jasfinks 04.05.11, 12:10 Nie nadaję się chyba na fotografa, bo za bardzo rzucam się w oczy... Jeszcze pół biedy, jeśli fotografowani się do ciebie przyjaźnie uśmiechają: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasfinks Re: Za bardzo rzucam się w oczy... 08.05.11, 11:51 Takiego czegoś jeszcze nie próbowałem, bo na jak razie brak mi cierpliwości do wielogodzinnego czajenia się w czymś takim, gdzieś w jakichś krzakach, na jakiegoś ptaszka... Ja, póki co, wolę strzelać aparatem, można powiedzieć, w biegu, po kowbojsku... Ale może kiedyś też spróbuję i takiej metody, aby upolować fotograficznie jakiegoś zimorodka czy dudka... Odpowiedz Link
tygryskidwa Re: Za bardzo rzucam się w oczy... 31.08.11, 23:30 jesli posiadasz wszystkie zdjecia z maratonu prosze o kontakt.kamki85@onet.pl Odpowiedz Link
jasfinks Re: Za bardzo rzucam się w oczy... 02.09.11, 10:18 Nie wiem czy wszystkie ale mam ich ponad 150 a także kilkadziesiąt filmików. Filmiki są nietypowe, bo w zwolnionym tempie. Wysłałem też informację na podany adres... Odpowiedz Link
jasfinks Re: Za bardzo rzucam się w oczy... 05.09.11, 12:40 Póki co, "tygryskidwa",możesz sobie skopiować z forum te zdjęcia które tam zamieściłem a co do reszty to powiem szczerze, że nie bardzo mam teraz czas i chęci aby ich szukać, segregować i poprawiać i co tam jeszcze trzeba z nimi robić... Może później... No i jeśli gdzieś zamieścisz moje zdjęcia to proszę oczywiście o podanie też tam, że są mojego autorstwa... Pozdrawiam Odpowiedz Link
cindirella70 Re: Za bardzo rzucam się w oczy... 07.05.11, 23:16 Drugie jest świetne, gdzie nawet Papież zamachał do zdjęcia moje zdjęcia Odpowiedz Link