podpisanie w Polsce umowy pośrednictwa pracy w której zostaną zawarte szczegółowe warunki zatrudnienia, zakwaterowanie, wyżywienie, przeloty do Polski raz na dwa miesiące gratis, opiekę podczas trwania kontraktu.

Prosimy aby osoby zainteresowane ofertą, spełniające powyższe wymagania przesłały swoje CV na adres techniczne@lsj.pl w tytule wpisując wybrany zawód – imię i nazwisko
Obserwuj wątek
    • mokrahalka Re: Oferta pracy budowa tuneli Islandia! 11.01.12, 23:03
      Dzień dobry. Czy interesuje Państwa zawód wiertacz?
    • Gość: techniczne@lsj.pl Re: Oferta pracy budowa tuneli Islandia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.13, 17:30
      jestem sztygarem górniczym ,pracowałem w szybach aktualnie przy budowie 2 linii metra w warszawie
    • Gość: roman Re: Oferta pracy budowa tuneli Islandia! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.06.13, 23:32
      pracuje w kop.wesoła na śląsku jako sztygar zmianowy w drążeniu chodników oraz przebudowy starych chodników mam53 lata- znam sie na tej pracy i jeżeli wasza firma byłaby zainteresowana moją osobą to prosił bym o szersze informacje odnośnie kontraktu i zarobku (na czysto). serdecznie pozdrawiam-roman
      • mokrahalka Re: Oferta pracy budowa tuneli Islandia! 29.06.13, 09:56
        Mój zawód to technik wiertnik.Pracuję jako operator wiertnic,maszynista
        wiertniczy,wiertacz.Mam średni dozór wiertniczy i wszystkie wymagane w
        tym zawodzie certyfikaty.W branży wiertniczej pracuję 26
        lat.Specjalizuję sie w odwiertach geologicznych,rozpoznawczych i
        poszukiwawczych, wierceniem pod pompy ciepła. Wszelkie informacje proszę przesyłać na adres : uhiel@wp.pl .Dokładnie interesują mnie warunki pracy , koszt wyjazdu, ubezpieczenie, opieka medyczna i oczywiście zarobki. Dziękuję.
    • lopez.luc Re: Oferta pracy budowa tuneli Islandia! 01.02.18, 17:44
      Oferuje kredyty hipoteczne osobom fizycznym o wartosci od 4000 do 480.000.000 PLN

Zakazano ci banowania i nie masz przychylnosci banków, albo lepiej, ze masz projekt i potrzebujesz finansowania, zlego kredytu lub potrzebujesz pieniedzy na oplacanie rachunków, funduszy na inwestycje w firmy. Wiec jesli potrzebujesz kredytu, nie wahaj sie skontaktowac ze mna, aby dowiedziec sie wiecej o moich warunkach. Skontaktuj sie ze mna bezposrednio przez e-mail: aewglobal.finance@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka