Dodaj do ulubionych

Kto nie śpi ? cz. II

23.10.11, 01:47
j/w wink
Obserwuj wątek
    • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. II 23.10.11, 05:08
      Znowu nie poczekałeś? sad
      Obchód miasta zakończony...
      • ewa9717 Re: Kto nie śpi ? cz. II 23.10.11, 08:08
        Kwa! Kwa! Kwa! Sąsiad boruje. Dobry sąsiad, poczekał do 7.00. Kwa! Kwa! Kwa!
        • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. II 23.10.11, 08:15
          O żesz .. 111 O 7 rano w niedzielę ??? Współczuję ... .
          Miłego dnia. smile
          • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. II 23.10.11, 08:21
            www.youtube.com/watch?v=b5FKnK7TaUc
            • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. II 23.10.11, 10:25
              ja nie śpię i się wcale nie chwalę
              • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. II 23.10.11, 10:32
                Zaspała, zaspała ... wink big_grin
                • oblocznosc Re: Kto nie śpi ? cz. II 23.10.11, 11:39
                  Chciałam tylko napisac, ze juz nie spie... smile
                  Co za ranne ptaszki z Wassmile)))
                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. II 23.10.11, 11:55
                    ja juz dawno nie spię
                    musiałam Tygrysowi relację zdać z mini zlotu wink
                    • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. II 23.10.11, 13:41
                      To na końcu to numery Totka na ten tydzień??? smile
                      • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. II 23.10.11, 13:43
                        nie...to z ubiegłego tygodnia smile
                        • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. II 24.10.11, 05:20
                          Czas zacząć nowy tydzień ...
                          Miłego dnia smile
                          • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. II 24.10.11, 06:30
                            nie przyswajam tej wiadomości...
                            • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. II 24.10.11, 14:07
                              a teraz jak? już przyswajasz?
                              • oblocznosc Re: Kto nie śpi ? cz. II 24.10.11, 14:09
                                Teraz czeka, by moc pojsc do domu.
                                • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. II 24.10.11, 15:42
                                  a ja wstałam i dale się zastanawiam po co mi to było
                                • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. II 24.10.11, 16:30
                                  nadal nie przyswajam....
                                  ale poszłam do domu jednak...
                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. II 26.10.11, 07:19
                                    Nikt się już rano nie wita?
                                    Pochmurno i deszczowo...
                                    • oblocznosc Re: Kto nie śpi ? cz. II 26.10.11, 10:03
                                      Pewnie, ze sie przywitamsmile
                                      Tyle tylko, ze "moje" rano nieco sie spoznia w stosunku do Twojego, zatem dopiero terazsmile

Szaro, buro, pada i nie znajduje dzis sensu... jakiegokolwiek...
                                      • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi ? cz. II 26.10.11, 13:29
                                        Gdzie jest Misiek, obija sie i nie wita rano, co jest, jeszcze zimy niet, wiec żadnego snu zimowego. Misiek do roboty.
                                        • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. II 27.10.11, 06:27
                                          Do której sypia Miś?
                                          Miłego dnia...
                                          • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. II 27.10.11, 06:38
                                            Miś już od dawna na, hmmm ..., łapach wink
                                            Miłego dzionka smile
                                            • dzidzia_bojowa Re: Kto nie śpi ? cz. II 27.10.11, 06:44
                                              bosz! Już 27 października1 Ależ ten czas leci1 Witam z rana. Kawę piję, oglądam tvn24 i widzę, że na razie Grekom się śmigło. I ziobryści dokonali coming outsmile
                                              • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. II 27.10.11, 09:42
                                                Ziobryści dopiero siły zbierają i teren obwąchują, sprawdzają na ile mogą sobie pozwolić.
                                                Ale to początek końca Prezesa chyba..
                                                • oblocznosc Re: Kto nie śpi ? cz. II 27.10.11, 09:56
                                                  Dzien dobry.
                                                  Czy Mis to nie powinien spac, w koncu zima juz tuz-tuz.
                                                  Wstalam, ale bardzo mi sie nie chcialo. Zobaczymy, co przyniesie los.
                                                  Kawa sie parzy, przegladam net, probuje spokojnie zaczac poranek.
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. II 27.10.11, 19:16
                                                    Każda reguła ma wyjątki - jestem misiem niezasypiającym wink
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. II 27.10.11, 19:59
                                                    Idę na obchód miasta...
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. II 28.10.11, 05:56
                                                    Śpicie ? Nie prześpijcie tylko weekendu ... wink
                                                    Miłego dnia smile
                                                  • tetika Re: Kto nie śpi ? cz. II 28.10.11, 06:03
                                                    witajcie milego dnia kiss
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. II 28.10.11, 06:15
                                                    Nooo, miłego..
                                                    Miś dzisiaj zaskoczył smile
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. II 28.10.11, 06:29
                                                    Nie dziś, nie dziś ... miś zawsze zaskakuje wink
                                                    Czasem tylko w nieodpowiednim momencie big_grin
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. II 28.10.11, 07:20
                                                    no nie spicie...
                                                    już prawie łykend
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. II 28.10.11, 12:48
                                                    cześć
                                                    głowa od rana mnie na.....ala
                                                    prochy nie pomogły
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 01:54
                                                    J/w smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 06:02
                                                    JA111
                                                    Miasto w porządku, żadnych większych burd.
                                                    I słońce będzie...
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 06:18
                                                    i ja
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 06:25
                                                    Spać nie możesz? Toć łikenda mamy.
                                                    Ja usprawiedliwiony, bo po obchodzie miasta..
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 06:27
                                                    no nie mogę
                                                    gdzie to słońce? ja widzę ciemność
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 06:29
                                                    Może zahibernowana jesteś?
                                                    "Ciemność, widzę ciemność.." smile
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 06:35
                                                    może...
                                                    ide sprawdzić czy nasi tu byli wink
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 06:38
                                                    Jutro nam czas zmieniają?
                                                    Będzie jaśniej?
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 06:40
                                                    mnie się nie pytajsmile
                                                    nie mam pojęcia
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 06:43
                                                    Miś by wiedział, ale się jeszcze nie ocknął sad
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 06:45
                                                    a z której na którą ? przestawiamy?
                                                    nie jestem w stanie tego przyswoić big_grin
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 06:47
                                                    Ja tyż nie za bardzo.
                                                    Na pewno z jednej na drugą i na pewno o godzinę. Tyle wiem sad
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 07:04
                                                    no to czekamy na Misia smile
                                                    może nam wyjaśni smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 07:13
                                                    Może gawrę przywalił mchem i gałęziamy na cały weekend i się nie wynurzy sad
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 07:19
                                                    no masz...
                                                    to co zrobimy?
                                                    bedziemy w niedoczasie...
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 07:34
                                                    Na czuja, prześpimy albo niedośpimy.
                                                    Masz inne wyjście?
                                                  • dzidzia_bojowa Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 07:36
                                                    Z dzisiaj na jutro czas cofamy.
                                                    Witam! nie śpię już choć mam wolne. Wolnego za to nie będzie w poniedziałek i wtorek, niestetysad
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 07:39
                                                    Dzidzia do Łodzi przyjedź, będziemy razem miasto patrolować11111
                                                    Jak ten czas cofamy to spimy dłużej raz.
                                                    Ale za to już o 16 będzie ciemno sad
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 08:24
                                                    Miś już się dawno ocknął. I zajął się niezbędnymi czynnościami potrzebnymi do życia smile M.in. piciem kawy smile
                                                    Dzidzia już wyjaśniła Wam co i jak z tą zmianą czasu. Ja czekam na nią tj. zmianę bardzo. Bo u mnie o ósmej rano jest na dobrą sprawę ciemno jeszcze.
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 08:45
                                                    Oooo, wstał1111
                                                    Się rozejrzał i dalej spać? wink
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 10:06
                                                    se wstałam
                                                    nakarmiłam głodnych, pogłaskałam niedopieszczonych i z kawa patroluje neta
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 10:14
                                                    Jaka kawa? Miałem coś na końcu języka wink
                                                  • kaga9 Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 10:42
                                                    Słuchajcie, ja się okropnie starzejęsad Całe życie byłam sową, sen od 1-3 w nocy do południa...a teraz...wczoraj ledwo wytrzymałam do 22, dziś obudziłam się wyspana o 7.50. Oddajcie mi mnie111
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 10:55
                                                    Nie wiem w jakiej robocie można spać do południa. Fajowa robota..
                                                    Ja przez wieki się neciłem do 2-3 w nocy, wstawałem po 7. Mało zmęczony.
                                                    Ale teraz starość... sad
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 11:35
                                                    starość zaczyna się zaczynać po 70 albo i po 80
                                                    gadanie o starości po 20, 30, 40 czy 50 to kpina
                                                    to mówiłam ja! rycząca i młoda!
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 13:24
                                                    i ja big_grin
                                                  • kaga9 Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 11:51
                                                    Marchewa, Ty się czepiasz111

A spać do południa można. Nikt nie każe pracującym w domu zrywać się o 6, no chyba że ta praca w domu też jest związana z określonymi godzinami. Ja zawsze potrzebowałam min. 9 godzin snu, ale nie umiałam zasnąć przed północą, zwykle więc spałam 4-6 i łaziłam niewyspana i zła. A teraz 22...paczcie państwo.

Tygrys -nieważna metryka, ważna osobowośćtongue_out

• old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 11:46
                                                    No muszę zdecydowanie pomarudzić ...
                                                    >> se wstałam
                                                    nakarmiłam głodnych, pogłaskałam niedopieszczonych <<
                                                    Nikt mnie nie nakarmił że o głaskaniu nie wspomnę ... buuuuuuuuuuuuuuuu sad
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 14:58
                                                    pewnie za cicho miauczałeś
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 16:07
                                                    Misie mruczą i sapią..
                                                    Ale czasem się potrafią rozedrzeć, i to jaaaak.
                                                    Misiów drażnić nie wolno.
                                                    Jedyny spolegliwy miś to Yogi z parku Yellowstone, ale ten z kolei z kumplem kradł żarcie turystom..
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. II 29.10.11, 16:25
                                                    Tak jest smile
                                                    Kapitan odpowiedział za mnie w kwestii misiowych odgłosów wink
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. II 30.10.11, 08:44
                                                    Ja nie spię...
                                                    zastanawiam się, które zegarki same się przestawiły a które nie...
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. II 30.10.11, 09:07
                                                    ja też
                                                    zostałam brutalnie wyrwana ze snu o świcie
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. II 30.10.11, 09:14
                                                    ja sie sama wyrwałam
                                                  • stefcia41 kto jeszcze nie spi ? 30.10.11, 22:22
                                                    j/w smile
                                                  • oblocznosc Re: kto jeszcze nie spi ? 30.10.11, 23:27
                                                    Ja smile

• stefcia41 Re: kto jeszcze nie spi ? 30.10.11, 23:30
                                                    no wreszcie smile
                                                    bo juz samotna sie poczułam wink
                                                  • oblocznosc Re: kto jeszcze nie spi ? 30.10.11, 23:33
                                                    A teraz juz mniej samotnie? smile

Nocne marki widac spiasmile

• stefcia41 Re: kto jeszcze nie spi ? 30.10.11, 23:36
                                                    no mniej smile
                                                  • oblocznosc Re: kto jeszcze nie spi ? 30.10.11, 23:38
                                                    Stefcia,
                                                    skad ta bezsennosc?
                                                  • stefcia41 Re: kto jeszcze nie spi ? 30.10.11, 23:42
                                                    to nie bezsenność smile
                                                    to niedoczas smile
                                                    ale powoli juz zmierzam w kierunku łózka smile
                                                    wreszcie wygoniłam młodego z łózka
                                                    wreszcie sie wyspię smile
                                                  • old.bear Re: kto jeszcze nie spi ? 31.10.11, 05:55
                                                    Coby nie było ze miś zaspał ... wink
                                                    Miłego dnia smile
                                                  • tygrysgreen Re: kto jeszcze nie spi ? 31.10.11, 08:23
                                                    ja
                                                    w niedoczasie jestem
                                                  • stefcia41 Re: kto jeszcze nie spi ? 31.10.11, 09:12
                                                    Miś to wcześnie wstający Miś smile

Tygrysie, niedoczas powiadasz ?
                                                  • tygrysgreen Re: kto jeszcze nie spi ? 31.10.11, 09:26
                                                    no jakiś taki mi się trafił, zasnąć nie mogę choć późno, w nocy się obudziłam bo kot tupał, rano już nie tupał ale też spac się nie dało
                                                  • kapitan_marchewa Re: kto jeszcze nie spi ? 31.10.11, 17:38
                                                    Kot w butach??? wink
                                                  • tygrysgreen Re: kto jeszcze nie spi ? 31.10.11, 17:55
                                                    gorzej, na szpilkach
                                                    i zęby mu jakoś tak szczękały
                                                    chyba halołina uprawiał
                                                  • kapitan_marchewa Re: kto jeszcze nie spi ? 31.10.11, 18:35
                                                    I śmiał się?
                                                    Jak kot z Cheshire?
                                                  • tygrysgreen Re: kto jeszcze nie spi ? 31.10.11, 18:41
                                                    na szczęście nie
                                                    tyle przyzwoitości jeszcze ma
                                                  • old.bear Re: kto jeszcze nie spi ? 31.10.11, 19:20
                                                    Koty rządzą big_grin
                                                    Lubię koty za ich charakterek. Coś taki jak mój ... wink
                                                  • kapitan_marchewa Kto nie śpi? 01.11.11, 05:27
                                                    Dla mnie już po 6..
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi? 01.11.11, 05:59
                                                    smile
                                                    Dla mnie też big_grin
                                                    Miłego dnia ...
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi? 01.11.11, 08:24
                                                    miłego
                                                    do czego to podobne, wolne a człek przed 7 sie budzi
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi? 01.11.11, 08:49
                                                    no masakra...jakieś awarie wodociągowe mam pod oknem...
                                                    nawet wolnych dni nie uszanują...
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi? 02.11.11, 05:31
                                                    Dla mnie juz po 5...
                                                    Miłego dnia smile
                                                  • tetika Re: Kto nie śpi? 02.11.11, 05:54
                                                    witam i ja
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi? 02.11.11, 05:56
                                                    Miś też już na łapach wink
                                                    Miłego ...
                                                  • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Kto nie śpi? 02.11.11, 06:11
                                                    dzieńdobry smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi? 02.11.11, 07:11
                                                    Czas do fabryki.
                                                    Miłego..
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi? 02.11.11, 09:06
                                                    cześć
                                                    po długim weekendzie wreszcie się wyspałam
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi? 03.11.11, 05:52
                                                    A Kapitan z obchodu jeszcze nie wrócił ? wink
                                                    Miłego dnia ...
                                                  • tetika Re: Kto nie śpi? 03.11.11, 06:07
                                                    WITAM , WITAM O U WAS TEZ TE DURNOWATE REKLAMY W SRODKU WATKU
                                                    widac admini agory spac w nocy nie moga
                                                    i jeszcze sie tego dziadostwa zablokowac nie daje uncertain
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi? 03.11.11, 06:31
                                                    Jestem, jestem.
                                                    Mgła straszliwa...
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi? 03.11.11, 06:46
                                                    Mgła ? Kapitanie, obchód szkockich wrzosowisk robiłeś ? wink
                                                  • dzidzia_bojowa Re: Kto nie śpi? 03.11.11, 07:00
                                                    Ja nie mam żadnych reklam. Adblock działa.
                                                    Witam ciepło. Mgły niet.
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi? 03.11.11, 10:28
                                                    A nawet Adblock Plus smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi? 04.11.11, 06:26
                                                    Znowu zaspał nie powiem kto smile
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi? 04.11.11, 06:36
                                                    A właśnie że nie zaspał - zajrzyj do Tetiki big_grin
                                                    Miłego dnia smile
                                                  • oblocznosc Re: Kto nie śpi? 04.11.11, 09:11
                                                    Nie mialam sily dzis wstac. Bardzo mi sie nie chcialo.
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi? 05.11.11, 02:55
                                                    Melduję, że po częściowym obchodzie - w mieście cisza i spokój...
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi? 05.11.11, 08:41
                                                    ciekawe jakie obserwacje będa po pełnym obchodzie
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi? 05.11.11, 08:45
                                                    Po pełnym obchodzie Kapitan raport utajni wink
                                                    Tyle się działo ... hihihihihihi big_grin
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi? 05.11.11, 08:54
                                                    trzeba będzie powołać komisję sledczą
                                                    nie ma utajniania raportów wink
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi? 06.11.11, 00:03
                                                    wszyscy śpią?
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi? 06.11.11, 05:45
                                                    Pobudka.. Do kościoła trza na 6..
                                                    Niedziela jest111
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi? 06.11.11, 07:25
                                                    Do kościoła ?1
                                                    Kapitanie, dzięki Bogu jestem ateistą ... big_grin
                                                  • oblocznosc Re: Kto nie śpi? 06.11.11, 10:47
                                                    W niedziele tak wczesnie? To skandal!
                                                  • dzidzia_bojowa Re: Kto nie śpi? 06.11.11, 11:53
                                                    U nasz pierwsza msza na siódmą. Proboszcz daje pospać owieczkom swoimsmile
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi? 06.11.11, 12:27
                                                    Podoba mi się ta sygnaturka ...
                                                    "Les temps sont durs pour les reveurs"
                                                    ... sama prawda.
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi? 06.11.11, 17:56
                                                    ja, ale się nie chwalę
                                                  • dzidzia_bojowa Re: Kto nie śpi? 07.11.11, 06:11
                                                    Dzień dobry! Piję kawę, witam wszystkich z najcieplejszego regionu Polski. Dziś ma być znów 16!
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi? 07.11.11, 06:41
                                                    Je też znad kawy - dzień dobry smile
                                                    Miłego ... .
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi? 07.11.11, 06:48
                                                    Dobry smile
                                                    Jeżeli poniedziałek w ogóle może być dobry...
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi? 07.11.11, 07:36
                                                    ja na ten przykład tez juz nie spię smile
                                                    dzień dobry smile
                                                    a poniedziałek może byc miły Kapitanie smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi? 07.11.11, 09:51
                                                    Się rozbudziłem właśnie smile Słoneczko jest, nie najgorzej nawet...
                                                  • dzidzia_bojowa Re: Kto nie śpi? 08.11.11, 04:49
                                                    Wtorek, 4:48, do fabryki na dzienną zmianę jadę. dzień dobrysmile
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi? 08.11.11, 06:27
                                                    Dołaczam do nieśpiących ...
                                                    Miłego dnia smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi? 08.11.11, 06:30
                                                    Mróz sad
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi? 08.11.11, 06:48
                                                    Mróz ? A u mnie plus 7 smile
                                                    Ale ciemna noc jeszcze sad
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi? 08.11.11, 09:37
                                                    a u mnie 0 wink
                                                    i widno smile
                                                    miłego dnia smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi? 08.11.11, 10:22
                                                    No pewnie, że widno.
                                                    Skoro południe zaraz...
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi? 09.11.11, 05:48
                                                    Już na łapach wink
                                                    Miłego dnia smile
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi? 09.11.11, 06:14
                                                    Miś to ranny ptaszek wink

za oknem mgła ale wstaję...
                                                    miłego dnia smile
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi? 09.11.11, 06:23
                                                    Bo ja jestem miś aktywny ... wink
                                                    U mnie też mglisto, jesień niestety. Oby do wiosny smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi? 09.11.11, 06:29
                                                    I ciemno jeszcze sad
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi? 09.11.11, 06:44
                                                    Kapitanie, nie włączyli latarń?
                                                    U mnie tak i nie jest ciemno wink

Miś jest misiem aktywnym?
                                                    Nie przesypia zimy? smile
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi? 09.11.11, 06:49
                                                    No jasne że nie przesypia smile
                                                    Nie widać ? wink
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi? 09.11.11, 07:02
                                                    ja się tylko dziwię Misiu...
                                                    bo jednak coraz więcej rzeczy mnie dziwi...
                                                    a myślałam, ze juz nic nie może mnie zdziwić...wink
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi? 09.11.11, 08:23
                                                    cześć kochani
                                                    ja tez już nie
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi? 10.11.11, 05:59
                                                    Kapitan jeszcze na obchodzie ?
                                                    Czas na poranną kawę smile
                                                    Miłego dnia smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi? 10.11.11, 06:02
                                                    E tam, już mam kawę gotową smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi? 10.11.11, 23:58
                                                    Ja nie śpię.
                                                    Zaraz godzina duchów...
                                                  • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Kto nie śpi? 11.11.11, 00:20
                                                    a ja jeszcze nie, ale zaraz to się zmieni, mam nadzieję
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi? 11.11.11, 05:58
                                                    A ja już nie smile
                                                    Miłego dnia smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi? 11.11.11, 05:59
                                                    Dzień dobry. smile
                                                  • tetika Re: Kto nie śpi? 11.11.11, 06:53
                                                    dzien dobry smile

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/id/eh/jxau/ozfTh9qbdxqRm3hNnX.png
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi? 11.11.11, 08:13
                                                    oj jak ładnie Tetiko smile
                                                    no nie śpię i ja
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi? 11.11.11, 08:25
                                                    Co w tym ładnego??? Siem pytam.
                                                    A śniadanie gdzie? sad
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi? 11.11.11, 08:29
                                                    w kuchni na stole Kapitanie wink
                                                    nie zauważyłeś sniadania?
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi? 12.11.11, 05:54
                                                    Melduję, że jest minus 5 sad
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi? 12.11.11, 07:17
                                                    A śnieg już pada? smile
                                                    Brysmile
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi? 12.11.11, 08:15
                                                    Ja nie śpię, nie ma śniegu, ale jest rześko smile
                                                    Miłego ... smile
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi? 12.11.11, 08:21
                                                    Miś ma grube futro, dla niego może i rześko wink

• kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi? 12.11.11, 08:41
                                                    Meldunek kolejny: miasto Uć, błękitne niebo, słońce, coraz cieplej smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi? 13.11.11, 06:48
                                                    Dzień dobry, niedzielnie smile
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi? 13.11.11, 07:11
                                                    Dobry bo zapowiada się pogodnie ... smile
                                                    Miłego ...
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi? 13.11.11, 07:57
                                                    Brysmile
                                                    ale czy on zapowiada się pogodnie...Misiu...wyjrzyj jeszcze raz z gawrywink
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi? 13.11.11, 08:01
                                                    Stefciu, z mojej gawry widok jest następujący : rozwidnia się, księżyc jasno świeci a na wschodzie zapowiedź słoneczka smile nie ma mrozu i nie ma mgły smile
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi? 13.11.11, 08:06
                                                    smile
                                                    w krainie misiów wszystko jest mozliwe wink
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi? 13.11.11, 08:06
                                                    Hmmm ... napisałem coś niesamowitego ?
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi? 13.11.11, 08:11
                                                    smile nie...
                                                    choć jednak taksmile
                                                    zapominam, ze gdzieś tam może jeszcze o tej godzinie swiecić księżyc smile
                                                    jest 8.11 u Stefci smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi? 13.11.11, 08:21
                                                    Nieprawda, jest 8:21. I jest pochmurno i be...