Dodaj do ulubionych

Przeprowadzilam sie w koncu :)

30.12.11, 13:18
i w koncu mam koty-prawie,bo ta noc spedzil ze mna tylko Binoo. Buddy podobno nie dal sie zlapac. Binoo miauczal cala noc,jak opetany. Tesknil za Buddym albo za poprzednim miejscem. Ale chyba dobrze sie tu czuje,bo jak moj ex sie przeprowadzil i koty wzial ze soba to Binoo malo nie umarl ze stresu. Nie jadl prawie tydzien i nie chcial tez pic. Tu jest ok. Wcina,pije tylko miauczy.Buddy,mam nadzieje przyjdzie do mnie za 2h. Zostana same w domu na pol dnia bo ide do pracy. Ciesze sie,ze juz jest powoli normalnie smile Mam dom,mam koty tylko corki brak. Poleciala do PL sad no ale wroci i wtedy znow bede miala jej dosc tongue_out (16 latka)
Obserwuj wątek
    • noirdesir2 Re: Przeprowadzilam sie w koncu :) 30.12.11, 13:23
      gratulacje i powodzenia w nowym miejscu smile kotki na pewno się przyzwyczają, najważniejsze, że będziesz z nimi, i że ręka podająca jedzonko będzie Twoja. i nie będą musialy być znów strzyżone smile pozdrawiam!
    • kr_ka_11 Re: Przeprowadzilam sie w koncu :) 30.12.11, 13:26
      bardzo się cieszę, że już za chwilę będą z Tobą oba futrzane szczęścia smile
      doczekałaś się! głaski dla kociejstwa i pamiętaj o fotach, jednego Wać pana już znamy, drugiego też proszę nam przedstawić wink

pozdrawiam bardzo serdecznie i pomyślności w Nowym Roku!!

• annb Re: Przeprowadzilam sie w koncu :) 30.12.11, 19:16
      Bardzo się cieszę że masz swój dom i znowu koty
    • ladyjay Re: Przeprowadzilam sie w koncu :) 30.12.11, 20:21
      Ciesze sie ze sie odezwalas. Dobrze ze kotki juz z toba.
      • pi.asia Re: Przeprowadzilam sie w koncu :) 30.12.11, 21:09
        I dobrze - ciasne ale własne. Będzie dobrze, zwłaszcza jak już będą oba koty i córa. Pozdrowionka i głaski!
        • olinka20 Re: Przeprowadzilam sie w koncu :) 30.12.11, 21:39
          I jak? Udalo sie 2 odłowic?
          Dobrze, ze juz z kotami.
          • 3-mamuska Re: Przeprowadzilam sie w koncu :) 31.12.11, 02:39
            Fajnie, cieszę się ze u ciebie już wszystko normalnie.
    • ajaksiowa Re: Przeprowadzilam sie w koncu :) 31.12.11, 10:54
      Wszystkiego najlepszego,dużo pogody ducha dla Ciebie Gacusiu i dla całej kociowatej Rodziny w Nowym Nadchodzącym Roku 2012!!! kiss
      • gacusia1 Dziekuje Wam za mile slowa 04.01.12, 03:32
        Kociary juz super. Czasem Buddy-ten nieogolony wink miauczy bez znanego mi powodu big_grin
        Ale wiecie co???? Nie sadzilam,ze bedzie pamietal sztuczke,ktorej go nauczylam. Lapie snacki w lapki gdy mu je rzucam. Kochane te moje koty. Tak sie balam,ze nie beda mnie pamietac a tu niespodzianka...po prawie 3 miesiacach niewidzenia ich zachowuja sie,jakby nigdy nic.
        Jestem taka szczesliwa i...taka chora sad Zlapalo mnie jakies cholerstwo.
        • wladziac Re: Dziekuje Wam za mile slowa 04.01.12, 09:49
          Gacusia szybkiego powrotu do zdrowia i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku,trzymaj się i dawaj znać co u Ciebie i koteczków
          • macarthur Gacusia 04.02.12, 16:22
            Gacusia jak tam zdrowie i jak życie wogóle ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka