br0mba 12.03.08, 23:09 10 letniej bezzebnej Kiciuni forum.odiland.com/viewtopic.php?t=750 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirmunn Re: moze znajdzie sie ktos kto pomoze starowince 13.03.08, 07:48 To prawie rówieśniczka Maksia (9 latek), który też nie ma już prawie ząbków. Ewentualnych wahających się zachęcam - nie ma żadnych kłopotów z karmieniem takiego kota - po prostu je wolniej i kupuje się mu odpowiednią karmę a mój staruszek tak lata za myszką jak młodzik i jak czasami pokaże swój bezębny "zalotny uśmiech" to można odlecieć (ma też braki z przodu co drugi malutki ząbek). Domku, znajdź się!!! Trzymam kciuki. Odpowiedz Link
annb Re: moze znajdzie sie ktos kto pomoze starowince 13.03.08, 08:03 brombus, ja wiem ze szatany, ze metraz ale wez ja na zasadach dt i szukaj domu Odpowiedz Link
br0mba Re: moze znajdzie sie ktos kto pomoze starowince 13.03.08, 11:24 wyrzucic jej na pewno nie dam kuzynka jeszcze jest w pl i nie wiadomo jak dlugo bedzie, poza tym ma drugiega kotke ktorego chce zabrac ze soba a jak wiadomo kotka musi przejsc wszczepianie mikrochipa badania i kwarantanne co potrwa pol roku jak nie dluzej wiecie koty czuja, ze cos jest nie tak, wczoraj w nocy podobno pogryzly sie do krwi Odpowiedz Link
siliana1 Re: moze znajdzie sie ktos kto pomoze starowince 13.03.08, 21:31 10 lat=starownika? no chyba, ze brak zebow uprawnia do takiego tytulu, bo jeszcze starsze kotki potrafia brykac jak male. Odpowiedz Link
br0mba Re: moze znajdzie sie ktos kto pomoze starowince 13.03.08, 22:53 no tak po zastanowieniu stwierdzam ze nie starowinka, moj Gruch ma przeciez 8 lat chyba te zeby tzn ich brak tak mnie wprawodzily w blad jutro bede namawiac mojego brata zeby ja przygarnal, trzymajcie kciuki Odpowiedz Link
salimis Re: moze znajdzie sie ktos kto pomoze starowince 13.03.08, 23:00 Trzymam kciuki za koteczkę i nie ważne czy ma zęby i ile ma lat.Ważne że do zaoferowania ma swoją kocią przyjaźń która jest bezcenna. Odpowiedz Link
br0mba Re: moze znajdzie sie ktos kto pomoze starowince 14.03.08, 15:36 kamien wielki spadl mi z serca nie spodziewalam sie tego calkowicie koty maja juz nowe domy jeden na polroczna obowiazkowa kwarantanne idzie do mojej siostry (potem leci do Irlandii na stale) druga bidulka idzie do mojego brata gdyby mi ktos powiedzial jeszcze pare lat temu ze moja rodzina bedzie az tak dokocona to bym nie uwierzyla teraz jest po rowno i wszyscy mamy po dwa ) boziu jak sie ciesze Odpowiedz Link
misia007 Re: moze znajdzie sie ktos kto pomoze starowince 14.03.08, 17:01 Powód do radosci i to duzy.Oba koty zostaly w rodzinie.gratuluję. Odpowiedz Link
salimis Re: moze znajdzie sie ktos kto pomoze starowince 14.03.08, 23:23 Jutro wypiję za zdrowie twego brata,a co,raz nie zawsze dwa razy nie wciąż ; P Odpowiedz Link