Dodaj do ulubionych

Sklep częściami do Rolkami w szczecinie lub necie

02.08.10, 16:04
potrzebuję namiar na sklep gdzie można by było zakupić części zamienne do
rolek a konkretnie szyny do rolek. Niestety po niecałych dwóch miesiącach
pękła mi szyna w rolkach ENERO i za żadnego "grzyba nie mogę znaleźć do nich
szyn w przyzwoitej cenie(rolki kosztowały 130 zł)
Bardzo proszę o pomoc bo nie bardzo mi się uśmiecha zakup nowej pary rolek.
Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • serenita123 Re: Sklep częściami do Rolkami w szczecinie lub n 02.08.10, 16:49

a nie masz gwarancji???
      • jopekpl Re: Sklep częściami do Rolkami w szczecinie lub n 02.08.10, 20:09
        serenita123 napisała:

>
        > a nie masz gwarancji???
        >
        Wiesz jak to jest z facetami :-) bałagan gdzie się da gwarancją był paragon
        który niestety ......
    • Gość: Vlad.H. nie zaszkodzi zapytac IP: *.cable.quicknet.nl 02.08.10, 20:23
      www.sportmaxx.pl

bo tym handluja ale nie liczylbym na cuda - moze sie okazac ze koszt czesci
      zblizony bedzie do kosztu rolek - poszukalbym uzywanych rolek tej frmy na
      allegro i kupil jako dawce czesci (ewentualnie odsprzedajac pozniej rowniez na
      allegro bo ktos bedzie potrzebowal lub rozbierajc samemu i sprzedajac na czesci
      - moze sie to wydac smeiszne ale takie sa realia dzisiejszej gospodarki)
      • jopekpl Niestety... 03.08.10, 17:11
        Dzięki za chęci niestety dostanie szyn do rolek w cenie nieprzekraczającej
        samych nowych rolek jest praktycznie niemożliwa.
        Pozostaje mi jedynie ostateczność czyli wykonanie takich szyn samodzielnie przez
        wycięcie z kawałka aluminium o podwyższonej wytrzymałości lub ze stali.Teraz
        czeka mnie szukanie odpowiedniego kawałka materiału,co też nie jest łatwe
        .Plusem jest że mam taką metalową(aluminiową) szynę na wzór będzie trochę pracy
        ale powinno się udać.
        pozdrawiam.
    • Gość: rolkarz Re: Sklep częściami do Rolkami w szczecinie lub n IP: 78.133.233.* 28.04.16, 11:15
      Sklep specjalistyczny z rolkami znajduje się na Lodowisku Szczecin, ul. Botaniczna 35, lub w necie sklephokejowy.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka