Dodaj do ulubionych

Sprzedam pracę maturalną 2012/2013 motyw diabła

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.12, 14:07
Witam
Mam do sprzedania pracę maturalną, temat :

"Motyw diabła w literaturze i sztuce. Omów sposoby i funkcje ukazywania postaci szatana przez artystów różnych epok"

Temat jest bardzo prosty i ciekawy, łatwo się go nauczyć.

Z tą pracą zdałam maturę ustną na 100%, długość całej prezentacji wynosi ok 13minut.

Wraz z pracą maturalną przesyłam :
*konspekt + plan ramowy wypowiedzi
*bibliografia
*prace maturalną (2 wersje krótsza i dłuższa z muzyką)
*obrazy potrzebne do pracy
*przykładowe pytania

Cena 25 zł
Cena nie jest stała - im bliżej do matury 2013, cena rośnie

KONTAKT : annakruk90@gmail.com
Obserwuj wątek
    • Gość: praca maturalna Re: Sprzedam pracę maturalną 2012/2013 motyw diab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.12, 16:12
      Witam. Zajmuję się pisaniem Prezentacji Maturalnych na zamówienie. Pisaniem zajmuję się już dłuższy czas. W skład prezentacji wchodzi:
      Bibliografia, konspekt, tekst prezentacji. Gratis dorzucam też czasami przykładowe pytania egzaminacyjne + odp. Cena jest do uzgodnienia. Kontakt ze mną :
      GG : 9645187
      e-mail : norbert107@vp.pl Wysyłam kawałek Prezentacji do wglądu Dla Was
      Sprawdź Sam !
      • Gość: praceklaudia Studentka napisze prezentację maturalną. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.12, 22:13
        Jeśli masz problem z napisaniem pracy maturalnej, służę pomocą. Jestem studentką studiów polonistycznych. Prezentacje maturalne piszę już trzeci rok. Do ich tworzenia podchodzę bardzo poważnie. Piszę je samodzielnie, z własnych notatek oraz wiedzy zdobytej na studiach. Podczas pisania stale konsultuję się z Tobą - podaję dokładne informację, na jakim etapie jest prezentacja. Dodatkowym atutem jest fakt, iż to nie ja wybieram dla Ciebie lektury, lecz Ty. Dostosowuję się do Twoich propozycji i sugestii. Jeżeli nie jesteś zdecydowany/a, pomagam Ci i razem dobieramy pozycje lektur tak abyś był/a usatysfakcjonowany/a.
        Oto kilka ważnych szczegółów:
        -moje prezentacje są kompletne, zawierają: konspekt (składa się z: bibliografii z literaturą podmiotu oraz przedmiotu; ramowego planu wypowiedzi); cytaty/ ilustracje (jeżeli są przewidziane); tekst prezentacji (ok. 3-5 stron);
        - całość prezentacji liczy przeważnie od 7 do 10 stron (wszystko zależy od doboru lektur, cytatów, ilustracji, itp.), pisana czcionką 12;
        - cena prezentacji waha się w granicach 80 – 100 zł. (cena zależy w dużej mierze od tematu);
        - czas realizacji: nie dłużej niż 10 dni.
        • Gość: Karolina Re: Studentka napisze prezentację maturalną. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.13, 18:46
          Witam! Chciałabym się dowiedzieć czy podjęła by się Pani pracy nad praca maturalną na temat: Literatura fantasy oddzielnym gatunkiem literackim. Porównaj sposób przedstawiania świata oraz rolę jaką odgrywają te dzieła we współczesnym świecie. Lektury tez są już dobrane, ponieważ bibliografię musieliśmy oddać przed tygodniem, są to: Władca Pierścieni(Tolkien), Harry Potter(Rowlnig), Szpty dzieci mgły i inne opowiadania(Canavan), a wybrane przez mnie opowiadanie to Przestrzeń dla siebie
          Pozdrwaiam
        • Gość: Adrian Re: Studentka napisze prezentację maturalną. IP: 31.135.165.* 26.02.14, 09:54
          posiadam temat "rewizja mitów narodowych w literaturze młodopolskiej. Przedstaw problem odwołując się do wybranych tekstów literackich " proszę o kontakt 506 802 466 sms lub e-mail
    • Gość: praca maturalna Re: Sprzedam pracę maturalną 2012/2013 motyw diab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.12, 13:17
      Witam. Zajmuję się pisaniem Prezentacji Maturalnych na zamówienie. Pisaniem zajmuję się już dłuższy czas. W skład prezentacji wchodzi:
      Bibliografia, konspekt, tekst prezentacji. Gratis dorzucam też czasami przykładowe pytania egzaminacyjne + odp. Cena jest do uzgodnienia. Kontakt ze mną :
      GG : 9645187
      e-mail : norbert107@vp.pl
      Wysyłam kawałek Prezentacji do wglądu Dla Was
      Sprawdź Sam !
    • Gość: c Re: Sprzedam pracę maturalną 2012/2013 motyw diab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.12, 10:34
      Witam ! Mam do sprzedania pracę maturalną pt. "Emancypacja kobiet w XIX-wiecznej literaturze. Omów na wybranych przykładach". Za pracę otrzymałem maksymalną ilość punktów na maturze. Praca zawiera tekst MS Word 6 stron Times New Roman 12 + bibliografie. Cena do uzgodnienia. Kontakt. gg 4522960 e-mail. piotr.chmiel@hotmail.com
    • Gość: pk.domnie Prezentacje maturalne solidnie! IP: *.aster.pl 19.09.12, 17:56
      Witam.
      Napiszę, pomogę napisać prezentację maturalną. Bez ryzyka oszustwa, płatność podzielona na etapy, Ty masz gwarancję otrzymania pracy,ja wynagrodzenia. Posiadam już kilkadziesiąt gotowych prac.
      W skład prezentacji wchodzi tekst wystąpienia, kompletna bibliografia, ramowy plan wypowiedzi oraz kartka z cytatami.
      Więcej informacji: pk.domnie@gmail.com
      • Gość: prezentacje napiszę pracę maturalną 2013 IP: *.przeworsk.mm.pl 20.09.12, 13:07
        Chętnie napiszę pracę maturalną na dowolny temat. Zachęcam szczególnie osoby, które nie wiedzą jak się do tego zabrać, lub nie mają na to czasu. Do każdej pracy podchodzę indywidualne . Jeśli chcesz, możesz sam zaproponować lektury lub dokonam wyboru sama. Zamawiając u mnie pracę udzielę Ci również potrzebnych wskazówek. Czas realizacji zamówienia jest do uzgodnienia. Mam duże doświadczenie w pisaniu prac, dysponuję czasopismami, leksykonami i słownikami. Cena waha się od 70 do 100 zł Chętnie wysyłam również pomocne zagadnienia lub opracowania. Przy pisaniu pracy opieram się na preferencjach składającego zamówienie. Mój adres mailowy to prezentacjematuralne2013@wp.pl lub kom. 536544075 lub gg 44694431
        • Gość: kaciula Re: napiszę pracę maturalną 2013 IP: 78.155.118.* 30.10.12, 14:58
          Dzien dobry,

Absolwentka filologii polskiej z długoletnim doświadczeniem w pomocy, poprawkach oraz towrzeniu prezentacji maturlanych czeka na maile zainteresowanych.
          Na moja korzyśc przemawiają dziesiątki zadowolonych maturzystów, korzystne cenych oraz mozliwośc zawarcia umowy nie na 'gebe', lecz takiej gwarantującej ocenę i weryfikacj oczekiwań ucznia.
          Czekam na wiadomości,a tytule prosze pizywać matura,

pozdrawiam,

kasiaprzesmycka@wp.pl
          • Gość: Kasia Re: napiszę pracę maturalną 2013 IP: *.217.146.194.generacja.pl 04.01.13, 20:37
            Studentka Filologii Polskiej, za niewielkie pieniądze, podejmie się napisania prac maturalnych.
            Całkowity koszt wynosi 100zł.(płatne przelewem)-cenę można negocjować :)
            W skład wchodzi: praca maturalna (80zł), bibliografia (10zł) i plan ramowy (10zł) oraz materiały pomocnicze (gratis!).
            Jest możliwość zamówienia tylko jednego z elementów.

Prezentacje maturalne piszę od 3 lat. Wszystkie oceniane były bardzo wysoko.
            Gwarantuję uczciwość i solidność.
            Kontakt: kmprace77@gmail.com
            W ciągu 24h odpowiadam na każdego maila.
            Zapraszam!
            Katarzyna
            • Gość: Marta Re: napiszę pracę maturalną 2013 IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.13, 16:17
              Witam,
              Mam do zaoferowania profesjonalną pomoc w napisaniu wzoru prezentacji maturalnej, pracy magisterskiej, licencjatu czy pracy zaliczeniowej z ekonomii, zarządzania, prawa, pedagogiki, bezpieczeństwa wewnętrznego, europeistyki, socjologii oraz szeroko pojętych nauk społecznych i ekonomicznych. Cena napisania pracy to 12 zł za stronę treści merytorycznej. Pisaniem prac zajmuję się od 5 lat, jeśli potrzebujesz mojej pomocy napisz na gg: 12920818 lub maila marta666.88@o2.pl.
              Serdecznie zapraszam ;)
            • Gość: Joanna Re: napiszę pracę maturalną 2013 IP: *.informel.com.pl 09.01.14, 08:14
              Witam serdecznie,
              Czy podejmie się Pani napisania pracy z literatury pt,
              1, Groteskowy obraz glownego miasta W POWIESCI
              Pola Londynu Martina Amisa oraz Moskwa-Petuszki Jerofiejewa;
              2. The Black Soul (1924) Liama O'Flaherty w kontekscie tworczosci Fiodora
              Dostojewskiego,
              3. Wplyw tworczosci Nikolaja Gogola na The Black Soul
              (1924) Liama O'Flaherty.
              Do wyboru mam 2 prace do napisania, Tak na ok. 2 strony każda
              Z góry dziękuję za informację
              Pozdrawiam,
              Joanna SIkora
          • Gość: Joanna Re: napiszę pracę maturalną 2013 IP: *.informel.com.pl 09.01.14, 08:18
            Witam serdecznie,
            Czy podejmie się Pani napisania pracy z literatury pt,
            1, Groteskowy obraz glownego miasta W POWIESCI
            Pola Londynu Martina Amisa oraz Moskwa-Petuszki Jerofiejewa;
            2. The Black Soul (1924) Liama O'Flaherty w kontekscie tworczosci Fiodora
            Dostojewskiego,
            3. Wplyw tworczosci Nikolaja Gogola na The Black Soul
            (1924) Liama O'Flaherty.
            Do wyboru mam 2 prace do napisania, Tak na ok. 2 strony każda
            Z góry dziękuję za informację
            Pozdrawiam,
            Joanna SIkora
          • Gość: Polonistka333 Re: napiszę pracę maturalną 2013 IP: 194.149.94.* 28.02.14, 18:36
            Witam Mam na imię Marzena. Z zawodu jestem nauczycielką języka polskiego z dyplomem UŚ. Jeśli nie masz pomysłu lub czasu na napisanie swojej prezentacji maturalnej- ZAPRASZAM!

Zajmuje się pisaniem wszelkiego typu tematów literackich. W skład kompletu wchodzą: tekst właściwy, konspekt (bibliografia + plan prezentacji) oraz ewentualna prezentacja multimedialna w Power Poincie. Kosz pracy pisanej w całości na zamówienie to 100-150zł. Koszt gotowca z poprzednich lat: 50-80zł.

Istnieje możliwość wpłaty zaliczki 20zł, po otrzymaniu której przesyłam mailem konspekt pracy do weryfikacji lub krótki fragment.

Kontakt: stein333@wp.pl
            Pocztę sprawdzam codziennie i codziennie też odpowiadam na wiadomości.
            • Gość: matura24 Re: napiszę pracę maturalną 2013 IP: *.derkom.net.pl 24.11.14, 10:06

Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat!
              Doświadczenie - 5 lat.
              Solidnie, szybko i rzetelnie!:) Bez kopiowania z Internetu!
              Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:)
              Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje.
              Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-)
              KONTAKT;
              matura24H@wp.pl
              GG; 39631281
              • Gość: Matura Re: napiszę pracę maturalną 2013 IP: *.derkom.net.pl 08.01.15, 11:14
                Doświadczenie - 5 lat.
                KONTAKT;
                matura24H@wp.pl
                GG; 39631281
            • Gość: Matura Re: napiszę pracę maturalną 2013 IP: *.derkom.net.pl 25.02.15, 17:51
              Doświadczenie - 5 lat.
              KONTAKT;
              matura24H@wp.pl
              GG; 39631281
              • onata2 Re: napiszę pracę maturalną 2013 23.03.15, 21:33
                Witam jestem zainteresowana i mam juz pare pomysłow, przykładów tylko jaka jest cena ?:) Temat brzmi "Język jako narzędzie wywierania wpływu na ludzi. Omów temat na wybranych przykładach."
      • Gość: Marta tanie prezentacje maturalne IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.13, 16:27
        WITAM,
        Mam do zaoferowania pomoc w pisaniu prac maturalnych, prezentacji multimedialnych (Power Point, prace z użyciem Visio, arkuszy kalkulacyjnych, prac zaliczeniowych (ekonomia, socjologia, marketing, zarządzanie, historia, historia techniki, etyka, informatyka w zarządzaniu, fizyka itp.) a także wszystkich prac (nie tylko z j. polskiego) na poziomie szkoły średniej. Posiadam również KOMPLETNE prezentacje maturalne, cena 50 zł, jeżeli trzeba będzie zmienić część gotowej pracy maturalnej 70 zł. Cena napisania pracy na wybrany temat to 100-120 zł w zależności od tematu, jeśli chodzi o prace zaliczeniowe cena do uzgodnienia. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na gg:12920818, lub mailowy: marta666.88@o2.pl. Serdecznie zapraszam .
        Lista prac maturalnych:
        1. Analizując i interpretując wybrane utwory literackie udowodnij ze cierpienie jest nieodłączna częścią ludzkiej egzystencji;
        2. Bezsilność człowieka wobec niesprawiedliwych praw świata. Omów problem na wybranych przykładach;
        3. Biesiady wesela bale- przedstaw role motywu na wybranych utworach literatury polskiej;
        4. Biesiady, wesela, bale. Analizując wybrane z różnych epok przykłady literackie, objaśnij znaczenie motywu. Uwzględnij konteksty historyczne, literackie, obyczajowe;
        5. Bohater tragiczny w literaturze antycznej, romantycznej i współczesnej;
        6. Bohaterowie przemienieni odkupieni, zrehabilitowani. Czy możliwa jest szczera pokuta i odkupienie winy? Przeanalizuj problem na przykładzie wybranych utworów literackich;
        7. Bohaterowie tragiczni. Omów na podstawie wybranych utworów;
        8. Bunt, jako przejaw wrażliwości czy szaleństwa Omów problem na wybranych przykładach literackich;
        9. Cierpienie i jego sens. omów na przykładzie wybranych bohaterów;
        10. Człowiek wobec wojny. Porównaj różne postawy, analizując wybrane przykłady;
        11. Człowiek wobec wojny. Porównaj różne postawy, analizując wybrane przykłady bohaterów literackich;
        12. Człowiek wobec zagrożeń cywilizacji. Przedstaw postawy wybranych bohaterów literackich różnych epok;
        13. Człowiek wobec zagrożeń i choro cywilizacji XX wieku. Omów temat na wybranych przykładach;
        14. Duchy, zjawy, upiory w literaturze. omów funkcje tego motywu na wybranych przykładach;
        15. Ekranizacje mitów. Omów na wybranych przykładach;
        16. Holocaust w literaturze i filmie;
        17. Idealiści i marzyciele w literaturze polskiej. Scharakteryzuj sposób kreowania analizując wybrane utwory;
        18. Przedstaw obraz drugiej wojny światowej w wybranych utworach literatury pięknej;
        19. Istota i funkcja utworów parenetycznych literatury średniowiecza. Przedstaw problem wykorzystując wybrane utwory epoki;
        20. Kobiecość- dar czy przekleństwo Przedstaw sposoby ukazywania kobiet w utworach literackich;
        21. Kobieta jest pięknem. uzasadnij tę tezę na przykładzie wybranych dzieł sztuki;
        22. Koncepcje tragizmu i ich wyraz dramaturgiczny w teatrze antycznym, szekspirowskim i romantycznym;
        23. Koniec i początek - biblijne i literackie wizje stworzenia i zagłady świata. Omów problem, analizując wybrane teksty;
        24. Kostium, maska, przebranie. Porównaj przyczyny i sposoby ukrywania tożsamości przez wybranych bohaterów literackich różnych epok;
        25. Leopold Staff- twórca trzech pokoleń- przedstaw dorobek literacki poety ukazując jego artyzm i różnorodność utworów;
        26. Rozważ zagadnienie tzw. literatury kobiecej i powstających na jej podstawie filmów;
        27. Ludowość i ludomania. Pokaż różne sposoby nawiązywania do folkloru i życia ludu w twórczości literackiej wybranych epok;
        28. Miasto - przestrzeń życia człowieka. Przedstaw różne sposoby ukazania motywu miasta w utworach literackich;
        29. Miłość w literaturze różnych epok;
        30. Młodzi buntownicy w różnych epokach. Przedstaw problem odwołując się do wybranych utworów;
        31. Motyw cierpiącej matki w literaturze;
        32. Motyw cierpiącej matki w literaturze i sztuce;
        33. Motyw dziecka w literaturze;
        34. Motyw dziecka w literaturze i sztuce;
        35. Motyw kwiatów w literaturze i sztuce. Porównaj jego funkcje odwołując się do wybranych dzieł kultury polskiej;
        36. Motyw matki w literaturze. Oceń funkcję różnych kreacji matki na wybranych przykładach;
        37. Motyw matki w literaturze. Omów na wybranych przykładach;
        38. Motyw ojca w literaturze. Omów problem, odwołując się do wybranych utworów literackich;
        39. Motyw powrotu do stron rodzinnych. Odwołaj się do dziel literackich różnych epok;
        40. Praca jako wartość. Przedstaw na wybranych przykładach literackich;
        41. Motyw pracy. Przedstaw na wybranych przykładach literackich;
        42. Motyw pracy i walki w literaturze XIX wieku;
        43. Motyw przemijania w literaturze. Przedstaw różnorodne sposoby jego funkcjonowania analizując wybrane utwory;
        44. Motyw przyjaźni w literaturze. Przedstaw na wybranych przykładach;
        45. Motyw śmierci heroicznej omów temat na podstawie wybranych utworów;
        46. Motyw tańca w literaturze polskiej - wyjaśnij na wybranych przykładach;
        47. Motyw uczty i zabawy w dziełach literackich różnych epok. Omów na wybranych przykładach;
        48. Motyw zbrodni i kary w tekstach literackich. Omów wybrane przykłady i uzasadnij swój wybór;
        49. Motywy średniowieczne w literaturze fantasy;
        50. Motywy średniowieczne w literaturze fantasy. Omów problem uwzględniający cechy gatunku i przyczyny jego popularności;
        51. Nadwrażliwcy, dziwacy, szaleńcy, samobójcy… Omów motyw kryzysu osobowości w wybranych utworach;
        52. Nie masz zbrodni bez Kary - myśl przewodnia wielu polskich i obcych utworów literackich. Omów na wybranych przykładach;
        53. Obraz holocaustu uwieczniony w literaturze z perspektywy ofiary. Omów problem a przykładach wybranych tekstów;
        54. Obraz miasta opisz funkcje tego motywu na wybranych przez siebie utworach literackich;
        55. Obraz polskiej wsi i chłopa w Młodej Polsce. Omów temat na podstawie literatury i sztuki tego okresu;
        56. Obraz wsi polskiej w literaturze . Przedstaw wyobrażenia twórców na ten temat;
        57. Obrazy wielkich miast w literaturze. Omów sposoby ich kreowania na podstawie analizy wybranych utworów;
        58. Obraz holocaustu uwieczniony w literaturze z perspektywy ofiary. Omów problem a przykładach wybranych tekstów;
        59. Omów motyw uczty i zabawy w dziełach literackich różnych epok. Omów na wybranych przykładach;
        60. Omów motyw zbrodni w literaturze polskiej i obcej. Wykorzystaj utwory z różnych epok;
        61. Omów wpływ wojny na ludzka psychikę i kodeks moralny. Przedstaw temat na wybranych przykładach z literatury XX wieku;
        62. Poezja jako lustro uczuć i refleksji człowieka. Podejmij te myśl interpretując liryki, które są dla ciebie źródłem wzruszeń i przemyśleń na temat kondycji ludzkiej;
        63. Porównaj funkcje, jakie pełni motyw kwiatów w wybranych utworach literackich i dziełach malarskich;
        64. Portret kobiety jako odzwierciedlenie różnych koncepcji piękna w literaturze współczesnej. Omów problem odwołując się do literatury i sztuki;
        65. Portret kobiety w literaturze, malarstwie i rzeźbie. Przedstaw zmieniające się kanony piękna i kategorii estetycznych; zanalizuj celowo wybrane teksty;
        66. Portret matki w literaturze. Omów zagadnienia na wybranych przykładach;
        67. Powstanie Styczniowe jako źródło inspiracji literackich. Omów zagadnienie na przykładzie wybranych tekstów literackich;
        68. Praca jako wartość. Przedstaw na wybranych przykładach literackich;
        69. Przedstaw motyw wsi polskiej na podstawie literatury staropolskiej;
        70. Przedstaw obraz drugiej wojny światowej w wybranych utworach literatury pięknej;
        71. Przedstaw różne interpretacje powstania styczniowego w literaturze i malarstwie. Zinterpretuj wybrane przykłady;
        72. Przedstaw różne sposoby funkcjonowania motywu winy i kary w literaturze, powołując się na wybrane przykłady;
        73. Przedstaw wpływ domu i rodziny na kształtowanie postaw moralnych wybranych bohaterów literackich;
        74. Rodzina i dom. Omów funkcjonowanie tego motywu, odwołując się do wybranych przykładów literackich;
        75. Rola pieniądza w życiu bohaterów literackich wybranych utworów;
        76. Romantyczni
        • Gość: Adrianna Re: tanie prezentacje maturalne IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.13, 23:08
          Witam mam pytanie czy jest mozliwość napisania pracy maturalnej na temat który nie znalazł sie na liście. Mam temat " motyw tańca w literaturze. omów zagadnienie interpretując analizując wybrane przykłady z różnych epok" ? Jeśli jest taka możliwość prosiłabym o szybką odpowiedz. Pozdrawiam
          • Gość: Wiola Re: tanie prezentacje maturalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.13, 14:54
            Hej:) prace maturalne piszę od 5 lat. Napiszę na każdy wybrany przez ciebie temat- piszę indywidualnie dla każdego inną, nie sprzedaję szablonów. Możesz być pewna, że twoja praca będzie niepowtarzalna:) za 100 zł otrzymasz prezentację, konspekt, bibliografię i cytaty. Do tego wszelkie wyjaśnienia, które pomogą ci ją przyswoić:) zapraszam do napisania do mnie na e-mail wioleta-leziak@wp.pl lub tel. 663979232
            • grodid2 Matura, praca maturalna, najpewniejszy polonista 19.02.14, 14:01
              Doskonale wykwalifikowana polonistka podejmie się napisania
              prezentacji maturalnej na wybrany przez Ciebie temat.

Gwarancja doświadczenia, rzetelność, bezpieczeństwo
              oto zalety nawiązania współpracy ze mną.

Otrzymasz także 20 pytań egzaminacyjnych oraz porady, jak najszybciej nauczyć się prezentacji.

Cena zależy od trudności tematu. Czas oczekiwania: 6-7dni.
              Koniecznie zobacz moją stronę oraz komentarze: prezentacjamaturalna-grodid.blogspot.com
              Kontakt :
              grodid@gmail.com
              gadu gadu: 26313445
              tel. 533 628 221
              facebook.com/paulina.grodid
          • Gość: Monika Re: tanie prezentacje maturalne IP: *.is.net.pl 07.03.14, 11:07
            Witam, mam na imię Monika. Chętnie pomogę w napisaniu prezentacji maturalnej. Pomoc, czyli tekst
            prezentacji, ramowy plan, bibliografia, pomoce dodatkowe, ksera literatury przedmiotu, pytania i
            odpowiedzi do pracy. Jestem osobą odpowiedzialną i obiecuję bardzo dobry i miły kontakt. Mam
            doświadczenie i odpowiednie wykształcenie , aby udzielać pomocy. Wszystko wytłumaczę, pisz: na
            maila monika91pomoc@gmail.com
        • Gość: krzysiek Re: tanie prezentacje maturalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.13, 17:37
          Witam. potrzebuje pracę na temat Literatura wobec holocaustu. Omów temat na przykładzie wybranych utworów literackich. Jaka jest c ena i ile trzeba c zekać.. Bardzo zależy mi na czasie..
        • Gość: Matura24h Re: tanie prezentacje maturalne IP: 192.162.95.* 23.08.13, 21:01
          Doświadczenie - 5 lat.
          Solidnie, szybko i rzetelnie!
          Bez kopiowania z internetu!
          Każda praca jest inna gdyż, do każdego tematu podchodzę indywidualnie.
          Więcej informacji na maila.
          Masz pytania? pisz śmiało! To nic nie kosztuje.
          Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury
          KONTAKT;
          matura24H@wp.pl
          GG; 39631281
    • Gość: prace Re: Sprzedam pracę maturalną 2012/2013 motyw diab IP: *.przeworsk.mm.pl 23.09.12, 15:30
      Mam do zaoferowania gotowe prezentacje maturalne z języka polskiego. Cena ok. 40 zł. Wykaz tematów:
      -"Motyw pieniędzy w literaturze. Omów zagadnienia w oparciu o wybrane przykłady z różnych epok".
      - "Mieszczaństwo - jego obraz i ocena w literaturze XIX i XX wieku. Omów zagadnienia, interpretując wybrane teksty polskie i obce."
      - "Metamorfoza jako motyw literacki i ważny element określający osobowość bohaterów. Omów na podstawie wybranych utworów.''
      -"Tragedia Holokaustu. Omów zagadnienia odwołując się do wybranych utworów literackich."
      -"Etos pracy w literaturze polskiej na podstawie wybranych utworów’’.
      -"Przeanalizuj funkcjonowanie motywu apokalipsy w literaturze i filmie (lub malarstwie) na przestrzeni epok , uwzględniając odmienność sztuk."
      -"Literatura współczesna o miłości - sztuka czy kicz? Odpowiedz na pytanie, analizując wybrane przykłady."
      -"Motyw zła w literaturze''.
      -"Motyw nadziei w literaturze. Opracuj zagadnienie odwołując się do wybranych przykładów".
      -"Bohaterska śmierć jako motyw literacki.’’
      - ,, Blaski i cienie kariery. Zaprezentuj temat odwołując się do wybranych utworów.’’
      - ,, Wizerunek żołnierza w literaturze i innych dziedzinach sztuki. Dokonaj porównania wybranych dzieł".
      - ,, Twórczość noblistów literackich XXI wieku. Przedstaw temat na podstawie wybranych dzieł osób nagrodzonych.’’
      - "Fascynacja psychoanalizą w literaturze okresu międzywojnia. Odwołując się do wybranych utworów, wyjaśnij, jakie formy przybierała ta fascynacja."
      - ,,Literackie obrazy katastrofizmu. Porównaj wybrane utwory literackie podejmujące ten problem’’
      - ,, Czarny charakter w dziełach literackich różnych epok. Na podstawie wybranych przykładów przedstaw wizerunek bohatera negatywnego i określ rolę, którą spełnił w utworze.''
      - ,, "Świat odwróconego dekalogu."
      - ,, Miasto w literaturze i malarstwie. Omów na wybranych przykładach.’’
      -,, Romanse w literaturze polskiej i obcej.’’
      - "Zbrodnia i kara w wybranych utworach literatury polskiej i obcej. Omów motyw analizując psychologiczne aspekty czynów wybranych bohaterów literackich."

Kontakt: matura.polski2013@wp.pl Zapraszam!
      • Gość: bartek Re: Sprzedam pracę maturalną 2012/2013 motyw diab IP: 82.177.36.* 06.01.13, 19:14
        Witam
        Sprzedam pracę maturalną z języka polskiego.

1. Temat pracy : Postaci historyczne i ich funkcja w wybranych utworach. Omów temat w oparciu o wybrane przykłady tekstów literackich.

2. Wynik pracy 20/20 punktów.

3. Do pracy dołączam konspekt : Bibliografia podmiotu, bibliografia przedmiotu, ramowy plan wypowiedzi i wnioski.

Więcej pytań ? Piszcie

karbeek@o2.pl
    • Gość: Kejti Re: Sprzedam pracę maturalną 2012/2013 motyw diab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.12, 17:56
      Mam do sprzedania pracę: Motyw cierpienia w literaturze różnych epok. Do tego: bibliografia, konspekt, ramowy plan wypowiedzi, kartka z cytatami. DODATKOWO dla pierwszych osób: Literatura przedmiotu i podmiotu: skany i forma papierowa! Praca oceniona na 100%, mogę dodać jeszcze przykładowe pytania oraz prezentację multimedialną! Zwykła prezentacja: 50 zł dodatki do uzgodnienia :) Pisać: kasiczka163@wp.pl (nie wysyłam prezentacji do tych samych szkół)
    • Gość: Parism Re: Sprzedam pracę maturalną 2012/2013 IP: *.cable.smsnet.pl 23.10.12, 16:00
      Witam,

Do sprzedania mam prezentację maturalną na temat:

Scharakteryzuj motyw rozstania i omów jego znaczenie w wybranych dziełach literackich (motyw rozstania).

Praca pisana była przez polonistę, do tego sprawdzona była przez nauczyciela prowadzącego, dlatego nie ma żadnych zastrzeżeń
      W skład prezentacji wchodzi bibliografia, czyli literatura podmiotu i literatura przedmiotu – bardzo dokładna, dzięki czemu nie trzeba jeździć po bibliotekach i szukać książek, ramowy plan wypowiedzi, czyli wstęp, kolejność prezentowanych argumentów i wnioski, oraz treść prezentacji.

Osoby zainteresowane proszę o kontakt mailowy pod adresem: Parism@interia.eu lub GG: 6051238
      • Gość: Parism Re: Sprzedam pracę maturalną 2012/2013 IP: *.cable.smsnet.pl 23.10.12, 16:01
        Witam,

Do sprzedania mam prezentację maturalną na temat:

Przedstaw i omów funkcję motywu wędrówki w wybranych utworach literackich

Praca pisana była przez polonistę, do tego sprawdzona była przez nauczyciela prowadzącego, dlatego nie ma żadnych zastrzeżeń.
        Przez Komisję oceniona została na maximum punktów.

W skład prezentacji wchodzi bibliografia, czyli literatura podmiotu i literatura przedmiotu – bardzo dokładna, dzięki czemu nie trzeba jeździć po bibliotekach i szukać książek, ramowy plan wypowiedzi, czyli wstęp, kolejność prezentowanych argumentów i wnioski, oraz treść prezentacji. Prezentacja zawiera również bardzo ładne cytaty.

Osoby zainteresowane proszę o kontakt mailowy pod adresem: Parism@interia.eu lub GG: 6051238
    • Gość: Pomoc Re: Sprzedam pracę maturalną 2012/2013 motyw diab IP: *.derkomnet.pl 26.10.12, 16:46
      Oferuję kompleksowe pisanie prezentacji maturalnych na wybrany temat.
      Prezentacja zawiera: pracę 4-5 str. A4, czcionka 12, bibliografia, plan prezentacji, przykładowe pytania komisyjne.
      Mam na swoim koncie wielu zadowolonych maturzystów.
      Każda praca jest napisana w sposób indywidualny, kreatywny i oryginalny co daje gwarancję powodzenia na maturze.
      Cena do uzgodnienia.
      GG; 40304424
      E-mail pomocmaturalna@onet.pl
      pomocmaturalna.blogspot.com/
      • Gość: JUSTYNA Re: Sprzedam pracę maturalną 2012/2013 motyw diab IP: *.204.114.217.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.10.12, 15:00
        Witam!
        Mam do sprzedania prezentację maturalną na temat:
        Motyw samotności człowieka w świecie. Przedstaw to zagadnienie w oparciu o utwory z różnych epok. W skład zestawu wchodzi:
        Konspekt
        Bibliografia
        2 prezentacje ( jedna na 5 str i jedna na 2,5 str)
        Cytaty
        Przykładowe pytania
        Praca oceniona na 20 pkt.
        Cena do uzgodnienia.
        Kontakt: justii8@o2.pl
    • Gość: kat Re: Sprzedam pracę maturalną 2012/2013 motyw diab IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.12, 19:56
      Witam

Mam do sprzedania pracę maturalną na temat : ,, Samotność z konieczności i samotność z wyboru. Omawiane na dowolnych przykładach literackich"

Praca oceniona na 100%, napisana przez nauczyciela. Do pracy dołączam również przydatne cytaty, bibliografię, konspekt oraz streszczenie lektury, która nie mieści się w kanonie lektur. Cena do ustalenia

Zainteresowanych proszę o kontakt na nr gg: 762562
    • Gość: Gość Re: Sprzedam pracę maturalną 2012/2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.12, 17:54
      Do sprzedania mam prezentacje maturalna.
      Temat pracy to : "Zrozumieć holocaust- motyw zagłady Żydów w literaturze powojennej (analiza przykładów)"

Praca pisana była przez polonistę. Przez komisje została oceniona na maximum.

Wraz z pracą maturalną przesyłam :
      *konspekt + plan ramowy wypowiedzi
      *bibliografia
      *kartkę z cytatami
      *praca zawiera także odpowiedzi na możliwe pytania komisji.

Cena do uzgodnienia.

KONTAKT : skrzzaciik@gmail.com
    • Gość: gosc Re: Sprzedam pracę maturalną 2012/2013 motyw diab IP: *.194.159.178.ip4.hardcom.pl 24.11.12, 17:06
      Witam, mam do sprzedania prezentację maturalną.

TEMAT to Różne wizje przyszłości w literaturze i filmie. Przedstaw temat na podstawie wybranych dzieł literackich i filmowych.

Zawiera wszystkie potrzebne materiały

Ocena prezentacji to: 20/20pkt
      cena:35zl
      kontakt : magdalena056@o2.pl
    • Gość: shimmys Re: Sprzedam pracę maturalną 2012/2013 motyw diab IP: *.play-internet.pl 04.01.13, 21:45
      Witam
      Mam do sprzedania prezentację maturalną na temat ,, Samotność z wyboru, samotność z konieczności”
      Praca została oceniona na maturze z wynikiem najwyższym ( 100% ). Pisana była przez nauczyciela. Praca przyjemna. Szybko można przyswoić treść, ponieważ jest napisana według pewnego schematu, który ułatwia zapamiętywanie.
      Do lektur należą :
      - ,, Wieża” G. Herling- Grudziński ( jako książka z poza kanonu lektur – prezentacja, która zawiera choć jedną książkę z poza kanonu lektur skazana jest na wysoką ocenę  )
      - ,, Dziady część III” A. Mickiewicz
      - ,, Latarnik” H. Sienkiewicz
      - ,, Giaur” G. Byron

Do prezentacji dołączam ramowy plan wypowiedzi, bibliografię oraz cytaty.
      Cena nie jest wygórowana, do uzgodnienia 
      Kontakt : gg 762562
      Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia na maturze 2013 
    • Gość: Marta Re: Sprzedam pracę maturalną 2012/2013 motyw diab IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.13, 16:15
      Witam,
      Mam do zaoferowania profesjonalną pomoc w napisaniu wzoru prezentacji maturalnej, pracy magisterskiej, licencjatu czy pracy zaliczeniowej z ekonomii, zarządzania, prawa, pedagogiki, bezpieczeństwa wewnętrznego, europeistyki, socjologii oraz szeroko pojętych nauk społecznych i ekonomicznych. Cena napisania pracy to 12 zł za stronę treści merytorycznej. Pisaniem prac zajmuję się od 5 lat, jeśli potrzebujesz mojej pomocy napisz na gg: 12920818 lub maila marta666.88@o2.pl.
      Serdecznie zapraszam ;)
    • Gość: Praca maturalna Re: Sprzedam pracę maturalną 2012/2013 motyw diab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.13, 09:59
      Witam,

sprzedam prace maturalną, temat: LITERATURA JAKO WYRAZ PRZEŻYĆ POKOLENIA. ROZWAŻ PROBLEM, WYBIERAJĄC JEDNO POKOLENIE.

W skład wchodzi: Bibliografia, plan prezentacji, praca napisana w wordzie (5 stron). Praca była sprawdzana przez doświadczoną polonistke, zdana na 100%.

GG: 6791770

Cena do uzgodnienia.
      • Gość: praca maturalna Re: Sprzedam pracę maturalną 2013/2014 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.13, 13:27
        Witam,

sprzedam prace maturalną, temat: LITERATURA JAKO WYRAZ PRZEŻYĆ POKOLENIA. ROZWAŻ PROBLEM, WYBIERAJĄC JEDNO POKOLENIE.

W skład wchodzi: Bibliografia, plan prezentacji, praca napisana w Wordzie (5 stron). Praca była sprawdzana przez doświadczoną polonistkę, zdana na 100%.

Cena do uzgodnienia.
      • Gość: PRACA MATURALNA Sprzedam pracę maturalną 2013/2014 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.14, 11:58
        Witam,

W skład wchodzi: Bibliografia, plan prezentacji, praca napisana w wordzie (5 stron). Praca była sprawdzana przez doświadczoną polonistke, zdana na 100%.

Cena do uzgodnienia.
        • Gość: kota Re: Sprzedam pracę maturalną 2013/2014 IP: *.akademiki.uni.torun.pl 25.02.14, 08:42
          sprzedam prace maturalną, zdaną na 100% w 2010 roku.
          Temat: Poeci przeklęci
          Cena: do uzgodnienia

info: aleey@o2.pl
        • Gość: karolina Re: Sprzedam pracę maturalną 2013/2014 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.14, 23:42
          Sprzedam prace maturalna temat: "Motyw winy i kary. Przedstaw różne sposoby jego funkcjonowania w literaturze"
          Cena : 60zł
          książki w prezentacji: Makbet, Balladyna, Zbrodnia i kara i ballada A. Mickiewicza Lilie, prezentacja zdana na 90%.
          do tego bibliografia i plan ramowy wypowiedzi.
          kontakt: karolina.mandat@gmail.com
      • Gość: Malina Re: Sprzedam pracę maturalną 2012/2013 motyw diab IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.12.14, 16:13
        jaka cena pracy?? prosze o kontakt: moniczka1510@buziaczek.pl
    • Gość: Klaudia Re: Sprzedam pracę maturalną 2012/2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.13, 23:32
      Witam. Mam do sprzedania pracę maturalną na temat:

" Różnorodne portrety dziecka w literaturze i malarstwie. Omów temat, analizując wybrane przykłady. "

Temat jak najbardziej aktualny, bardzo przyjemny, praca oceniona na 100%. (Praca pisana przez nauczyciela J. Polskiego następnie sprawdzana przez innego, więc wszystko jest jak należy) Do sprzedania cały zestaw: bibliografia, obrazy, ramowy plan wypowiedzi, cytaty itd. Ewentualnie mogę dorzucić pytania jakie mi się trafiły, aczkolwiek do tego tematu ciężkich pytań nie ma wszystko można oprzeć na swoim doświadczeniu itp. :) Cena to 100 zł :)

Zainteresowanych proszę o kontakt m@ilowy: klaudka161@wp.pl
      Pozdrawiam K.
    • Gość: prezentacja Re: Sprzedam pracę maturalną 2012/2013 motyw diab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.13, 11:38
      Temat: SAMOBÓJSTWO W LITERATURZE

Analizując i interpretując utwory z różnych epok literackich, wskaż przyczyny podjęcia takiej decyzji przez bohatera oraz określ wpływ światopoglądu epoki na sposób kreacji bohatera – samobójcy.

W załączeniu:

Bibliografia

Cytaty

Pytania komisji

CZĘŚĆ OPRACOWAŃ W WERSJI ELEKTRONICZNEJ (Literatura przedmiotu)

Cena 40 zł kontakt: prezentacja@yahoo.pl
      • Gość: Annyo Re: Sprzedam pracę maturalną 2012/2013 motyw diab IP: *.play-internet.pl 19.03.13, 22:10
        Witam jestem studentką pedagogiki i filologii języka polskiego. Mam do
        sprzedania prace maturalne których tematy umieszczam poniżej:

1. Holocaust w literaturze i filmie. Omów temat na podstawie wybranych utworów
        literackich i dzieł filmowych.
        2. Zakończenie utworu literackiego, omów różnorodne funkcje finału dzieła,
        analizując wybrane przykłady.
        3. Pieniądz, źródło sukcesu czy klęski bohaterów literackich i filmowych. Omów
        na podstawie celowo dobranego materiału.
        4. Problemy adaptacji filmowej na przykładzie dowolnego dzieła literackiego i
        jego ekranizacji.
        5. Opiekun, posłaniec, zwiastun dobrej nowiny... Omów różne ujęcia anioła w
        literaturze i innych tekstach kultury.
        6. Scharakteryzuj sylwetkę tyrana, despoty, władcy absolutnego. W odwołaniu do
        wybranych tekstów literackich i dzieł malarskich.
        7. Przedstaw motyw femme fatale w wybranych utworach literackich i tekstach
        kultury różnych epok.
        8. Motyw podróży w literaturze. Zanalizuj i porównaj dzieła pochodzące z różnych
        epok.
        9. Motyw lasu w literaturze i sztuce. Na przykładach z różnych epok.
        10. Obraz mężczyzny w literaturze. Przedstaw sposoby ich kreowania analizując
        wybrane dzieła pochodzące z różnych epok.
        11. Motyw matki w literaturze. Omów na wybranych przykładach.
        12. Motyw przemijanie w literaturze i sztuce.
        13. Bitwy, oblężenia, pojedynki. Zmaganie się z wrogiem jako motyw literacki i
        malarski. Omów zagadnienie analizując wybrane teksty kultury.
        14. Miłość do kobiety jako natchnienie artysty. Zanalizuj na wybranych
        przykładach literackich i tekstach kultury.
        15. Przyroda zdumiewająca, groźna, tajemnicza. Omów różnorodność obrazów
        przyrody na wybranych tekstach kultury.
        16. Literackie i plastyczne portrety małżeństw. Omów problem realizując wybrane
        dzieła literackie i malarskie.
        17. Motyw czterech pór roku w literaturze, muzyce i filmie. Przedstaw
        zagadnienia przywołując przykłady z różnych epok. Wykorzystaj stosowne konteksty.
        18. Scharakteryzuj na wybranych przykładach motyw człowieka postawionego wobec
        trudnych wyborów życiowych i moralnych.
        19. Etos Rycerza w literaturze średniowiecznej i jego kontynuacje w następnych
        epokach. Przeanalizuj i porównaj wybrane dzieła.
        20. Zanalizuj i porównaj sposoby komunikowania się człowieka z Bogiem w
        wybranych utworach.

Wszystkie prace zostały sprawdzone i ocenione na 19-20 punktów z 20 możliwych.
        Zobowiązuję się nie sprzedawać 2 razy tej samej pracy w ciągu 1 roku. dodatkowo
        załączam ewentualne pomoce dodatki oraz pytania jakich można się spodziewać od
        komisji. Jeśli ktoś będzie zainteresowany proszę o kontakt. muppet525@gmail.com
    • Gość: napiszeciprace Sprzedam pracę maturalną - biografia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.13, 13:45
      Sprzedam samodzielnie napisaną prezentację maturalną. Temat: "Biografia jako klucz do odczytania twórczości pisarza". Otrzymałam za nią 100% punktów. W zestawie praca, bibliografia i konspekt.

Cena: 50 zł

Kontakt: napiszeciprace@op.pl
      • Gość: Annyo Re: Sprzedam pracę maturalną - biografia IP: *.play-internet.pl 19.03.13, 22:10
        Witam jestem studentką pedagogiki i filologii języka polskiego. Mam do
        sprzedania prace maturalne których tematy umieszczam poniżej:

1. Holocaust w literaturze i filmie. Omów temat na podstawie wybranych utworów
        literackich i dzieł filmowych.
        2. Zakończenie utworu literackiego, omów różnorodne funkcje finału dzieła,
        analizując wybrane przykłady.
        3. Pieniądz, źródło sukcesu czy klęski bohaterów literackich i filmowych. Omów
        na podstawie celowo dobranego materiału.
        4. Problemy adaptacji filmowej na przykładzie dowolnego dzieła literackiego i
        jego ekranizacji.
        5. Opiekun, posłaniec, zwiastun dobrej nowiny... Omów różne ujęcia anioła w
        literaturze i innych tekstach kultury.
        6. Scharakteryzuj sylwetkę tyrana, despoty, władcy absolutnego. W odwołaniu do
        wybranych tekstów literackich i dzieł malarskich.
        7. Przedstaw motyw femme fatale w wybranych utworach literackich i tekstach
        kultury różnych epok.
        8. Motyw podróży w literaturze. Zanalizuj i porównaj dzieła pochodzące z różnych
        epok.
        9. Motyw lasu w literaturze i sztuce. Na przykładach z różnych epok.
        10. Obraz mężczyzny w literaturze. Przedstaw sposoby ich kreowania analizując
        wybrane dzieła pochodzące z różnych epok.
        11. Motyw matki w literaturze. Omów na wybranych przykładach.
        12. Motyw przemijanie w literaturze i sztuce.
        13. Bitwy, oblężenia, pojedynki. Zmaganie się z wrogiem jako motyw literacki i
        malarski. Omów zagadnienie analizując wybrane teksty kultury.
        14. Miłość do kobiety jako natchnienie artysty. Zanalizuj na wybranych
        przykładach literackich i tekstach kultury.
        15. Przyroda zdumiewająca, groźna, tajemnicza. Omów różnorodność obrazów
        przyrody na wybranych tekstach kultury.
        16. Literackie i plastyczne portrety małżeństw. Omów problem realizując wybrane
        dzieła literackie i malarskie.
        17. Motyw czterech pór roku w literaturze, muzyce i filmie. Przedstaw
        zagadnienia przywołując przykłady z różnych epok. Wykorzystaj stosowne konteksty.
        18. Scharakteryzuj na wybranych przykładach motyw człowieka postawionego wobec
        trudnych wyborów życiowych i moralnych.
        19. Etos Rycerza w literaturze średniowiecznej i jego kontynuacje w następnych
        epokach. Przeanalizuj i porównaj wybrane dzieła.
        20. Zanalizuj i porównaj sposoby komunikowania się człowieka z Bogiem w
        wybranych utworach.

Wszystkie prace zostały sprawdzone i ocenione na 19-20 punktów z 20 możliwych.
        Zobowiązuję się nie sprzedawać 2 razy tej samej pracy w ciągu 1 roku. dodatkowo
        załączam ewentualne pomoce dodatki oraz pytania jakich można się spodziewać od
        komisji. Jeśli ktoś będzie zainteresowany proszę o kontakt. muppet525@gmail.com
    • pisanie_prac10 Re: Sprzedam pracę maturalną 2012/2013 motyw diab 20.04.13, 18:34
      Pisaniem prac maturalnych zajmuję się od ok.5lat. Posiadam duże doświadczenie w tej dziedzinie.Podejmę się napisania każdego wybranego tematu. .Prace są dopracowane,szczegółowe oraz rzetelnie napisane.Nie są powielane,piszę je w 1 egzemplarzu. W skład pracy wchodzi: bibliografia, plan,praca właściwa z cytatami,ewentualne poprawki.

Cena uzależniona jest od trudności tematu,można ją jednak negocjować.Płatność rozłożona jest na raty.

KONTAKT:
      GG: 1225655
      @:pisanie_prac10@wp.pl

Odpowiadam na każdą wiadomość niemal od razu,proszę pisać.
      Zapraszam!
      • Gość: kinga ja kupilam prace od patrycji IP: *.ennet.pl 08.03.14, 15:46
        praca oceniona byla wysoko w tamtym roku :) 39444860
    • Gość: woran Re: Sprzedam pracę maturalną 2012/2013 motyw diab IP: *.alfa.pl 22.05.13, 14:57
      Taką?

tnij.org/mjp_1_14_--motyw_diabla
      • offyred Re: Sprzedam pracę maturalną 2012/2013 motyw diab 02.12.13, 15:10
        Witam wszystkich maturzystów!

Jeżeli tutaj trafiliście, oznacza to, że potrzebujecie pomocy w przygotowaniu swojego wystąpienia maturalnego! Od sześciu lat zajmuje się profesjonalnym pisaniem prezentacji maturalnych, skończyłam filologię polską i kulturoznawstwo, od niedawna jestem nauczycielem w szkole średniej.

Wszystkie prace, które zostały napisane z moją pomocą, ocenione były przez komisję egzaminacyjną bardzo wysoko. Przy pisaniu takich prac podpieram się tylko i wyłącznie materiałami źródłowymi, staram się nie korzystać z wiedzy pochodzącej z internetu (robię to tylko wtedy, kiedy prezentacja tego wymaga – np. „Dokonaj charakterystyki języka internetu” wtedy ingerencja w wiedzę internetową jest niezbędna).

Komplet maturalny, który oferuje maturzystom zawiera: tekst wystąpienia przed komisją, bibliografię z podziałem na lit. przedmiotu i lit. podmiotu, ramowy plan wystąpienia.
        Ponad to oferuję (w cenie) kartkę z wykazem cytatów, reprodukcje obrazów oraz rzeźb zapisane w formacie .JPG lub zawarte w prezentacji power point, co dodatkowo wzbogaci prezentowany temat i zaskoczy egzaminatorów :)

Korzystając z mojej pomocy macie gwarancję rzetelności i wiarygodności. Bez trudu możecie zakupić w internecie prace, które są plagiatem – u mnie czeka się na prace maksymalnie od 7 do 14 dni, co świadczy o tym, że piszę prace sama.

Trzeźwo myślący człowiek powinien wiedzieć, że za darmo można jedynie dostać po głowie, a za usługę na dobrym poziomie trzeba adekwatnie zapłacić, dlatego też próg cenowy w tym miesiącu zaczyna się już od 70 zł :)

Wybór należy do Was, ja jednak zachęcam do współpracy!

Dodatkowe informacje na stronie offyred.wix.com/prace

Wszelkie pytania proszę kierować na GG 24357121 lub maila: offyred@tlen.pl
        • Gość: Matura Re: Sprzedam pracę maturalną 2012/2013 motyw diab IP: *.derkom.net.pl 08.01.15, 11:27
          Doświadczenie - 5 lat.
          KONTAKT;
          matura24H@wp.pl
          GG; 39631281
          • Gość: Matura Re: Sprzedam pracę maturalną 2012/2013 motyw diab IP: *.derkom.net.pl 25.01.15, 19:31
            Doświadczenie - 5 lat.
            KONTAKT;
            matura24H@wp.pl
            GG; 39631281

• em19tuszka Re: Sprzedam pracę maturalną 2012/2013 motyw diab 27.01.15, 09:36
      Matura tuż, tuż a Ty jeszcze nie masz prezentacji? Napisz do mnie, a bardzo chetnie Ci pomogę. Piszę prace maturalne od kilku lat. Posiadam kilka gotowych prezentacji:
      1. Bohaterowie zbuntowani. Omów literackie postacie buntowników odwołując się do tekstów z różnych epok.
      2. Bunt jako postawa wobec świata. Przedstaw jej przejawy i konsekwencje odnosząc się do wybranych przykładów literackich.
      3. Istoty i zjawiska nadprzyrodzone. Na wybranych przykładach onów funkcje jakie pełnią w literaturze.
      4.Jakie lektury powinny znaleźć się w kanonie młodego europejczyka? Wybierz trzy i uzasadnij swój wybór.
      5. Duchy i upiory w utworach Adama Mickiewicza. Przedstaw ich funkcje odwołując się do wybranych przykładów.
      6. Sposób ukazania przyrody i ich funkcje w wybranych utworach literackich różnych epok. Omów zagadnienie na wybranych przykładach.
      7. Między romantyzmem a baśnią. Idealizacja życia i uczuć bohaterów literackich.
      8. Jak, gdzie i co jadają bohaterowie literaccy? Przedstaw motyw sztuki kulinarnej w tekstach różnych epok.
      10. Różne typy miłości na podstawie literatury współczesnej i dawnej.
      11. Holocaust jako temat literacki i filmowy. Przedstaw temat odwołując się do literatury pięknej i dzieł filmowych.
      12. Żydzi jako bohaterowie literaccy. Przedstaw kreacje postaci w literaturze XIX i 1 połowy XX wieku.
      13. Porównaj obraz Warszawy ukazany w Lalce Bolesława Prusa i w dowolnie wybranym utworze literackim.
      14. Postać władcy. Scharakteryzuj na wybranych przykładach.
      15. Motyw rozstania w literaturze. Przedstaw analizując wybrane teksty różnych epok..

Każda prezentacja zawiera treść prezentacji, plan i bibliografię, a niektóre kartkę z cytatami.

Jeśli szukasz prezentacji na inny temat to napisz do mnie, a napiszę pracę od podstaw. Cena zależna od tematu i ilości omawianych dzieł. (ok. 40-150zł)
      9899867 lub em19tuszka@o2.pl (w temacie wpisz MATURA)
    • Gość: lawson smith Re: Sprzedam pracę maturalną 2012/2013 motyw diab IP: 105.112.158.* 19.03.22, 13:09

Czy jesteś zainteresowany pożyczką? długoterminowy lub krótkoterminowy, a odmówiono Ci pożyczki z banku, czy potrzebujesz pożyczki osobistej?, pożyczki biznesowej? Pożyczka bez zabezpieczenia?, szybka i łatwa pożyczka lub inna forma pożyczki, której potrzebujesz. Pożyczka zostanie zatwierdzona od 24 do 48 godzin. Skontaktuj się ze mną przez e-mail: lawsonsmithloan24@gmail.com

Wypełnij poniższe informacje.
      Pełne imię i nazwisko:
      Kwota pożyczki:
      Okres kredytowania:

Dziękuję Ci.

Pan Lawson Smith
      E-mail: Lawsonsmithloan24@gmail.com
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka