Dodaj do ulubionych

No i co, no i co ...

03.08.11, 05:32
No właśnie ... jeszcze wczoraj Kapitan się odgrażał że wstanie wcześnie i co ? jakby nie patrzeć wychodzi ze Go Morfeusz(?) wink nie chce wypuścić z objęć ... smile
Miłego dnia smile
Obserwuj wątek
    • tetika Re: No i co, no i co ... 03.08.11, 08:00
      heh wiesz ze tacy co duzo krzycza ..... smile
      witam slonecznie
      • kapitan_marchewa Re: No i co, no i co ... 03.08.11, 12:39
        Hmmm, zobaczycie jutro...
        • old.bear Re: No i co, no i co ... 04.08.11, 06:50
          > > Hmmm, zobaczycie jutro... < napisał wczoraj Kapitan ...
          No i co ? No i co ?
          • tetika Re: No i co, no i co ... 04.08.11, 09:09
            i znow MY wachte trzymamy big_grin
            dzien dobry
            • niezmiennick Re: No i co, no i co ... 04.08.11, 10:55
              Co za towarzystwo! no tak hałasować po nocy!
              • dzidzia_bojowa Re: No i co, no i co ... 04.08.11, 11:03
                A co? Śpi się w środku dnia? Jakie hałasy? Jaka noc?
                • niezmiennick Re: No i co, no i co ... 04.08.11, 11:11
                  Środek dnia to jest o 18, 12 skoro świt się wstaje wszak.
                  • kapitan_marchewa Re: No i co, no i co ... 04.08.11, 16:00
                    Do trzech razy sztuka.. Jutro ja budzę Misia smile
                    • old.bear Re: No i co, no i co ... 04.08.11, 21:06
                      He ?!?!
                      • kapitan_marchewa Re: No i co, no i co ... 05.08.11, 06:25
                        No i budzę Misia. Ja już dawno przy kawie smile
                        • old.bear Re: No i co, no i co ... 06.08.11, 05:54
                          No i co Kapitanie ? Dziś ja najpierwszy smile
                          • dzidzia_bojowa Re: No i co, no i co ... 06.08.11, 07:35
                            No to sobie dzisiaj pospałam! Wreszcie! Jeszcze gniję w wyrku, nie chce mi się wstawać. Wokół siebie ma wszystko co potrzebne: piloty, kubek z kawą, telefony no i laptok rzecz jasna. Lubię wolne sobotnie porankismile
                            Dzień dobrysmile Witam z uśmiechemsmile
                            • kapitan_marchewa Re: No i co, no i co ... 06.08.11, 12:41
                              Ja dzisiaj byłem drugi, bo przed 7 wstałem, ale się nie chwalę jak wy...
                              • 07zglos.sie Re: No i co, no i co ... 09.08.11, 05:00
                                Witam i to ja dziś chyba pobiłam rekord, bo wstałam o 3:14 big_grin
                                • kapitan_marchewa Re: No i co, no i co ... 09.08.11, 06:13
                                  Drugi...
                                  • kapitan_marchewa Re: No i co, no i co ... 09.08.11, 14:29
                                    Miś paskudnie zaspał dziś..
                                    • old.bear Re: No i co, no i co ... 09.08.11, 15:36
                                      Miś nie zaspał, misie nie zasypiają, po prostu musiałem być gdzie indziej, ot cała tajemnica smile
                                      • kategemi Re: No i co, no i co ... 09.08.11, 20:40
                                        A jak ktoś nie spał wogóle, to się liczy?
                                        • kategemi Re: No i co, no i co ... 09.08.11, 20:41
                                          W ogóle, czy wogóle???????? Cholera jasna !!!!!! Idę po zaświadczenie do psychologicznej poradni dziecięcej !
                                          • dzidzia_bojowa Re: No i co, no i co ... 09.08.11, 21:28
                                            W ogóle, to muszę wstawać codziennie wcześniej i to mnie bardzo boli...
                                            • tetika Re: No i co, no i co ... 09.08.11, 21:36
                                              no i widzisz misiek? wszystko przez ciebie smile zawody we wczesnym wstawaniu sobie zrobili. ciekawe czy zima przy ciemnej nocy za oknem tez tak ochocza beda sie zglaszac do porannej zmiany smile
                                              • dzidzia_bojowa Re: No i co, no i co ... 09.08.11, 21:57
                                                Nigdy ochoczo, Teti, nigdysmile
                                              • old.bear Re: No i co, no i co ... 09.08.11, 22:25
                                                Teti, jeśli mój tryb życia się nie zmieni, to tak, zimą też będę wcześnie wstawał smile
                                                • old.bear Re: No i co, no i co ... 10.08.11, 05:23
                                                  No i co ? Ja już podziwiam poranek smile
                                                • old.bear Re: No i co, no i co ... 10.08.11, 05:24
                                                  No i co ? Ja już podziwiam poranek smile
                                                  • tetika Re: No i co, no i co ... 10.08.11, 05:44
                                                    ja niestety tez.ksiazki czytane w nocy daja objawy kaca o poranku.tylko lekarstwa na to nie ma uncertain
                                                  • kapitan_marchewa Re: No i co, no i co ... 10.08.11, 06:30
                                                    Ranne ptaszki..
                                                  • kapitan_marchewa Re: No i co, no i co ... 10.08.11, 17:37
                                                    Pogadamy jutro...
                                                  • tetika Re: No i co, no i co ... 10.08.11, 18:10
                                                    kochany do konca tygodnia mam ranki , wiec codziennie wstaje 5:15 tylko nie mam czasu odpalac kompa.
                                                  • kategemi Re: No i co, no i co ... 10.08.11, 18:42
                                                    Piguła?
                                                  • kapitan_marchewa Re: No i co, no i co ... 10.08.11, 18:44
                                                    Jaka piguła?????
                                                  • tetika Re: No i co, no i co ... 10.08.11, 18:45
                                                    tia smile
                                                  • old.bear Re: No i co, no i co ... 11.08.11, 05:21
                                                    No i jestem pierwszy smile
                                                    Miłego dnia smile
                                                  • kategemi Re: No i co, no i co ... 11.08.11, 12:50
                                                    Ech!!!! Nie zdążyłam sad . Beznadziejnie wolno mi sie komputer odpala, a potem zapomniałam , że go włączyłam, bo "letko zajenta byłam " smile
    • dzidzia_bojowa Re: No i co, no i co ... 11.08.11, 12:56
      A tym czasem Kapitan Warzywo olał własne forum. Zamiast tu siedzieć i pilnować, motywować i moderować ślaja się gdzieś, nie wiadomo gdzie...
      • kapitan_marchewa Re: No i co, no i co ... 11.08.11, 13:08
        ??????????????????????
        Jezdem przecież..
        • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: No i co, no i co ... 11.08.11, 13:43
          Ale nie o świcie, to się nie liczy. O.
          • dzidzia_bojowa Re: No i co, no i co ... 11.08.11, 13:53
            o matko1 napisałam tym czasem osobno! Ale fssstyt!!!! gupia dzidzia, gupia! Gupia, gupia!
            • kapitan_marchewa Re: No i co, no i co ... 11.08.11, 14:32
              Dlaczego matko1?
              Jak w tym dowcipie, że matka jest tylko jedna? smile
              • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: No i co, no i co ... 11.08.11, 15:44
                gdyż, jak mniemam, nie wcisnął się był Dzidzi klawisz shift, któren to razem z "1" daje "!"
                • kapitan_marchewa Re: No i co, no i co ... 11.08.11, 15:54
                  Przecież wiem1 smile
                  • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: No i co, no i co ... 11.08.11, 16:01
                    no1
            • old.bear Re: No i co, no i co ... 11.08.11, 14:32
              Co za samokrytyka ... wink
              • kapitan_marchewa Re: No i co, no i co ... 12.08.11, 05:55

• tetika Re: No i co, no i co ... 12.08.11, 06:21
                  witam slonecznie smile
                • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: No i co, no i co ... 12.08.11, 11:24
                  ja też już wstałam 111 big_grin
                  • kapitan_marchewa Re: No i co, no i co ... 13.08.11, 10:16
                    Nawet po 10 nikogo?
                    • kategemi Re: No i co, no i co ... 13.08.11, 10:19
                      Jestem!!!! W robocie!!!!!!!

Ale zaraz po.........na Mazury, Mazury, Mazury, połyniemy tą łajbą z tektury !!!
                    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: No i co, no i co ... 13.08.11, 11:39
                      a przed południem może być?????????
                      • kapitan_marchewa Re: No i co, no i co ... 14.08.11, 04:32
                        Już nie śpię..
                        • dzidzia_bojowa Re: No i co, no i co ... 14.08.11, 04:52
                          Cześć Kapitanie! smile
                          • kapitan_marchewa Re: No i co, no i co ... 16.08.11, 05:59
                            Koniec weekendu, błeeee.....
                            • kapitan_marchewa Re: No i co, no i co ... 16.08.11, 14:03
                              A Miś zaspał smile
                              • old.bear Re: No i co, no i co ... 16.08.11, 15:07
                                Kapitanie, Misie nigdy, powtarzam, NIGDY nie zasypiają wink Co najwyżej nie chce im się z gawry wyczołgać big_grin
                                • kapitan_marchewa Re: No i co, no i co ... 16.08.11, 15:25
                                  Nawet do misiowego sklepu po świeże bułki?
                                  • old.bear Re: No i co, no i co ... 16.08.11, 16:04
                                    Hmmm, jeśli lenistwo zwycięży głód ... wink
                                    • kapitan_marchewa Re: No i co, no i co ... 17.08.11, 06:02
                                      smile
                                      • old.bear Re: No i co, no i co ... 17.08.11, 07:02
                                        smile
                                        • old.bear Re: No i co, no i co ... 21.08.11, 06:00
                                          No i co ? Śpicie ? A za oknem taki poranek ...
                                          Miłego ... smile
                                          • dzidzia_bojowa Re: No i co, no i co ... 21.08.11, 06:07
                                            Kto śpi, ten śpi...ja niesad Na razie...
                                            • old.bear Re: No i co, no i co ... 21.08.11, 06:08
                                              Ups ... wink
                                              A poranek masz ładny ?
                                              • kapitan_marchewa Re: No i co, no i co ... 21.08.11, 09:28
                                                Ja całą noc nie spałem to i zdrzemnąłem się trochę..
                                                Dzidzia, nie postrzeliłaś nikogo?? smile
                                                • dzidzia_bojowa Re: No i co, no i co ... 21.08.11, 10:21
                                                  Mam nadzieję, że niesmile Wiesz jak to jest, człowiek strzela, pan Bóg kule nosismile
                                                  • old.bear Re: No i co, no i co ... 23.08.11, 05:17
                                                    No i piękny poranek smile , nieeeee spać ...
                                                  • kapitan_marchewa Re: No i co, no i co ... 23.08.11, 06:20
                                                    No ale z tą 5 rano to przesadziłeś...
                                                  • tetika Re: No i co, no i co ... 23.08.11, 06:23
                                                    tez bylam dzis obudzona o 5 , ale odpalac o tej godzinie komputer??? no to juz przesada smile
                                                  • old.bear Re: No i co, no i co ... 23.08.11, 06:26
                                                    Eeeeeeee, marudzicie wink

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka