Dodaj do ulubionych

stop trollom w polskim internecie! list poparcia

18.02.11, 12:59
Mam totalnie dosyć wszelkiego rodzaju trolli i haterów w naszym internecie. Dlaczego nie potrafimy normalnie dystkutować. Dlaczego garstka ludzi psuje atmosferę na forach, a ludzie się na to łapią. Dlaczego podając swój pogląd automatycznie jestem wyzywany od pisorów lub popaprańców. Dlaczego widzę obraźliwe komentarze pod informacjami o sukcesach sportowych. Dlaczego przez to wszystko dajemy więcej władzy moderatorom?

Założyłem list i zbieram "podpisy" poprzez kliknięcie na przycisk "wkurza mnie to". Będę wdzięczny za każde kliknięcie. Im nas więcej tym lepiej. Pokażmy, że internet należy do nas.

www.wkurzamnie.to/temat/174-stop-trollom-i-haterom-w-polskim-internecie.html#komform
dzięki za poparcie,.,

Janek
Obserwuj wątek
    • nm.buba011 Re: stop trollom w polskim internecie! list popar 18.02.11, 15:40
      - o ile trolle piszą rzeczy zbędne, to Twój apel pod to podchodzi.
      Co ktoś cokolwiek napisze i powie, to świadczy jedynie o nim samym.
    • jej_torebka Re: stop trollom w polskim internecie! list popar 18.02.11, 22:08
      przesada. jeżeli Ci przeszkadzają, to ich ignoruj.
      • zas_ale_pyra Re: stop trollom w polskim internecie! list popar 19.02.11, 13:34
        Ten TROLLUJĄCY post pojawia się na różnych wątkach.
        Więc KTO tu jest trollem?
    • gazeta_mi_placi Re: stop trollom w polskim internecie! list popar 19.02.11, 20:11
      Popieram, precz z trollami!
      • dwapsyikot Re: stop trollom w polskim internecie! list popar 21.02.11, 19:55
        przyganiał kocioł garnkowi.......
    • pavvka Re: stop trollom w polskim internecie! list popar 21.02.11, 10:37
      Eee tam, ten list ma tyle samo sensu co akcja protestacyjna przeciwko trzęsieniom ziemi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka