Dodaj do ulubionych

Kto nie śpi ? cz. IV

27.11.11, 08:23
smile
Obserwuj wątek
    • ewa9717 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 27.11.11, 08:35
      Ja... crying
      • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. IV 27.11.11, 08:51
        Czyli Misie i Ewy nie śpią..
        Ktoś jeszcze/////
        • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. IV 27.11.11, 09:11
          ja
          • ewa9717 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 27.11.11, 09:36
            Ale ja postanowiłam jeszcze wrócić do gawry. Szkoda że bez żadnych misiów...
            • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. IV 27.11.11, 09:51
              Jedyny miś wart zainteresowania jest tutaj na tym forum smile
              • oblocznosc Re: Kto nie śpi ? cz. IV 27.11.11, 11:15
                I ja, ale o tej porze to sie chyba nie liczy?smile
                Nie chce mi sie jeszcze wstac111
                • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 27.11.11, 15:41
                  wstała?
                  juz pora 111
                  • oblocznosc Re: Kto nie śpi ? cz. IV 27.11.11, 18:55
                    Wstala, po to, by sie znowu polozyc smile
              • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 27.11.11, 15:40
                a skąd ta pewność?
                • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. IV 27.11.11, 15:46
                  he he, a co/ masz wątpliwości/
                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 27.11.11, 15:47
                    no pewności nie mam
                    więc pozostała wątpliwość
                    • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 28.11.11, 05:17
                      Wstałam111
                      wiatr okrutny, chyba mnie porwie dziś...ciekawe dokąd...
                      • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. IV 28.11.11, 05:43
                        Też wstałem.
                        Potwierdzam - bardzo wieje sad
                        • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 28.11.11, 06:13
                          A reszta śpi....
                        • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. IV 28.11.11, 06:13
                          A w gawrze nie wieje ... wink
                          Miłego dnia smile
                          • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 28.11.11, 06:23
                            Ale kiedyś trzeba będzie wyjść z gawry wink
                            A ja gupia kieckę założyłam...będę dziś tak miała
                            • tetika Re: Kto nie śpi ? cz. IV 28.11.11, 06:24
                              sliczna bedziesz smile i seksowna smile
                              dzien dobry smile nie spie i nie ide do pracy smile
                            • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. IV 28.11.11, 06:37
                              Uuuuu, w takiej kiecce daleko nie zajdziesz wink
                              • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 28.11.11, 06:38
                                no nie zajdę
                                odlecę pewnikiem
                                • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. IV 28.11.11, 06:44
                                  Hihihihihihihihi ... smile
                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 28.11.11, 06:51
                                    Się nie smiej111
                                    łapać trzeba
                                    • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. IV 28.11.11, 06:55
                                      Ciebie ? Poproszę plan marszruty smile
                                      • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 28.11.11, 06:58
                                        GPS nawalił?
                                        Mapę weź wink
                                        • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. IV 28.11.11, 08:30
                                          wszyscy łapać Stefcię1
                                          cześć, wstałam i u mnie już nie wieje za to słoneczko świeci
                                          podobno śnieżyce idą
                                          • mnop2 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 28.11.11, 18:34
                                            o, ja już nie spię od czynastej wink
                                            • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. IV 28.11.11, 18:48
                                              Oooo, czynasta to najlepsza godzina..
                                              Już można kupować smile
                                              • drzejms-buond Re: Kto nie śpi ? cz. IV 29.11.11, 02:17
                                                ad rem. Ja! Znowu. Wygrałem coś?
                                                • dzidzia_bojowa Re: Kto nie śpi ? cz. IV 29.11.11, 05:04
                                                  Dzień rozpoczęty. Witam wszystkich. smile
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 29.11.11, 05:26
                                                    Bry
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. IV 29.11.11, 05:36
                                                    Bry smile
                                                    Gdzie ta kawa ... wink

Miłego dnia smile
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 29.11.11, 05:50
                                                    Misiu smile chcesz i masz smile

https://www.fede-poland.com/userfiles/Kawa-u%C5%BCywka.jpg
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. IV 29.11.11, 06:11
                                                    Ojej, jaka fajna smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. IV 29.11.11, 06:26
                                                    Aż szkoda niszczyć..
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 29.11.11, 06:34
                                                    Ziarenka niech pochrupie .
                                                    Zęby jeszcze ma?
                                                    Czy młynek dać?
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. IV 29.11.11, 06:37
                                                    Jak to nie ma. MA1111
                                                    Gdzieś w szklaneczce są, zaraz znajdę...
                                                  • zielonooka38 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 29.11.11, 08:33
                                                    Stefaka - Misia się uwodzi a dla kulezanki kawa gdzie?????????? ciągle chorej na dodatek
                                                    i polopirynke proszę i termoforek i niech mnie ktoś do lóżka do ciągnie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 29.11.11, 09:45
                                                    Już sie poprawiam Zielona smile
                                                    pod hasłem "termofor w łózku" znalazłam to smile

https://papilot.mykmyk.pl/img/660/0/Mezczyzna-w-lozku59312601.jpg
                                                  • zielonooka38 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 29.11.11, 09:51
                                                    bioręwink byle sie nie odzywał za dużo
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 29.11.11, 09:53
                                                    on ma rozgrzać a nie gadać|smile
                                                    jak chcesz radio to powiedz wink
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 29.11.11, 10:11
                                                    wersja dla panów smile

https://cokupic.pl/i/c_big232614.jpg

i dla tych co lubią misie smile

https://www.magiakobiet.pl/wp-content/uploads/2010/09/termofor_mis_polarny.jpg
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. IV 29.11.11, 13:53
                                                    i nie tylko misie

https://images.okazje.info.pl/p/zdrowie-i-uroda/1358/termofor-tygrys.jpg
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 30.11.11, 05:28
                                                    Wstałam
                                                    kawy111
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. IV 30.11.11, 05:55
                                                    Sięrobi ... wink big_grin
                                                    Miłego dnia smile
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 30.11.11, 05:57
                                                    ciii...zaraz się zlecą111
                                                    i wypiją
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. IV 30.11.11, 06:19
                                                    Mają swoją...
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 30.11.11, 06:24
                                                    sniadanie by kto zrobił...
                                                    i podał do łózka...
                                                    choc takie...

https://www.kobieta.byc.pl/photo//max_793c_110.jpg
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. IV 30.11.11, 06:26
                                                    Od naleśników tyłek rośnie niemiłosiernie wink
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 30.11.11, 06:29
                                                    e tam
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. IV 30.11.11, 06:27
                                                    Hmmm ... jakoś mało kaloryczne ... wink to hipotetyczne śniadanko ... .
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 30.11.11, 06:30
                                                    Kapitan ze kalorycznie a Mis że nie kalorycznie
                                                    ale marudzicie wink
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. IV 30.11.11, 06:32
                                                    No bo tu TRZEBA marudzić big_grin
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 30.11.11, 06:33
                                                    no wiem
                                                    i ja tez marudzę, ze marudzicie
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. IV 30.11.11, 06:36
                                                    No tak, kobiecie trudno dogodzić ... wink
                                                    I marudzą big_grin
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 30.11.11, 06:40
                                                    to tutejsi Panowie zniewieściali są? big_grin
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. IV 30.11.11, 06:51
                                                    Trzaby sprawdzić smile Organoleptycznie wink
                                                  • dzidzia_bojowa Re: Kto nie śpi ? cz. IV 30.11.11, 07:12
                                                    Aaaaaaaaaaaa<przeciąga się>. Wyspana jestem, jeszcze leżę, tvn24 mnie informuje, kawę piję dobrą, mocną. Witam się ciepłosmile
                                                  • zielonooka38 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 30.11.11, 08:08
                                                    Stefka wprowadź się do mniewink
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 30.11.11, 09:32
                                                    I takie śniadania będę miała? smile
                                                    Nikt tak nie zrozumie kobiety jak druga kobieta wink
                                                  • zielonooka38 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 30.11.11, 09:48
                                                    no będziesz robiła wink
                                                    ja mogę obiady wymyslać
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 30.11.11, 10:01
                                                    Lecę sie pakować wink
                                                    tylko zapas tabletek na alergię muszę zabrać, mam alergię na koty sad
                                                  • oblocznosc Re: Kto nie śpi ? cz. IV 30.11.11, 09:48
                                                    Zielona, to moze i mnie przygarniesz?smile
                                                  • zielonooka38 Re: Kto nie śpi ? cz. IV 30.11.11, 10:02
                                                    dawaj ma całkiem sporą chałupę wink
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. IV 30.11.11, 10:53
                                                    nie śpię i zeżarłam na śniadanie całą mozarellę
                                                    a jakby dali to zeżarłabym i drugą
                                                    rety jakie to pyszne
                                                  • zielonooka38 Re: a masz ;) 30.11.11, 10:59
                                                    https://paroleverdi.blogosfere.it/images/Mozzarella.png
                                                  • tygrysgreen Re: a masz ;) 30.11.11, 21:51
                                                    o mamuniu....
                                                    ich wygląd coś przypomina
                                                    chyba właśnie znalazłyśmy płaszczyznę albo raczej hmmm... wypukliznę(?) porozumienia z facetami
                                                  • old.bear Re: a masz ;) 01.12.11, 06:06
                                                    O 111 Już grudzień ...
                                                    Miłego dnia smile
                                                  • stefcia41 Re: a masz ;) 01.12.11, 06:07
                                                    Znowu pierwsza...
                                                    to się nudne robi
                                                    i ogłaszam, że mamy grudzień
                                                    kolejne pytanie, powtarzane jak mantra - co robicie w sylwestra ?
                                                  • stefcia41 Re: a masz ;) 01.12.11, 06:08
                                                    jednak Misiek był pierwszy smile
                                                    I u niego też grudzień wink
                                                  • old.bear Re: a masz ;) 01.12.11, 06:37
                                                    Jasne że też smile
                                                    Misiowy kalendarz jest taki sam big_grin
                                                  • kapitan_marchewa ........... 01.12.11, 07:25
                                                    A u mnie 31 listopada1111111
                                                    Tego dnia urodził się Himilsbach, 80 lat temu.
                                                    A mgła jest taka, że na 10 metrów nic nie widać sad
                                                  • stefcia41 Re: ........... 01.12.11, 07:31
                                                    a może 31 listopad a nie listopada?
                                                  • kapitan_marchewa Re: ........... 01.12.11, 07:55
                                                    No nie wiem, wczoraj np było czytanie na 30 listopada:
                                                    mateusz.pl/czytania/2011/20111130.htm
                                                  • tygrysgreen Re: ........... 01.12.11, 10:15
                                                    tych listopadów Stefcia to już było hoho
                                                    w naszej erze to akurat 2011-ty
                                                    (właśnie że -ty i żadne tam kropki1)
                                                  • kapitan_marchewa Re: ........... 01.12.11, 13:36
                                                    Też wolę 30-ty listopada.
                                                    Niż jakiś 30. listopad
                                                    Ale ta kropka się upowszechnia niestety...
                                                  • tygrysgreen Re: ........... 01.12.11, 13:51
                                                    nie damy się1
                                                  • zielonooka38 Re: a masz ;) 01.12.11, 13:53
                                                    Stefka że tak powiem - wiesiołka Ci kupić?
                                                    sklerozę masz
                                                    ja wiem co robisz w Sylwestra a Ty nie wiesz?
                                                  • stefcia41 Re: a masz ;) 02.12.11, 00:00
                                                    Wy juz spicie a ja jeszcze nie ...
                                                  • stefcia41 Re: a masz ;) 02.12.11, 06:01
                                                    Jeszcze śpicie a ja już nie.
                                                    Błeee
                                                  • kapitan_marchewa Re: a masz ;) 02.12.11, 06:06
                                                    Ja już nie śpię od 14 minut...
                                                  • old.bear Re: a masz ;) 02.12.11, 06:09
                                                    Dołączam do niespiących smile
                                                    Miłego ...
                                                  • stefcia41 Re: a masz ;) 02.12.11, 06:11
                                                    Kapitan ma już te flaszkę?
                                                  • kapitan_marchewa Re: a masz ;) 02.12.11, 06:37
                                                    Nie mam, ale dzisiaj zorganizuję smile
                                                  • stefcia41 Re: a masz ;) 02.12.11, 06:39
                                                    się podzieli?
                                                  • old.bear Re: a masz ;) 02.12.11, 06:41
                                                    Poważna deklaracja wink
                                                  • dzidzia_bojowa Re: a masz ;) 02.12.11, 06:42
                                                    a z jakiej okazji? bo ja nie w temacie
                                                  • stefcia41 Re: a masz ;) 02.12.11, 06:46
                                                    Miś się dołącza?
                                                    zagrychę niech zorganizuje wink
                                                  • old.bear Re: a masz ;) 02.12.11, 07:00
                                                    OK 1 Mjut lipowy czy spadziowy ? smile
                                                  • stefcia41 Re: a masz ;) 02.12.11, 07:02
                                                    jeśli mogę pomarudzić to wrzosowy poproszę wink
                                                  • dzidzia_bojowa Re: a masz ;) 02.12.11, 07:10
                                                    Ponawiam pytanie: z jakiej okazji? (dlaczego nikt nie chce mi odpowiedzieć?)
                                                  • stefcia41 Re: a masz ;) 02.12.11, 07:14
                                                    Już śpieszę z odpowiedzią smile
                                                    Nasze kompy chcą jakąś flaszkę czyli flasha smile
                                                    I od paru dni walczymy z Kapitanem i nic wink
                                                  • tygrysgreen Re: a masz ;) 02.12.11, 11:31
                                                    pobiliście rekord w walce z flaszką
                                                    dzień dobry marudy
                                                  • kapitan_marchewa ............ 03.12.11, 04:12
                                                    PIERWSZY smile
                                                  • drzejms-buond Re: ............ 03.12.11, 05:08
                                                    całe życie DRUGI. smile a tobie co? Bo mnie sie snil Jarocin i strrrasznie dluga kolejka do kibla. Tak sie zdenerwowałem że sen przeszedł...
                                                  • old.bear Re: ............ 03.12.11, 06:19
                                                    Trzeci, trzeci ...
                                                    big_grin
                                                  • apersona Re: ............ 03.12.11, 06:51
                                                    poza podium, buuu
                                                  • kapitan_marchewa Re: ............ 03.12.11, 06:52
                                                    Drzejmsu, tak a propos tego "całe życie DRUGI" to jeszcze jedna fajna cytata była:
                                                    "Łódź, k..wa".. smile
                                                  • stefcia41 Re: ............ 03.12.11, 07:20
                                                    wyglądana to, że wstałam
                                                  • old.bear Re: ............ 03.12.11, 07:23
                                                    Nie jesteś pewna ? wink
                                                  • stefcia41 Re: ............ 03.12.11, 07:27
                                                    mam wątpliwości wink
                                                  • old.bear Re: ............ 03.12.11, 07:30
                                                    Rozwiać ? wink
                                                  • stefcia41 Re: ............ 03.12.11, 07:32
                                                    poproszę smile
                                                  • old.bear Re: ............ 03.12.11, 07:43
                                                    Zaczniemy od łaskotek? wink
                                                  • stefcia41 Re: ............ 03.12.11, 07:46
                                                    Myslałam,że od kawy wink
                                                    ale niech bedzie
                                                  • old.bear Re: ............ 03.12.11, 07:48
                                                    Na wpół śpiąca porozlewasz ... wink
                                                  • stefcia41 Re: ............ 03.12.11, 07:52
                                                    się wytrze smile
                                                  • old.bear Re: ............ 03.12.11, 07:57
                                                    hihihihihihihih smile
                                                  • tygrysgreen Re: ............ 03.12.11, 08:19
                                                    się Miś nie śmieje tylko podłogę zmyje po tej kawie
                                                    cześć ranne ptaszki
                                                  • miura Re: ............ 03.12.11, 08:30
                                                    A kto powiedział że na podłogę wylała ? wink
                                                  • kapitan_marchewa Re: ............ 03.12.11, 09:38
                                                    Czas na część V ???
                                                  • stefcia41 Re: ............ 03.12.11, 10:22
                                                    Zaraz, zaraz111
                                                    najpierw to niech Miś powyciera to co powylewał111
                                                    jak posprząta to będzie można się stąd wynieść
                                                  • old.bear Re: ............ 03.12.11, 11:08
                                                    Z kołdry mam wycierać ?1 To niemożliwe, trzeba uprać wink
                                                  • stefcia41 Re: ............ 03.12.11, 11:15
                                                    a ktos pisał, że z kołdry? wink
                                                  • old.bear Re: ............ 03.12.11, 11:23
                                                    Ciiiiiiiiiiiiiiiiiii ... wink smile
                                                  • stefcia41 Re: ............ 03.12.11, 11:26
                                                    dlaczego ciii?
                                                    ktoś śpi? smile
                                                  • old.bear Re: ............ 03.12.11, 11:29
                                                    To też big_grin
                                                  • stefcia41 Re: ............ 03.12.11, 11:37
                                                    To nie budźmy smile
                                                    Przenieśmy się na nowy wateksmile
                                                    Miś założy?
                                                  • old.bear Re: ............ 03.12.11, 11:39
                                                    Mówisz - masz smile

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka