Dodaj do ulubionych

Siatka znowu..

24.09.11, 16:44
Ja wiem, że nasze laski wiele nie osiągną, wiem..
Ale dlaczego do jasnej na Polsacie pokazują jakiej wizgi F1, bez Kubicy nawet?
Kogo to interesuje?
A mecz po wyścigu, jak zdążą..
Nie paranoja????
Obserwuj wątek
    • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 24.09.11, 16:48
      Jezuuu, prowadzimy w drugim secie 17:2.
      A to jakieś głupki jeżdżą w kółko po torze.
      Ten pan z wąsami rozumu nie ma, czy od F1 kasę wziął??????
      • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 24.09.11, 16:56
        3:18 Bardzo dobrze, że Polki muszą wygrać ten mecz. Bo trochę się boimy, jak by to wyglądało, gdyby musiały go przegrać, żeby w następnej rundzie trafić na łatwiejszego rywala.

SUUUPER tekst, tak się nasi panowie ruskich bali..
        • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 24.09.11, 17:11
          Puścili końcówkę 3 seta... Paranoja
          • kaga9 Re: Siatka znowu.. 24.09.11, 19:54
            E tam, najważniejsze, jak się kończy, zapomniałeś?wink
            • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 24.09.11, 20:07
              Dzięki Kaga.
              Ech, myslałem, że fanatyczka Dzidzia coś odpisze sad
              • old.bear Re: Siatka znowu.. 24.09.11, 20:29
                Kapitanie, masz coś przeciwko wizgom F1 ? wink
                To pisałem ja, fan owych wizgów smile
              • kaga9 Re: Siatka znowu.. 24.09.11, 20:36
                Kuurde, znowu jestem Nie Tą Kobietą, Na Którą Czeka Facet...crying
                • dzidzia_bojowa Re: Siatka znowu.. 24.09.11, 20:47
                  smile Fanatyczka dzisiaj ciężko pracowała i wróciła do domu zła jak sto diabłów. Ale o meczu wiem! a także o tym, że Śląsk na szczycie tabeli, byc może chwilowo, ale jednak.

Co do kobiecej siatki, to nie oglądam tylko sledzę wyniki w necie. Nie ekscytuje mnie.
                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 25.09.11, 08:54
                    Biedna Dzidzia?
                    Poziom żeńskiej siatkówki jest taki, że dobra drużyna chłopaków-licealistów spokojnie by wygrała z naszą reprezentacją Pań.
                    • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 25.09.11, 16:09
                      Mecz z Czeszkami zaraz.
                      Z Czeszkami hehehe, żeby tylko nic nie mówiły smile
                      • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 25.09.11, 16:12
                        Włączyłem już Polsat, tam jeszcze F1, i komentator mówi: "Niemiec pojechał doskonałe zawody".
                        Że jak? Nie nadążam za polskim???
                        • old.bear Re: Siatka znowu.. 25.09.11, 16:57
                          Poziom tych, pożal się Boże, dziennikarzy jest żenujący.
                          • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 25.09.11, 17:45
                            Wygrałyśmy z Czeszkami 3:0.
                            Pomarudzę teraz:
                            dlaczego siatkarki mają takie obcisłe lycrowe gacie? Wszystko im się wszędzie wpija, ciągle se naciągają, widać, że niewygodne..
                            • kaga9 Re: Siatka znowu.. 25.09.11, 20:11
                              Skoro wygraŁYście, to chyba MACIE te obcisłe lycrowe gacie, hę? A ja właśnie przed chwilą im (Wam) zawistnie zazdrościłam jędrnych pupci, ech...A Ty narzekasz.
                              • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 28.09.11, 16:18
                                Od tylu lat się siatkuję, i czynnie i oglądająco, ale coś nowego się pojawiło.
                                Oglądam powtórkę półfinału Rosja-Serbia i ciągle jest tekst, że ktoś gra "pajpem".
                                Uprzejmie proszę o wyjaśnienie...
                                • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 28.09.11, 18:26
                                  Siatka BABSKA: Serbia-Rumunia 3:0.
                                  Jutro gramy z Serbią.
                                  Ktoś wie gdzie jest Dzidzia? Postrzeliła się na służbie?????
                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 29.09.11, 19:26
                                    Dlaczego dla pana z wąsem od Polsatu ważniejsze są telenowele a nie ten ćwierćfinał????
                                    • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 02.10.11, 12:37
                                      Na IPLA oglądam ponownie naszych panów w ME. Zboczeniec???
                                      Zaraz Polska-Rosja zobaczę smile
                                      • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 20.11.11, 06:21
                                        Zaraz panowie grają z Kubą. O 7:00.
                                        W siatkę..
                                        • 07zglos.sie Re: Siatka znowu.. 20.11.11, 07:55
                                          I pierwszy set dla nas
                                          • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 20.11.11, 08:45
                                            3:0 z Kubą 111111
                                            Niesamowite..
                                            Ale oczywiście żadna polska patriotyczna TV się nie poczuwała do tego żeby transmitować..
                                            Wstyd i żal.pl
                                            I zgrzytanie zębów..
                                            • dzidzia_bojowa Re: Siatka znowu.. 20.11.11, 09:22
                                              No nie? Skandal1
                                            • 07zglos.sie Re: Siatka znowu.. 20.11.11, 09:23
                                              Pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                              Nawet jak jest siatka w tv, to pokazują od połowy seta, bo reklamy ważniejsze
                                              • stefcia41 Re: Siatka znowu.. 20.11.11, 09:28
                                                Super1111
                                                • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 20.11.11, 18:29
                                                  No "szlak" by to trafił.
                                                  Nawet pan z wąsikiem nie puści tego u siebie???
                                                  Od jutra codziennie o 7 rano..
                                                  • stefcia41 Re: Siatka znowu.. 21.11.11, 08:05
                                                    Grają.
                                                    czytam relację w necie.
                                                    Męczą sie z |Serbią
                                                  • stefcia41 Re: Siatka znowu.. 21.11.11, 08:29
                                                    prowadzimy w setach, jesli kogos interesuje smile
                                                  • dzidzia_bojowa Re: Siatka znowu.. 21.11.11, 09:20
                                                    Kurka wodna! Wygrali skubańcy! Z mistrzami! 3:1! Nasi oczywiście!big_grin
                                                  • stefcia41 Re: Siatka znowu.. 21.11.11, 09:21
                                                    Nooo 11111
                                                  • dzidzia_bojowa Re: Siatka znowu.. 22.11.11, 09:08
                                                    Dla fanów siatki: 3:1 w meczu z Argentyną! Uraaaaaasmile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 22.11.11, 11:20
                                                    Noooo smile
                                                    Super1111111
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 22.11.11, 11:22
                                                    Tzn żeby pomarudzić: jak mogli aż tak dać się zrobić w pierwszym secie sad
                                                  • stefcia41 Re: Siatka znowu.. 24.11.11, 09:19
                                                    Boszsz...ale się męczą z Iranem...
                                                    kciuki trzymać1111 trwa 5 set
                                                  • stefcia41 Re: Siatka znowu.. 24.11.11, 09:29
                                                    nie trzymali....
                                                    i dupa blada
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 24.11.11, 16:20
                                                    Napisałem wczoraj w mailu do znajomego:
                                                    "Ja liczę na tę powtarzalność w kolejnych meczach naszych siatkarzy w Pucharze Świata, a wygrali już trzy trudne mecze pod rząd. Jutro łatwizna, ale jak doświadczenie zyciowe uczy (moje przynajmniej) na łatwiźnie często najłatwiej się poślizgnąć. Bo się lekceważy i bagatelizuje.. A potem taka niby "bułka z masłem" robi się problemem."

WYKRAKAŁEM????1111
                                                  • stefcia41 Re: Siatka znowu.. 25.11.11, 10:01
                                                    nie wiem czy to jakieś pocieszenie wink
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 25.11.11, 10:32
                                                    Właśnie gramy z Japonią..
                                                  • stefcia41 Re: Siatka znowu.. 25.11.11, 10:36
                                                    Kapitan niech nic już nie kracze dziś111
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 25.11.11, 17:08
                                                    Napiszę dla potomnych: wygraliśmy z Japonią 3:1
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 27.11.11, 07:43
                                                    Gramy z Chinami i na razie przegrywamy... sad
                                                    Za cholerę nie wiedziałem, że chinole w siatkę też grają..
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 27.11.11, 07:45
                                                    Ale Brazylia w piątek z Chińczykami ledwo w tajbreku wygrała..
                                                    Uuuu, coś czarno widzę. sad
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 27.11.11, 08:10
                                                    Dzidzia, wyciągaj szalik z Polską..
                                                    Kibicujemy1111
                                                    Już jest 1:1
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 27.11.11, 08:55
                                                    Wygraliśmy 3:1
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 28.11.11, 16:31
                                                    Pewnie wszyscy wiedzą..
                                                    Ograliśmy dziś Hamerykę 3:0. Rozgromiliśmy nawet smile
                                                    A to mistrzowie olimpijscy..
                                                  • dzidzia_bojowa Re: Siatka znowu.. 28.11.11, 17:02
                                                    Dlaczego porażka Brazylii z Kubą komplikuje nam sytuację? Tak było napisane w artykule Gazety. Nie czytałam tekstu.
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 29.11.11, 06:50
                                                    Wygraliśmy z Egiptem 3:0
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 29.11.11, 06:55
                                                    Dzidzia, bo lepiej jakby Polska, Rosja i Brazylia odskoczyły wszystkim na trzech pierwszych miejscach.
                                                    A tu taka Kuba niepotrzebnie miesza i się wtranżala..
                                                  • dzidzia_bojowa Re: Siatka znowu.. 29.11.11, 09:08
                                                    No to odskoczylismile Rosja nie dała szans Kubie.
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 29.11.11, 18:41
                                                    A Serbia wygrała z Brazylią 3:1
                                                    Cuda psze pani....
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 30.11.11, 16:51
                                                    besty.pl/202801
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 01.12.11, 15:04
                                                    www.sport.pl/siatkowka/1,65103,10741076,Puchar_Swiata__Czy_polscy_siatkarze_przelamia_wloska.html?v=1&pId=15268317&logged=1&send-a=1#opinion15268317
                                                    Śmiem podejrzewać, że z Włochami przerżną bez walki prawie. Ale za to z Brazylią i Rosją pokażą klasę.
                                                    Tacy dziwni jesteśmy my Polacy.
                                                    Jak ma być w miarę łatwo - to NIEEEEE. Jak z Iranem.
                                                    Jak Włochy cieniasy ostatnio - to NIEEEEE.
                                                    Dopiero jak będą tzw mecze "o wszystko".
                                                    Oj wtedy to dopiero nas spina smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 02.12.11, 06:24
                                                    O 7 gramy z Włochami...
                                                  • stefcia41 Re: Siatka znowu.. 02.12.11, 06:26
                                                    a będzie w składzie mój ulubiony włoski Polak?
                                                    czy on może Włoch polski....
                                                  • dzidzia_bojowa Re: Siatka znowu.. 02.12.11, 06:37
                                                    Patrz, a ja myślałam, ze dzisiaj o trzeciej grają i ze jak wstanę będzie już po. Cholera, dwie godziny nerwówki przede mną.
                                                  • stefcia41 Re: Siatka znowu.. 02.12.11, 07:15
                                                    Już grają
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 02.12.11, 07:39
                                                    Michałek Łasko?
                                                    Pierwszego seta przerżnęliśmy do 17 sad
                                                    Wstyd....
                                                  • stefcia41 Re: Siatka znowu.. 02.12.11, 08:22
                                                    On ci111
                                                    Drugiego też, ale nie wiem do ilu bo wybyłam na chwilę.
                                                    Trzeci..męczą się.
                                                  • stefcia41 Re: Siatka znowu.. 02.12.11, 08:44
                                                    Wymęczyli ten trzeci.
                                                  • stefcia41 Re: Siatka znowu.. 02.12.11, 09:05
                                                    a teraz ciiii
                                                    tajbrek ...
                                                  • stefcia41 Re: Siatka znowu.. 02.12.11, 09:18
                                                    Kapitanie111
                                                    pomyliłeś się
                                                    ufff
                                                  • dzidzia_bojowa Re: Siatka znowu.. 02.12.11, 09:46
                                                    Ja się kiedyś wykończę podczas transmisji, słowo daję!!! Jeszcze mi się ręce trzęsą.
                                                  • stefcia41 Re: Siatka znowu.. 02.12.11, 09:49
                                                    hehe
                                                    ja znowu mało pozaru w domu nie spowodowałam suspicious
                                                    no i jak nie kochać siatkówki??? ja sie pytam??? smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 02.12.11, 12:45
                                                    cholera, no wygrali 1111
                                                    I z każdym setem coraz lepsi byli...
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 02.12.11, 17:25
                                                    Oooo, po meczu se dali po razie chłopaki i ich trzeba było rozdzielać smile
                                                    www.sport.pl/siatkowka/1,86055,10747702,Puchar_Swiata__Klotnia_po_meczu_Polski_z_Wlochami.html
                                                    Włosi nam podskakują??? Najgorsza tchórzliwa armia II wojny? No żesz...
                                                    Kto im zdobył Monte Cassino? Faszystom jednym?
                                                    Michałek Łasko też podskakiwał???
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 03.12.11, 04:56
                                                    Dzidzia, tu poczytaj co te nasze dzisiejsze wypisują:
                                                    www.volei.org.br/noticias.asp?IdNot=15733
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 03.12.11, 06:55
                                                    DZIDZIA wstajemy. Szybciutko, szybciutko11111
                                                    Zaraz mecz smile
                                                  • stefcia41 Re: Siatka znowu.. 03.12.11, 07:16
                                                    Kapitan se zapamięta111
                                                    mnie tez trzeba budzic na mecz111
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 03.12.11, 07:36
                                                    Do 18 w pierwszym secie11111111
                                                    Cuda cuuuuda ogłaszają....
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 03.12.11, 07:43
                                                    Jestem na głównej GW u zczubaków smile
                                                    www.zczuba.pl/zczuba/1,90960,10753247,Polska___Brazylia__czyli_Puchar_Swiata_siatkarzy_Z.html
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 03.12.11, 07:49
                                                    ooooo, już drugi raz marchewa zacytowany smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 03.12.11, 08:12
                                                    I jest 2:0 dla nas....
                                                    Z Brazylią1111111
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 03.12.11, 09:01
                                                    I już 2:2 i tajbrek... I w d.. z tym wszystkim... sad
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 03.12.11, 09:20
                                                    No i dupa.
                                                    Jak mawiał Tomaszewski: jak się jest na fali i wygrywa 2:0 i prowadzi w trzecim secie i się nie chce wygrać 3:0 to się przegrywa 2:3..
                                                    Święte słowa...
                                                  • stefcia41 Re: Siatka znowu.. 03.12.11, 10:35
                                                    a ten Giba to kiedy się wreszcie zestarzeje???
                                                    On już chyba grał jak Wagner wygrywał ze swoimi chłopakami suspicious
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 04.12.11, 03:42
                                                    Mecz z Rosją.
                                                    1set do tyłu sad
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 04.12.11, 04:05
                                                    już 1:1
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 04.12.11, 04:37
                                                    2:1 dla Rosji.
                                                    Koniec marzeń o Pucharze Świata sad
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 04.12.11, 04:58
                                                    ale mecz, tajbrek...
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 04.12.11, 05:08
                                                    11:8 dla nas.
                                                    Na serce fiknę..
                                                  • stefcia41 Re: Siatka znowu.. 04.12.11, 05:12
                                                    Po wszystkiemu już?
                                                    Nie chce mnie się włączać tv.
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 04.12.11, 05:13
                                                    No fuck..
                                                    Z 13:8 na 14:14?????????????????
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 04.12.11, 05:22
                                                    Przerżnęliśmy 15:17 tajbreka sad
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 06.12.11, 18:16
                                                    Nie zawsze się zgadzam z panami Przemysławem I. oraz Rafałem S.
                                                    Ale to jest akurat to co ja chciałem napisać i nawet w krótkiej formie w wielu komentarzach pisałem:
                                                    www.sport.pl/siatkowka/1,65103,10764471,Siatkowka__Poscig_za_Wagnerem.html
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 23.12.11, 06:04
                                                    Tydzień temu ZAKSA wygrała, szok był.
                                                    A teraz nawet seta do 9 przerżnąć???
                                                    www.sport.pl/siatkowka/1,64948,10863090,Liga_Mistrzow__ZAKSA___Trentino_NA_ZYWO.html
                                                    sad
                                                  • stefcia41 Re: Siatka znowu.. 24.12.11, 09:15
                                                    Siatkówka to jednak piękny sport ...smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Siatka znowu.. 06.01.12, 09:18
                                                    Najdłuższa wymiana:
                                                    www.youtube.com/watch?v=7Hj9sDPFPII&feature=player_embedded#!
                                                    Dzidzia, zobacz. Ty jedna mnie rozumiesz sad

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka