GoĹÄ: jaho IP: *.nsyspolska.pl 20.03.16, 14:11 Czy ktoś z Was korzystał z usług tego biura? Specjalizują się w wycieczkach do Skandynawii., a może polecicie inne biuro na ten kierunek.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarohu Re: BP Sea tours z Gdańska 25.03.16, 11:13 Z oferty Sea Tours korzystałem już czterokrotnie. Nigdy się nie zawiodłem. Wycieczki organizowane przez biuro są bardzo przemyślane pod kątem atrakcyjności trasy. Poza jednym wyjątkiem znakomici są piloci wycieczek. Najlepszy nawet program może zepsuć kiepski pilot i vive versa. Skandynawska specjalizacja sprawia, że Sea Tours nie ma godnego konkurenta na rynku. Zdecydowanie wolę wycieczki Sea Tours od zapijaczonych imprez przewoźników promowych. Wszystkim miłośnikom Skandynawii gorąco polecam Sea Tours. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jaho Re: BP Sea tours z Gdańska IP: *.nsyspolska.pl 29.03.16, 17:07 Dziękuję bardzo za opinie ale jedni i drudzy(Polferiess) pływają tymi samymi(rejsowymi ) promami na tej trasie, gdzie panuje ta sama alkoholowa atmosfera . Tak już jest i trzeba wybrać prom lub samolot (tu też jest sklep bezcłowy) tylko lot krótki.Różnica w cenie wycieczek szczególnie na fiordy i lafoty jest bardzo duża, Sięga prawie do 2tys. na osobę Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Włodek Re: BP Sea tours z Gdańska IP: *.mazowieckie.pl 07.04.16, 14:25 Skorzystałem w ubiegłym roku z usług BP Sea Tours z Gdańska. Wspaniała wycieczka do Norwegii. Doskonale zaplanowana i świetnie prowadzona przez pilotkę. Będę polecał Sea Tours wszystkim znajomym. Po tygodniu wróciliśmy wypoczęci, co nie jest bez znaczenia jeżeli chodzi o wycieczki autokarowe i pełni niesamowitych wrażeń z jazdy drogami Norwegii. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
anusiak1985 Re: BP Sea tours z Gdańska 14.04.16, 23:45 ja również w zeszłym roku byłam z Sea Tours w Norwegii, cudnowne 10 dni, świetna przewodniczka (ogromny skarb tego biura :), profesjonalny kierowca, hotele wygodne, dużo dobrego jedzenia - szwedzkie stoły na śniadania i obiadokolacje, i oczywiście bezkonkurencyjna przyroda - fiordy, jeziora, góry... Polecam wszystkim z czystym sumieniem! Nawet, jeśli cena wydaje się nieco wysoka, warto - jakość wyprawy była adekwatna do ceny :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Małgorzata i Wojci Re: BP Sea tours z Gdańska IP: *.146.12.3.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.06.17, 11:59 Właśnie zakończyliśmy z żoną ponad 10 dniową wycieczkę do Norwegii i Danii (pn. Magia Norwegii). Możemy potwierdzić wszystkie poniższe opinie. Było super. Wycieczka przemyślana jest przez organizatora w najdrobniejszych szczegółach. Czas wykorzystany jest do maksimum. Zdecydowanie wielka to zasługa pilotki grupy - Pani Magdy. Swój profesjonalizm udowadniała przez cały czas, a trudny dla organizatorów moment awarii nowego "spod igły" Mercedesa (sic!) przekuli wraz z kierowcą w sukces. Brawo! I nie była to zapowiadana przez Sea Tours niespodzianka. Te zapowiadane były i to bardzo miłe. Dziękujemy organizatorom za moc pozytywnych wrażeń, olbrzymią dawkę informacji, świetnie dobraną bazę noclegową oraz dobór atrakcji. Dla wszystkich wahających się - gorąco polecamy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: megbaranska@wp.pl Re: BP Sea tours z Gdańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.18, 22:18 2-go września zakończyliśmy z mężem 7 dniową wycieczkę po Norwegii.Również potwierdzamy powyższe opinie.Wyjazd był zorganizowany bardzo profesjonalnie, zgodnie z programem.Czas wykorzystany bardzo dobrze.Również pilotem była Pani Magda, chyba skarb tego biura. Uczestniczyliśmy w wielu wyjazdach,ale rzadko się zdarza tak profesjonalny pilot. Pani Magda posiada ogromną wiedzę i chęć jej przekazywania w bardzo swobodny sposób .Byliśmy doinformowani i zaopiekowani. Pan super kierowca Piotr to też miły, kulturalny Pan. Uroki Norwegii to jest super bajka. Dobre hotele i wyżywienie. Polecam biuro Sea Tours.Może tylko terminy są trochę nieprecyzyjne, bo wyjazd to nie jest 7 dni tylko 5 dni zwiedzania, ale to wszystko zawiera program. Polecam to biuro, a obsłudze należy się szczególna premia. Pozdrawiam Małgorzata i Bogdan. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: matka Re: BP Sea tours z Gdańska IP: *.191.21.8.ipv4.supernova.orange.pl 03.10.22, 17:56 Tak byłam w tym roku w lipcu .Biuro super , wszystko dopięte na ostatni guzik.. Polecam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
samanta5 Re: BP Sea tours z Gdańska 21.08.23, 17:57 Ja korzystałam. Biuro usuwa krytyczne opinie z google więc są same pochwały. Zawsze to jakiś sposób na sukces. Poszukaj dokładnie może coś znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś