Dodaj do ulubionych

przyjmę zlecenie na pracę w kampanii wyborczej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 06:31
doświadczenie i umiejętności wyniesione z pracy w trzech kampaniach. Praca
PR ,dziennikarstwo, logistyka. kontakt: daramsala@neostrada.pl lub tel.
609094506
Obserwuj wątek
    • Gość: mr cool Re: przyjmę zlecenie na pracę w kampanii wyborcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 06:50
      cienki bolek jesteś, jak ty szukasz w tej branży klienta a nie wybierasz
      między tymi, którzy chcą abys dla nich pracował. Oddałbym ci kilku swoich, ale
      poza mną, nie ma w tym miescie kogoś tak zajebistego jak ja.
      • Gość: piotrus Re: przyjmę zlecenie na pracę w kampanii wyborcze IP: *.okocim.com.pl 25.08.05, 07:41
        ale reklama panie mr cool po tym napewno bym z ciebie nie skorzystał ;)
        • Gość: mr cool Re: przyjmę zlecenie na pracę w kampanii wyborcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 09:13
          w tej branży jedynym kryterium oceny jest skuteczność a nie forma panie piotr.
          A ja jestem po prostu zajebiście skuteczny.
          • Gość: siem Re: przyjmę zlecenie na pracę w kampanii wyborcze IP: *.arkonskie.v.pl 25.08.05, 09:44
            Dowody? Może jakieś konkrety? Bo co to znaczy: "Zaje.." skuteczny? To nie jest w
            żaden sposób wymierne, brzmi jak przechwałka hochsztaplera.
            Równie dobrze może to znaczyć, że wypromowałeś własną siostrę na stanowisko
            kierownika niedzielnej wycieczki na Głębokie.

Pzdr

• Gość: piotruś Re: przyjmę zlecenie na pracę w kampanii wyborcze IP: *.okocim.com.pl 25.08.05, 11:56
              to tak jak bym napisał
              że jestem

zajebiście przystony
              zajebiście inetligętny
              zajebiscie....

ale co z tego?

jak to ja napisałem ;)

pozdrawiam
    • Gość: Pismak Re: przyjmę zlecenie na pracę w kampanii wyborcze IP: *.plusgsm.pl 25.08.05, 12:07
      Choliwka, trochę późno. O tym, komu się poprowadzi kampanię trzeba wiedzieć
      kilka lat wcześniej. Jak nie wiesz, to pewnie nie poprowadzisz. A jak
      poprowadzisz, to za psie pieniądze jakimś golasom :))). Taki rynek. A jak
      pracowałeś przy trzech kampaniach to powinieneś mieć zlecenia dożywotnie.
      (Sorry, to nie jest przytyk). Przecież - wbrew pozorom - to są bardzo rzadkie
      umiejętności.

A z tym byciem "zajebistym", Kolego Cool, to bym uważał. Każdy jeden w tej
      branży tak myśli o sobie. A tymczasem sporo firm w Szczecinie przejrzało rynek
      w tę i z powrotem, zahaczając o Poznań, Wrocław i agencje z Warszawy. Znaleźli
      samych zajebistych fachowców: zarozumiałych na maksa, drogich jak cholera, ale
      oferujących niestety niski poziom usług. Jak ktoś śledzi przetargi na obsługę i
      konkursy na specjalistów - to wie. Ostrożnie więc, bo to jest psucie rynku.

pismak_logowany@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka