Dodaj do ulubionych

Szklane Panele , Ekrany szklane, Szkło do Kuchni

12.10.15, 19:15
Tekst linka

MG SYSTEMY SZKLANE,

Jesteśmy producentem paneli szklanych do kuchni , łazienki, na ściane czy wypełnienie drzwi do szaf, Cena 450,00 zł to 1/m2 szkła z grafiką , grubość szkła ekranu kuchennego to 4 mm Obróbka szkła szlif wycięcia CNC otwory fi 65 , hartowanie ,stosujemy szkło optiwhite , malujemy kolorami RAL Szkło malowane ,drukawane metodą UV zyskuje coraz większą popularność jako dodatek do stolików, szaf, frontów mebli, ale również jako barwna szklana tafla świetnie prezentuje się w kuchni czy łazience zamiast tradycyjnej glazury na ścianie bądź podłodze. Jego uniwersalność i nowoczesny wygląd świetnie nadaje charakter takim materiałom jak drewno czy stal. Szkło z nadrukiem, lakierowane, lacobel, dzięki wysokiemu połyskowi rozświetla i dodaje elegancji każdemu wnętrzu.

Obsługujemy województwa: pomorskie, zachodniopomorskie, kujawsko-pomorskie, warmińsko - mazurskiego ,

kontakt: Marcin tel. 601940966 www.szklane-panele.eu www.mg-systemy.pl biuro@mg-systmy.pl
Obserwuj wątek
    • adaxis01 Re: Szklane Panele , Ekrany szklane, Szkło do Kuc 25.11.15, 18:08
      OK, a co z profilami ALU do szkła Lacobel g=4 mm?. Lacobel jest wszędzie oferowany, ale gorzej z akcesoriami jak mini-profile do ramek.
    • Gość: Alla Re: Szklane Panele , Ekrany szklane, Szkło do Kuc IP: *.pool.ukrtel.net 01.08.16, 23:16
      Znaleźć dobry druk na szkle za rozsądną cene nawet w dzisiejszych czasach problem. Jakiś czas temu też długo szukałam drukarni gdzie można by było coś takiego zamówić. Ale znalazłam katalog na http://www.bimax.pl Mają duży wybór i dobrą cenę. Jestem zadowolona ze współpracy z nimi
    • Gość: fanatyk Re: Szklane Panele , Ekrany szklane, Szkło do Kuc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.17, 18:36
      Bardzo polecam firmę www.szklanepanele.wroclaw.pl/. Ostatnio z ich pomocą wyremontowałam łazienkę i zrobiłam sobie domowe spa, jak również położyłam blaty kuchenne (świecące w ciemności!). Pełen projesjonalizm, wycena i obsługa klienta - naprawdę na wysokim poziomie, co się rzadko zdarza.
    • kolbaska5 Re: Szklane Panele , Ekrany szklane, Szkło do Kuc 19.05.17, 11:54
      Osobiście polecam firmę prolinea.eu/oferta/ekrany-panele-szklane .Profesjonalna obsługa bogata oferta i atrakcyjna cena w stosunku do jakości.
      • miroslawadumny Re: Szklane Panele , Ekrany szklane, Szkło do Kuc 12.11.19, 09:29
        Ja polecam zdecydowanie Tekst linku Pomogli mi w wykończeniu kuchni. Dziś na prawdę trudno o fachowców, ale ich można z pełnym przekonaniem polecić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka