Dodaj do ulubionych

E tam piłka kopana..

10.09.11, 18:24
Znów mecz Polska-Niemcy.
I wygrywamy!!! Na razie..
Obserwuj wątek
    • kapitan_marchewa Re: E tam piłka kopana.. 10.09.11, 18:36
      Już jest 1:0
      • kapitan_marchewa Re: E tam piłka kopana.. 10.09.11, 19:06
        Już 2:0
        Ktoś ogląda?????
        • kapitan_marchewa Re: E tam piłka kopana.. 10.09.11, 19:38
          Niemcy nas biją sad
          • kapitan_marchewa Re: E tam piłka kopana.. 10.09.11, 20:17
            Sam do siebie gadam?
            Wygraliśmy 3:1 z Niemcami.
            Dziękuję za relację.
            Jutro Bułgaria..
    • kaga9 Re: E tam piłka kopana.. 10.09.11, 20:45
      E tam, siata...https://emoty.blox.pl/resource/sleep.gif
      • kapitan_marchewa Re: E tam piłka kopana.. 12.09.11, 18:31
        Rezerwy Polski bezczelnie wygrywają 1:0 ze Słowacją.
        A przecież musimy ten mecz PRZEGRAĆ...
        • kapitan_marchewa Re: E tam piłka kopana.. 12.09.11, 19:03
          Ten mecz to sztuczna kpina, już jest 1:1.
          Oczywiście przegramy "po walce" 1:3, bo to nam się najbardziej opłaca.
          A fe...
          • kapitan_marchewa Re: E tam piłka kopana.. 13.09.11, 09:37
            I przegraliśmy 1:3.
            Najlepsza była końcówka 3 seta, kiedy się zrobiło po 21, bo Słowacy kiepsko pograli.
            Kombinowałem co zrobią nasi, żeby przegrać, bo się niewesoło zrobiło smile
            Po pierwsze - nasz serwis daleko w aut - sprawdziło się.
            Po drugie- nie odebrać serwu Słowaka, najlepiej świeca w trybuny - SPRAWDZIŁO SIĘ..
            • kapitan_marchewa Re: E tam piłka kopana.. 13.09.11, 11:37
              www.sport.pl/siatkowka/1,85054,10278348,ME_Siatkarzy__Polska_prasa_po_porazce_ze_Slowacja_.html
              Tylko mnie siatkówka podnieca??? sad
              • dzidzia_bojowa Re: E tam piłka kopana.. 13.09.11, 12:36
                No ba! I mnie podnieca, ale po meczu z Bułgarią postanowiłam tego ze Słowacja nie oglądać by się nie wkurzać. Ja wiem, że na mistrzostwach świata niby to graliśmy fair i przez to dostaliśmy później w dupę trafiając na najmocniejsze drużyny ale takie ustawianie wyniku ( nie tylko przez naszych, chce dodać) to świńskie jest a potem ewentualna wygrana nie jest pełnowartościową wygraną moim zdaniem. Odpuszczam sobie te mistrzostwa. Jednym okiem będę śledzić ale bez emocji. O kant dupy rozbić to wszystko.
                Ciekawszy był finał US Open, choć chciałam zwycięstwa Nadala bo mi się on diabelnie podoba. Jednak bezsprzecznie Djokovic jest lepszy.
                • niezmiennick Re: E tam piłka kopana.. 13.09.11, 12:53
                  No nie wiem. Jak ktoś biegnie na 800 metrów i oszczędza na początku siły to też jest świńska wygrana?

A Williamsową widziałaś? smile
                  • dzidzia_bojowa Re: E tam piłka kopana.. 13.09.11, 13:04
                    Nie porównuję lekkiej atletyki do meczów bo to całkiem co innego. Wydaje mi się, że celowe przegrywanie jest nie w porządku i już!
                    Żeńskiego finału nie oglądałam ale czytałam relację. Serena poszalałasmile Ale madafaki nie leciały chyba z jej ust?smile Tylko wytworne nie patrz w moją stronę. Tak było?
                    • niezmiennick Re: E tam piłka kopana.. 13.09.11, 21:29
                      Ale oni też celowo przegrywają pierwsze 100 metrów smile

No, a mogła zabić smile
                      • kapitan_marchewa Re: E tam piłka kopana.. 14.09.11, 17:51
                        No to zaraz mecz prawdy.. Za chwilę z Czechami, a potem ponownie ze Słowacją, co to nas "rozbiła" 3:1
                        • kapitan_marchewa Re: E tam piłka kopana.. 14.09.11, 18:06
                          DLACZEGO TEGO MECZU NIE MA W TV????111111
                          • kapitan_marchewa Re: E tam piłka kopana.. 14.09.11, 18:32
                            Jestem max wk.... zły.. Pokłóciłem się ze wszystkimi w domu.
                            Żenada ze Słowacją była, a meczu o coś nie łaska pokazać?
                            Bojkotuję Polsat i pana z wąsami podstrzyżonymi...
                            • kapitan_marchewa Re: E tam piłka kopana.. 14.09.11, 19:50
                              Taki set, 31:29 dla nas..
                              A w Polsacie ważniejszy 1341 odcinek Pierwsza miłość..
                              Słów brak
                              • kapitan_marchewa Re: E tam piłka kopana.. 17.09.11, 08:07
                                Ktoś wie o której półfinał z Włochami i czy będzie w TV?
                                O siatkówce mówię..
                                • dzidzia_bojowa Re: E tam piłka kopana.. 17.09.11, 13:03
                                  Witaj Kapitanie!
                                  Transmisja w Polsacie (otwartym) o 15.00.
                                  • niezmiennick Re: E tam piłka kopana.. 17.09.11, 13:33
                                    Załóżcie se jaką kablówkę, co ma Polsat Sport; nazywany czasami Polsat Siatkówka.
                                    • kapitan_marchewa Re: E tam piłka kopana.. 17.09.11, 13:53
                                      Dzidzia, nie słuchaj tego MARUDY.
                                      Mam taką wizję: dziś przegrywamy z Włochami, bo gwiazda Kurek hehe, nie wystarczy.
                                      Rosja obija Serbię.
                                      My jutro z Serbią o brąz o 15, Rosja-Włochy finał o 18.
                                      A my ledwo, ale obijamy Serbię, i ma być brąz.
                                      Biorę w ciemno, pasuje taki scenariusz???11111
                                      • dzidzia_bojowa Re: E tam piłka kopana.. 17.09.11, 14:57
                                        Kurek może i nie wystarczy ale Gruszce czasem też się zdarzy błysnąć. Ignaczak jak odbiera to ho, ho! Ale dziwne będzie jak rodacy naszego trenera sa po drugiej stronie. Nie wierzę, że Anastasiego serducho nie rozdarte.
                                        • kapitan_marchewa Re: E tam piłka kopana.. 17.09.11, 15:40
                                          Kurek do zmiany, pieprzy wszystko...
                                          • kapitan_marchewa Re: E tam piłka kopana.. 17.09.11, 15:56
                                            I zmieniony..
                                            Dzidzia, ogladasz???
                                            • kapitan_marchewa Re: E tam piłka kopana.. 17.09.11, 16:00
                                              Rozbija nas wrocławiak, Michał Łasko (Lasko).
                                              Zero patriotyzmu sad
                                              • dzidzia_bojowa Re: E tam piłka kopana.. 17.09.11, 19:20
                                                Ja wiedziałam, że tak będzie! Ja wiedziałam...
                                                • kapitan_marchewa Re: E tam piłka kopana.. 17.09.11, 19:34
                                                  Ja też wiedziałem.
                                                  Gramy jutro z Serbią.
                                                  Wygramy?
                                                  Oglądamy razem Dzidzia? Co kupić? Donuty? Hihihihihihihi..
                                                  Poważne hamburgery i piwo mogą być? Pizza?
                                                  • dzidzia_bojowa Re: E tam piłka kopana.. 17.09.11, 19:53
                                                    Ja nie wiem czy to na moje nerwy! Ale oglądamy. I pączek moszbyć. Oraz pół litra. Albo nie- 0,75 będzie lepsze.
                                                  • kapitan_marchewa Re: E tam piłka kopana.. 17.09.11, 20:14
                                                    Cholerka, z Rosją możemy grać. Się tajbrek zrobił...
                                                  • kapitan_marchewa Re: E tam piłka kopana.. 17.09.11, 20:28
                                                    Miałem rację, gramy z Rosją...
                                                  • dzidzia_bojowa Re: E tam piłka kopana.. 17.09.11, 20:39
                                                    Więc skończymy na czwartym miejscu. Na lepsze nie ma szans najmniejszych.
                                                  • kapitan_marchewa Re: E tam piłka kopana.. 18.09.11, 07:21
                                                    Bo tak szczerze mówiąc z tej trójki Rosja-Serbia-Włochy to mogliśmy na luzie wygrać z Włochami, gdyby Jalu Kurek nie chrzanił i gdybyśmy bardziej skoncentrowani byli.
                                                    I już bylibyśmy wicemistrzami Europy.
                                                    A tak, to to cholerne 4 miejsce... sad
                                                  • kapitan_marchewa Re: E tam piłka kopana.. 18.09.11, 15:57
                                                    Dzidzia, 1:1
                                                  • kapitan_marchewa Re: E tam piłka kopana.. 18.09.11, 16:28
                                                    Dzidzia, gdzie jesteś???
                                                    2:1 dla nas...
                                                  • kapitan_marchewa Re: E tam piłka kopana.. 18.09.11, 16:55
                                                    No gdzie Ty jesteś???
                                                    WYGRALŚMY Z RUSKIMI 3:1 111111111111111
                                                  • dzidzia_bojowa Re: E tam piłka kopana.. 18.09.11, 17:11
                                                    Jak oglądam mecz nie jestem w stanie pisać! a teraz dochodze do siebie po emocjach. Omamuniu!!!11 Ciesze się, że sie myliłam1111
                                                  • kapitan_marchewa Re: E tam piłka kopana.. 18.09.11, 18:21
                                                    smile smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: E tam piłka kopana.. 07.10.11, 16:12
                                                    Teraz piłka kopana na chwilę bez "e tam"
                                                    Remis z Koreą jest w piłkę kopaną, 2:2
                                                    www.sport.pl/sport/2,93148,,Korea_Pld____Polska,,157556041,6735.html
                                                    Z Koreą zremisowała Borussia Dortmund.
                                                    Pytanie gdzie była polska reprezentacja, jak ta Borussia grała??
                                                  • kaga9 Re: E tam piłka kopana.. 11.10.11, 21:10
                                                    Mecyk111 Kto ogląda mecyk??

• old.bear Re: E tam piłka kopana.. 11.10.11, 21:24
                                                    Ja, jak widać - nie smile
                                                    A kto z kim gra?
                                                  • dzidzia_bojowa Re: E tam piłka kopana.. 12.10.11, 04:54
                                                    Borussia tym razem wygrała z Białorusiąsmile
                                                  • kapitan_marchewa Re: E tam piłka kopana.. 12.10.11, 06:26
                                                    Nooo, dokładnie tak smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: E tam piłka kopana.. 14.10.11, 20:13
                                                    Cholera, Michał Łasko w reprezentacji Włoch nas zrobił w półfinale Mistrzostw Europy, a dziś w finale jako gracz Jastrzebskiego z Trentino był taki sobie..
                                                    Bo przeciwko swoim grał? A nas upokorzył? Błeeeee...
                                                  • kapitan_marchewa Re: E tam piłka kopana.. 16.10.11, 11:16
                                                    Kopana:
                                                    www.youtube.com/watch?v=v4vjFx1bg-I&feature=related

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka