Dodaj do ulubionych

WYJAZD DO NORWEGII W GRUPIE? KTOŚ CHĘTNY?

01.08.15, 15:10
Witam.
Chciałabym wyjechać do Norwegii z kimś w parze lub w grupie. Ilość osób obojętna, bylebym nie jechała sama :)
Będę szczera i powiem tak... byłby to mój pierwszy wyjazd za granicę do pracy. Natomiast sytuacja wymaga tego, abym w czasie ok. 4-6 m-cy zarobiła większe pieniążki niż tutaj w PL. Niestety nie jestem obeznana jeżeli chodzi o pracę za granicą, co jak, gdzie, z kim, za ile itp... Ale nie jestem niezaradna i jeżeli cokolwiek będzie trzeba załatwić, pojechać, porozmawiać to jak najbardziej się na to piszę, jak najbardziej jestem dyspozycyjna i zdeterminowana do tego aby taki wyjazd, w pełni legalny i z korzyścią dla wszystkich doszedł do skutku. Nie piszę tego posta aby czekać aż ktoś poda mi coś na tacy. W żadnym wypadku.

Szukam osób tak samo chętnych i zdeterminowanych do wyjazdu i zarobku, tak jak ja.
Jeżeli ktoś o tym myślał i również nie chciałby sam wyjeżdżać, naprawdę zachęcam do kontaktu ze mną. Co dwie głowy to nie jedna :) Jeżeli ktoś jest chętny,a posiada jakieś doświadczenie w tym temacie, to już w ogóle byłoby fantastycznie, chociaż koniecznością to nie jest :)

Jestem tutaj PIERWSZY raz...poneiważ ktoś niestety mnie zrobił w "balona" odnośnie wyjazdu i zostałam z tym sama, więc postanowiłam zwrócić się z moją prośbą/pomysłem do Was :)

Może jesteście tą osobą, która również myśli podobnie, lub znacie kogoś takiego :)

Pozdrawiam,
Monika (24l.)
Obserwuj wątek
    • patryczke1 Re: WYJAZD DO NORWEGII W GRUPIE? KTOŚ CHĘTNY? 11.08.15, 15:23
      Cześć! Masz już jakieś chętne osoby na wyjazd?
      • neira86 Re: WYJAZD DO NORWEGII W GRUPIE? KTOŚ CHĘTNY? 20.08.15, 09:23
        Hej :)
        Dokładnie jak poprzednik napisał - jak wyglada stan grupy?:)
    • kwaps Re: WYJAZD DO NORWEGII W GRUPIE? KTOŚ CHĘTNY? 31.08.15, 16:07
      Hej tez jestem zainteresowny wyjazdem do Norwegi w celu pracy lecz poszukuje osob do wyjazdu, jesli jestes zainteresowana to zapraszam do dalszego kontaktu ;) Sławek
      • mlody420 Re: WYJAZD DO NORWEGII W GRUPIE? KTOŚ CHĘTNY? 01.09.15, 00:43
        Witam.
        Też jestem zainteresowany.
        Pozdrawiam. Mateusz.
    • monika28280 Re: WYJAZD DO NORWEGII W GRUPIE? KTOŚ CHĘTNY? 27.04.16, 16:34
      Hej czy Twoje ogłoszenie jest nadal aktualne ? aktualnie tez chcę teraz wyjechać mam już ogarniętą prace w Holandii i szukam kogos normalnego z kim mogłabym wyjechać .Pisz na holandia29@onet.pl
    • michasmichasmichas Re: WYJAZD DO NORWEGII W GRUPIE? KTOŚ CHĘTNY? 15.12.16, 14:19
      Witam Moniko czy jesteś jesżyczę zainteresowana wyjazdem z kimś do norwegi. Albo już może tam pracujesz ;) szukam kogoś kto pomoże mi odnaleźć prace. Pozdrawiam Michał. Wiem ze minęło trochę czasu od kiedy napisałaś tego posta ale może warto żeby napisał do Ciebie
    • alka_1984 Re: WYJAZD DO NORWEGII W GRUPIE? KTOŚ CHĘTNY? 27.12.16, 17:14
      Czesc. Ja z chlopakiem chce sie wybrac do Norwegii. Nie bylismy tam wczesniej. Ja cos tam znam angielski bo pracowalam w Angli a chlopak zna tylko Niemiecki :/ A czy znasz jakies agencje pracy tu w Polsce co maja prace w Norwegi czy cos. Jak tam chcesz jechac??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka