Gość: PR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 06:31 doświadczenie i umiejętności wyniesione z pracy w trzech kampaniach. Praca PR ,dziennikarstwo, logistyka. kontakt: daramsala@neostrada.pl lub tel. 609094506 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mr cool Re: przyjmę zlecenie na pracę w kampanii wyborcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 06:50 cienki bolek jesteś, jak ty szukasz w tej branży klienta a nie wybierasz między tymi, którzy chcą abys dla nich pracował. Oddałbym ci kilku swoich, ale poza mną, nie ma w tym miescie kogoś tak zajebistego jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrus Re: przyjmę zlecenie na pracę w kampanii wyborcze IP: *.okocim.com.pl 25.08.05, 07:41 ale reklama panie mr cool po tym napewno bym z ciebie nie skorzystał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr cool Re: przyjmę zlecenie na pracę w kampanii wyborcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 09:13 w tej branży jedynym kryterium oceny jest skuteczność a nie forma panie piotr. A ja jestem po prostu zajebiście skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siem Re: przyjmę zlecenie na pracę w kampanii wyborcze IP: *.arkonskie.v.pl 25.08.05, 09:44 Dowody? Może jakieś konkrety? Bo co to znaczy: "Zaje.." skuteczny? To nie jest w żaden sposób wymierne, brzmi jak przechwałka hochsztaplera. Równie dobrze może to znaczyć, że wypromowałeś własną siostrę na stanowisko kierownika niedzielnej wycieczki na Głębokie. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś Re: przyjmę zlecenie na pracę w kampanii wyborcze IP: *.okocim.com.pl 25.08.05, 11:56 to tak jak bym napisał że jestem zajebiście przystony zajebiście inetligętny zajebiscie.... ale co z tego? jak to ja napisałem ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: przyjmę zlecenie na pracę w kampanii wyborcze IP: *.plusgsm.pl 25.08.05, 12:07 Choliwka, trochę późno. O tym, komu się poprowadzi kampanię trzeba wiedzieć kilka lat wcześniej. Jak nie wiesz, to pewnie nie poprowadzisz. A jak poprowadzisz, to za psie pieniądze jakimś golasom :))). Taki rynek. A jak pracowałeś przy trzech kampaniach to powinieneś mieć zlecenia dożywotnie. (Sorry, to nie jest przytyk). Przecież - wbrew pozorom - to są bardzo rzadkie umiejętności. A z tym byciem "zajebistym", Kolego Cool, to bym uważał. Każdy jeden w tej branży tak myśli o sobie. A tymczasem sporo firm w Szczecinie przejrzało rynek w tę i z powrotem, zahaczając o Poznań, Wrocław i agencje z Warszawy. Znaleźli samych zajebistych fachowców: zarozumiałych na maksa, drogich jak cholera, ale oferujących niestety niski poziom usług. Jak ktoś śledzi przetargi na obsługę i konkursy na specjalistów - to wie. Ostrożnie więc, bo to jest psucie rynku. pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś