Dodaj do ulubionych

Kto nie śpi ? cz. VI

15.12.11, 20:35
J/w smile
Obserwuj wątek
    • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 15.12.11, 20:39
      Skoro pytasz..
      no nie śpię wink
      • dzidzia_bojowa Re: Kto nie śpi ? cz. VI 15.12.11, 20:41
        Ja też jeszcze nie. Ostatnio coś koszmarnie spać nie mogę. Całymi nocami się męczę.
        • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. VI 15.12.11, 20:52
          Ja też jeszcze nie, ale jak już przyjmę pozycję horyzontalną to ze spaniem nie będę miał kłopotów. I może jeszcze jakiś miły sen ... wink smile
          • dzidzia_bojowa Re: Kto nie śpi ? cz. VI 16.12.11, 04:50
            Cześć! Czas najwyższy wstawać!
            • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. VI 16.12.11, 05:53
              Skoro tak mówisz ... wink
              Wstałem, miłego dnia smile
              • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. VI 16.12.11, 06:18
                Znowu wstawać? sad
                • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 16.12.11, 06:19
                  A czy to konieczne? suspicious
                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. VI 16.12.11, 06:33
                    Taki Drzejms się położył koło 3 rano.
                    Jakby go tu bezczelnie obudzić???? wink
                    • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. VI 16.12.11, 06:35
                      Polać zimną wodą ? wink big_grin
                      • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. VI 16.12.11, 14:10
                        nie śpię
                        • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. VI 17.12.11, 05:05
                          Pierwszy smile
                          • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. VI 17.12.11, 05:52
                            Co się będę wychylał ... wink
                            Drugi 111
                            • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. VI 17.12.11, 08:41
                              gdyby nie psica spałabym słodko dalej
                              ale się jej zachciało nie wiadomo po co, bo zaraz pukała że chce do domu z powrotem.
                              pogoda że nawet psu się nie chce szczekać.
                              • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 17.12.11, 08:44
                                Gdyby nie Młody, który cudownie ozdrowiał, spałabym dalej wink
                                Brzydko i u mnie.
                                • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. VI 17.12.11, 08:56
                                  jak cudownie ozdrowiał to powinien grzecznie spać. albo bajkę oglądać i dać mamie spać.
                                  co za czasy
                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. VI 17.12.11, 09:06
                                    Teraz będzie zatwardzenie tydzień smile
                                    Obym nie wykrakał...
                                    • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 17.12.11, 09:15
                                      Teraz, po diecie, to ja go nie napasę wink
                                      • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. VI 18.12.11, 06:17
                                        Ale zaspałem sad
                                        • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. VI 18.12.11, 07:12
                                          Ja też, ale za to się wyspałem big_grin
                                          Miłego dnia ... .
                                          • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 18.12.11, 09:01
                                            A kawa? gdzie kawa?????
                                            duuuużo kawy1111

poproszę ładnie...
                                            • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. VI 18.12.11, 09:21
                                              https://1.s.dziennik.pl/pliki/2157000/2157805-kawa-882-660.jpg
                                              • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. VI 19.12.11, 05:35
                                                Czyżbym był pierwszy ? wink
                                                Miłego dnia ... smile
                                                • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. VI 19.12.11, 09:24
                                                  a już myślałam że ja będę
                                                  no trudno, nie zawsze 1 maja
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 19.12.11, 10:35
                                                    no miłego
                                                    jakoś tak ciężko dziś...
                                                    jakiś ciężar mnie przygniata
                                                    kto zdejmie???
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. VI 19.12.11, 14:18
                                                    można zdjąć i cisnąć gdzieś w cholerę?
                                                    to służę bardzo
                                                    a w zamian masz na orzeźwienie

https://atrapa.net/files/sniezka2002b.gif
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 19.12.11, 14:33
                                                    zdejmij i ciśnij 111
                                                    i jeszcze wyciągnij śnieg zza kołnierza
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. VI 19.12.11, 14:46
                                                    okej, wyciągnę i wrzucę ci za majtki
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. VI 19.12.11, 19:26
                                                    Łał 1 To już hardkor ... wink
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 19.12.11, 19:31
                                                    Toć to okrutne Tygrysie...
                                                    wiesz jakie to niezdrowe?mokre majtki nosic? tongue_out
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. VI 19.12.11, 21:02
                                                    co ty nie powiesz? naprawdę? to zdejmuj szybko.
                                                    Miś do gawry, sprawdź czy cię tam nie ma
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. VI 19.12.11, 22:16
                                                    Do gawry ? A to dlaczego ? wink
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 19.12.11, 22:18
                                                    A dlaczego nie? wink
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. VI 19.12.11, 22:19
                                                    A dlaczego tak ? Może mnie ktoś uświadomić ?
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 19.12.11, 22:21
                                                    A to Miś jeszcze nie uświadomiony ???
                                                    Życie mnie nieustająco zaskakuje wink

• old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. VI 19.12.11, 22:24
                                                    W temacie lodu w majtkach nie 1
                                                    Bo misie majtek nie noszą wink
                                                  • tetika Re: Kto nie śpi ? cz. VI 20.12.11, 05:32
                                                    A herbata gdzie?????????????????????
                                                    pomarudze od rana, herbaty... z cytrynka.....slodkiej...........
                                                    dzien dobry
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. VI 20.12.11, 06:00
                                                    Teti, to nie marudzenie, to wymagania wink
                                                    Miłego dnia .... smile
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 20.12.11, 06:19
                                                    Bry ...kto wymyslił wstawanie????

Misiek jest nagi???
                                                    O nagim królu to słyszałam ale o Misku???
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. VI 20.12.11, 06:40
                                                    Właśnie sad
                                                    Dopiero wstałem..
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. VI 20.12.11, 06:59
                                                    Miśki nie są nagie, miśki mają futerko wink
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. VI 20.12.11, 09:28
                                                    a to futerko z lodem czy bez?
                                                  • dzidzia_bojowa Re: Kto nie śpi ? cz. VI 20.12.11, 09:40
                                                    Cze!
                                                    Zimno.

Dzisiaj pęknie dziesięciotysięcznik jak nic! Ja Wam to mówię!
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. VI 21.12.11, 05:06
                                                    Pierwszy, pierwszy ... smile
                                                    Miłego dnia smile

p.s. tak sobie czytam i ... moje futerko wzbudza zainteresowanie ? wink
                                                    Ho, ho ... wink
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. VI 21.12.11, 06:00
                                                    Oooo, i to Miś nieźle pierwszy wink
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 21.12.11, 06:09
                                                    A gdzie Wy tak się spieszycie,że wstajecie tak rano?
                                                    czecia

a jakie Misiek ma futerko? antyalergiczne?
                                                    bo ja mam uczulenie na sierść wink
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. VI 21.12.11, 06:25
                                                    Futerko mam jak trzeba ... wink Naturalne. Trzeba pogłaskać big_grin
                                                  • ladyhawke1 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 21.12.11, 08:21
                                                    druga kaweczka, i juz kolejna godzinka w pracy.

Miski spać a nie tu na pieszczoty w zimie go zebrało, to na wiosne misiu na wiosnę wink)))))))
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. VI 21.12.11, 11:32
                                                    Otóz to111
                                                    Misie w zimie śpią wink
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. VI 21.12.11, 13:33
                                                    ja nie śpię
                                                    ale nie wiem czy nie za wcześnie
                                                  • ladyhawke1 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 21.12.11, 13:38
                                                    Tygrysy nie zapadaja w sen zimowy, a Miski powinny wyspac sie wtedy mniej marudne są, a tu miśka zebrało na amory.
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. VI 21.12.11, 14:07
                                                    zebrało? tu nie miało co zbierać, Miś zawsze w amorowym nastrojeu
                                                  • ladyhawke1 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 21.12.11, 14:13
                                                    Tygrysku pewnie masz rację, ale wtedy miśki zamiast marudzenia na forum powinny realizowac te nastroje amorowe.
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 21.12.11, 17:24
                                                    Co za świat...Misiek nie zapada w sen zimowy...śniegu nie ma...mnie boli gardło...
                                                    do d... to wszystko...
                                                    I jeszcze nie śpię, jakby kto pytał.
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. VI 21.12.11, 20:18
                                                    No ładnie ... jeszcze na jakiegoś lavstoranta wyjdę wink big_grin
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 21.12.11, 20:20
                                                    A tak nie jest?
                                                    Mam się czuć rozczarowana?
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. VI 21.12.11, 20:37
                                                    Oczywiście że nie ... jestem stały w uczuciach - miód uwielbiam od zawsze wink
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. VI 22.12.11, 05:44
                                                    Znów pierwszy ?
                                                    Miłego dnia smile
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 22.12.11, 06:16
                                                    Zapytam ponownie - kto wymyślił wstawanie???
                                                    A kto wymyślił katar???
                                                    Misiek, czy aby Twoje futro tak na mnie nie podziałało? Alergicznie?
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. VI 22.12.11, 06:21
                                                    Moje futro uczula ? Nieeeeeeee ... .
                                                    Ale zaraz, zaraz ... głaskałaś mnie ? Nic nie czułem ... sad
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. VI 22.12.11, 06:25
                                                    Zaraz też dostaniesz kataru wink
                                                    Ja mam dziś tzw wigilię w fabryce. Pewnie będzie tradycyjna golonka w piwie i nie wiem co jeszcze, bo bez auta trza być smile
                                                    A jutro wolneeeeee....
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 22.12.11, 06:32
                                                    Ja nie działam alergicznie Kapitanie111
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 22.12.11, 06:26
                                                    Głaskałam? Nieee...
                                                    ja mam tak silną alergię,że sama myśl mnie uczuliła wink
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. VI 22.12.11, 06:34
                                                    Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ... a ja już myślałem ... wink
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 22.12.11, 06:43
                                                    O czym Ty myślisz?
                                                    Wracaj na ziemię 111 karpia kupować, prezenty pakować111
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. VI 22.12.11, 06:45
                                                    Do kraju wracaj, do kraju 11111
                                                    Gdzie przez Himalaje, najkrótszą drogą11
                                                  • ladyhawke1 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 22.12.11, 07:02
                                                    Witam o poranku, z kubeczkiem kawy sobie usiade i posłucham o podbojach miska, stefci moge mleko z miodem podać, i termoforek na wygrzanie, dla kapitana jakis alkazercer trzymam.
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 22.12.11, 10:01
                                                    A mogę zamiast mleka poprosić herbatę z cytryną?
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. VI 22.12.11, 10:12
                                                    witam
                                                    i pytanie mam, co zrobić z pewnym typem który mi podniósł ciśnienie? propozycje wraz z opisem technik mąk tutaj proszę
                                                  • ladyhawke1 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 22.12.11, 10:17
                                                    Zależy z jakiego powodu, zwykle na takich wkurzajaco działa stiocki spokój, i zimne słowa wypowiadane tak że facetowi ciarki po plecach przechodzą, a włos ze strachu sie jezy.

Stefcia hebatke zrobiłąm, a może spoku malinowego chcesz
                                                  • ladyhawke1 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 22.12.11, 10:26
                                                    Stefcia soku miało być, ech
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 22.12.11, 10:30
                                                    tygrysie a mąki mają być okrutne?

lady, tak z sokiem smile
                                                    dziękuję smile
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. VI 22.12.11, 10:58
                                                    muka tortowa
                                                    muka okrutna
                                                    kto to odróżni?
                                                    właśnie przepraszał bardzo że zalatany, że zapomniał. no i tyle
                                                  • ladyhawke1 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 22.12.11, 11:09
                                                    No to tylko zostaje usmiechnąć się, wszak świeta i serce łagodniejsze.

Stefcia jak bedziesz chciała nastepną herbatke to pisz, moze z wkladka jakowąś, goralke np.
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 22.12.11, 11:18
                                                    Poproszę kolejna herbatę, mocną , ze wszystkimi dodatkami jakie masz.
                                                    I termofor, taki prawdziwny, człowieczy wink
                                                  • ladyhawke1 Stefcia 22.12.11, 11:32
                                                    Herbatka góralka gotowa, termofor moge tylko taki zwykły nie człowieczy. Może kapitan lub miś chetnie sie do ciebie przytulą i zagrzeja.
                                                  • stefcia41 Re: Stefcia 22.12.11, 11:50
                                                    Czy chętnie to nie wiem, ale mogliby przyjść.
                                                    będę miała zasmarkane święta sad
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 22.12.11, 11:09
                                                    wybaczasz? czy nadal obmyślamy mąki?
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. VI 23.12.11, 05:31
                                                    Już mi się wstało.
                                                    Zaznaczam: MISIĘ...
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. VI 23.12.11, 06:07
                                                    MISIĘ też wstało już dawno, ale dopiero teraz piszę ... smile
                                                    Miłego dnia smile
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 23.12.11, 06:33
                                                    Misię też wstało....
                                                    bry...
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. VI 23.12.11, 09:46
                                                    Tygrysię też
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. VI 24.12.11, 06:28
                                                    Już nie śpię ...misię wstało jak zwykle smile

I tak od rana pomarudzę - nie ma śniegu, przed domem jakieś drzewko obsypało się kwiatkami (w grudniu 111) atmosfery świąt absolutnie nie czuje a najchetniej to bym się teleportował jakieś 1300 km. stąd. Ech ... , życie ... .
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 24.12.11, 07:07
                                                    Misię też wstało, bo się kaszlało.

Oj Misiek, nostalgia ogarnęła?
                                                    Wracaj do kraju smile
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. VI 24.12.11, 07:25
                                                    Przy tym co mnie ogarnęło nostalgia to pikuś.
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 24.12.11, 07:58
                                                    Oj...nie wiem co napisać ..smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. VI 24.12.11, 08:12
                                                    Misię też wstało, późno bo późno..
                                                    Fajnie deszczowo jest sad
                                                    Jak to na święta...
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. VI 24.12.11, 08:48
                                                    dokładnie, jak to na święta
                                                    w tv od rana bajki, seniorzy i juniorzy maja zajęcie i nie przeszkadzają w spokojnym siedzeniu przy kompie
                                                    oby do jutra1
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 24.12.11, 08:56
                                                    Faktycznie..pogoda iście świateczna .
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. VI 25.12.11, 06:57
                                                    Misię już nie śpi ... wink
                                                    Miłego dnia smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. VI 25.12.11, 07:00
                                                    Misię też..
                                                    Jakoś równo wstaliśmy wink
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 25.12.11, 07:36
                                                    Dołączam do nieśpiących.
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. VI 26.12.11, 06:02
                                                    Czyżby?
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. VI 26.12.11, 06:54
                                                    Czyżby czyżyk ? wink big_grin

Tak Kapitanie, jesteś dziś pierwszy.
                                                    Miłego dnia smile
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. VI 27.12.11, 06:08
                                                    Miłego dnia smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. VI 27.12.11, 06:22
                                                    Noooo smile
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 27.12.11, 06:37
                                                    Miłego smile
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi ? cz. VI 27.12.11, 09:39
                                                    nie śpimy, marudzimy
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 28.12.11, 06:10
                                                    Wstawać 111
                                                    co tak będę sama kawę piła?
                                                  • wmiesciejakrybytramwaje Re: Kto nie śpi ? cz. VI 28.12.11, 06:11
                                                    ale nie zasłaś w ogóle, czy co? Szychta jakaś nocna?
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 28.12.11, 06:16
                                                    Starość kochana..starość...spać nie można...
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. VI 28.12.11, 06:21
                                                    Ależ spać chce misię.sad
                                                    Pomimo starości..
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 28.12.11, 06:24
                                                    To jaka to starość?
                                                    Nie kokietuj Kapitanie.
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. VI 28.12.11, 07:27
                                                    Kawa ?1 To ja poproszę bo dziś haniebnie zaspałem wink
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 28.12.11, 07:37
                                                    Nooo...Misiek zaspał...coś takiego...a cóżeś w nocy robił? smile
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi ? cz. VI 28.12.11, 07:53
                                                    Jak to co ? Nie rozumiem ... . W nocy się śpi smile
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 28.12.11, 07:56
                                                    No spi.
                                                    A jak się śpi to się nie zasypia.
                                                    Ja tak mam smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi ? cz. VI 28.12.11, 12:46
                                                    Nie czas na część VII?????
                                                  • ladyhawke1 Re: Kto nie śpi ? cz. VI 28.12.11, 13:43
                                                    witam, straznie dziś ziewajacy dzień

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka