Gość: Kryspin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.13, 13:42 Jestem zadowolonym klientem, bo wlasnie otrzymałem dostawe i powiem wam ze rewelacja, wy tez tak sadzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamilll Re: mirat.pl - sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 14:39 Też tak sądze, są na prawde w porzadku i jakość tez zrobiła na mnie dobre wrażenie ;) Obsługa tez fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 333 Re: mirat.pl - sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.13, 09:55 Pewnie,że tak. Jak dostałam te meble to po prostu nie mogłam wyjść z podziwu ;) Jakość to juz w ogole bajeczka ;) Dołaczam do zadowolonnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: mirat.pl - sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 11:45 Mają bardzo szeroki wybór na swojej stronce. Warto tam zajrzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 009c Re: mirat.pl - sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 11:41 O to muszę sobie zobaczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filoter Re: mirat.pl - sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.13, 11:02 No jestem pod wrażeniem tego sklepu. Oferują meble znakomitej jakości. Trochę się obawiałem, ale meble przyszły odpowiednie i sie nie zawiodłem Odpowiedz Link Zgłoś
tymuszko Re: mirat.pl - sklep internetowy 12.06.13, 13:55 Nie wiecie czy w tym sklepie można kupować na raty ? Odpowiedz Link Zgłoś