Dodaj do ulubionych

Warsiawiaków jazdy

06.09.11, 17:05
Warto filmiki zobaczyć..
warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,10239939,Niebezpieczny_tunel_Wislostrady__Wypadek_za_wypadkiem.html
Obserwuj wątek
    • tetika Re: Warsiawiaków jazdy 06.09.11, 18:45
      ty kapitan a w dziub bys nie chcial przypadkiem? od warsiawianki????
      wszedzie tak jezdza, zawsze sie znajdzie bezrozumny idiota i nie trzeba ich szukac az w warszawietongue_out
      • niezmiennick Re: Warsiawiaków jazdy 06.09.11, 18:50
        No nie trzeba, z Warszawy wszędzie dojeżdżają.
        • tetika Re: Warsiawiaków jazdy 06.09.11, 18:58
          raczej do warszawy wszyscy sie pchaja czy robili prawko w miescie czy w pcimiu dolnym , a potem pokazuja jakie to miastowe chlopaki som uncertain
          • niezmiennick Re: Warsiawiaków jazdy 06.09.11, 19:01
            Pcim Dolny raczej nie rozbija się w ten sposób.
            • kapitan_marchewa Re: Warsiawiaków jazdy 06.09.11, 19:20
              Pcim się rozbija furmankami i WSK-ami wink
              PS. Jechałem dziś ze swojej wsi do Brzezin i z powrotem, nie więcej niż 50-60 km razem. Sprawnie całkiem jechałem, ale i tak 3 z literką "W" w rejestracji mnie wyprzedziło, jeden na podwójnej i zaraz hamował, bo jakiś TIR przed nim..Nikt więcej.. A jak wracałem to ze stacji z lewej strony wyjechał mi jeden, ostro hamowałem i trąbiłem, on poczekał na tym przeciwległym pasie aż przejadę, z naprzeciwka jechali.. I tak mnie zaraz wyprzedził, "W"...
              Potem po 5 minutach staliśmy razem w korku w tzw Nowosolnej. ALE ON PRZEDE MNĄ 111 smile
              Satysfakcja warta wypadku.... Jełop to mało powiedziane..
              • niezmiennick Re: Warsiawiaków jazdy 06.09.11, 19:23
                U mnie jak ktoś leci przez 3 pasy bez migacza to na pewno "W". Tyle, że u mnie to jest silne podejrzenie, że to lokalny przedstawiciel rejestrowany na centralę firmy...
                • tetika Re: Warsiawiaków jazdy 06.09.11, 19:36
                  Literka W jest w wielu rejestracjach i jak slusznie zauwazyl niezmiennick wielu przedstawicieli "lata na warszawskich tablicach. wiec sie kapitanie nie czepiaj.zawsze trzeba poszukac najpierw na swoim podworku. wprawdzie juz 20 lat w warszawie nie mieszkam , ale ze jako z urodzenia i z serca jestem warszawianka to zywiolowo reaguje jak mi ktos moje ukochane rodzinne miasto opluwa.
                  a ze dzialo sie tak od zawsze bo inne miasta nie rozumialy specyfiki zycia w stolicy to mnie szlag na poczekaniu trafia na glupie gadanie.
                  przyjedz do kielc zobacz jak barany jezdza dopiero pogadamy.
                  • niezmiennick Re: Warsiawiaków jazdy 06.09.11, 19:44
                    Ależ oczywiście, że nie rozumiemy specyfiki życia w stolicy. I dlatego nasiąknięci nią przedstawiciele jeżdżący przez 3 pasy bez migacza albo prosto z pasa do skrętu robią Warszawie opinię słuszną. Bo dokładnie tak wygląda jeżdżenie po Warszawie.
                    • old.bear Re: Warsiawiaków jazdy 06.09.11, 19:48
                      Kochani, po Warszawie jeździ się tak samo jak gdzie indziej. A może i lepiej ... .
                      A swoją droga kto po Wisłostradzie i w tym tunelu jedzie 50 km/godz.?
                      • niezmiennick Re: Warsiawiaków jazdy 06.09.11, 20:08
                        Nie jeździ.
                    • kapitan_marchewa Re: Warsiawiaków jazdy 06.09.11, 19:50
                      Ja się nie czepiam, ja MARUDZĘ smile
                      Ale od wielu lat w 9 na 10 przypadków jeśli ktoś jedzie jakby się chciał zabić(i innych też), to natychmiast mówię, że to będzie warszawska rejestracja.
                      I sprawdza się... Niestety..
                      • old.bear Re: Warsiawiaków jazdy 06.09.11, 19:55
                        Ja raczej obawiam się EPA, ELW, ESI i podobnych.
                        • niezmiennick Re: Warsiawiaków jazdy 06.09.11, 20:09
                          Bo nie ustępują jak się wpycha na pas?
                        • kapitan_marchewa Re: Warsiawiaków jazdy 06.09.11, 20:17
                          old.bear napisał:

> Ja raczej obawiam się EPA, ELW, ESI i podobnych.

Misiu, toż to tylko lokalne pierdoły, można na nich szczególnie uważać, nie wiadomo co zrobią, fakt, ale się NIE BAĆ..
                          • old.bear Re: Warsiawiaków jazdy 06.09.11, 20:25
                            Ależ ja się nie boję aut z tymi rejestracjami jak również nie budzą u mnie lęku rejestracje zaczynające się na literkę W.
                            • tetika Re: Warsiawiaków jazdy 07.09.11, 06:09
                              i nie zapominaj ze na W rownie dobrze moze byc wroclaw
                              • kapitan_marchewa Re: Warsiawiaków jazdy 07.09.11, 08:10
                                Wrocław jest na D...
                              • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Warsiawiaków jazdy 07.09.11, 14:58
                                nie, na W są miejscowości województwa mazowieckiego
                                niekoniecznie Warszawa
                                Pruszków i Wołomin też wink
                                • tetika Re: Warsiawiaków jazdy 07.09.11, 15:36
                                  dziekuje wam kochani moi za wsparcie bo ciagle tylko slysze glupie gadki o zle jezdzacych warszawiakach i mnie szlag chce trafic.
              • ekscytujacemaleliterki Re: Warsiawiaków jazdy 07.09.11, 11:46
                No krew mnie zaleje!
                Zakładamy się, że oba te jełopy z literką W w rejestracji to przyjezdni byli? Rachunku prawdopodobieństwa nie oszukasz! Pół Polski ciągnie do Warszawy, mieszkają tu, pracują, podatki w swoich pcimiach dolnych płacą i na dodatek wyrabiają bogu ducha winnym warszawskim kierowcą opinię jełopów!
                Ja Ci coś powiem! W śród moich znajomych nie ma przyjezdnych, sama warszawa i wszyscy są dobrymi kierowcami!
                Poza jednym mankamentem! Nie stosują się do ograniczenia do 50 jak wolna droga jest bo przejechanie Warszawy zgodnie z ograniczenie prędkości zajęło by ze 4 godziny albo i więcej! Acha, co by nie mówić! Jak mi kto jedzie lewym pasem 50, skręca z prawego pasa w lewo i gubi się na rondzie to jak nic, to jak w mordę strzelił przyjezdny co zdębiał jak rondo w środku miasta zobaczył. Trzy pasy, tramwaje, autobusy i piesi. Jak jakaś cipa zablokuje to wiadomo, że przyjezdna!
                Więc mnie nie wkurzaj bo pogryzę!!!!!
                • kapitan_marchewa Re: Warsiawiaków jazdy 07.09.11, 16:59
                  Oj tam Litery...
                  Od razu takie nerwy wink
                  WWL i WPR rozróżniam, bo mafia smile
                  Cała reszta to dla mnie warsiawiaki panoszące się na drodze. Wybaczysz nieuczonemu??
                  • ekscytujacemaleliterki Re: Warsiawiaków jazdy 07.09.11, 18:09
                    Krew mnie zalewa i szlag trafia bo nie wszyscy są złym kierowcami a wszyscy w jednym worku lądują.
                    Jedź do Inowrocławia to się dowiesz co to prawdziwy jełop za kierownicą ale najpierw dodatkowe ubezpieczenie se wykup!
                    Nie wszystkie WPR to mafia, na WPR jeździ też Piastów i okolice - manię tworzenia korków na Alejach mają!
                    A przez to że W w rejestracji to wychodzi, że niby ja tak jezdzę! No way! Nie zgadzam się!

Nie wiem Kapitanie, zastanowię się... teraz mam na Ciebie focha ;P
                    • kapitan_marchewa Re: Warsiawiaków jazdy 07.09.11, 18:18
                      Bardzo się cieszę, zaczynasz przednio marudzić.. wink
                      • tetika Re: Warsiawiaków jazdy 07.09.11, 18:43
                        No to Kapitanie teraz ja ci pomarudze i to porzadnie. Jak ja sie stawialam i pokrzykiwalam w obronie warszawiakow to traktowales mnie z poblazliwoscia zaprawiona ironia jak facet traktuje kobiete uncertain z pewna doza nonszalancji. A jak sie facet odezwal i napisal to samo co ja tylko po mesku to nagle zlagodniales i prawie przepraszac zaczales uncertain:/uncertain
                        zachowales sie jak meski szowinista i poki nie doczekam sie publicznych przeprosin to tyle mnie bedziesz widzial na forum uncertain
                        Foch przewielki uncertain
                        • ekscytujacemaleliterki Re: Warsiawiaków jazdy 07.09.11, 22:20
                          Nic z tego Tetika! Jam baba a nie chłop tylko bardzo pyskata jestem, złośliwa i wredna!
                          Łaziłabym za Kapitanem i pyskowała, gadała, życie bym mu słowotokiem zatruwała ;D.
                          Z takimi babami się nie zaczyna. Nigdy nie wiadomo co mi do głowy wpadnie! Pójdę po koleżanki - z forum dla marudnych forum humorum kurcgalopkiem zrobimy, Kapitana ze statku wyrzucimy big_grin

ps. bardzo ładny foch big_grin
                          • kapitan_marchewa Re: Warsiawiaków jazdy 08.09.11, 17:34
                            ekscytujacemaleliterki napisała:

> Nic z tego Tetika! Jam baba a nie chłop tylko bardzo pyskata jestem, złośliwa i
                            > wredna!
                            > Łaziłabym za Kapitanem i pyskowała, gadała, życie bym mu słowotokiem zatruwała
                            > ;D.
                            > Z takimi babami się nie zaczyna.

Dopiero teraz to przeczytałem. sad
                            My tu marudzimy, a nie strzelamy fochy.. smile
                            • ekscytujacemaleliterki Re: Warsiawiaków jazdy 08.09.11, 22:20
                              O ile pamiętam, to ja Pana, Panie Kapitanie ostrzegałam!
                              Że jak już przylezę to forum będzie musiało zmienić nazwę bo ja z natury marudna nie jestem tongue_out
                • kaga9 Re: Warsiawiaków jazdy 08.09.11, 21:57
                  Pół Polski ciągnie do Warszawy, mieszk
                  > ają tu, pracują, podatki w swoich pcimiach dolnych płacą

Poza Warszawą tylko Pcim? O. Widzisz, ja teoretycznie nic do stoliczan nie mam, ale gdy słyszę (częściej: czytam) rodowitego warszawiaka, to on się zwykle wypowiada w takim właśnie tonie...

W śród moich znajomych nie ma przyjezdnych, sama warszawa i w
                  > szyscy są dobrymi kierowcami!

Co nie znaczy, że wszyscy warszawiacy są dobrymi kierowcami.

Jak mi kto jedzie lewym pasem 50,
                  > skręca z prawego pasa w lewo i gubi się na rondzie to jak nic, to jak w mordę s
                  > trzelił przyjezdny co zdębiał jak rondo w środku miasta zobaczył. Trzy pasy, tr
                  > amwaje, autobusy i piesi. Jak jakaś cipa zablokuje to wiadomo, że przyjezdna!

Podsumowując: w Warszawie nie ma cip. Cipy mieszkają tam, gdzie nie ma rond. Czyli wszędzie poza Warszawą ("cipa (...) przyjezdna"). Tak?
                  • niezmiennick Re: Warsiawiaków jazdy 08.09.11, 22:08
                    Teraz grzecznie przeproś bo dostaniesz wiąchę o kompleksach popartą interlokucją; jak widać niżej smile
                    • ekscytujacemaleliterki Re: Warsiawiaków jazdy 08.09.11, 22:48
                      Nic z tego niezmiennik.
                      Z ręką na sercu, nie muszę puszczać wiąch. Wiem co to argumenty w odróżnieniu do Ciebie.
                      Ale wiesz, jak mnie najdzie, jak mi się zachce i jeśli wyrazisz życzenie to ja Ci mogę praską wiąchę z uśmiechem posłać.
                      Dam Ci chociaż jeden argument co by Ci przykro nie było, że tylko tak se lekkim jadem plujesz!
                  • ekscytujacemaleliterki Re: Warsiawiaków jazdy 08.09.11, 22:44
                    A gdzie ja napisałam, że poza Warszawą tylko Pcim Dolny, he?
                    NIGDZIE tak nie napisałam a wręcz dodała, że Polska to nie tylko wielkie miasta ale również miasteczka, wsie na przykład.

Dziwi Cię fakt, że warszawiacy wypowiadają się w takim tonie? I używają takich argumentów? A to dlaczego? Zdajesz sobie sprawę, ile procent mieszkańców Warszawy płaci podatki w swoim miejscu zameldowania? A korzystają z warszawskich przedszkoli, jezdzą warszawskimi ulicami.
                    Mniejsze miasta mają ZYSK, kostkę brukową, pieniądze na naprawę dziur po zimie mimo tego, że zameldowani w nich ludzie korzystają z innego miasta.
                    Zatem może było by uczciwie płacić podatki tam gdzie się mieszka a nie gdzie się ma meldunek.
                    Aaaa i jeszcze jedno. Irytujące. Pod moim blokiem od pół roku stoją sobie dwa autka, tablice rejestracyjne LU. Stoją i stoją i nie wyjezdzają i kwiatki przed nimi zakwitły. Bo właścicielom taniej jezdzić metrem tylko zapomnieli, że skoro przed blokiem jest 10 miejsc parkingowych to dwa zblokowane na stałe to dużo. A po drugiej stronie ulicy parking, miejsc ile dusza zapragnie bo płatny. Ale po co płacić, lepiej stać i kwitnąć.

Podsumowując. W Warszawie są cipy i to na dodatek bezmyślne i przyjezdne co to myślą : w dupie mam. Nie jestem u siebie. Ja tu tylko wynajmuję to wyrzucę śmieci przed klatkę co tam będę latać do zsypu.

Ja do Pcimia nic nie mam. Ale prawie każdy Pcim zachowuje się w moim mieście po chamsku!
    • niezmiennick Re: Warsiawiaków jazdy 07.09.11, 19:28
      Podobno jest takie powiedzenie - jak jedna osoba mówi Ci, że jesteś osłem to ją olej. Jak trzy osoby mówią Ci, że jesteś osłem to się nad sobą zastanów. Jak pięć osób mówi Ci, że jesteś osłem to poszukaj sobie żłobu i stajenki.

Miłośnikom prawdziwej warszawskości poświęcam.
      • kapitan_marchewa Re: Warsiawiaków jazdy 07.09.11, 19:36
        O pijanym to znałem...
        Zdania nie zmienię, kierowcy z rejestracją na W to rozjeżdżający Polskę psychopaci.
        I mało mnie to interesuje czy są z centrum Warszawy, czy z podwarszawskich mieścin.
        Ani to, czy są z Pcimia, a w Warszawie mają tylko auto zarejestrowane..
        • old.bear Re: Warsiawiaków jazdy 07.09.11, 19:39
          Kapitan się zawziął ... wink
          • niezmiennick Re: Warsiawiaków jazdy 07.09.11, 19:46
            Nie kapitan, bo i on i ja i kupa luda z całego kraju ma takie zdanie. No ale wawka wie lepiej, bo jakżeż by inaczej.
            • old.bear Re: Warsiawiaków jazdy 07.09.11, 20:04
              No cóż, nie do końca się z wami zgodzę.
              Aha, nie jestem z Warszawy, tak dla wyjaśnienia smile
              • niezmiennick Re: Warsiawiaków jazdy 07.09.11, 20:05
                Za to jesteś uprzejmy smile
                • kaga9 Re: Warsiawiaków jazdy 07.09.11, 22:22
                  No kurka, ja też mam rejestrację na W, a do Warszawy mam 100 km! Proszę mnie nie mieszać.
                  Taaa, jam ci ta prowincja, co pierwsze rondo w życiu we stolycy zobaczyła...

Fumfela ze śmiechem opowiedziała mi historyjkę, jak ją obtrąbiwali, dopóki jeździła na prowincjonalnych numerach. Odkąd zmieniła na warszawskie, nie trąbnęli ani razu.
                  • kapitan_marchewa Re: Warsiawiaków jazdy 08.09.11, 09:05
                    Przed godziną w mojej wsi na ul.Niciarnianej, tuż przed przejazdem kolejowym, wyprzedziła mnie Honda Civic z numerami WKZ.
                    Z przyjemnością patrzyłem jak wpada z impetem na bardzo nierówne tory, gdzie ludzie zwalniają do 3 km/h smile
                    • ekscytujacemaleliterki Re: Warsiawiaków jazdy 08.09.11, 10:23
                      Ależ Kapitanie!
                      WKZetom powinieneś być przychylny, wszak to nie warsiawka tylko KOZIENICE tongue_out
                      • kapitan_marchewa Re: Warsiawiaków jazdy 08.09.11, 17:25

> Ależ Kapitanie!
                        > WKZetom powinieneś być przychylny, wszak to nie warsiawka tylko KOZIENICE tongue_out

Kozienice to chyba to miejsce gdzie niegdyś super przetwory robili, dżemy itp.
                        Jestem baaardzo przychylny smile
                        • ekscytujacemaleliterki Re: Warsiawiaków jazdy 08.09.11, 20:20
                          Dzemów nie lubię, kurki w occie wolę! Gdzie robią? Nawet jeśli jezdzą na EL to będę żarła z uśmiechem big_grin
                    • ekscytujacemaleliterki Re: Warsiawiaków jazdy 08.09.11, 10:36
                      Mała lekcja geografii, co by wiedzieć, że taki Płock na przykład nie ma nic wspólnego z Warszawą!
                      Dobrego dnia!
                      Tablice

Tablice WBR - Białobrzegi
                      Tablice WCI - Ciechanów
                      Tablice WG - Garwolin
                      Tablice WGS - Gostynin
                      Tablice WGM - Grodzisk Mazowiecki
                      Tablice WGR - Grójec
                      Tablice WKZ - Kozienice
                      Tablice WL - Legionowo
                      Tablice WLI - Lipsko
                      Tablice WMA - Maków Mazowiecki
                      Tablice WM - Mińsk Mazowiecki
                      Tablice WML - Mława
                      Tablice WND - Nowy Dwór Mazowiecki
                      Tablice WOS - Ostrołęka
                      Tablice WO - Ostrołęka
                      Tablice WOR - Ostrów Mazowiecka
                      Tablice WOT - Otwock
                      Tablice WZ - Ożarów Mazowiecki
                      Tablice WPI - Piaseczno
                      Tablice WPR - Pruszków
                      Tablice WPZ - Przasnysz
                      Tablice WPY - Przysucha
                      Tablice WPU - Pułtusk
                      Tablice WPL - Płock
                      Tablice WP - Płock
                      Tablice WPN - Płońsk
                      Tablice WRA - Radom
                      Tablice WR - Radom
                      Tablice WSI - Siedlce
                      Tablice WS - Siedlce
                      Tablice WSE - Sierpc
                      Tablice WSC - Sochaczew
                      Tablice WSK - Sokołów Podlaski
                      Tablice WSZ - Szydłowiec
                      Tablice WWL - Wołomin
                      Tablice WWY - Wyszków
                      Tablice WWE - Węgrów
                      Tablice WZW - Zwoleń
                      Tablice WLS - Łosice
                      Tablice WZU - Żuromin
                      Tablice WZY - Żyrardów
            • ekscytujacemaleliterki Re: Warsiawiaków jazdy 08.09.11, 10:32
              Kupa ludu może się mylić, tak jak wyborcy PiSu.
              Acha, i ja nie jestem żadna wawka. Ja jestem warszawianką z dziad pradziada i dumna z tego jestem.
              I w duuuupie mam zdanie kupy ludu, gdyż albowiem kierowcą jestem od 16 lat, bezkolizyjnym, z maksymalną zniżką na ubezpieczenie - a parę razy w życiu się gimnastykowałam za kółkiem bo mi jakiś jełop z kupy ludu drogę zajechał.

Podsumowując :
              Pogadajcie sobie a ja dalej będę jezdzić jak jezdzę i zadowolona będę ogromnie!

ps. Kapitanie 100km od Warszawy to nie Warszawa tylko mniej więcej połowa drogi do Twojej wsi. Dlaczego zaliczasz ich do mojego miasta? Może prawko robili w Twoim, he???
              • niezmiennick Re: Warsiawiaków jazdy 08.09.11, 11:04
                Ta... ci Prawdziwi Warszawiacy z Dziada Pradziada. Nie to motłoch z prowincji smile
                • niezmiennick Re: Warsiawiaków jazdy 08.09.11, 11:05
                  Nie to co motłoch z prowincji oczywiście.
                  • ekscytujacemaleliterki Re: Warsiawiaków jazdy 08.09.11, 16:16
                    Jakiś kompleks masz?
                    Bo nie wiem co tak do tej prowincji pijesz? Ja o prowincji nigdzie nie pisałam. Pisałam o nie kwalifikowaniu warszawskich kierowców do grona jełopów z racji miejsca urodzenia.
                    A najzabawniejsze jest to, że nikt z moich znajomych ani ja sama nigdy nie miałam nic do prowincji.
                    Tak to już jest, że w kraju są i miasta i wsie i prowincje i mniejszości narodowe i w odróżnieniu do Ciebie ja nie klasyfikuje ludzi na podstawie pochodzenia i miejsca zamieszkania tylko na podstawie umiejętności - w tym przypadku prowadzenia auta.
                    A motłoch dla mnie to np. przyjezdni angole co krakowską starówkę demolują a nie polska prowincja, wieś czy małe miasteczko.
                    • niezmiennick Re: Warsiawiaków jazdy 08.09.11, 16:26
                      Jakieś kompleksy masz? Czy jesteś jednoosobowym rzecznikiem Prawdziwej Warszawskości?
                      • tetika Re: Warsiawiaków jazdy 08.09.11, 16:55
                        i tu popre maleliterki albowiem nigdy nie spotkalam sie z rasizmem regionalnym u rodowotego warszawiaka. on poporstu jest warszawiakiem jak lodzianin lodzianinem czy jakikolwiek inny kudek. kompleksy i glupie gadanie ZAWSZE pojawia sie u NIE WARSZAWIAKOW. wiec kto tu ma kompleksy????Mnie wali skad pochdzi iksinski wazne jaki jest. i nie jest wazne czy mu sloma z butow wystaje bo to mozna zmienic, wazne czy nie ma gowien w glowie bo te jak mowi przyslowie cham ze wsi wyjdzie, wies z chama nigdy.....
                        • niezmiennick Re: Warsiawiaków jazdy 08.09.11, 17:10
                          A pół forum się z tej rodowitości śmieje. Jak linkowałem stare powiedzenie, warto to rozważyć smile
                          Wmawianie zaś innym kompleksów to już rozpaczliwa linia obrony. Dla dobra poziomu forum powstrzymam się od dalszych komentarzy w tej sprawie.
                          • ekscytujacemaleliterki Re: Warsiawiaków jazdy 08.09.11, 17:19
                            Niezmiennik, Tobie się aby czasem coś nie pomyliło?
                            Ja nie muszę się bronić. Żadne zarzuty mi nie zostały postawione.
                            A biorąc po uwagę fakt, że forum jest ogólnodostępne, wątek również i na dodatek zostałam zaproszona do "bywania" tutaj to mam pełne prawo wyrażać swoje opinie oraz komentować zamieszczane tu treści.
                            A Ty pisząc o poziomie forum właśnie napisałeś o sobie niezbyt pozytywnie bo wychodzi na to, że z Tobą to jest tak: kto z nami to z nami ale jak ma inne zdanie to przeciw nam!
                            Zgnoić bo pół forum się z rodowitości śmieje i na dodatek postawić zarzut zaniżania poziomu forum, przy okazji obrazić bo z wawki.
                            Kiepskie argumenty.

Ubawiłeś mnie setnie!
                            Interlokutor z Ciebie dla mnie żaden niestety.
                      • ekscytujacemaleliterki Re: Warsiawiaków jazdy 08.09.11, 17:12
                        Ooooo dziwne pytanie!!! Przecież ja jestem wawka! Kompleksów nie ma prawa mieć, tylko butnym piratem drogowym mogę być - sam pisałeś!
                        Racja, jestem rzecznikiem. Rzecznikiem nie wyrzucania wszystkich do jednego worka, szuflady, nie klasyfikowania przez pryzmat pochodzenia tylko oceniania człowiek przez jego poczynania, umiejętności i człowieczeństwo.
                        I dzięki temu mam wielu przyjaciół w Trójmieście, Wrocławiu ale również w Żurominie i w taki Wołominie i Pruszkowie na przykład. Ale czytając Ciebie dochodzę do wniosku, że przyjaźnie wołomińskie i pruszkowskie muszę zerwać bo to MAFIA.
                        Od Wrocławia trzymać się z daleko bo to poniemieckie jest a przecież nie będzie mi Niemiec pluł w twarz!
                        Żuromina się nie czepię bo oni mają w rejestracji W - więc to moi warsiawscy kumple są.

Idź człowieku i dalej pluj jadem na innych ludzi bo mieli czelność urodzić się w stolicy.
                        • old.bear Re: Warsiawiaków jazdy 08.09.11, 19:43
                          Jeśli powstanie fanklub "literki" zgłaszam swój akces smile
                          • ekscytujacemaleliterki Re: Warsiawiaków jazdy 08.09.11, 20:22
                            Ja się zgadzam. Tylko kilka kwestii, prezes kluba ma być przystojny ( może jezdzić jak jełop, co mi tam!) i zamiast składek członkowskich opłata na rogatkach Warszawy. Będę z dumą stała i myto pobierała ;P
                            • old.bear Re: Warsiawiaków jazdy 08.09.11, 20:35
                              smile

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka