Dodaj do ulubionych

I znowu śpicie...

24.08.11, 02:07
Maru, maru...
Obserwuj wątek
    • kapitan_marchewa Re: I znowu śpicie... 24.08.11, 06:30
      Ja już nie...
      • old.bear Re: I znowu śpicie... 24.08.11, 06:35
        Ja też nie smile
        • kaga9 Re: I znowu śpicie... 24.08.11, 12:37
          TERAZ to i ja nie śpię.
          • tetika Re: I znowu śpicie... 24.08.11, 15:12
            o 5 przed praca nie bede specjalnie dla ciebie kompa odpalac smiletez nie spalam i musisz mi na slowo uwierzyc smile
    • kaga9 Re: I znowu śpicie... 25.08.11, 01:39
      Wstawajcie111 Noc jest piękna11111
      • kapitan_marchewa Re: I znowu śpicie... 25.08.11, 06:34
        E tam...
        • kaga9 Re: I znowu śpicie... 25.08.11, 11:27
          Mówię Ci! Można stać i patrzeć, patrzeć, patrzeć...

Sam zobacz...za jakieś 13 godzinwink
          • old.bear Re: I znowu śpicie... 25.08.11, 14:10
            Ciemność widzę, ciemność ... smile
            To troszkę chyba monotonne tak oglądać ciemność.
            Tylko oglądać wink
            • kaga9 Re: I znowu śpicie... 25.08.11, 15:18
              Kto powiedział, że tylko oglądać?...wink
              • kapitan_marchewa Re: I znowu śpicie... 25.08.11, 15:51
                W innej opcji możesz oglądać tylko sufit.. wink
                • kaga9 Re: I znowu śpicie... 25.08.11, 19:57
                  Jaką opcję masz na myśli?
                  • old.bear Re: I znowu śpicie... 25.08.11, 20:02
                    Też jestem ciekawy wink
                    • dzidzia_bojowa Re: I znowu śpicie... 25.08.11, 20:47
                      Zapytam wprost: patrząc w górę? To jeszcze gwiazdy można zobaczyć także;D
                      • tetika Re: I znowu śpicie... 25.08.11, 21:12
                        komedie romantyczna ogladam , jeszcze nie spie, czasem sie musze jak kobieta zachowywac i popatrzec w telewizor.teraz jest przerwa reklamowa to przyszlam jeszcze do was.
                      • old.bear Re: I znowu śpicie... 25.08.11, 21:55
                        Gwiazdy? Znaczy znaleźć się w niebie? smile
                        • kaga9 Re: I znowu śpicie... 25.08.11, 22:00
                          Chyba się nie dowiemy, o czym myśli Kapitanwink
                          • old.bear Re: I znowu śpicie... 25.08.11, 22:01
                            Ja się domyślam i się rumienię wink
                            • kaga9 Re: I znowu śpicie... 25.08.11, 23:54
                              Ty się nie rumień, Ty działaj:p
                              • kapitan_marchewa Re: I znowu śpicie... 26.08.11, 06:19
                                Oj tam, od razu najbrudniejsze myśli wink
                                • dzidzia_bojowa Re: I znowu śpicie... 26.08.11, 07:03
                                  Oj tam, takie owijanie w bawełnę. Dla mnie jest jasne jak słońce, że Kapitanowi chodziło o patrzenie w sufit, który wymaga remontu, co wprawia w zadumę lub rozdrażnienie. Gwiazdy można zobaczyć gdy spadnie komuś młotek na wielki palec u nogi. Ja na przykład wczoraj zobaczyłam gwiazdy bez patrzenia w górę a po usiłowaniu zabicia wielkiego pająka kopniakiem bosą stopą w ścianę. Pająk uciekł.
                                  Dlaczego Misiek rumieni się na myśl o niepomalowanym suficie to ja naprawdę nie wiemsmile
                                  • old.bear Re: I znowu śpicie... 26.08.11, 12:27
                                    No bo nie niepomalowany sufit mam na myśli wink
                                    • kapitan_marchewa Re: I znowu śpicie... 26.08.11, 14:08
                                      I tak wszyscy wiedzą, że jak to w starym brodatym dowcipie takim sobie:
                                      Wraca do domu wyposzczony marynarz po dwuletnim rejsie, tuż przed powrotem namawia przez radio żonę, żeby dużo spacerowała, patrzyła w gwiazdy, obserwowała roślinki, zwierzątka, krajobrazy..
                                      Na pytanie "dlaczego to takie ważne" pada szczera i bezpośrednia odpowiedź: "bo przez najbliższe 2-3 tygodnie będziesz oglądała tylko sufit"..
                                      Stare i durnowate, nie?
                                      • kaga9 Re: I znowu śpicie... 26.08.11, 20:47
                                        Znałam to w wersji z bacąwink

• old.bear Re: I znowu śpicie... 27.08.11, 07:06
                                          smile miłego dnia
                                          • tetika Re: I znowu śpicie... 27.08.11, 08:08
                                            dzien dobry sloneczne i radosne smile
                                            • kapitan_marchewa Re: I znowu śpicie... 27.08.11, 11:50
                                              Spalił mi się wczoraj modem TP SA, wróciłem właśnie z salonu Orange z nowym.
                                              Ostrzegam - w centrum nie wolno wychodzić na zewnątrz, jest chyba ze 40 stopni...
                                              • kaga9 Re: I znowu śpicie... 27.08.11, 12:21
                                                Nie wychodzę, albowiem nad głową latają mi iskry, gripeny i ef szesnastkiwink
                                                • old.bear Re: I znowu śpicie... 27.08.11, 13:19
                                                  Radom?
                                                  • kapitan_marchewa Re: I znowu śpicie... 27.08.11, 13:23
                                                    Pewnie że Radom. I lotnicze szoł...
                                                  • old.bear Re: I znowu śpicie... 27.08.11, 13:28
                                                    No to przegwizdane ... efy szesnaste potrafią hałasować, pamiętam to z Poznania.
                                                  • kapitan_marchewa Re: I znowu śpicie... 27.08.11, 13:32
                                                    E tam, migi dwudzieste pierwsze to dopiero było..
                                                  • kapitan_marchewa Re: I znowu śpicie... 28.08.11, 02:21
                                                    Nawet Kaga śpi? sad
                                                  • kapitan_marchewa Re: I znowu śpicie... 28.08.11, 04:35
                                                    A ja ciągle nie śpię.
                                                    Pokropiło trochę i chłodniej, ufff...
                                                  • old.bear Re: I znowu śpicie... 28.08.11, 05:52
                                                    Ja też już nie śpię. Ten chłodek jest zbawienny smile
                                                    Miłego dnia smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: I znowu śpicie... 28.08.11, 06:16
                                                    Oooo, fajnie, że nie jestem sam smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: I znowu śpicie... 28.08.11, 07:50
                                                    Błeee, ktoś się obudzi w końcu NA STAŁE?
                                                    Misiek poprowokował i znowu śpi sad
                                                  • kaga9 Re: I znowu śpicie... 28.08.11, 11:24
                                                    Aj, bo wczoraj miałam okropny dzień i padłam już przed 1. I właśnie wtedy Kapitanowi się zebrało na nocne Polakuff rozmowy...
                                                  • old.bear Re: I znowu śpicie... 28.08.11, 13:24
                                                    Misiek jak wstanie to już nie śpi. Misiek udał się do innych, ważnych zajęć smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: I znowu śpicie... 28.08.11, 13:55
                                                    Pilnowanie porządku w gawrze???
                                                  • old.bear Re: I znowu śpicie... 28.08.11, 20:38
                                                    No ktoś musi smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: I znowu śpicie... 29.08.11, 06:27
                                                    Poniedziałek, wrrrr...
                                                  • old.bear Re: I znowu śpicie... 29.08.11, 06:49
                                                    Nie lubisz poniedziałków ? wink
                                                  • tetika Re: I znowu śpicie... 29.08.11, 08:32
                                                    ja tu chyba dzis nie moge pisac bo mam wolne i wrecz NIE TRYSKAM marudnoscia.
                                                    ale dzien dobry smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: I znowu śpicie... 29.08.11, 16:34
                                                    TROLLLL 111111
    • old.bear Re: I znowu śpicie... 30.08.11, 05:42
      A ja już nie śpię, aha! smile
      Miłego ... smile
      • old.bear Re: I znowu śpicie... 31.08.11, 05:37
        Qrde, dzień już krótszy ... sad
        Witajcie śpiochy smile Miłego dnia.
        • kaga9 Re: I znowu śpicie... 31.08.11, 12:27
          Wieczorem widać, że krótszysad Miłego...
          • kapitan_marchewa Re: I znowu śpicie... 31.08.11, 15:23
            Też już wstałem smile
            • kaga9 Re: I znowu śpicie... 31.08.11, 21:19
              Od jutra wstaję rano, zadowolony?;P
              • tetika Re: I znowu śpicie... 01.09.11, 06:10
                dzien dobry, nie spimy , co sama tu bede pisac???? smile
                • kapitan_marchewa Re: I znowu śpicie... 01.09.11, 17:55
                  Znowu standard, wieczór, wszyscy śpią sad
                  • kaga9 Re: I znowu śpicie... 01.09.11, 19:11
                    Ja wstałam. Już drugi raz dzisiaj!
                    • tetika Re: I znowu śpicie... 01.09.11, 19:14
                      sie wypchaj :0 wrzucalam na swojego chomika cudnosci rozne. Jestem "na czuwaniu"
                      • kaga9 Re: I znowu śpicie... 01.09.11, 22:35
                        Nie chcę się wypychać. Muszę schuść.
                        • dzidzia_bojowa Re: I znowu śpicie... 01.09.11, 22:53
                          Nie śpię, nene
                          • old.bear Re: I znowu śpicie... 02.09.11, 05:39
                            Ja też nie śpię smile
                            • kapitan_marchewa Re: I znowu śpicie... 02.09.11, 06:08
                              Ja też.
                              Ale ponuro za oknem sad
                              • kapitan_marchewa Re: I znowu śpicie... 02.09.11, 16:40
                                Do tej pory wszyscy śpią???
                                • kaga9 Re: I znowu śpicie... 02.09.11, 17:27
                                  Na siedząco, po pobudce przed 6sad
                                  • kapitan_marchewa Re: I znowu śpicie... 02.09.11, 17:37
                                    Ja tam wstaję przed 6 z własnej nieprzymuszonej..
                                    Ale najpierw ząbki, potem kawy robienie, dlatego po 6 zaglądam do kompa...
                                    • kaga9 Re: I znowu śpicie... 02.09.11, 18:04
                                      Z własnej nieprzymuszonej to ja bym wstała dopiero jakieś 4-5 godzin później...O kompie nie ma mowy, jeśli muszę wstać tak rano. Chociaż dziś się nawet ładnie wyrobiłam i miałam Wam tu zaszpanować wpisem koło 7wink
                                      • kapitan_marchewa Re: I znowu śpicie... 02.09.11, 18:26
                                        Ja zaszpanowałem o 6:08 dzisiaj. A jutro śpię do południa, może w nocy się trafią jakieś nocne Polaków rozmowy..
                                        Ma ktoś skajpa???
                                        • kapitan_marchewa Re: I znowu śpicie... 03.09.11, 03:13
                                          Żadnych rozmów, wszyscy śpią..
                                          A ze mnie się śmiejecie, że w tygodniu zalegam sobie po 20 sad
                                          A gdzie teraz ci nocni bohaterowie?
                                          Dzidzia, Panzerna? Miś to niedługo wstanie smile
                                          • kapitan_marchewa Re: I znowu śpicie... 03.09.11, 03:32
                                            To ja już se chyba pójdę.
                                            Co tak będę se sam stał bez sensu...
                                            • kapitan_marchewa Re: I znowu śpicie... 03.09.11, 04:26
                                              Zaraz świta, nikogo nie ma.
                                              Zaraz się Miś obudzi smile
                                              Ciekawe co jest w TV o tej porze smile
                                              • dzidzia_bojowa Re: I znowu śpicie... 03.09.11, 07:20
                                                Jak już się wszyscy pospali wkraczam JA! Bohaterem w nocy jestem tylko gdy pracuję, wolną noc przesypiam jak niemowlę więc nie ma ze mnie pożytku.
                                                Jakby co, to skype mam.
                                                Aha, od dzisiaj jestem na zwolnieniu lekarskim więc raczej w dzień będę zaglądać, w nocy śpię i już.
                                                • kapitan_marchewa Re: I znowu śpicie... 03.09.11, 11:44
                                                  Wstałem byłem, dawaj tego skajpa Dzidzia smile
                                                  Na maila może być..
                                                  • old.bear Re: I znowu śpicie... 04.09.11, 00:43
                                                    I ja nie śpię smile
                                                    Ale zaraz idę ćwiczyć. Pozycję horyzontalną smile
                                                  • kaga9 Re: I znowu śpicie... 04.09.11, 01:02
                                                    A ja już robotę z pracy przyniosłam i działamsad
                                                  • kapitan_marchewa Re: I znowu śpicie... 04.09.11, 07:32
                                                    Robotę z pracy przyniosłaś? Jak w bajeczkach Waligórskiego??? smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: I znowu śpicie... 04.09.11, 07:35
                                                    "Spotkał kiedyś tchórz tchórza idąc po podwórzu
                                                    I pyta: Ty nie w pracy? Co się stało tchórzu?
                                                    - Wziąłem pracę do domu, dyrektor się zgodził.
                                                    To rzekłszy, szedł do domu i tam się zesmrodził. "
                                                    www.waligorski.art.pl/liryka.php?litera=b&nazwa=7
                                                    smile
                                                  • old.bear Re: I znowu śpicie... 04.09.11, 07:58
                                                    W niedzielę ?1?1
                                                  • kaga9 Re: I znowu śpicie... 04.09.11, 17:00
                                                    Raczej bliżej tego:
                                                    "Dziwna rzecz, sama nie umiem, a cudzy poprawię"wink
                                                    www.waligorski.art.pl/liryka.php?litera=r&nazwa=203
                                                    Ano w niedzielę. W nocy się najlepiej pracuje.
                                                  • old.bear Re: I znowu śpicie... 04.09.11, 17:49
                                                    A nie trąci to pracoholizmem?
                                                  • kaga9 Re: I znowu śpicie... 04.09.11, 19:28
                                                    Skąd. Ja wykonuję zawód, który opiera się głównie na nieróbstwie. We wszystkich ałtobósach tak muwiom.
                                                  • old.bear Re: I znowu śpicie... 04.09.11, 19:52
                                                    To musi być piękna profesja ... smile
                                                  • kaga9 Re: I znowu śpicie... 04.09.11, 20:11
                                                    Ale piękna, bo nocą można...? Ee to nie jest Profesja pani Warrenwink
                                                  • old.bear Re: I znowu śpicie... 04.09.11, 20:13
                                                    Nie miałem nic zdrożnego na myśli smile
                                                  • kaga9 Re: I znowu śpicie... 04.09.11, 20:32
                                                    Wygląda na to, że za to ja takwink
                                                  • old.bear Re: I znowu śpicie... 04.09.11, 21:37
                                                    big_grin To już nie moja wina wink
                                                  • kaga9 Re: I znowu śpicie... 04.09.11, 22:16
                                                    Jak to nie, podprogowy prowokatorze111tongue_out
                                                  • old.bear Re: I znowu śpicie... 04.09.11, 22:23
                                                    Yyyyyyyyyyyyyyy .... a to określenie coś znaczy ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka