Dodaj do ulubionych

Realna Pomoc dla dłużników !

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.13, 09:16
Witam,
jesteśmy firmą pomagającą osobom posiadającym trudną sytuacją finansową z powodu narastających długów i ich egzekucji.

Nasi specjaliści i negocjatorzy w Twoim imieniu negocjują z Bankami i instytucjami finansowymi dogodne warunki spłaty oraz wstrzymują radykalne decyzje wierzycieli - nawet komorników.

Grozi Ci egzekucja komornicza i windykacja?
Chcesz spłacić „złe” kredyty i pozbyć się długów?
Chcesz wyjść ze spirali zadłużenia?!

Zlikwidujemy Twoje długi! Tanio i szybko.

- Zmniejszymy raty Twojego kredytu
- Wstrzymamy komornika
- podejmiemy negocjacje z Bankiem aby ułatwić ci spłatę zadłużenia.

Zadzwoń lub napisz, a pomożemy Ci wyjść z pętli zadłużenia!

TELEFON: 0 22 299 00 24
MAIL: d.wojcik@suisselegiste.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: kalu Re: Realna Pomoc dla dłużników ! IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.13, 19:41
      Uwaga! Oszuści. Firma nie istnieje i nie ma wpisu w CEIDG. Każą sobie płacić z góry 1000zł oczywiście bez umowy, kwitów itp. w zamian nie robiąc nic!!!
      • Gość: Marek Re: Realna Pomoc dla dłużników ! IP: *.ip.netia.com.pl 16.10.13, 14:55
        Oczywiście, że są w KRS, firma jak najbardziej legalna i 100% godna zaufania. Faktycznie pobierają prowizję, ale nie rozumiem, jak można pracować za darmo. Ja za oddłużenie w 3 bankach zapłaciłem 180 zł i jest naprawdę zadowolony, choć oddłużono mnie tylko w 3 bankach, to i tak warto było za takie grosze.
        • Gość: Karmazyn Re: Realna Pomoc dla dłużników ! IP: *.lewandow.net.pl 24.11.13, 20:14
          Mi tez pomogli, moge ich kazdemu polecic, bardzo mala biora prowizje, reszta z ich funduszu jest oplacana. Generalnie spoko, choc oddluzenia nie zrobia w 3 dni.
    • Gość: dłużnik Re: Realna Pomoc dla dłużników ! IP: 91.239.168.* 16.12.13, 15:23
      ja jestem klientem Suisse Legiste, i nie mogę wystawić dobrej opinii, w ciągu 3 miesięcy odeszło już 4 pracowników, którzy mnie mieli obsługiwać,zaledwie jedna sprawa znalazła jakieś rozwiązanie, reszta nie ruszona, banki nie chcą w ogóle z nimi rozmawiać, pieniądze zapłaciłam,a dziś nie można się w ogóle dodzwonić i na emeile też nikt nie odpowiada, tragedia.
      • Gość: Marek Re: Realna Pomoc dla dłużników ! IP: *.jmdi.pl 16.12.13, 23:13
        trzeba było nie zaciągać długów. Długi trzeba spłacać by potem nie płakać, a jak się człowiek zabagni to już nikt nie pomoże choćby nie wiem jak się starali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka