Dodaj do ulubionych

~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) !!!

13.07.09, 20:19
SPOTKANIE PO DYSKUSJACH I OPROTESTOWANIU PRZEZ WIEKSZOŚĆ SOBOTY smile - PRZEŁOŻONE NA PIĄTEK - 17 LIPCA !!!

Osoby które już zadeklarowały że mają czas i będą:

kontik_71
The_dzidka
basset2
ashton
basia_2804
miriam_73
biljana (?)
marzena 11
paulina.galli
(mam nadzieje że nikogo nie pominęłam - jeśli tak to proszę głosno krzyczeć!smile)

barbo i Aluś - co z wami ? dacie radę?smile

Proszę też wszystkich których nie wymieniłam a chcieli by i mogą się spotkać - o dopisanie się w tym wątku (lub na maila gazetowego : paulina.galli@gazeta.pl ).

Spotkanie proponuje zacząć ok godz 18.00 - ale to jeszcze do dogadania.
Propozycje miejsca spotkania - też ( bo jak nie to sama cos wybiore i będzie!smile)- warunek - wygodny iw miarę dobry dojazd z róznych miejsc w W-wie (czyli pewnie centrum - hehe smile i znów będę miała najlepiej smile)

W czwartek będę zamawiała stolik - do tego czasu musimy ustalić ostateczną liczbę osób, godzinę (no i miejsce)

Bardzo się cieszę i zapraszam osoby które jeszcze się zastanawiają smile
Obserwuj wątek
    • spendoria Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 13.07.09, 20:58
      Witam i z wielką radością dopisuję się niniejszym do listy spotkaniowej smile

Jako że jest to mój debiut w Zakątku z radością także donoszę, że moja kota -
      Melania - właśnie upolowała muchę i jest szalenie dumna z siebie big_grin

Do zobaczenia w piątek, spendoria.
      • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 13.07.09, 21:11
        Zanotowane smile super smile
    • alus59 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 13.07.09, 21:21
      Siem melduję smile W ten weckend to nie działka, tylko imprezka 180 km
      od W-wy smile Ale i tak zagrożona z racji obowiązków zawodowych sad A
      poza tym wyjazd - jeżeli do niego dojdzie - dopiero w sobotę, także
      piszę się na spotkanko piątkowe smilesmile

Tylko nie bardzo rozumiem dlaczego knajpka w Centrum? Czy nie milej
      byłoby wdychać świeże powietrze w Wilanowie? Że tak retorycznie siem
      zapytam smile
      • yoma Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 13.07.09, 21:35
        Albo na Polach Mokotowskich
        • alus59 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 13.07.09, 21:54
          Dawno nie byłam na Polach Mokotowskich - wcześniej to Bolek i Lolek
          tylko byli. Nie wiem jak teraz. Ale pomysł mi się podoba smile
          Pod warunkiem, że nie Bolek i Lolek - no chyba, że się mocno
          zmieniło na przestrzeni ostatnich lat.
          • barba50 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 13.07.09, 21:59
            Dopiszę się, żeby nie było, że się ukrywam suspicious
            Akceptuję wszystkie ustalenia big_grin
          • alus59 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 13.07.09, 21:59
            Teraz się dowiedziałam, że Tola też jest smileKnajpka na Polach
            Mokotowskich smile
            • yoma Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 13.07.09, 22:26
              A jest. Jeszcze była MArylin. Rany, 100 lat tam nie byłam...

Lolek mordownia, ale Bolek to chyba przyzwoity, chyba że się coś od moich czasów
              zmieniło?
    • kena1 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 13.07.09, 21:48
      To ja się z radością dopisuję big_grin W końcu będę mogła ponawijać o kotach bez
      obawy, że kogoś zanudzę na śmierć wink
    • yoma Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 13.07.09, 22:27
      Ja się nie dopisuję, bo chętnie bym, ale wątpię, czy dam radę. Ale jakby co, to
      chyba się przy Was upchnę?
      • alus59 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 13.07.09, 23:01
        Za moich studenckich czasów w Bolku to było piwo z dodatkiem żółtego
        sera posypanego papryką - bez tej zakąski piwa nie było smile Ale to
        prehistoria smile

Decyzja jest potrzebna - knajpka w Centrum czy też idziemy w Pola
        Mokotowskie? Jeszcze mi przyszło do głowy jedno miejsce, to jest na
        tyłach Pl. Trzech Krzyży - za Sheratonem i teatrem Buffo. Jest
        Centrum, ale jest zieloność drzew smile
        • elka_77 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 13.07.09, 23:17
          Jeśli "nowi" mogą, to ja chętnie dołaczę.
        • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 13.07.09, 23:20
          Dopisuje:
          splendoria
          alus
          barba

yoma - no pewnie że się zmiescisz smile !

Co do knajpki spokojnie mozemy jeszcze do środy debatowac - ja sie przy centrum nie upieram.
          Jesli ktos ma dobrą propozycje - niech pisze tylko prosba zeby nie było to gdzies daleko (piatek dniem pracy i ja np. bede miala tylko godzine od wyjscia zeby się "uczesać" i dotrzeć).

Powinien byc dobry dojazd - dla tych zmotoryzowanych i tych co komunikacja miejska beda pomykać. (to znów ja smile)

Dobrze by było zeby był i ogródek - bo mysle ze bedzie miło na świeżym powietrzu ale tez w razie jakiegos deszczu - żeby można było wejść do środka.
          No i musi byc możliwość zamówienia stolika na min 10 osób smile

Knajpka bez zadęcia - taka zeby można było tylko cos wypić (znam kanjpy gdzie jeśli się nie zamówi min 2ch dan i 3 butelek wina patrza z taką obraza ze ma się ochote wstać i kopnąc obsługę w tylną część ciała ) ale tez żeby jak ktos przyjdzie głodny to zeby mogł tez cos na ciepło przekąsić.

No i ostatnia prosba - jak ktos ma knajpkę do zaproponowania to dobrze by było żeby był w niej jakos tak nie "10 lat temu" smile bo cholera wie co jest teraz (uczulam, bo mam uraz bo niedawno sama tak wkopałam moje towarzystwo - miła knajpka za czasów studenckich okazała się całkiem klasyczna mordownia - tak więc prosba o miejsca w miare sprawdzone i przetestowane.smile

Ufff - ale mam wymagania, nie?smile
          • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 13.07.09, 23:22
            elka_77 no pewnie smilesmilesmile
            My sie I-raz umawiamy i chyba wszyscy (poza małymi wyjatkami smile i poza niedzielnym spotkaniem na ul. Nowogrodzkiej (dosłownie " na ulicy" smile)) bedziemy troche nowi smile

Chyba przyniose taka drewniana figurke kota i postawie na stoliku - to bedzie znak rozpoznawczy smilesmilesmile
            • wadera3 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 00:18
              No, to pięknie, ja w sobotę miałam być, ale w piątek właśnie pracuję w nocysad etam
          • kena1 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 10:25
            > Dopisuje:
            > splendoria
            > alus
            > barba
            >
            > yoma - no pewnie że się zmiescisz smile !

A JA?? Zapomniałaś o mnie sad
            • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 15.07.09, 10:53
              Oczywiście że ty też!!!smilesmilesmile
    • biljana Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 09:51
      O ile będę dobrze się czuła to przyjdę z TZem, ale nie wcześniej niż o 18.30 -
      18.45 Tak więc wstępnie zgłaszam 2 osoby smile
      • alus59 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 09:56
        Mnie jeszcze Rozdroże przyszło do głowy - tam powinien być letni
        ogródek smile
        • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 11:16
          Sprawdze Rozdroże.

Mi przyszedł do głowy Zielnik
          www.zielnikcafe.pl/index.php
          Tam jest bardzo fajnie (dojazd dobry - metro Racławicka i miejsce z klimatem) - tylko chyba nie maja nic wyskokowego (nawet piwa)- jeszcze zadzwonie i spytam .
          Mi to nie przeszkadza - ale nie wiem jak Wam smile
          • alus59 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 11:43
            Telefon na Rozdroże 0-22 621 11 58 smile
            • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 11:54
              Alus - Rozdroże wyglada super tylko że doczytałam ze w piatkowe i sobotnie wieczory jest tam karaoke na zywo.
              Zadzwonie i spytam czy mozna gdzies stolik dalej od śpiewaków amatorów (no chyba ze chcemy zaśpiewać wspólnie "Wlaz kotek na płotek smile) - ja tylko uprzedzam że mam wiele talentó ale wokalny do nich nie należy !smile
              • barba50 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 12:13
                A może Stary Młyn na Wybrzeżu Helskim. Wiem - to rejon Żoliborz, Stare Miasto, trochę daleko od Centrum (ja zresztą miałabym najdalej), ale miejsce fajne, siedzi się pod wielkim namiotem, przy dużych stołach na powietrzu, pali się ognisko. Nawet można się załapać na kota na kolanach suspicious

https://images45.fotosik.pl/162/e5695bb999f02c94.jpg
                • biljana Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 12:18
                  strasznie daleko sad w piatek wieczorem bedzie ciezko dojechac przez korki
                  wyjazdowe. ja optuje za zielnikiem smile
                  • ashton Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 12:19
                    Ja się dostosuję wink pracuję na Włochach więc wszędzie daleko ale damy radę big_grin
                    • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 12:24
                      ashton napisała: ale damy radę big_grin

No ja ci dam, nie dac rady!!!smilesmilesmile
                  • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 12:23
                    Stary Młyn wyglada ekstra ale jest kiepski dojazd chybauncertain
                    Ja nie mam samnochodu sad - do Wilsona no problem ale potem co? jakies autobusy
                    jeżdza?
                    • ashton Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 12:28
                      Jeżdżą jeżdżą smile pamiętam z czasów mieszkania na Bródnie że wybrzeżem pomykałam
                      114 i 118, przystanek przy centrum olimpijskim i tam jest gdzieś niedaleko ta
                      knajpka - chyba że mi się pochrzaniło cosik wink Ale w piątkowe popołudnie to tam
                      będzie masakra sad
                  • barba50 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 12:25
                    Hmm a spojrzeliście co można w tym Zielniku zjeść i za ile???
                    Toż ceny jakieś ciut wysokie...
                    • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 12:29
                      Barba - wiem sad dlatego sie nie upieram przy Zielniku bo tam faktycznie drogo
                      jak cholera (i mały wybór, kurcze...)
                      To samo Blue Cactus sad - swietna knajpka i ogólnie polecam w ciemno ale ceny
                      jeszcze "fajniejsze" więc nawet nie proponowałam sad
                      • biljana Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 12:36
                        postaram sie dostosowac, ale nad wisla to serio w piatek berdzie dojazdowa
                        masakra. miejcie tylko wzglad, zeby knajpa nie byla zadymiona, to moja jedyna
                        wazna prosba smile)
                • yoma Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 13:19
                  To może U Araba? Od pl. Wilsona w stronę Wisły i jest duży teren zielony, a na
                  nim Arab smile

Ojeżu, gadam, jakbym miała na pewno być, uspokój się kobieto smile
              • the_dzidka Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 13:44
                Heh, na Rozdroże to ja mam chyba najbliżej, ino Agrykolą do góry
                podlecieć...
                Potem w dół będzie łatwiej wink
          • basset2 to i ja dorzuce propozycję miejsca 14.07.09, 11:49
            miejsce fajne,takie sielskie i sezonowo z ogródkiem smile
            na pewno mają piwo (też)w tubach smile

www.folkgospoda.pl/witamy.html
    • 0ffka Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 13:38
      Dziewczyny, ale nie będziecie ze swoim kociambrami wink Oj... działoby się big_grin
      To pierwsze takie spotkanie ludzików z forum w RL?
      • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 13:53
        Hehehe - nie chyba kociambry zostawimy w domach .
        Chyba by ludzie straż miejską wezwali smile

ps. tak, to I spotkanie (takie oficjalne smile)
        • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 13:56
          Mój głos chyba też na Rozdroże padnie smile
          Maja i ogródek, i cafe/restaurantwink i pub
          Dojazd dobry, w miare blisko z każdej strony W-wy.
          (tylko tego karaoke się trochę boję ale ... najwyżej ich zakrzyczymy smile)
          www.rozdroze.pl/
          Ale zgłaszac propozyje - jutro się zrobi mini casting smile
          • basia_2804 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 14:01
            gdzie zarzadzicie (gdzie by nie bylo to dla mnie masakra - Ursus),
            tam bede, tylko na ktora godzine? Gdyby miala byc 18, to nie zdaze,
            bo 17.45 odbieram z Zachodniego starsza pania, wioze do Ursusa i
            stamtad startuje na spotkanie, dla mnie realna 19.00, ale nie
            nalegam, najwyzej bede mocno spozniona, trzymajcie dla mnie wolne
            krzeslo ..
            • lisek.chytrusek Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 14:05
              Ja też mogę?smile A, i stawiam również na Rozdroże.
          • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 14:06
            Zadzwoniłam na Rozdroże - niby moga nam znaleźć miejsce w tyle ogródka gdzie
            nie bedzie słychać "spiewu". Można też w sali.
            No nie wiem - zniesiemy w razie czego "kocie wycia do mikrofonu"?smile
            Sama knajpka mieści się chyba w Zameczku Ujazdowskim (Centrum Sztuki
            Współczesnej)- wiec lokalizacja fajna bo w zieleni i z dala od ulicy ruchliwej .
            • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 14:08
              Basiu - mysle ze zaczniemy o 18.00 i mysle ze o 19.00 nikt jeszcze się nie
              bedzie zbierał do domu. (chyba?smile)

Lisku-chytrusku
              - oczywiście smile zapraszamy smile
            • miriam_73 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 15:44
              Chyba jednak nie w Zamku - Cafe Rozdroże zawsze znajdowało sie w tym takim
              pawilonie bezpośredni przy placu, stojac twarzą do Wisły po prawej stronie
              Rozdroża, pomiędzy Trasą Łazienkowską a taką stromą uliczką, zawsze zastawioną
              przez samochody, biegnącą w dół wzdłuz ogrodzenia Botanika. Na tyłach tego
              pawilonu jest ogródek. Kiedyś klimaty były tam wysoce PRL-owskie, ale może się
              zmieniło smile
              • 0ffka Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 16:46
                Miriam chyba masz rację. Rozdroże kojarzy się z tym "akwarium" przy placu. W CSW
                jest knajpa "wyższych lotów" dla snobów wink
            • biljana Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 17:36
              paulina.galli napisała:

> Sama knajpka mieści się chyba w Zameczku Ujazdowskim (Centrum Sztuki
              > Współczesnej)- wiec lokalizacja fajna bo w zieleni i z dala od ulicy ruchliwej

Paulina, ale w CSW to sie miesci owszem, ale Qchnia Artystyczna. A ceny tam są
              hmmm wysokie.
              Rozdroze jest szklanym budynkiem na samym placu
              • alus59 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 18:31
                Ja dawno nie byłam w ogródku Rozdroża. To jest na tyłach tego
                szkalnego pawilonu, obok dawnego podziemnego szaletu, w którym teraz
                knajpka jest. A przynajmniej była jakiś czas temu.
                Jutro jadąc do pracy podjadę i zobaczę jak to wygląda.
              • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 20:09
                No to mi sie pomerdało, przepraszam smile
                To moze ta knajpka co proponuje Basset ?
                (boje się ze do tego Starego Młyna z centrum czy z kabat to na 20 sie dojedzie sad)
                • the_dzidka Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 20:22
                  Ale dlaczego nie ten Bar na Rozdrożu? Przecież nikt tej knajpki nie
                  neguje, zwrócono Ci tylko uwagę, że to nie ta, tylko ta obok smile
                  • alus59 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 21:09
                    Mnie się wydaje, że Rozdroże to najlepsze rozwiązanie smile W centrum
                    więc z dojazdem nawet z Ursusa nie powinno być problemu. Kolejka,
                    potem Al. Jerozolimskimi tramwajem, a Al. Ujazdowskimi trochę
                    autobusów jeździ. No i autobusy na Trasie Łazienkowskiej www.cosgan.de/images/more/bigs/c018.gif" border="0" alt="www.cosgan.de/images/more/bigs/c018.gif">

A ja Barbę poproszę o podwiezienie www.cosgan.de/images/more/bigs/c016.gif" border="0" alt="www.cosgan.de/images/more/bigs/c016.gif">
                    • barba50 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 21:21
                      Ale cfana, nie??? https://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d030.gif

Nie wiem CO źle robisz, że Ci emotki z cosgana nie wychodzą https://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c045.gif Przecie to takie proste https://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c070.gif
                      • alus59 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 21:32
                        No co ? Przecież po drodze mnie masz smile

Co do emotek - wchodzę, kopjuje i wklejam. To ja już tego robić nie
                        będę.

Właśnie się dowiedziałam, że w weckend nawiedzi mnie kotka która
                        przyjeżdza na operację u Garncarza - 2 tygodnie u mnie będzie.
                      • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 21:33
                        Troche się wystraszyłam ze knajpka jest w... starym szalecie miejskim smile
                        (chyba że cos zle zrozumiałam ? smile)
                        Ale to moze miec i swój urok - ja nie mówię ze smile
                    • the_dzidka Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 21:41
                      Poza tym jest jeszcze Metro Politechnika. Owszem, to kawałek do
                      Placu, ale ja mam mniej więcej tyleż samo z moich Dragonów. Rozdroże
                      rulezz! smile
                      • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 21:44
                        To jest to miejsce? (bo tam dzwoniłam dzis smile)
                        www.rozdroze.pl/ogrodek_letni1.htm
                        Wygląda chyba ok smile
                        • alus59 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 21:56
                          Paulina - to jest TO smile I mają sałatkę z rakami smilesmilesmilesmile

A dawny szalet, teraz funkcjonujący jako KNAJPA jest obok smilesmile
                          • alus59 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 22:08
                            A menu jest tutaj:
                            www.rozdroze.pl/menu2.htm
                            • babka71 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 23:19
                              Pytanie, a dlaczego tak pózno nie mozna wczesniej?..np. 16 sta??
                              miejscówka jest ok
                              • barba50 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 14.07.09, 23:44
                                W kwestii formalnej - mam propozycję żeby każdy postarał się o identyfikator z nickiem i imieniem. To żadna fanaberia, będzie nas naprawdę dużo, w większości będziemy się widzieć po raz pierwszy, nie sposób wszystkich spamiętać, skojarzyć osoby z nickiem. Byłoby łatwiej smile
                                • aniesa ehhhh 15.07.09, 00:10
                                  obiecajcie, ze to nie bedzie ostatnie spotkanie, taka mam ochote byc, a nie moge
                                  kurka blaszkauncertain
                                  • paulina.galli Re: ehhhh 15.07.09, 11:22
                                    Na pewno nie ostatnie smile
                              • babka71 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 15.07.09, 01:38
                                wojtekp.zenfolio.com/p228672903
                              • the_dzidka Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 15.07.09, 09:05
                                > Pytanie, a dlaczego tak pózno nie mozna wczesniej?..np. 16 sta??

Bo to piątek. Ludzie pracują.
                                • alus59 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 15.07.09, 09:37
                                  Na tyłach kawiarni na Rozdrożu są dwa ogródki. Panowie ochroniarze
                                  powiedzieli mi, że fajniejszy jest ten przypisany do kawiarni. Ten
                                  drugi jest przy nieczynnym szalecie. Na "oko" oba wyglądają miło.
                              • miriam_73 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 15.07.09, 09:40
                                Dlaczego? Może dlatego, że niektórzy ludzie, hmmm... pracują, na ten przykład?
                                Niekoniecznie w budżetówce gdzie sobie o 16 mozna zrobić fajrant?
                                • ashton Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 15.07.09, 09:45
                                  Ja sobie planuję na piątek fajrant 16:30 i nie ma że boli, choćby mnie siłą
                                  trzymali to się wyrwę i lecę (a raczej stoję w korkach) do Łazienek big_grin
                                  • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 15.07.09, 10:50
                                    Ja tez planuję fajratn bo normalnie pracuję do 17.00 smile

Identyfikatorów nie lubie i te 10 -15 osób chyba nie będzie trudno zapamietać smile
                                    ale mozemy umówić się tak że mogę w pracy wydrukować takie składane stojące
                                    karteczki z nickiem
                                    - jak ktos bedzie chciał postawi sobie na stoliczku i
                                    bedzie ok smile

Rozumiem że knajpka Rozdroże zaakceptowana ?smile
                                    • the_dzidka Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 15.07.09, 11:12
                                      Ja mam identyfikator chmielewski, ale po przeprowadzce nie wiem,
                                      gdzie go mam. Karteczki na stoliczki podobają mi sie bardziej smile
                                    • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 15.07.09, 11:12
                                      I FORUMOWE SPOTKANIE KOCIARZY
                                      piątek 17 lipca - godz 18.00

Restauracja & Cafe oraz Pub ROZDROŻE
                                      Al. Ujazdowskie 6 Warszawa
                                      ( w ogródku)
                                      www.rozdroze.pl/
                                      Kociarze:
                                      kontik_71
                                      the_dzidka
                                      basset2
                                      basia_2804
                                      miriam_73
                                      marzena_11
                                      barba50
                                      alus59
                                      splendoria
                                      kena1
                                      elka_77
                                      ashton
                                      lisek.chytrusek
                                      paulina.galli
                                      biljana (x2 ?)
                                      yoma(?)

Jeśli o kimś zapomniałam ! proszę dac znać !smile
                                      Stolik zarezerowany bedzie na nazwisko: Galli smile
                                      Na stole jako znak rozpoznawczy bedzie stała figurka kota (malutka lub wieksza nie wiem jaka mi się zapakuję do torebki smile
                                      Karteczki z nickami wydrukuję smile
                                      • spendoria Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 15.07.09, 12:37
                                        Paulinko, ja tylko tyt wyjaśnienia - spendoria a nie spLendoria smile
                                        Pozdrawiam!
                                        • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 15.07.09, 12:54
                                          oj, przepraszam , mam czasami coś w rodzaju dysleksji chyba uncertain
                                        • mrumru81 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 15.07.09, 12:56
                                          Jak Rozdroże, to spróbuję przyjść. Na 18.00.
                                          Pozdrawiam Mru
                                          • elka_77 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 15.07.09, 13:44
                                            Ja bedę, ale ok 19:30, niestety pracuję do 19. Mam nadzieję, że
                                            spotkanie będzie trwało w najlepsze jeszczesmile
                                            • 0ffka Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 15.07.09, 17:00
                                              Ja mogłabym wpaść, ale nie jestem pewna do końca.
                                              Może pojawię się na "wariackich papierach".
                                              Pzdr smile
    • miriam_73 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 15.07.09, 18:35
      Paulina, ale to wskazane na mapie to NIE JEST CAFE ROZDROŻE!!!
      Kawiarnia to ten szary kwadrat u zbiegu Agrykoli, Armii Ludowej oraz
      Ujazdowskich....
      • miriam_73 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 15.07.09, 18:36
        Tutaj jest to właściwie oznaczone:

www.gastronauci.pl/1659-rozdroze-restauracja-cafe-bar-warszawa
      • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 15.07.09, 19:38
        No... to Pani "Mapa Google" kłamie uncertain sad
        tak pokazuje adres "Rozdroza" czyli al. Ujazdowskie 6 uncertain
        (dlatego myslałam że to w Zamku U.)

Dzieki za prawidłowa mapkę!
        • wiesia.and.company Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 15.07.09, 20:14
          Miriam, tak zgadza się! To jest Kawiarnia "Rozdroże" czy też znana jako "Na
          Rozdrożu" (nie mylić z takim piwnym barem przy Koszykowej, bo też taką miał
          nazwę). To jest taki szklany pawilon tuż przy zejściu w dół z Al.Ujazdowskich do
          Trasy Łazienkowskiej. Z tyły tej kawiarni, ale przed zejściem w dół Agrykolą
          jest ogródek. I tam stoły (rok temu tak było) dosyć długie, drewniane.
          I bardzo mi to pasuje!
          Będę, będę! Czyli też mnie weźcie pod uwagę! Dla mnie z Puławskiej przy Wodnym
          Parku (dawne baseny Warszawianki) to też dobry dojazd!
          Fajnie!
          BĘDĘ! (osób 1 - czyli samotrzeć).
          Do zobaczenia!
          • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 15.07.09, 20:19
            wiesiu - super smile
            Czyli stolik musi byc na ok 15 osób smile
            • jungleman Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 16.07.09, 18:40
              paulina.galli napisała:

>
              > Czyli stolik musi byc na ok 15 osób smile

Kurde, wiem że późno, ale też byśmy z Narzeczoną się chętnie pojawili, czyli jeszcze 2 osoby - mam nadzieję, nie będzie to problem? smile
              • the_dzidka Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 16.07.09, 19:35
                Przychodźcie!
                • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 17.07.09, 12:43
                  Oczywiście że przychodzcie smile
                  Nie dam rady tylko wydrukowac wam karteczek z nickami - uprzedzam smile
                  • ashton Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 17.07.09, 12:49
                    Byle do 18! Ja się nawet ubrałam odpowiednio - mam kolczyki i wisiorek z kotami big_grin
                  • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 17.07.09, 12:54
                    Mała informacja "logistyczna" jeszcze smile
                    Jako żem forumowo-spotkaniowy wyjadacz chyba - zwracam uwagę na 1 kwestię która
                    czesto wprowadza małe a niepotrzebne zamieszanie pod koniec - czyli zbiorowego
                    płacenia za zamówione jedzenie/napoje.

Podejrzewam że knajpka niechetnie bedzie patrzeć na rozliczanie każdego osobno
                    zwłaszcza że osób bedzie może nawet i 20 sztuk.(ja pogadam przed zobaczymy -
                    moze nie będzie problemu) .
                    Prawdopodobnie dostaniemy 1 rachunek zbiorowy i zbiorowo płacimy (oczywiście
                    kazdy za siebie ale razem).

Stąd prośba - zeby w miare możliwości oczywiście smile- mieć ze sobą gotówkę (a
                    nie tylko kartę płatniczą - bo nie wiem jak z bankomatami w okolicy)i najlepiej
                    nie w jakiś b. duzych nominałach (typu 100, 200 zł)- bo pojawiają sie problemy
                    żeby nawzajem się rozliczyć.
                    Oczywiście to tylko sugestia (i przepraszam że taki "przyziemny" i mało
                    spontaniczny watek wywlekam smile) - ale nauczona doświadczeniem wiem że unikniemy
                    w ten sposób latania i rozmieniania pieniedzy albo sytuacji że 1 osoba płaci
                    kartą za wszystkich po czym wraca do domu z woreczkiem pieniędzy jaka mu
                    pozostali oddali w gotówce , wesoło pobrzekując i uginając się pod ciężarem tegoż smile

Do zobaczenia i mam nadzieje że wszystkim uda się dotrzec na spotkanie smile
                    • jungleman Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 17.07.09, 13:09
                      Znaczy ja nie znam tej knajpy, ale jeśli tam jest samoobsługa a nie kelnerzy, to
                      nie powinno być problemu - każdy podchodzi, bierze piwo czy co tam sobie życzy,
                      płaci od razu i z głowy smile
                      Ale oczywiście wiadomo, że najlepiej mieć gotówkę z tzw. gruzem, czyli
                      drobniakami włącznie wink

a co do karteczek z nickami - jak dla mnie, nie są one najważniejsze smile
                      Najwyżej sobie na jakichś serwetkach napiszemy smile
                      • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 17.07.09, 13:20
                        Znaczy ja nie znam tej knajpy, ale jeśli tam jest samoobsługa a nie kelnerzy,
                        to nie powinno być problemu - każdy podchodzi, bierze piwo czy co tam sobie
                        życzy, płaci od razu i z głowy smile

Tak by było najlepiej smile, ja tez nie znam miejsca kompletnie.

ps. boje sie ze bedzie padac ale przez telefon pani zapewniała mnei ze w razie
                        czego - bedzie miejsce i w srodku smile
                      • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 17.07.09, 15:15
                        co do karteczek z nickami - jak dla mnie, nie są one najważniejsze smile
                        > Najwyżej sobie na jakichś serwetkach napiszemy smile

Juz je masz - tzn. nie mogłam wydrukowac to wyprodukowałam recznie metoda
                        chałupnicza smile Bedziesz sie wyrózniac smile
                    • barba50 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 17.07.09, 13:10
                      I jeszcze jedno: potraktują nas z pewnością jako "grupę", bardzo możliwe, że nie będą chcieli rozliczać każdego z osobna tak jak pisze Paulina, poza tym do rachunku zazwyczaj doliczają 10% i tego nie przeskoczymy.
                      • salimis Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 17.07.09, 13:22
                        ŻYCZĘ WSZYSTKIM UDANEJ ZABAWY smile
                        • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 17.07.09, 15:16
                          dzieki.
                          salimis trzymaj kciuki zeby jakiegos oberwania chmury i gradobicia nie było smile
                          Podobno nawałnica nad Warszawą - ja siedze w centrum i mam piekne słońce za
                          oknami - wiec nie wiem o co chodzi ale w radio mówia ze podobno potop ....
                          • gosiownik Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 17.07.09, 15:30
                            Ale Wam fajnie smile Zycze udanego spotkania i mam nadzieje, ze jakas fotorelacja sie pojawi?
                            • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 17.07.09, 15:32
                              Nie wiem smile ja nie mam aparatu fot.
                              moze ktos przyniesie - sfotografujemy chociaz nasze nogi i nicki zeby był dowód
                              ze spotkanie sie odbyło smile
                              • salimis Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 17.07.09, 17:19
                                paulina.galli napisała:

> Nie wiem smile ja nie mam aparatu fot.
                                > moze ktos przyniesie - sfotografujemy chociaz nasze nogi i nicki zeby był dowód
                                > ze spotkanie sie odbyło smile

Paulina bez nicków.Przynajmniej pożniej będziecie mogli odgadywać które nogi są czyje tongue_out smile
                                • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 18.07.09, 00:11
                                  Właśnie wróciłam do domu smile
                                  bardzo dziekuje tym którzy przybyli - myslę ze była bardzo fajnie (mimo pewnego
                                  rozdziału forumowiczów na 2 grupy dyskusyjne ,co było spowodowane długim stołem
                                  smilei jeden koniec nie słyszał o czym mówi drugi smile)- na przyszłosc trzeba bedzie
                                  to zrobic w formie bj. okragłego stołu smile . Bardzo było mi poznac Was osobiscie
                                  (a niektórych spotkac po raz kolejny smile)
                                  • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 18.07.09, 00:12
                                    zgubiło mi sie słowo "miło" smile
                                    Bardzo mi było miło poznać Was ... smile
                                    • lisek.chytrusek Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 18.07.09, 00:18
                                      Mnie też było bardzo miło. I mam nadzieję, że nie po raz ostatnismile
                                      • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 18.07.09, 00:23
                                        O! szybko dotarłas smile Koty nie były złe że tak pózno w domu?smile
                                        • lisek.chytrusek Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 18.07.09, 00:25
                                          Hm... no cóż, od.....r zebrałamwink
                                          • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 18.07.09, 00:33
                                            A mnie Gringo przywitał zdziwieniem i ziewnieciem

ok, spac ide smile dobranoc smile
                                            • alus59 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 18.07.09, 01:41
                                              Było mi BARDZO miło smilesmile Ponieważ poznałam kolejne przemiłe osoby,
                                              które znałam tylko z forum i ponieważ wszystko wskazuje na to, że
                                              zapoczątkowaliśmy nową "kotową" tradycję - spotkania w realu smilesmilesmile

Trzeba jednak od razu wprost napisać - podział na "podstoliki"
                                              związany był z pewnym nałogiem lub jego brakiem sad Palący po jednej
                                              stronie, niepalący po drugiej. Oba "podstoliki" w 100%
                                              sfeminizowane smileA po środku siedział biedy (palący) RODZYNEK -
                                              ciekawe kto zgadnie, KTO powinien nicka na RODZYNEK zmienić smile

Mam nadzieję, że dobrze zapamietałam: Funja - szybko do nas
                                              dołącz smilesmilesmile
                                              • barba50 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 18.07.09, 10:05
                                                Było naprawdę bardzo miło. Zresztą jak mogłoby być inaczej? Wśród kociarzy??? Podział na dwie frakcje narzucony był długim stołem i fajkami. Ciekawostka - ja osoba niepaląca od przeszło 1,5 roku wylądowałam po stronie palaczy. Jednakże opary mi nie przeszkadzały, gadało się świetnie. Żal tylko że nie porozmawiało się ze wszystkimi. Ale to do nadrobienia następnym razem suspicious

W czasie spotkania zaproponowałam ściepę na zbożny, koci cel. W skarbonce uzbierało się 106 zł (znaczna część pochodzi od mamy mrumru81), który to fundusz przekazałam przed chwilą na rzecz Fundacji Felis, dla kotów kadrel. (realizacja przelewu niestety dopiero w poniedziałek)

https://images45.fotosik.pl/164/28d50672d4242e04med.jpg
                                                • kadrel Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 19.07.09, 19:09
                                                  barba50 napisała:
                                                  >
                                                  > W czasie spotkania zaproponowałam ściepę na zbożny, koci cel. W
                                                  skarbonce uzbie
                                                  > rało się 106 zł (znaczna część pochodzi od mamy mrumru81), który
                                                  to fundusz prz
                                                  > ekazałam przed chwilą na rzecz Fundacji Felis, dla kotów kadrel.
                                                  (realizacja pr
                                                  > zelewu niestety dopiero w poniedziałek)
                                                  >
                                                  > https://images45.fotosik.pl/164/28d50672d4242e04med.jpg

O rany, kobity kochane...dopiero dowiedziałam się od katikot, że
                                                  mam tu lecieć i czytać...

Dziękuję wszytskim PRZEOGROMNIE!
                                                  Tyle kasy, o mamo...:}}}
                                                  Będzie za to kolejny 35 l wór żwirku i jeszcze 10-tka suchego!
                                                  Jeszcze raz bardzo dziękuję.
    • jarka63 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 17.07.09, 15:38
      Tak tak, koniecznie prosimy o relację! A może i poznańskich
      forumowych kociarzy udałoby się podobnie zorganizować?
    • biljana Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 18.07.09, 19:53
      Bardzo żałuję, że nie dotarliśmy, ale niestety nie czułam się najlepiej (moja
      ciąża jest wysokiego ryzyka). Pocieszam się tylko tym, że skoro stolik był dla
      palących, to pewnie i tak bym długo nie posiedziałasmile)) Ale zazdroszczę wam
      szalenie spotkania! Szkoda tylko, że relacje takie skąpesmile
      • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 18.07.09, 21:04
        Biljano - była końcówka palących i końcówka niepalacych.
        niestety przez to wyodrebniły się 2 grupy dyskusyjne - co moze jest normalne przy takiej ilosci osób.
        Na przyszłosc trzeba udac się do miejsca gdzie stoły sa okragłe albo bj. kwadratowe smileBo np. o czym gadał kacik palacych - niestety nie wiem kompletnie... a załuję sad
        W miare topnienia grupy - ten podział był coraz mniej widoczny smile
        Ja byłam w kaciku niepalacych i bardzo miło mi było poznac osobiscie i ashton i kenę i elke77 i jungelmana z narzeczoną (no i spotkac ponownie marzenie i miriam smile)

Tematy omawiane to oczywiscie zaczynajac od kotów, a kończąc na sprawach osobistych smilehehe smile

ps. musze po prostu musze to napisac, przepraszam smilesmilesmile
        chciałam tylko powiedziec , ze szczeka mi opadała jak zobaczyłam kenę1 smile
        jako ze jakoś tam czesciowo mam zwiazek z zawodem artystycznym i mam wykształcenie plastyczne to zwracam uwagę na urodę kobiet (bez żadnych podtekstów! - zeby nie było smile)
        Dawno nie widziałam tak ślicznej i oryginalnej tycjanowskiej urody u kobiety smile
        normalnie ma sie ochote złapać za pędzel i namalować smile
        • jungleman Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 18.07.09, 22:42
          No dobra, należałoby coś napisać wreszcie smile
          Tak jak chyba wszyscy, bardzo miło wspominam to spotkanie, cieszę się, że Was poznałem, i mimo tego, że na forum jestem od bardzo niedawna, poczułem się bardzo pozytywnie i miło przyjęty smile
          Fakt, że hałas muzyczny nie sprzyjał słyszalności, a ja - siedząc centralnie pośrodku, na granicy stołu palącego i niepalącego, słyszałem głównie ten pierwszy, ponieważ mam jedno ucho dobre wink
          Następną razą, trzeba faktycznie inaczej ze stołami zrobić, np zestawić je dłuższymi bokami do siebie, bo samo miejsce fajne.
          • muraszka1 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 19.07.09, 10:14
            Jungleman,swietny jest twoj pomysl zabezpieczenia balkonu i kotow
            przebywajacych na balkonie smile
        • kena1 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 19.07.09, 14:59
          Bardzo cieszę się, że mogłam Was poznać smile mam tylko nadzieję, że następnym razem (bo przecież będzie następny raz?) stół będzie umożliwiał rozmowę ze wszystkimi smile

Paulina... zatkało mnie po prostu, nawet nie wiem co powiedzieć... "dziękuję za komplement" chyba chyba będzie odpowiednie...
        • the_dzidka Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 19.07.09, 19:28
          > chciałam tylko powiedziec , ze szczeka mi opadała jak zobaczyłam
          kenę1 smile

Kocia, piękna uroda. Te oczy! smile
          • kena1 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 19.07.09, 20:46
            https://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d040.gif
          • ashton Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 19.07.09, 21:41
            Hehe, ponoć koty i ich człowieki przenikają się urodą smile
            A skoro o urodzie mowa - Paulina jest DOKŁADNIE w typie mojego męża, więc nigdy
            go na kocie spotkanie nie zabiorę tongue_out
            • paulina.galli Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 19.07.09, 22:31
              smilesmilesmile
              • basia_2804 Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 20.07.09, 09:14
                nieco spoznione, ale przez weekend nie mialam czasu wejsc do
                komputera. Bylo mi niezmiernie milo, spotkac ponownie
                przesympatycznych kociarzy oraz poznac "nowych". Wielkie dzieki dla
                Pauliny za organizacje spotkania i wlozony w nia trud (na
                karteczkach z nickami byly koty, a kazda karteczka miala innego!).
                Do zobaczenia, mam nadzieje wkrotce smile
                • mrumru81 Filo tak się ucieszył W-wa 17 lipca (piatek) 20.07.09, 10:04
                  Potwierdzam, było bardzo miło.
                  Potwierdzam, chociaż koty siedziały same od śniadania. Wszystko im
                  opowiedziałam. Filo tak się ucieszył, że są tacy ludzie na świecie

fotoforum.gazeta.pl/5,2,mrumru81.html
                  • basset2 spotkanie 20.07.09, 12:00
                    przyłączam sie do osób zadowolonych ze spotkaniasmile)))
                    rzeczywiście nałóg nikotynowy jak i go brak, podzielił duży stół na
                    półsad
                    chcąc nie chcąc, nie wiem co się działo w połówce
                    abstynenckiej?...czego żałuję

u nałogowców było MIŁO...i WESOŁOsmile))))
                    mało tego, do naszego zakątka smilew ten duszny i gorący dzień
                    Splendoria przytargała swój własny air kondyszyn z którego i my
                    skorzystałyśmy-dzienkssmile)))

• basset2 zaraz dostanę jak Paulina 20.07.09, 12:07
                      basset2 napisała:
                      > Splendoria przytargała

reprymende od SPENDORI smile))))
                      • wiesia.and.company Re: zaraz dostanę jak Paulina 20.07.09, 23:38
                        I ja się dołączę do zgodnego chórku: było świetnie! Po silnej burzy w Warszawie
                        (baliśmy się, że niektórym samochody zalało, albo ulice nieprzejezdne i korki i
                        nie dotrą) zrobiło się słonecznie i parno! Air condition Spendorii przypomniał
                        mi o mojej sklerozie, bo mam taki aparacik, mam (może nie taki ładny wahlarzyk,
                        ale też skuteczny - polecam na upały). I w ogóle było doskonale, bawiliśmy się
                        lepiej niż goście kawiarniano-restauracyjni, a już na pewno salwami śmiechu
                        zagłuszaliśmy karaoke. Następnym razem możemy usiąść w drugim, troszkę oddalonym
                        ogródku. Mimo tego podziału na dwa stoły to i tak stanowiliśmy jedność bardzo
                        zresztą ożywioną i zaprzyjaźnioną, bo sobie od razu "tykaliśmy" jak na naszym
                        forum po nickach (vel imionach). Ba, nawet podróżowałam (czytaj stałam w korku)
                        autobusem na spotkanie siedząc u boku liska.chytruska (sama wybrałam to miejsce
                        w pustym autobusie), ciągnęło mnie właśnie do tego miejsca, podczas gdy dookoła
                        był luz. To się nazywa: "ciągnie swój do swego".
                        smile Jestem zachwycona organizacją i wszystkimi! Zgromadziliśmy się przy dwóch
                        długich stołach, ale wyobraźcie sobie co by było, gdyby wszyscy zapowiedziani
                        dotarli! Zdominowalibyśmy cały ogródek! No to następnym razem zdominujmy!
                        Cudownie było! Do zobaczenia znów!
    • p.daga Re: ~ SPOTKANIE KOCIARZY~ W-wa 17 lipca (piatek) 31.07.09, 10:48
      Szkoda, że tak późno trafiłam na to forum i przegapiłam spotkanie. Następnym
      razem się dołączę. Mam 1 kotka - Tymona, ślicznego czarnego potworka z białym
      brzuszkiem i skarpetkami i pyszczkiem, jakby miał maskę zorro smile U mnie w domu
      zawsze było pełno kotów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka