orillo Re: Parę fotek wczesnowiosennych 17.04.11, 19:49 Ładne wiosenne fotki Bądź tak dobry i zdradź mi proszę gdzie znalazłeś te piękne przylaszki, bo ja coś ich znaleźć nie mogę Odpowiedz Link
jasfinks Re: Parę fotek wczesnowiosennych 17.04.11, 20:09 Te akurat przylaszczki znalazłem w Zakutynie, t.j. w lesie za Dziupliną przez którego środek przepływa rzeczka Graniczna... Odpowiedz Link
cindirella70 Re: Parę fotek wczesnowiosennych 18.04.11, 22:51 Faktycznie, ja też nie widziałam jeszcze przylaszczek w naturze i nie sądziłam, że rosną w naszych okolicach. Odpowiedz Link
orillo Re: Parę fotek wczesnowiosennych 19.04.11, 11:49 Cindirella, szukam przylaszczek już kilka lat i już właściwie byłem przekonany, że nie rosną w naszych okolicach, aż tu nagle Jasfinks wyskakuje ze zdjęciem Okazuje się, że szukałem nie tam gdzie trzeba, bo w południowo wschodniej części naszej gminy, a to trzeba w przeciwnym kierunku Dzięki Jasfinks za namiary, w tym roku już za późno, przylaszczki pewnie przekwitły, ale za rok na pewno ich poszukam Odpowiedz Link
cindirella70 Re: Parę fotek wczesnowiosennych 21.04.11, 21:48 Jak będziesz tam orillo planował wyjazd, to pamiętaj o tym, że na Zakutynie straszy, koniecznie miej na sobie wisiorek z czosnku w razie czego Odpowiedz Link