ajaksiowa 10.03.22, 07:12 jak radzą sobie uchodźcy z kotami w kontenerach przebywajäcy w halach?chodzi mi o fizjologie,a może potrzeba im szelek nakupić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babcia47 Re: Tak się zastanawiam.. 10.03.22, 19:11 Wałbrzych prosi o klatki, kontenery, szelki, smycze, karmę itp bo sporo ludzi w takich ośrodkach jest ze zwierzakami artykół jest na głównej stronie Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Tak się zastanawiam.. 10.03.22, 19:22 Nie mam pojęcia, jak sobie radzą. Zupełnie sobie nie wyobrażam... może dostają od wolontariuszy jakieś chrupki? Zapewne koty załatwiają potrzeby w kontenerach. Nie wiem... Odpowiedz Link
babcia47 Re: Tak się zastanawiam.. 10.03.22, 20:37 Na razie chyba biegają wolno, bo chcą im właśnie ze względów sanitarnych wydzielić osobne pomieszczenie. Jak z potrzebami nie wiem ale widziałam że koty i małe psy były przewożone pod kurtką, za pazuchą. Tylko nieliczni nieśli kontenerki lub prowadzili większe psy na smyczy . Dobrzy ludzie.. Odpowiedz Link
verdana Re: Tak się zastanawiam.. 20.03.22, 08:44 Sporo osób wypuszcza zwierzeta z kontenerów, trzyma je na rekach albo na smyczy. Gdzie sie załatwiają nie wiem, w czasie długiej drogi kontener jest chyba jedyna możliwością. Rozdaje sie karmę dla zwierząt. Jedna pani przyszła do nas z pytaniem, czy mamy kontener dla kota, bo jej się rozwalił po drodze. Mieliśmy. Była szczęśliwa. Zostawiła swój stary kontener, który sie nie domykał na wszelki wypadak, gdyby ktoś wolał taki, niż zaden Odpowiedz Link
ajaksiowa Re: Tak się zastanawiam.. 20.03.22, 09:14 TOZodpowiedziało że najchętniej widziane są adopcje kotów Odpowiedz Link