Gość: imprezowicz IP: 213.155.190.* 09.02.05, 17:56 Jeśli zna ktoś, miał okazję słuchać, posiada kontakt z jakimś zespołem/DJ'em, to niech wpisze się poniżej i napisze coś jakichś/jakimś. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: play Re: Poszukuję Zespołu lub DJ'a na wesela i zabawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:03 a jakie klimaty na zabawy a jakie na wesela sobie cenisz ? Pelna wiocha i discopolo czy coś ambitniejszego ? bez urazy, znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imprezowicz Re: Poszukuję Zespołu lub DJ'a na wesela i zabawy IP: 213.155.190.* 10.02.05, 12:38 poszukuję kogoś, kto nie odstawi szopki... kogoś, kto ma dobry repertuar muzyczny - jeśli chodzi o zespół, to żeby coś porządnągo sobą reprezentował i najlepiej, gdy jest muzyka na żywo na przemian z muzyką mechaniczną (hity, przy których ludzie świetnie się bawią),poza tym zależy mi na dobrym kontakcie z gośćmi i prowadzeniu zabaw, konkursów, żeby miał coś do powiedzenia w tle puszczanych utworów. Natomiast jeśli chodzi o Dj'a, to żeby to było połączenie człowieka, który również ma coś do powiedzenia, poprowadzi jakichś konkurs, zabawę itp i posiadający szeroki repertuar. Zajmuję się organizowaniem imprez i potrzebuję sprawdzonych wykonawców. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
djmnk Re: Poszukuję Zespołu lub DJ'a na wesela i zabawy 28.02.05, 17:33 Witam. Jestem DJem gralem juz na wielu weselach i poprawinach sylwestrach imprezach zakladowych piknikach w plenerze. Gram z odtwarzaczy i jestem w stanie przystosowac sie do kazdego rodzaju muzyki w zaleznosci od potrzeb.Moj adres to djmnk@op.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moniqp Re: Poszukuję Zespołu lub DJ'a na wesela i zabawy 01.03.05, 19:55 ostatnio na targach slubnych w galaxy otrzymałam wizytówkę od zespolu TRIO i nastepnie umowilam sie na rozmowę wstepną dot. wesela i zostałam zaproszona na ich występ do restauracji. moje wrazenia sa jak najbardziej pozytywne w porownaniu do innych zespolow, ktore mialam okazje sluchac. aha, jesli chodzi o kontakt z nimi,to podam Ci jeszcze strone internetowa: www.triomuz.republika.pl Sle Pozdrowienia! Moniqp ----------------------------------------- "Myślę, więc jestem" Odpowiedz Link Zgłoś