Dodaj do ulubionych

Lubię zrzędzić i marudzić

07.10.11, 22:58
no i ględzić tyż.
Tak się staram, tak rujnuję,
w znoju innym życie truję.

A teraz Szanowna Redakcjo:
- co tu zrobić, acz rozważnie, aby brali mnie na poważnie ?
Obserwuj wątek
    • kapitan_marchewa Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 05:33
      By...BY..
      "co tu zrobić, acz rozważnie, by brali mnie na poważnie ?"

Wtedy melodyjniej zdanie leci.
      Pomarudziłem, przyczepiłem się, jest OK, można zacząć nowy dzień smile
      • arogancka_agrafka Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 08:35
        Upierdliwa jestem z rana, pewnie dziś dostanę bana smile
        • kapitan_marchewa Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 08:41
          Mało marudzisz, nudyyy, ziew..
          Postarasz się bardziej?
          • arogancka_agrafka Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 09:13
            Łee...starać się bardziej ?
            Ciągle mi to powtarzają a ja tego nie czuję nie czuję.
            Jest to niesprawiedliwe i jako leń mam obowiązek się zbuntować.
            <o jezu znów skrzeczy telefon i wstać trzeba..co te ludzie mają z tym dzwonieniem. Nie usiądzie taki gazety nie poczyta, konfitur nie nasmaży tylko będzie tak dzwonił i dzwonił, paluchem te przyciski naduszał aż się spoci.I tak będzie marudzić o bzdetach i głupotach, a to a tamto. a ta z tym, a ten z tamtą. A do diabła muszę w końcu odebrać>
            • kapitan_marchewa Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 10:04
              Oooo, to już było na poziomie..
              Jak tak w ogóle można do kogoś wydzwaniać o świcie zupełnym w sobotę. Ludzie to sumienia nie mają..
              Żeby jeszcze coś ważnego, ze Małysz wygrał, pies z trzema głowami się urodził, że cały pracujący naród będzie miał tak długie wakacje jak nauczyciele, albo że znam numery Totka te za parę dni, bo sen miałam.. Albo że jak Dzidzia będę miała emeryturę po 15 latach..
              A tu dzwonią z bzdetami. Że strzyka, że ciocia Jadzia pomidorową robi na obiad, że sąsiad się potknął, a kot tych z naprzeciwka ma czkawkę... I słuchasz tego bleblebleeeee...
              • tygrysgreen Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 10:22
                okropne po prostu
              • arogancka_agrafka Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 10:40
                No i widzisz jak to jest ?
                A co mnie to obchodzi, że szczypiorek krzywo rośnie, a szwagier
                wujka Zenka już nie może ? No powiedz co mnie to obchodzi ?
                A czy ja nie mam innych problemów ?
                Deszcz pada, za chwilę chwilę śniegiem sypnie w twarz i te zimne odnóża,
                ten odmrożony nos, te czapki, szaliki, rękawiczki i dmuchane kurtki.
                Znów przyjdzie turlać się jak śniegowa kula, brodzić po pas
                a i sanki trzeba będzie kupić i zacznie się gęganie:
                - chodźmy na górki, chodźmy na górki !

Tak się nie da żyć.
                Acha i lodówkę trzeba jeszcze odmrozić.
                I w dodatku dziś.
                Zmęczę się przy tym okrutnie, a przede mną ważna niedziela.

A jeden z drugim będzie mi tu mówił, że ma ciężko.
                Jakie ciężko ja się pytam.
                • old.bear Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 11:03
                  Nikt nie mówi że będzie letko ... wink
                  • arogancka_agrafka Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 11:18
                    old.bear napisał:

> Nikt nie mówi że będzie letko ... wink

Ale ktoś to powinien w końcu powiedzieć.
                    Zaraz by się człowiek inaczej przygotował, jakieś kroki podjął,
                    jakoś przeciwdziałał, coś przedsięwziął, zajrzał tu, zajrzał tam
                    coś by znalazł, coś by zgubił.

A tak co ?
                    A tak nic.

wink
                    • old.bear Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 11:22
                      > A tak co ?
                      > A tak nic.

Jak nie jak tak big_grin
                      • arogancka_agrafka Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 11:25
                        old.bear napisał:

> > A tak co ?
                        > > A tak nic.
                        >
                        > Jak nie jak tak big_grin

Jak tak, jak nie hehe
                        Będziem się licytować ? wink
                        • old.bear Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 11:26
                          Oj, jestem na straconej pozycji. Tj. o licytację chodzi smile
                          Bo jeszcze mnie gdzieś przypniesz i co? A agrafki to potrafią wink
                          • arogancka_agrafka Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 11:33
                            old.bear napisał:

> Bo jeszcze mnie gdzieś przypniesz i co? A agrafki to potrafią wink

<wyobraźnia ruszyła>
                            Ciekawam jakbyś się prezentował (był przyszpilon) na tablicy korkowej ?
                            Pewne obrazy tu mam, ale mogą być zwodnicze wink
                            • old.bear Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 11:36
                              Też jestem ciekaw ... wink big_grin
                              Bo moja wyobraźnia jakoś tego nie może przedstawić smile
                              • arogancka_agrafka Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 11:45
                                Bądź cierpliwy, niebawem Ci to zwizualizuję wink
                                • old.bear Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 11:50
                                  No i wyszła z Ciebie kobieta ... tiaaa... bądź cierpliwy ... .
                                  • arogancka_agrafka Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 11:55
                                    old.bear napisał:

> No i wyszła z Ciebie kobieta ... tiaaa... bądź cierpliwy ... .

No już dobrze, dobrze <głask>
                                    Wymagam od Ciebie tego, czego sama nie umiem big_grin
                                    • old.bear Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 11:58
                                      Zatkało mnie 111
                                      > Wymagam od Ciebie tego, czego sama nie umiem big_grin
                                      Może ten świat jeszcze ma szansę? wink
                                      • dzidzia_bojowa Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 12:44
                                        Moja wyobraźnia nie ma żadnych zahamowań i zwizualizowała sobie Miśka przyszpilonego do tablicy korkowej. Nie wiem jak technicznie się to udało ale Misiek przyszpilony majta nogami, macha rekami i robi dziwne miny. Taką wizję mamsmile
                                        • apersona Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 12:49
                                          Agrafką do tablicy?
                                        • old.bear Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 12:53
                                          Tiaaa ... i jeszcze się cieszy ... wink
                                        • arogancka_agrafka Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 12:55
                                          dzidzia_bojowa napisała:

> Moja wyobraźnia nie ma żadnych zahamowań i zwizualizowała sobie Miśka przyszpil
                                          > onego do tablicy korkowej. Nie wiem jak technicznie się to udało ale Misiek prz
                                          > yszpilony majta nogami, macha rekami i robi dziwne miny. Taką wizję mamsmile

Zwyczajnie miota się biedny.
                                          Trza by mu coś podać na uspokojenie smile
                                          • old.bear Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 12:58
                                            Miodu, miodu poproszę wink
                                            Słodycz zawsze mnie uspokaja smile
                                            • arogancka_agrafka Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 13:02
                                              Pitnego-kopiącego, jak rozumiem ? wink
                                              • old.bear Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 13:19
                                                Obojętnie smile byle słooodki był ci on 111
                                                • arogancka_agrafka Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 14:31
                                                  old.bear napisał:

> Obojętnie smile byle słooodki był ci on 111

Słodki jest, tylko pytanie czy na dłuższą metę taki ulepek służy ? wink
                                                  • old.bear Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 17:05
                                                    Agrafko, dla misiów nie za słodkiego ulepku wink big_grin
                                      • arogancka_agrafka Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 12:56
                                        old.bear napisał:

> Zatkało mnie 111
                                        > > Wymagam od Ciebie tego, czego sama nie umiem big_grin
                                        > Może ten świat jeszcze ma szansę? wink

Szansa zawsze może być. wink
                                        Chodzi o to, żeby nie była marna.
                        • tetika Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 11:29
                          no nieee wisniowy i morelowy musza zostac....inaczej moj wspoldomownik bedzie konkurencja dla mojego zaprzyjaznionego forum smile
                          • arogancka_agrafka Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 11:35
                            tetika napisała:

> no nieee wisniowy i morelowy musza zostac....inaczej moj wspoldomownik bedzie k
                            > onkurencja dla mojego zaprzyjaznionego forum smile

A brzoskwiniowy współdomownika by nie zadowolił ?
                            Z doświadczenia wiem, że te osobniki współzamieszkujące lubią żółte dżemy smile
              • kaga9 Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 11:15
                kapitan_marchewa napisał:
                że cały pracujący naród będzie miał tak długie wakacje jak nauczyciele

Gryź się w pióropusz111

Dżem dobry, Arogancka.
                • arogancka_agrafka Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 11:20
                  kaga9 napisała:

> Dżem dobry, Arogancka.

Jak dobry to tylko truskawkowy. smile
                  Inne mogą ze sklepów wycofać.
                  Już w tej sprawie napisałam pismo.
                  • kaga9 Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 11:52
                    O nieesad Ja lubię z czarnej porzeczki, morelowy i malinowy. Oraz wszelkie wynalazki typu agrest z kiwi.

I teraz ich już nie będzie...
                    • arogancka_agrafka Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 11:57
                      kaga9 napisała:

> I teraz ich już nie będzie...

Jeszcze nic straconego, jeszcze nie wita się z gąską. wink
                      Wciąż czeka na wysłanie.
                      • kapitan_marchewa Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 13:28
                        Nieprawda. Powidła śliwkowe rządzą.
                        Świeża bułeczka z masełkiem, żółty ser, powidła śliwkowe i kakao..
                        Niebo w gębie1111
                      • kaga9 Re: Lubię zrzędzić i marudzić 08.10.11, 19:56
                        Nie wysyłaaaaaaj...<żebrze bez godności>
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka